Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ν.Δ.: H Ειδική Κομματική Οργάνωση Ναυτιλίας έκοψε την πίτα της

TechTeam από TechTeam
11/02/2020 07:33
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η Ειδική Κομματική Οργάνωση Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας διοργάνωσε την επίσημη εκδήλωσή της για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στους χώρους της Αίγλης Ζαππείου την περασμένη Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου κας Χριστιάνας Καλογήρου και κ. Βαγγέλη Κυριαζόπουλου, του Γενικού Διευθυντού της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Μπρατάκου, των Βουλευτών κ. Διονύση Χατζηδάκη και Κωνσταντίνο Κυρανάκη, Πολιτευτών της Ν.Δ., του Αντιπεριφερειάρχη Αθηνών κ. Γιώργου Δημόπουλου του Αντιπροέδρου του International Propeller Club και Υποψηφίου Ευρωβουλευτή κ. Γιώργου Ξηραδάκη, Επιφανών Εφοπλιστών και Επιχειρηματιών της Ναυτιλιακής Κοινότητας, του Προέδρου Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων κ. Ν. Μαυρίκου, άλλων Παραγόντων της Ναυτιλίας, Προέδρων της Ε.Κ.Ο Υγείας, Πολιτισμού και Γ.Λ.Κ., Μελών και Φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Παπαναστασίου ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως:

«Η ελληνική Ναυτιλία είναι διαχρονικά η κινητήριος δύναμη της οικονομικής ζωής της χώρας μας, ταυτόχρονα δε η παγκόσμια ηγέτιδα δύναμη. Ως εθνικό κεφάλαιο, πρέπει να έχει ενιαία φωνή, πάνω και πέρα από κόμματα και πολίτικες αντιπαραθέσεις, με στρατηγική και πνεύμα συναίνεσης και αυτό συντελείται στο ακέραιο από το αρμόδιο υπουργείο και την πολιτική του ηγεσία.

Η Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Νέας Δημοκρατίας διανύει αισίως τον 14ο μήνα λειτουργίας της, εστιάζοντας την προσοχή της στην ικανότητα, το ήθος και το πνεύμα συμμετοχικής δημιουργικότητας όλων των μελών. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς καταξιωμένα μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας πλαισιώνουν διαρκώς και σταθερά την προσπάθεια μας».

Στη διάρκεια του προηγουμένου έτους, όπως σημείωσε ο Πρόεδρος, η Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας πραγματοποίησε Ολομέλειες, επισκέψεις σε Δήμαρχους, Ενώσεις, Σωματεία, Φορείς και παράγοντες της ναυτιλίας.
 Σε αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής διοργανώθηκε ημερίδα με θεματικό πυρήνα την Ναυτική Εκπαίδευση.

Ακόμα, ιδρύθηκε η Ειδική Επιτροπή Ανεξάρτητων Εμπειρογνωμόνων που θα συμβάλλει ουσιαστικά στο δημιουργικό έργο της Οργάνωσης.

Επίσης, η Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Ν.Δ., προέβη σε κινήσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπως η προσφορά γεύματος στο Παράρτημα Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία (Βούλα) και η χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Πέραμα).

Ο Πρόεδρος Λευτέρης Παπαναστασίου ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που με αφοσίωση, προσωπικό χρόνο και μεράκι διοργάνωσαν την εκδήλωση και όλους τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Στην ομιλία του, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, αφού εξήρε τις προσπάθειες της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Ν.Δ. αναφέρθηκε στους διεθνείς διαγωνισμούς για τα 10 μεγάλα περιφερειακά λιμάνια της Χώρας μας:

«Έχουμε δώσει πολιτική κατεύθυνση στο ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσει στην πρόσληψη συμβούλων ώστε να είμαστε ώριμοι μέσα στο Α’ εξάμηνο του 2020 να προχωρήσουμε σε διεθνείς διαγωνισμούς. Η διαφορά μας σε σύγκριση με την προηγούμενη κυβέρνηση είναι ότι εμείς είμαστε ανοιχτοί σε οποιοδήποτε οικονομικό μοντέλο παραχώρησης ολικής ή μερικής, πώληση πλειοψηφικού ή μειοψηφικού πακέτου μετοχών.

Μέσα στο 2020 θα προχωρήσουμε με Αλεξανδρούπολη, Ηγουμενίτσα και Ηράκλειο. Για όλα τα λιμάνια μας υπάρχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον, διότι βρίσκονται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων και επιθυμούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες κάθε λιμανιού ξεχωριστά.

Όσον αφορά στα Λιμενικά Ταμεία, όλοι συμφωνούμε πως δεν λειτουργούν ή δεν αξιοποιούνται οι λιμενικές υποδομές της Χώρας όπως θα έπρεπε. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους Δήμους να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις λιμενικές τους υποδομές. Κατά συνέπεια, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας οφείλει να έχει στρατηγικό ρόλο για τις λιμενικές υποδομές, για τις οποίες δεν καταγράφεται η ανάπτυξη, η οποία θα έπρεπε. Τα έσοδα από τα Λιμενικά Ταμεία οφείλουν να είναι ανταποδοτικά. Και φέρνω ως παράδειγμα τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Ό,τι εισπράττεις πρέπει να το επενδύεις, διότι μιλάμε για τους κορυφαίους προορισμούς της Χώρας μας. Σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και το υπουργείο Εσωτερικών, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή του τρόπου διακυβέρνησης».

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο Γιάννης Πλακιωτάκης δέχθηκε και ερωτήσεις από το κοινό. Μάλιστα, σε μια από αυτές που αφορούσε την επένδυση και τη λειτουργία των Υδατοδρομίων στη Χώρα μας, απάντησε ότι:

«Γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο ευνοϊκό για την προσέλκυση υποψηφίων επενδυτών. Είναι στα χέρια τους, εφόσον κρίνουν ότι υπάρχουν γραμμές οι οποίες είναι βιώσιμες, να επενδύσουν στο συγκεκριμένο τομέα.

Άρα, εμείς ως κυβέρνηση, δημιουργούμε αυτό το πλαίσιο. Από εκεί και πέρα περιμένουμε τις επενδύσεις».

Τέλος, η Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας ανανέωσε το ραντεβού της με τα αξιότιμα μέλη της για τις επόμενες δράσεις και πρωτοβουλίες της που θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του 2020.

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΝΔ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

08/10/2025 | 23:45
Featured

Το επετειακό βίντεο της ΝΔ για τα 51 χρόνια από την ίδρυση της – «Συνεχίζουμε μαζί να αλλάζουμε την Ελλάδα»

04/10/2025 | 18:02
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/10/2025 | 23:55
Featured

Δημοσκόπηση ALCO: Μπροστά με 12,5 μονάδες η ΝΔ, μικρή άνοδος για ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Λύση, υποχωρεί η Πλεύση

29/09/2025 | 20:00 - Ενημέρωση 30/09/2025 | 03:56
Load More
Επόμενο Άρθρο

Λοιμωξιολογος ΕΟΔΥ: Απίθανο να μην φτάσει και στην Ελλάδα ο κορωνοϊός


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Συναγερμός στο Τατόι: Έπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Δύο τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση

    278 shares
    Share 111 Tweet 70
  • ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025-Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    855 shares
    Share 342 Tweet 214
  • Ουκρανία: Σε αδιέξοδο ο πόλεμος – Πούτιν, Τραμπ και Ζελένσκι σε νέα γεωπολιτική σκακιέρα – Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι

    209 shares
    Share 84 Tweet 52
  • AI παραπληροφόρηση στα social media: Deepfake βίντεο «συλλήψεων» ηλικιωμένων σοκάρουν το TikTok – Ώρα να λάβει μέτρα η Ελληνική Αστυνομία

    196 shares
    Share 78 Tweet 49
  • Σεισμολόγοι κρούουν τον κώδωνα: «Ο επόμενος μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα είναι θέμα χρόνου» – Τα 5 ρήγματα που ανησυχούν τους επιστήμονες

    374 shares
    Share 150 Tweet 94
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 2027–2030: Αυξήσεις έως +12 μήνες στα όρια ή πάγωμα έως το 2030   -Ολη η λίστα για τις συντάξεις

    147 shares
    Share 59 Tweet 37
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα – «ανάσα» για 5.000 ανέργους άνω των 50 ετών και 850 νέες επιχειρήσεις – Όλα τα ποσά επιχορήγησης

    117 shares
    Share 47 Tweet 29
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch