Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

News Ελλάδα- Ειδήσεις σήμερα: Οι σημαντικότερες ειδήσεις σήμερα 29/3

Newsroom από Newsroom
29/03/2019 12:02
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε ανοιχτή πληγή εξελίσσεται η υπόθεση των Σκοπίων για την κυβέρνηση, καθώς οι αντιδράσεις παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας και αυτό αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις.

Δημοσκοπήσεις που επιβεβαιώνουν τη μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, και λόγω της οικονομίας αλλά και λόγω του Μακεδονικού. Ενώ μεγάλο προβληματισμό προκαλεί στο περιβάλλον του κ. Τσίπρα και η πολύ μικρή συσπείρωση των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν αυξάνεται παρά το κλίμα πόλωσης που επικρατεί.

Το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ήταν μάλλον μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Αλέξη Τσίπρα. Όχι μόνο λόγω των διαδηλωτών έξω από το Βελλίδειο, που ήταν μια αναμενόμενη αντίδραση. Κυρίως γιατί στη σύσκεψη με τους επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας, αν και είχε προηγηθεί «σκανάρισμα» από την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης κυρία Χατζηγεωργίου -που φρόντισε να εξαιρέσει ορισμένους, αν και είχαν εκδηλώσει την πρόσθεση να παραστούν- ο πρωθυπουργός «τα άκουσε» για τα καλά.

– Το μήνυμα των Βρυξελλών που τρόμαξε την Αθήνα

Όσοι περίμεναν ότι θα μπορέσουν να «κουρέψουν» με συνοπτικές διαδικασίες το «κόκκινο» δάνειο τους, μπαίνοντας απλώς στο νέο πλαίσιο προστασίας, μάλλον θα απογοητευτούν, καθώς οι… πινελιές των δανειστών -ως ήταν αναμενόμενο- στο παρά 1’ της ψήφισης του σχεδίου για την α’ κατοικία, μίκρυναν τα περιθώρια τέτοιων ευνοϊκών ρυθμίσεων.

Σύμφωνα με την αρχική διατύπωση των επίμαχων διατάξεων, οι δανειολήπτες που τελικά θα περάσουν το κατώφλι του πλαισίου, θα πρέπει να καταβάλλουν το 120% της εμπορικής αξίας της κατοικίας τους. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι αν κάποιος έχει ακίνητο εμπορικής αξίας 100.000 ευρώ, θα πρέπει να εξοφλήσει υπόλοιπο δανείου ως 120.000 ευρώ. Αυτό συνεπάγεται αφενός ότι «κουρεύεται» η οφειλή που ξεπερνά τις 120.000 ευρώ αφετέρου ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως «κούρεμα» εάν το υπόλοιπο είναι μικρότερο από τις 120.000 ευρώ. Το κρίσιμο ερώτημα ήταν: και ποιος ορίζει την εμπορική αξία άρα και το ποιός θα τυγχάνει «κουρέματος»; Η απάντηση δόθηκε χθες, καθ’ υπόδειξιν των Θεσμών.

– Η κατρακύλα της τουρκικής οικονομίας απειλεί το «αήττητο» του Ερντογάν

Μπορεί το όνομά του να μην περιλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια στις τοπικές εκλογές της Κυριακής, αλλά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίνει μια από τις σκληρότερες μάχες του καθώς η ύφεση οδηγεί σε εντεινόμενη δυσαρέσκεια, όπως παρατηρεί σε ανάλυσή του το Politico.

Στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα, τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας «το συντηρητικό κίνημα του Ερντογάν έχει κυριαρχήσει για ένα τέταρτο του αιώνα, αλλά τώρα αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις από μια αιφνιδιαστικά συμπαγή αντιπολίτευση», σημειώνει.

«Ο Ερντογάν είναι σταθερά εδραιωμένος σε μια πανίσχυρη προεδρία μετά την επανεκλογή του πέρυσι, όμως αντιμετωπίζει τις εκλογές για την ανάδειξη δημάρχων και δημοτικών συμβουλίων ως δημοψήφισμα για το αυταρχικό του στυλ διακυβέρνησης».

– Ηράκλειο: Αγωνία για τον 33χρονο ψαρά που αγνοείται

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου ψαρά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή στους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου, όπου είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι έρευνες ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας, όχι όμως από θαλάσσης αλλά μόνο από ξηράς, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει από την Αθήνα κλιμάκιο της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ).

Χθες, κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε τμήμα του καταδυτικού εξοπλισμού του αγνοούμενου άνδρα, όπως η σημαδούρα, το εφεδρικό ψαροντούφεκο, τα βαρίδια και το ρολόι του.

– Η ΕΛ.ΑΣ. παραδέχεται το πρόβλημα με τους ασυρμάτους

Το πρόβλημα με τους ασυρμάτους παραδέχεται μέσω ανακοίνωσής της η ΕΛ.ΑΣ., υπογραμμίζοντας πως ψάχνει οριστική λύση επί του ζητήματος.

Με ανακοίνωση απαντά σε δημοσιεύματα που αναφέρονται στις δυσλειτουργίες του συστήματος και τις αδυναμίες που συναντούν οι αστυνομικοί σε περιοχές του λεκανοπεδίου και τονίζει πως το αρχηγείο της Αστυνομίας αναζητά οριστική λύση.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «οι αρμόδιες διευθύνσεις του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, εξετάζουν αναλυτικά το πλαίσιο των ζητημάτων που ανέκυψαν κατά τη λειτουργία του δικτύου των ασύρματων επικοινωνιών, αμέσως μετά την παραλαβή του έργου μέχρι σήμερα, ώστε να προσδιοριστούν επακριβώς οι συνθήκες και τα αίτια που προκαλούν τις καταγραφείσες δυσλειτουργίες.

Ετικέτες: NewsNEWS ΕΛΛΑΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ – Τυχερό μου αστέρι

29/06/2025 | 00:13
HOT NEWS

Alex Rasov

28/06/2025 | 23:45
HOT NEWS

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη – Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά, τι πρέπει να κάνουν τώρα και ποιοι βγαίνουν στα 60

28/06/2025 | 09:02
HOT NEWS

Πώς η σκευωρία της εσχάτης προδοσίας που έστησε η αντιπολίτευση, ενισχύει ακόμη περισσότερο τον Μητσοτάκη

26/06/2025 | 22:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Νέα Δημοκρατία: Κι επίσημα εκπρόσωπος Τύπου η Σοφία Ζαχαράκη


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Θρήνος στη Χαλκηδόνα: Πατέρας και 13χρονος νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό – Τραυματίες η μητέρα και το μικρότερο παιδί

    837 shares
    Share 335 Tweet 209
  • ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Θάνος Πλεύρης στη θέση του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

    597 shares
    Share 239 Tweet 149
  • Η Γερουσία δίνει στον Τραμπ το δικαίωμα να διατάξει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν χωρίς άδεια του Κογκρέσου

    539 shares
    Share 216 Tweet 135
  • Ανοίγει νέο μέτωπο το Κρεμλίνο: Ευθεία απειλή για τη Ρωσία τα F-35 του ΝΑΤΟ στην Εσθονία

    525 shares
    Share 210 Tweet 131
  • Ο Τραμπ ανακοίνωσε «πιθανή εκεχειρία» στη Λωρίδα της Γάζας

    497 shares
    Share 199 Tweet 124
  • Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές με ανέμους 7 μποφόρ – Πτώση της θερμοκρασίας

    458 shares
    Share 183 Tweet 115
  • ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη – Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά, τι πρέπει να κάνουν τώρα και ποιοι βγαίνουν στα 60

    1012 shares
    Share 405 Tweet 253
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch