Τετάρτη, 25 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΙ 2018: Ωράριο καταστημάτων την Μαύρη Παρασκευή

Newsroom από Newsroom
22/11/2018 16:45
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ 2018: Ήρθε η ώρα παιδιά, η Black Friday 2018 απέχει μερικές ώρες! Και παρότι τα περισσότερα καταστήματα που συμμετέχουν, έχουν ήδη ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα να ρίχνουν τις τιμές τους και να κάνουν σημαντικές προσφορές για εμάς τους καταναλωτές, όπως καταλαβαίνει την ημέρα της Black Friday θα γίνει το «χοντρό» παιχνίδι.

Οι εκπτώσεις θα αγγίξουν το 80% και τα αποθέματα των προϊόντων θα ξεκινήσουν να εξαφανίζονται με πολύ γοργούς ρυθμούς.

Δε θα υιοθετηθούν ωστόσο όλες οι αμερικάνικες συνήθειες για τη συγκεκριμένη μέρα. Το ωράριο των καταστημάτων που θα συμμετέχουν στο Black Friday 2018, επισήμως δεν έχει επεκταθεί. Ενδεχομένως μερικά μικρότερα καταστήματα τηρήσουν το ωράριο των πολυκαταστημάτων και να παραμείνουν ανοικτά από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 21:00 μ.μ..

Ένα από τα καταστήματα που συμμετέχει στο έθιμο από την πρώτη στιγμή, είναι το Public. Οπότε φέτος είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να διευρύνει και το ωράριό του. Έτσι, τα καταστήματα Public, θα ανοίξουν από τις 8.00 το πρωί, ώστε να έχουν και όσοι δουλεύουν το χρόνο να πάνε για τα ψώνια τους.

Από το διευρυμένο αυτό ωράριο εξαιρούνται τα καταστήματα που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα καθώς αυτά θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα των κέντρων στα οποία φιλοξενούνται.

H Media Markt μπαίνει στους ροκ ρυθμούς της Black Friday και ξεκινάει δυναμικά με μια εβδομάδα προσφορών από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου προσφέροντας στους καταναλωτές της ευκαιρίες και χαμηλές τιμές που μόνο αυτή ξέρει.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας Media Markt από τις 19 Νοεμβρίου έως και τις 24 και θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που προσφέρουμε, ακόμα χαμηλότερες, ζώντας μαζί μας μια ολόκληρη εβδομάδα Black Friday. Για όσους προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, το e-shop της Media Markt είναι πάντα στη διάθεση όλων με τις προσφορές Black Friday να διαρκούν μέχρι τις 25 του Νοέμβρη. Μια ολόκληρη έξτρα μέρα προσφορών!

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της Media Mark είναι εδώ για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες σε κινητά, τηλεοράσεις, λευκές συσκευές, υπολογιστές και περιφερειακά, gadgets και συσκευές για το σπίτι καθώς και όλες τις gaming ανάγκες σας.

Φέτος στο Black Friday, όλοι μπορούν να τα έχουν όλα!

Κωτσόβολος

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Κωτσόβολος ξεκινάει αρκετές ημέρες νωρίτερα το παιχνίδι των προσφορών της Black Friday.

Μπορεί και στον Κωτσόβολο και στην υπόλοιπη αγορά να γκρινιάζουν ότι η Black Fridayκανιβαλίζει τα κέρδη και “κακομαθαίνει” τους καταναλωτές, ποιος είναι όμως αυτός που δεν θέλει να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα της νέας αγοράς; Η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών της χώρας ξεκινάει τους “εορτασμούς” της Μαύρης Παρασκευής από τις 8 το βράδυ της Κυριακής και είναι ουσιαστικά ο δεύτερος μεγάλος παίκτης, μετά τα Public που μπαίνει στον χορό.

Το τελευταίο διάστημα μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων όλες οι μεγάλες αλυσίδες κρατούσαν σε εγρήγορση τους καταναλωτές και ουσιαστικά ετοιμάζονταν για την επίθεση. Στα χαρτιά η πρώτη εταιρεία που θα έμπαινε στην μάχη ήταν η Media Markt η οποία με δελτίο Τύπου προανήγγειλε ότι θα ξεκινήσει τις προσφορές της Black Friday από Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. Στην γωνία την πρόλαβαν Public και Κωτσόβολος οι οποίες μπήκαν στο παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Γιατί μία εβδομάδα Black Friday;
Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αγορές όπου η Black Friday είναι υπόθεση μίας ημέρας, βαριά δύο, στην Ελλάδα για δεύτερη χρονιά έχουμε το φαινόμενο του “ξεχειλώματος” σε μία σχεδόν εβδομάδα.

Η Κωτσόβολος, η οποία πρώτη το δοκίμασε πέρυσι, δικαιολογεί αυτή την στάση στην προσπάθεια καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών και την αποφυγή λινταρισμάτων που γίνονται στο εξωτερικό αλλά και ατελείωτων ουρών που είδαμε και στην Ελλάδα. Παράλληλα οι εταιρείες προσπαθούν μέσω αυτού του ανοίγματος της Μαύρης Παρασκευής να καλύψουν και την φυσιολογική αδυναμία των δικτύων τους να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν έναν τόσο μεγάλο όγκο καταναλωτών μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως είχαν αναφέρει στελέχη της αγοράς στο News24/7 η περίοδος της Black Friday μπορεί να μεταφραστεί έως και 10% των εσόδων μίας χρονιάς για μία αλυσίδα ηλεκτρικών ή τεχνολογίας.

Πλαίσιο

Η φετινή επικοινωνία του Πλαισίου για την καμπάνια “Black Friday” ξεκίνησε. Στους ρυθμούς ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού που γράφτηκε ειδικά για αυτή την περίοδο, και στους χρωματικούς τόνους του μαύρου που έχει ήδη αρχίσει να καλύπτει τα πάντα, το Πλαίσιο προετοιμάζει το έδαφος για τις προσφορές της χρονιάς, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στις δράσεις της εταιρείας έρχεται να προστεθεί και μία διπλή «Μαύρη Εγγύηση», ειδικά για την περίοδο της Black Friday, που πέραν της εγγυημένης υποστήριξης από ομάδα τεχνικών, σε κάθε προσφορά ο καταναλωτής θα βλέπει εγγυημένα τη χαμηλότερη τιμή.

Ταυτόχρονα, τη φετινή Black Friday προετοιμάζονται και πολλές «Μαύρες Εκπλήξεις» που θα περιμένουν το καταναλωτικό κοινό αποκλειστικά και μόνο μέσα στα καταστήματα.

Εκείνοι πάλι που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους online από την άνεση του σπιτιού τους, θα μπορούν να κάνουν το δικό τους «Μαύρο Click» στο plaisio.gr, αποκτώντας έτσι ό,τι θέλουν με παράδοση την αμέσως επόμενη μέρα.

Παράλληλα, όποιος ενδιαφέρεται να μάθει 4 ώρες νωρίτερα από όλους τους άλλους τις Black Friday τιμές του Πλαισίου και να λάβει προσωπικά στο email του αποκλειστικές «μαύρες» προσφορές-έκπληξη που απευθύνονται μόνο σε εκείνον, μπορεί να μπει στο Πλαίσιο και να γραφτεί στη «Μαύρη Λίστα» συμπληρώνοντας τα στοιχεία του.

Public

Το Public, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 53 υποκαταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Διαθέτει ευρύ κατάλογο προϊόντων και επιλογών σχετικά με μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers, Laptops και gaming.

ΕΔΩ βρίσκονται όλες οι προσφορές του Public για την Black Friday 2018

ΕΝΤΟΣ

Entos Black Friday – Δυνατές προσφορές Black Friday 2018 από τα ΕΝΤΟΣ σε Έπιπλα. Ολόκληρη η συλλογή Black Friday σε έκπτωση έως 60%. Καναπέδες τριθέσιοι, Κρεβάτια, Τραπεζαρίες, Πολυθρόνες, Κομοδίνα, Τραπεζάκια σαλονιού, Καρέκλες, Στρώματα Ύπνου σε τιμές Black Friday.

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές

Ετικέτες: Black FridayBLACK FRIDAY 2018NewsΕΙΔΗΣΕΙΣΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2018ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ
Προηγούμενο Άρθρο

Η βόλτα του Μητσοτάκη στην Κυψέλη

Επόμενο Άρθρο

ΕΝΦΙΑ 2019: Ποιοι θα δουν μειώσεις στη φορολογία

ΣχετικάΆρθρα

Φορολογικές δηλώσεις 2025: Λήγουν στις 15 Ιουλίου – Πρόστιμα, παγίδες και τι να προσέξετε πριν την υποβολή

από Παντελής Χαριτάκης
25/06/2025 | 17:02

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Η αντίστροφη μέτρηση για τις δηλώσεις 2025 – Τι ισχύει φέτος Ρεπορτάζ: Παντελής Χαριτάκης  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2025:Έκπτωση φόρου έως...

ΔΥΠΑ: Επιδότηση 14.800€ για ανέργους σε 7 περιοχές – Όλα τα ενεργά voucher και τα προγράμματα ενίσχυσης με αριθμούς

από Γιώργος Θεοχάρης
25/06/2025 | 15:02

ΔΥΠΑ:  Ενίσχυση 14.800€ σε 556 ανέργους: Νέες επιχειρήσεις με κρατική στήριξη Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχάρης  ΔΥΠΑ: Εφάπαξ επίδομα 722€, νέα voucher...

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Αναδρομικά έως 4.020€ και προσωπική διαφορά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται άμεσα – Όλα τα Ταμεία και ημερομηνίες Ιουλίου 2025

από Παντελής Χαριτάκης
25/06/2025 | 13:02

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Ώρα πληρωμών 2,7 εκατ. συνταξιούχους – Έρχονται αναδρομικά και διευκρινίσεις για την προσωπική διαφορά Ρεπορτάζ: Παντελής Χαριτάκης  ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ :...

Load More
Επόμενο Άρθρο

ΕΝΦΙΑ 2019: Ποιοι θα δουν μειώσεις στη φορολογία


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τέλος στον πόλεμο των 12 ημερών από Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

    694 shares
    Share 278 Tweet 174
  • ΔΥΠΑ: Εφάπαξ επίδομα 722€, νέα voucher και ποιοι αποκλείονται – Αναλυτικός οδηγός με προθεσμίες και δικαιούχους

    488 shares
    Share 195 Tweet 122
  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    372 shares
    Share 149 Tweet 93
  • Λαμία – Τραγωδία με 64χρονο αντιδήμαρχο: Ολόκληρη η κατάθεση του οδηγού, οι ισχυρισμοί για ζώνες και το σημείο-«παγίδα»

    603 shares
    Share 241 Tweet 151
  • Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα

    340 shares
    Share 136 Tweet 85
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    329 shares
    Share 132 Tweet 82
  • Πόλεμος Τραμπ – Ιράν: Η εκεχειρία δεν κρατά – Οι υπόγειες εγκαταστάσεις άντεξαν

    301 shares
    Share 120 Tweet 75
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch