Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

News Ελλάδα- Ειδήσεις σήμερα: Οι σημαντικότερες ειδήσεις σήμερα 6/9

Newsroom από Newsroom
06/09/2018 12:02 - Ενημέρωση 07/09/2018 12:02
Ενημερώθηκε: 07/09/2018 12:02:32
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
51
SHARES
109
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Με επιστολή του ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, απαντά στην (από 28/8/2018) επιστολή του δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, με την οποία ζητείτο η άμεση αποσυμφόρηση της Λέσβου από τους περισσότερους από 10.000 αιτούντες άσυλο που βρίσκονται στο νησί.

Η επιστολή του κ. Βίτσα δόθηκε στη δημοσιότητα από τον δήμαρχο Σπύρο Γαληνό. Σε αυτήν ο υπουργός τονίζει πως «ο προσανατολισμός του υπουργείου είναι η αποσυμφόρηση του νησιού και πως σε καμία περίπτωση δεν είναι στις προθέσεις ή στα σχέδιά του υπουργείου η δημιουργία νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στη Λέσβο».

Στην ίδια επιστολή σημειώνεται, επίσης, ότι «η κατάσταση στο ΚΥΤ της Μόριας είναι πολύ δύσκολη έως οριακή». Αυτό όμως, αναφέρει ο κ. Βίτσας, οφείλεται στις μεγάλες ροές που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα.

– Πάνω από το 130% του ΑΕΠ το ιδιωτικό χρέος

Όταν μήνα με το μήνα σωρεύονται νέα χρέη στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία, όταν οι τράπεζες αδυνατούν να χρηματοδοτήσουν την οικονομία κάτω από το «βουνό» των «κόκκινων» δανείων, όταν το ίδιο το κράτος πληρώνει τις οφειλές του όποτε το θυμάται, τότε είναι προφανές ότι δεν μπορεί να μιλάει κανείς με ευκολία για ανάκαμψη, πόσω μάλλον για επιστροφή στην κανονικότητα.

Τα νέα στοιχεία από την ΑΑΔΕ και το ΓΛΚ, λίγες ώρες πριν από τις πολυσυζητημένες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και με φόντο τις σχεδόν καθημερινές αναφορές πρωτοκλασάτων κυβερνητικών στελεχών, αναμφίβολα φανερώνουν τη «γκρίζα» ζώνη της οικονομίας και της καθημερινότητας χιλιάδων ή μάλλον εκατομμυρίων πολιτών.

Οι οφειλές στις εφορίες, χωρίς να υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τις πληρωμές από την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, αγγίζουν τα 102 δις ευρώ, ενώ αν συνυπολογιστούν οι οφειλές στα τελωνεία, ο λογαριασμός ανεβαίνει στα 107- 108 δις ευρώ. Ο μηνιαίος ρυθμός αύξησης τους έχει μειωθεί, αλλά αυτό δεν είναι ιδιαιτέρως παρήγορο εάν αναλογιστεί κανείς ότι σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες έχουν μικρές ή μεγάλες εκκρεμότητες με το Δημόσιο.

Αν αθροίσει κανείς όλα τα παραπάνω, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα δυσθεώρητο Ιδιωτικό Χρέος στα επίπεδα των 240 δις ευρώ, το οποίο σαφώς έχει υποτιμηθεί όχι μόνο από την κυβέρνηση αλλά κι από τους δανειστές, που έχουν επικεντρωθεί στη διαχείριση του Δημόσιου Χρέους. Ποιες είναι οι πρωτοβουλίες, τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του προβλήματος; Κατασχέσεις επί κατασχέσεων, πλειστηριασμοί- επισήμως περιορισμένοι σε στρατηγικούς κακοπληρωτές- πωλήσεις δανείων σε funds, ρυθμίσεις που είτε προχωράνε με βραδείς ρυθμούς (Εξωδικαστικός) είτε χάνονται από τους οφειλέτες λόγω των συσσωρευμένων και των νέων υποχρεώσεων.

– Απειλές Παππά σε καναλάρχες για τα fake news: «Οι άδειες μπορούν να ανακληθούν»

Αυστηρό μήνυμα προς τα μέλη του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ) να προχωρήσουν γρήγορα σε ότι αφορά το περιεχόμενο των ιδιωτικών καναλιών, απηύθυνε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Επισημαίνοντας ότι εν όψει εκλογών, ορισμένοι επιλέγουν να πολιτεύονται με fake news και προσθέτοντας με νόημα: Η Πολιτεία όπως δίνει τις άδειες, μπορεί και να τις ανακαλέσει.

«Σήμερα έχουμε πολλούς λόγους να χαμογελάμε και να είμαστε χαρούμενοι, ήταν ένα μάθημα υπομονής και επιμονής για όλους» είπε ο υπουργός μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

«Θα δώσω προσωπικά σε κάθε ένα από τα μέλη της ανεξάρτητης αρχής (ΕΣΡ) συγχαρητήρια για τη δουλειά που έκαναν σε ότι αφορά τις άδειες και την ταχύτητα που κατάφεραν να λύσουν μια εκκρεμότητα 30 χρόνων στην Ελλάδα.» τόνισε ο κ. Παππάς. «Όμως έχουν πολλή δουλειά ακόμα για το περιεχόμενο. Τι οφείλει δηλαδή να κάνει αυτός που θα έχει τη δημόσια συχνότητα και αν έχει υποχρέωση να παρουσιάζει ισότιμα τις πολιτικές απόψεις. Κι αυτό είναι σημαντικό, επειδή σε 12 μήνες περίπου, το τελευταίο έτος της πρώτης θητείας μας, θα έχουμε και τα fake news που κάποιοι έχουν επιλέξει για να πολιτεύονται. Κάποιοι την Πολιτεία την είχαν βρει αδύναμη και της πήρανε και τις άδεις και με τον διαγωνισμό – παρωδία πάρθηκε και το δίκτυο. Η Πολιτεία επανακάμπτει κι όπως δίνει τις άδειες έτσι μπορεί και να τις ανακαλεί. Την πολιτεία τώρα δεν την πατήσανε στο σβέρκο».

– Γονείς της 20χρονης στο γιοτ: «Μας πήρε κλαίγοντας, λίγο πριν το μοιραίο, κάτι έγινε με μέλος του πληρώματος»

Απαντήσεις στις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο της κόρης τους, που βρέθηκε κρεμασμένη στο πολυτελές γιοτ στο Αργοστόλι, αναζητούν οι γονείς της Σινίντ Μακναμάρα.

Μάλιστα, σε δήλωση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, Χαράλαμπου Τριανταφυλλόπουλου, αποκάλυψαν ότι η 20χρονη είχε επικοινωνήσει μαζί τους κλαίγοντας, λίγο πριν από το μοιραίο και τους ανέφερε ότι κάτι συνέβη με άλλο μέλος του πληρώματος του Mayan Queen IV.

Επιπλέον, οι γονείς της τονίζουν ότι η κόρη τους δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και ήταν ευτυχισμένη. Σημειώνεται ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι κάποια μέλη του πληρώματος ανέφεραν πως η καλλονή από την Αυστραλία προσπαθούσε να ξεπεράσει έναν δύσκολο χωρισμό. Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη βρέθηκε δίχως τις αισθήσεις της, μπλεγμένη στα σχοινιά του σκάφους και εξέπνευσε κατά την αεροδιακομιδή της στην Αθήνα.

Οι γονείς της, ζητούν να διερευνηθούν διεξοδικά οι συνθήκες του θανάτου της, αλλά και τα όσα προηγήθηκαν του τραγικού συμβάντος. Παράλληλα όμως, κάνουν λόγο για μεγάλη καθυστέρηση στη μεταφορά της σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή της.

– ΠΓΔΜ: Το 40,9% λέει «ναι» στη συμφωνία των Πρεσπών

Υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών για το ονοματολογικό δηλώνει ότι θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα το 40,9% των ερωτηθέντων σε νέα δημοσκόπηση στην ΠΓΔΜ.

Στην έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του TV Telma, το 8,6% απάντησε ότι θα ψηφίσει «όχι» στο ερώτημα του δημοψηφίσματος που θα είναι «Είστε υπέρ της ένταξης στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ αποδεχόμενοι τη συμφωνία ανάμεσα στη Δημοκρατία της “Μακεδονίας” και την Ελλάδα;». Το 6,3% δήλωσε αναποφάσιστο και το 2% αρνήθηκε να απαντήσει. Επίσης, το 42,2% δεν είχε απάντηση.

Οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες- το 57,8%- δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν στο δημοψήφισμα που θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ το 28,8% απάντησαν ότι δεν θα το κάνουν.

– Τα γλυπτά του Παρθενώνα που πήρε ο Ελγιν είναι αντίγραφα, όχι τα αυθεντικά

Τι άλλο θα σκεφτούν προκειμένου να μην επιστραφούν τα γλυπτά του Παρθενώνα; Τώρα, ένας ιστορικός τέχνης ισχυρίζεται πως είναι ρωμαϊκά αντίγραφα, με τη θεωρία του να διχάζει τους ειδικούς.

Ο επιφανής ιστορικός τέχνης Νάιτζελ Κόνσταμ δημοσίευσε ένα μικρό βιβλίο στο οποίο ισχυρίζεται πως πολλά από τα έργα που «πιστώθηκε» ως δικά του ο 7ος κόμης του Έλγιν στη δεκαετία του 1800 είναι στην πραγματικότητα ρωμαϊκές αναπαραγωγές των ελληνικών πρωτοτύπων που είχαν διαβρωθεί από την όξινη βροχή που προκαλείται από τα καυσαέρια των καμινάδων.

Η θεωρία του, που θα προκαλέσει σάλο, βασίζεται στην πρόσφατη ανακάλυψη μιας καμινάδας κοντά στον Παρθενώνα που χρησιμοποίησε ο σπουδαίος γλύπτης του 5ου αιώνα Φειδίας για να δημιουργήσει τα τεράστια μπρούτζινα γλυπτά του.


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: NewsNEWS TORANEWS ΕΛΛΑΔΑNEWS ΣΗΜΕΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣχετικάΆρθρα

ΔΙΕΘΝΗ

Λαβρόφ κατά ΗΠΑ για τη Βενεζουέλα – Τι γράφουν τα διεθνή μέσα για τους νέους περιορισμούς και την ενεργειακή σύγκρουση

11/02/2026 | 21:00
Featured

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Η ατζέντα, τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες γραμμές»

11/02/2026 | 09:13
Featured

Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Δεν μπορούσαμε να μη στηρίξουμε την Ουκρανία – Επιθυμούμε την αποκατάσταση των σχέσεων με τη Ρωσία»

10/02/2026 | 18:00
Featured

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η είσοδος της ελληνικής αποστολής, με σημαιοφόρο τη Νεφέλη Τίτα

07/02/2026 | 02:09
Load More
Επόμενο Άρθρο

Σύντομα έξυπνα ανέκδοτα για... πολύ γέλιο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Συναγερμός για την κακοκαιρία – Πορτοκαλί προειδοποίηση, θυελλώδεις άνεμοι και καταιγίδες: Τι πρέπει να κάνουν τώρα οι πολίτες

    149 shares
    Share 60 Tweet 37
  • Πολιτικός σεισμός: Άγκυρα, ΠΑΣΟΚ, Ντε Γκρες και οι σκιές στον διάλογο Αθήνας–Άγκυρας

    87 shares
    Share 35 Tweet 22
  • ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2026: Αυξήσεις 2,4% σε 10 ειδικές παροχές – Ποιοι κερδίζουν, ποιοι κινδυνεύουν με μειώσεις

    83 shares
    Share 33 Tweet 21
  • ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΣΔΕ 2026: Ανοίγει μετά τον Μάιο – Αλλαγές στην αίτηση και πληρωμές ΕΛΓΑ–ΟΠΕΚΕΠΕ τις επόμενες 20 μέρες

    79 shares
    Share 32 Tweet 20
  • ΑΣΕΠ 2026: 3.974 προσλήψεις σε Δήμους και Νοσοκομεία – Οδηγός με 7 SOS για σωστή αίτηση

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • ΝΕΑ ΟΠΕΚΑ – Έκτακτο Επίδομα Πάσχα 2026: Πληρωμές 27 Φεβρουαρίου, ποιοι κερδίζουν έως 250€ και πότε φαίνονται στα ΑΤΜ

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Πρωτιά τηλεθέασης της ΕΡΤ

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch