Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

News Ελλάδα- Ειδήσεις σήμερα: Οι σημαντικότερες ειδήσεις σήμερα 23/7

Newsroom από Newsroom
23/07/2018 12:02 - Ενημέρωση 24/07/2018 12:04
Ενημερώθηκε: 24/07/2018 12:04:06
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα -περιορισμένες στον αριθμό- σκέφτεται ο πρωθυπουργός, ο οποίος ζυγίζει τις εισηγήσεις που δέχεται από συνεργάτες του.

Από το Μέγαρο Μαξίμου, βέβαια, διαψεύδουν με κάθε τρόπο το ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού, καθότι είναι γνωστό ότι αυτή η συζήτηση προκαλεί «παραλητικά» συμπτώματα στα υπουργεία, με αποτέλεσμα οι υπουργοί να κατεβάζουν τα μολύβια. Και διαμηνύουν ότι αυτή η απόφαση εναπόκειται αποκλειστικά και μόνο στην αρμοδιότητα του πρωθυπουργού.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στο παρασκήνιο, επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε στοχευμένες αλλαγές αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος. Κίνηση την οποία πολλοί κυβερνητικοί προέβλεπαν άλλωστε από τον τελευταίο ανασχηματισμό του Φεβρουαρίου. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις και ζυγίζει τα δεδομένα.

Ο χρόνος κατά συνέπεια ενδέχεται να μετράει αντίστροφα και δεν αποκλείεται -ακόμα και πριν τη ΔΕΘ- να προχωρήσει σε μίνι ανέωση του υπουργικού συμβούλιου. Ο στόχος είναι διττός: οι όποιες αλλαγές γίνουν να σηματοδοτήσουν οτι κυβέρνηση και χώρα αλλάζουν σελίδα και μπαίνουν σε νέα-μεταμνημονιακή- φάση, καθώς επίσης και οτι με το εν λόγω σχήμα θα οδεύσει σε κάλπες είτε αυτές διενεργηθούν το Μάιο του 2019, είτε νωρίτερα.

– Μογκερίνι: “Η Τουρκία να αποφύγει απειλές και ενέργειες”

Απάντηση μέσω της αρμόδιας Επιτρόπου για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Φεντερίκας Μογκερίνι, έδωσε η Κομισιόν σε ερώτηση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα σε Αιγαίο και Κύπρο.

Στην ερώτησή του ο κ. Παπαδημούλης είχε αναφερθεί στην ανανέωση της παράτυπης NAVTEX από πλευράς της Τουρκίας για πραγματοποίηση ναυτικών στρατιωτικών ασκήσεων στα χωρικά ύδατα της κυπριακής ΑΟΖ και στο περιστατικό του διεμβολισμού σκάφους του ελληνικού λιμενικού από τουρκική ακταιωρό ανοιχτά των Ιμίων, στις 12 Φεβρουαρίου.

Η Κομισιόν στην απάντησή της, επαναλαμβάνει τη θέση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, όπως διατυπώθηκε στη σύνοδο της 22ας Μαρτίου 2018, σύμφωνα με την οποία «καταδικάζονται απερίφραστα οι συνεχιζόμενες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και υπογραμμίζεται η αμέριστη αλληλεγγύη προς την Κύπρο».

Η θέση αυτή επαναλαμβάνεται και στην ετήσια έκθεση της Κομισιόν για την Τουρκία, στις 17 Απριλίου του 2018, όπου τονίζεται επίσης πως «η Τουρκία οφείλει να αποφύγει κάθε είδους απειλή ή ενέργεια στρεφόμενη κατά κράτους-μέλους ή αιτία προστριβών ή ενέργειες που βλάπτουν τις σχέσεις καλής γειτονίας και την ειρηνική επίλυση των διαφορών».

– Κατά 122% αυξήθηκαν τον Ιούλιο οι προσφυγικές ροές στην Ελλάδα

Παρά την πρόσφατη μετατόπιση των προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών προς την Ισπανία, ειδικοί επισημαίνουν ότι η κατάσταση στις χώρες των Βαλκανίων παραμένει τεταμένη.

Σύμφωνα με τον Γκέραλντ Τάτσγκερν από την Υπηρεσία Δίωξης του Εγκλήματος της Αυστρίας ο οποίος ειδικεύεται στη δίωξη διακινητών, περίπου 60.000 άνθρωποι βρίσκονται σήμερα «εγκλωβισμένοι» στα Βαλκάνια. «Πρόκειται εν μέρει για ανθρώπους που μένουν εκεί μεγάλο διάστημα αλλά και για μετανάστες που κατέφθασαν προσφάτως μέσω Ελλάδας», αναφέρει ο ειδικός, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

Όπως προκύπτει από στοιχεία του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, από τις αρχές του χρόνου έφτασαν στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη περίπου νέοι 8.000 πρόσφυγες και μετανάστες, οκτώ φορές περισσότεροι απ΄ ότι το 2017. Μόνον τις τελευταίες εβδομάδες ο αριθμός των νεοαφιχθέντων ξεπέρασε τις 3.000. Οι αρχές της χώρας μιλούν την ίδια ώρα για 3.000 με 4.000 ανθρώπους.

Στην Ελλάδα καταγράφηκαν μέχρι και τις 8 Ιουλίου 24.000 νέες αφίξεις μεταναστών και προσφύγων, ένας αριθμός αυξημένος κατά 122% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι, αναφέρει ο Τάτσγκερν στο dpa. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προσφυγικές ροές δια μέσω του Έβρου παίζουν όλο και πιο σημαντικό ρόλο. Από τις αρχές του χρόνου έχει πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των ανθρώπων που επιχείρησαν να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του συγκεκριμένου ποταμού.

– ΥΠΕΞ για την επίθεση Ρουβίκωνα: Δεν είναι ούτε αριστεροί, ούτε πατριώτες

Την απερίφραστη καταδίκη τους για την επίθεση μελών της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» στο κτίριο του ΥΠΕΞ, εκφράζουν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «πρωτοφανείς επιθέσεις σαν αυτήν με στόχο να πλήξουν την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική της χώρας δεν προσιδιάζουν ούτε σε αριστερούς ούτε σε πατριώτες και είναι αποτέλεσμα της ανεύθυνης ακροδεξιάς ρητορικής που εντάσσεται βολικά στα σχέδια τρίτων».

Σημειώνεται ότι περίπου δέκα μέλη της συλλογικότητας, σύμφωνα με την αστυνομία, έκαναν σήμερα το απόγευμα, στις 18:30, επίθεση με μπογιές και έγραψαν συνθήματα στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών, στο κέντρο της Αθήνας.

Τους βανδαλισμούς προξένησε μία ομάδα 8-10 μελών του Ρουβίκωνα δείχνοντας ότι ακόμη και τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια είναι στο έλεός του. Το ΥΠΕΞ είναι απέναντι από τι Βουλή και δίπλα από τη Γαλλική πρεσβεία, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το Μαξίμου, ενώ η ΔΟΥ Ψυχικού, στην οποία επιτέθηκαν τα ξημερώματα, είναι απέναντι από την ισραηλινή πρεσβεία που φυλάσσεται νηχθημερόν.

– Χαλκιδική: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 16χρονη

Συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε 16χρονη σε επαρχιακό δρόμο της Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8 χθες το βράδυ στη Σάρτη, ενώ ο οδηγός εντοπίστηκε μιάμιση ώρα αργότερα, κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, στον κόμβο της Σιθωνίας.

Πρόκειται για άνδρα, 21 ετών, κατά πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα.

Η 16χρονη, που κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι από τη Σερβία, μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πολυγύρου και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

– Αγρια δολοφονία 65χρονου επιχειρηματία στην Αντίπαρο

Αγρια δολοφονημένος βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στην Αντίπαρο, ένας 65χρονος επιχειρηματίας.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής με τραύμα πιθανότατα από κατσαβίδι στην πλάτη.

Ο άνδρας διατηρούσε επιχείρηση στο νησί και έχει Ελληνική και Βρετανική υπηκοότητα.

Στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει οι κινήσεις του γιου του 65χρονου άνδρα, που φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το νησί μετά την δολοφονία με τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν βγει νωρίτερα για φαγητό και επιστρέφοντας στο σπίτι τσακώθηκαν.

Ετικέτες: NewsNEWS TORANEWS ΣΗΜΕΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/07/2025 | 00:15
HOT NEWS

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη – Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά, τι πρέπει να κάνουν τώρα και ποιοι βγαίνουν στα 60

28/06/2025 | 09:02
HOT NEWS

Πώς η σκευωρία της εσχάτης προδοσίας που έστησε η αντιπολίτευση, ενισχύει ακόμη περισσότερο τον Μητσοτάκη

26/06/2025 | 22:13
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ : Τηλέφωνα ανά διεύθυνση- ΟΔΗΓΟΣ

26/06/2025 | 06:09
Load More
Επόμενο Άρθρο

Πολεμικό Μουσείο Χανιά: Παρανάλωμα του πυρός ο ιστορικός χώρος (ΦΩΤΟ)


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΜΥΤΙΛΗΝΗ: «Του κατέβασε όλο το πρόσωπο»: Σοκ και αποτροπιασμός για την αιματηρή επίθεση με 18 μαχαιριές σε πανηγύρι

    613 shares
    Share 245 Tweet 153
  • «Καλό ταξίδι, Ηρώ»: Το tilegrafimanews.gr αποχαιρετά τη δημοσιογράφο Ηρώ Καριοφύλλη – Θλίψη στον ALPHA και τον δημοσιογραφικό κόσμο

    444 shares
    Share 178 Tweet 111
  • Βροχή πυραύλων Storm Shadow από την Ουκρανία: Μαζική επίθεση σε Κριμαία, Ντονέτσκ και Ροστόφ – Αντίδραση Μόσχας και φόβοι για κλιμάκωση

    399 shares
    Share 160 Tweet 100
  • Διεθνής Φετφά Θανάτου για Τραμπ και Νετανιάχου – 627 Νεκροί, 5.000 Τραυματίες: Παγκόσμιο Σοκ, ΠΟΛΕΜΟΣ χωρίς Τέλος!

    1053 shares
    Share 421 Tweet 263
  • Κύμα καύσωνα στην Ευρώπη: Σε κόκκινο συναγερμό το Παρίσι – Σε ύψιστη επιφυλακή οι Αρχές σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία

    337 shares
    Share 135 Tweet 84
  • Φωτιά σε εργοστάσιο στα Μέγαρα: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τους καπνούς – Μήνυμα του 112 «κλείστε πόρτες και παράθυρα»

    293 shares
    Share 117 Tweet 73
  • Ρύθμιση για τους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: Τι προβλέπει – 8 ερωτήσεις και απαντήσεις

    288 shares
    Share 115 Tweet 72
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch