Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

News Ελλάδα- Ειδήσεις σήμερα: Οι σημαντικότερες ειδήσεις σήμερα 21/8

Newsroom από Newsroom
21/08/2018 12:02 - Ενημέρωση 22/08/2018 12:05
Ενημερώθηκε: 22/08/2018 12:05:46
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε απόψε ότι νόμιζε ότι είχε καταλήξει σε συμφωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την απελευθέρωση του πάστορα Άντριου Μπράνσον, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα κάνει καμία παραχώρηση στην Άγκυρα για να πετύχει τον στόχο αυτό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος σημείωσε ότι δεν τον ανησυχεί αν οι τιμωρητικοί δασμοί που επέβαλε στην Τουρκία θα πλήξουν την ευρωπαϊκή οικονομία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters στο Οβάλ Γραφείο ο Τραμπ είπε ότι νόμιζε ότι είχε συμφωνήσει με τον Ερντογάν όταν βοήθησε να πειστεί το Ισραήλ να αποφυλακίσει μια υπήκοο Τουρκίας. Πίστευε ότι ο Ερντογάν θα απελευθέρωνε κατόπιν τον Μπράνσον.

“Νομίζω ότι είναι πολύ λυπηρό αυτό που κάνει η Τουρκία. Νομίζω ότι κάνουν ένα φρικτό λάθος. Δεν θα υπάρξουν παραχωρήσεις”, είπε.

– Κατρούγκαλος: Είμαι βέβαιος πως οι συντάξεις δεν θα μειωθούν

Δεν μπορεί να εξαφανιστεί σε μια ημέρα όλη αυτή η “μαυρίλα” των 8 χρόνων της τρόικας και των μνημονίων, ωστόσο είναι μια σημαντική στιγμή διότι παίρνουμε πίσω “τα κλειδιά” των μέσων της πολιτικής μας» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Οπως είπε, «ήδη από σήμερα για παράδειγμα ισχύει και πάλι η επεκτασιμότητα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, που θα φέρει μια άνοδο του κατώτατου μισθού», ενώ αναφορικά με την ψηφισμένη περικοπή των συντάξεων, που πρέπει να εφαρμοστεί από την Πρωτοχρονιά, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αφού έκανε λόγο για εκβιασμό από την πλευρά του ΔΝΤ σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό του ΕΦΚΑ, ο οποίος όμως πλέον εμφανίζει πλεόνασμα, κατέληξε λέγοντας ότι «δεν είναι αναγκαίες νέες μειώσεις των συντάξεων και γι΄ αυτό θα ζητήσουμε από τους ευρωπαίους εταίρους, εφόσον επιτυγχάνονται και οι δημοσιονομικοί στόχοι, να μην ισχύσουν οι περικοπές».

«Εγώ είμαι βέβαιος ότι οι συντάξεις δεν θα περικοπούν», τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος, λέγοντας ότι δεν υπάρχει ανάγκη να γίνει κάτι τέτοιο.

– Συνελήφθη 31χρονος για εμπρησμό στο Περιστέρι

Ενας 31χρονος συνελήφθη χτες κατηγορούμενος για εμπρησμό σε οικία, επί της οδού Επαμεινώνδα, στο Περιστέρι Αττικής.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Η πυρκαγιά που φέρεται ότι προκάλεσε ο συλληφθείς, κατασβέστηκε από εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Ο 31χρονος πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

-Στις 4.156 οι αιτήσεις πυρόπληκτων για το επίδομα

Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, συνεχίστηκε και χθες, Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, η διαδικασία αιτήσεων, για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου στην Περιφέρεια Αττικής.

Μετά και τη χθεσινή εικοστή ημέρα της σχετικής διαδικασίας, κατατέθηκαν συνολικά τέσσερις χιλιάδες εκατόν πενήντα έξι (4.156) αιτήσεις. Από τις 4.156 αιτήσεις, οι 1.420 κατατέθηκαν στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, οι 1.673 στον Δήμο Μαραθώνα, οι 616 στον Δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 445 στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι διαδικασίες ελέγχου των αιτήσεων, με αποτέλεσμα, χθες, Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, να έχουν ήδη καταβληθεί σε 1.550 νοικοκυριά και 43 επιχειρήσεις τα επιδόματα των 6.200 ευρώ και 9.200 ευρώ, καθώς πραγματοποιείται ταυτόχρονη καταβολή στους δικαιούχους και του τηλεπικοινωνιακού επιδόματος των 1.200 ευρώ, μαζί με τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης των 5.000 ευρώ και 8.000 ευρώ που χορηγείται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

– Μάχη με τις φλόγες στην Αμαλιάδα

Στη μάχη με τις φλόγες στα δύο μέτωπα που υπάρχουν στο Γεράκι και τη Δαφνιώτισσα στην Ηλεία ρίχνονται για δεύτερη ημέρα επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Από νωρίς το πρωί τα εναέρια μέσα άρχισαν τις ρίψεις νερού ενώ τα πεζοπόρα τμήματα συνεχίσουν την προσπάθεια.

Σύμφωνα με το patrastimes, στη Δαφνιώτισσα δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα ωστόσο υπάρχουν πολλές μικρές εστίες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ενώ η κατάσταση στο Γεράκι είναι καλύτερη από χθες με τη φωτιά να είναι σε εξέλιξη.

Ετικέτες: NewsNEWS ΕΛΛΑΔΑNEWS ΣΗΜΕΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

25/08/2025 | 23:45
Featured

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο 59χρονος γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος

21/08/2025 | 15:30
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Ή Προσευχή του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου – Πως γίνεται

21/08/2025 | 08:00
Featured

Θετικές χαρακτήρισε ο Παύλος Μαρινάκης τις εξελίξεις στις ΗΠΑ για τον πόλεμο στην Ουκρανία

20/08/2025 | 14:29
Load More
Επόμενο Άρθρο

2018 MTV Video Music Awards: Οι νικητές


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τροχαίο-σοκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν οι επιβάτες 

    339 shares
    Share 136 Tweet 85
  • Γάζα: 15 νεκροί από πλήγμα του Ισραήλ σε νοσοκομείο – 4 δημοσιογράφοι στα θύματα

    293 shares
    Share 117 Tweet 73
  • ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  2025–2026: Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά έως 1.200€ και γιατί δεν συμφέρει μετά τα 40 έτη ασφάλισης»

    259 shares
    Share 104 Tweet 65
  • Γιορτή σήμερα 25 Αυγούστου 2023, εορτολόγιο: Άγιος Τίτος ο Απόστολος

    201 shares
    Share 80 Tweet 50
  • ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Οι Ρώσοι μπήκαν στη Ντομπροπίλια – Σφοδρές μάχες στην Κονσταντινίβκα, καμπανάκι για Σλαβιάνσκ και Κραματόρσκ

    180 shares
    Share 72 Tweet 45
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – ΤΑ ΝΕΑ: Τι κερδίζουν πίσω με το τέλος της προσωπικής διαφοράς – Αυξήσεις 55 ευρώ/μήνα  και αναδρομικά από το 2026

    171 shares
    Share 68 Tweet 43
  • Νέες αποκαλύψεις για το δράμα του Βόλου: «Την βίαζε, την άφηνε έγκυο για να μην τον χωρίσει»

    166 shares
    Share 66 Tweet 42
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch