Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Μητσοτάκης στην κρατική τηλεόραση της Σερβίας: Την επόμενη φορά θα έρθω ως πρωθυπουργός

TechTeam από TechTeam
14/11/2018 05:59
Ενημερώθηκε: 14/11/2018 16:48:27
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας (RTS) μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης σε εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος επισκέφτηκε τη Σερβία.

 

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ελπίδα ότι ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές θα εμπιστευτεί την ΝΔ και ο ίδιος την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί την Σερβία θα το κάνει υπό την ιδιότητα του πρωθυπουργού.

«Θα έχουμε εκλογές το 2019, προσπαθούμε να χτίσουμε ευρύτερες συναινέσεις και να πείσουμε ανθρώπους που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ πριν τη Νέα Δημοκρατία, να μας εμπιστευτούν ώστε να επαναφέρουμε την Ελλάδα στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης, να ενδυναμώσουμε τους θεσμούς και να βελτιώσουμε τη δημόσια διοίκηση. Αλλά γνωρίζω καλά ότι ο αγώνας αυτός θα είναι δύσκολος, και όσο και αν είναι ευχάριστο για εμάς να παρακολουθούμε τους αριθμούς των ερευνών, η μάχη αυτή θα είναι σκληρή. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό και πιστεύω ότι την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ τη Σερβία η επίσκεψή μου θα είναι με διαφορετική ιδιότητα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης στη σερβική τηλεόραση: Αξιοθρήνητες οι επιδόσεις της κυβέρνησης Τσίπρα - Φωτογραφία: ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΜητσοτάκης στη σερβική τηλεόραση: Αξιοθρήνητες οι επιδόσεις της κυβέρνησης Τσίπρα – Φωτογραφία: ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σχολιάζοντας την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα ο αρχηγός της ΝΔ επισήμανε ότι η διακυβέρνηση Τσίπρα είναι καταστροφική για την ελληνική οικονομία. Σημείωσε ότι οι επιδόσεις της κυβέρνησης είναι αξιοθρήνητες και αναφέρθηκε στην πρώτη περίοδο όταν – όπως είπε- έγιναν λανθασμένες επιλογές στην οικονομία που σήμερα πληρώνει ακριβά ο ελληνικός λαός.

«Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή έχουμε μια κυβέρνηση που δεν καταλαβαίνει τη σημασία που έχει η στήριξη του ιδιωτικού τομέα και η προσέλκυση επενδύσεων προς όφελος της ανάπτυξης. Αντί να κάνουμε το περιβάλλον στην Ελλάδα πιο ελκυστικό, μειώνοντας τους φόρους και κάνοντας τη δημόσια διοίκηση πιο αποτελεσματική, η κυβέρνηση περιορίζεται σε μια πολιτική επιλεκτικών παροχών σε όσους θεωρεί εκλογική της πελατεία» επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξήρε την πολιτική που εφαρμόζει ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς στην οικονομία τονίζοντας: «Οι φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις αποδίδουν καρπούς προς όφελος όλων των πολιτών, όχι αποκλειστικά για τους λίγους. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να αυξηθούν οι μισθοί και να εξασφαλιστεί ότι, ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, οι νέοι δε θα εγκαταλείπουν τη χώρα για να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό».

«Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου της RTS για την συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Μητσοτάκης αφού κατήγγειλε ως μη εποικοδομητικό τον τρόπο που χειρίστηκε το ονοματολογικό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε προβληματική την Συμφωνία. «Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο συνδυασμό του ονόματος που επελέγη με την αναγνώριση της “μακεδονικής” εθνότητας και “μακεδονικής” γλώσσας. Θεωρούμε αυτόν το συνδυασμό εξαιρετικά προβληματικό: μπορεί να επαναφέρει εθνικιστικές τάσεις, οι οποίες δεν θα πρέπει να είναι μέρος των προσπαθειών για σταθερότητα στα Βαλκάνια. Κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην κυρωθεί αυτή η συμφωνία. Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος μαζί σας, δε θα υποστηρίξουμε αυτή τη συμφωνία όποτε κι αν η κυβέρνηση τη φέρει στη Βουλή προς ψήφιση» δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών»«Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών»

Προειδοποιήσεις σε Αλβανία με αφορμή τον θάνατο Κατσίφα

Αναφερόμενος στην Αλβανία και στις τελευταίες εξελίξεις ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τραγικό συμβάν τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα και δήλωσε ότι η ΝΔ από την αρχή πιέζει την κυβέρνηση να ζητήσει εξηγήσεις από την Αλβανική πλευρά για το ακριβώς συνέβη. Επέκρινε δε την αλβανική ηγεσία για τον τρόπο που αντιμετώπισε το γεγονός εκτιμώντας ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένα τραγικό συμβάν για να ενισχύσει εσωτερικά την εικόνα της. Ο αρχηγός της ΝΔ προειδοποίησε τα Τίρανα ότι η μη εποικοδομητική συμπεριφορά της αξιολογείται κατά τη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. «Η Αλβανία επιδιώκει να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά πρέπει επίσης να αντιληφθεί, ότι η πορεία της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση εξαρτάται και από το σεβασμό που δείχνει στην ελληνική μειονότητα της Αλβανίας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Για την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία ό κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σε πνεύμα καλής συνεργασίας και ζήτησε η Αλβανία να συμμορφωθεί πλήρως με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς σχετικά με τα δικαιώματα των μειονοτήτων.

Οχι στην ανεξαρτησία του Κοσόβου

Σχετικά με το ζήτημα του Κοσσόβου ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι παραμένει σταθερή η θέση της Ελλάδας να μην αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του και διαβεβαίωσε ότι η στάση αυτή δεν θα αλλάξει και όταν ο ίδιος γίνει πρωθυπουργός. Ταυτόχρονα ενθάρρυνε τον διάλογο και ζήτησε να αποφεύγονται μονομερείς ενέργειες που προκαλούν αρνητικό κλίμα και εντάσεις.

Προειδοποιήσεις Μητσοτάκη στην Αλβανία με αφορμή τον θάνατο ΚατσίφαΠροειδοποιήσεις Μητσοτάκη στην Αλβανία με αφορμή τον θάνατο Κατσίφα

Για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη -Ελευθέριο Βενιζέλο

Ο δημοσιογράφος της RTS υπενθύμισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον θετικό ρόλο που είχε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο χώρο της πρώην Γιουγκοσλαβίας κάτι που συγκίνησε τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. «Ήταν ένας πολύ, πολύ καλός φίλος της Σερβίας και ένας πολιτικός που έπαιξε έναν πολύ εποικοδομητικό ρόλο σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τα Βαλκάνια αλλά επίσης και σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα σας. Γνωρίζω ότι η Σερβία τον μνημονεύει και αυτό μου δίνει μεγάλη προσωπική ικανοποίηση. Εάν εκλεγώ πρωθυπουργός, σκοπεύω να ενδυναμώσω περαιτέρω τη σχέση Ελλάδας- Σερβίας την οποία θεωρώ στρατηγικής σημασίας για τη σταθερότητα των Βαλκανίων» σημείωσε ο αρχηγός της ΝΔ.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι είναι απόγονος και ενός άλλου μεγάλου πολιτικού του Ελευθερίου Βενιζέλου ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «ήταν ο πιο σημαντικός πολιτικός του 20ου αιώνα. Ήταν οραματιστής, ήταν ένας γενναίος άνθρωπος, που ήξερε πότε να αναλάβει δράση» Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι σήμερα οι προκλήσεις για τους πολιτικούς είναι διαφορετικής φύσης. Επισήμανε ότι ο ίδιος θα προσπαθήσει να συνεισφέρει στην ενδυνάμωση της ελληνοσερβικής φιλίας και συνεργασίας. «Θα ήθελα να λειτουργήσω ως καταλύτης για την ενδυνάμωση της πολιτικής προοπτικής και της δυνατότητας της Σερβίας να προσεγγίσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. […]Η Σερβία μπορεί πάντα να βασίζεται στην Ελλάδα και επίσης μπορεί πάντα να βασίζεται σε εμένα προσωπικά για να βοηθήσω τη χώρα στο δύσκολο μονοπάτι προς την Ευρωπαϊκή Ένωση» επισημαίνει στην συνέντευξή του στην δημόσια τηλεόραση της Σερβίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. iefimerida.gr

 

Ετικέτες: ΝΔΝΕΑ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Κωνσταντινούπολη: Τριμερής Τουρκίας–Ιταλίας–Λιβύης με τουρκικά drones,και ρόλο-σκιώδη στην Ανατολική Μεσόγειο- Η Ελλάδα ΕΚΤΟΣ!

01/08/2025 | 11:25
Featured

Η πρέσβης που ξέρει πρόσωπα και πράγματα: Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η Εκκλησία και οι ισορροπίες στην Ορθόδοξη σκακιέρα

27/07/2025 | 12:00
Featured

Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,7% η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 14% και τρίτη η Πλεύση με 13,1%

26/07/2025 | 20:13
Featured

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ : Καίγονται σπίτια στο Κρυονέρι – Ανεξέλεγκτες οι φωτιές σε Αττική, Εύβοια, Κύθηρα και Μεσσηνία

26/07/2025 | 18:33
Load More
Επόμενο Άρθρο

Αγωγή κατά της Novartis κατέθεσε ο Γεωργιάδης


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σηκώνει το γάντι ο Μεντβέντεφ: Υπενθυμίζει στον Τραμπ τις «Αποκαλυπτικές» πυρηνικές δυνατότητες της Ρωσίας

    586 shares
    Share 234 Tweet 147
  • Συναγερμός στη Μονή Σινά – Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός απαντά στο «εκκλησιαστικό πραξικόπημα»

    1432 shares
    Share 573 Tweet 358
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 2025-2026: 8.500€ αναδρομικά για 82.000 συνταξιούχους – Ποιοι κερδίζουν από επανυπολογισμό και προσωπική διαφορά

    548 shares
    Share 219 Tweet 137
  • Πέθανε δημοσιογράφος – Συνάδελφοί της μιλούν στο tilegrafimanews.gr για την 52χρονη συντάκτρια που αγάπησε τον Βόλο

    250 shares
    Share 100 Tweet 63
  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – Συνελήφθη η γυναίκα με το καροτσάκι: Το παιδί ήταν ήδη νεκρό;

    249 shares
    Share 100 Tweet 62
  • Κωνσταντινούπολη: Τριμερής Τουρκίας–Ιταλίας–Λιβύης με τουρκικά drones,και ρόλο-σκιώδη στην Ανατολική Μεσόγειο- Η Ελλάδα ΕΚΤΟΣ!

    238 shares
    Share 95 Tweet 60
  • Σκηνές έντασης στην Κόρινθο: Παπαδιά κατηγορεί ιερέα για εξωσυζυγική σχέση – Απόπειρα επίθεσης με αυτοκίνητο

    236 shares
    Share 94 Tweet 59
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch