Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει την 1η Δεκεμβρίου

Newsroom από Newsroom
25/11/2021 10:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΚΠΙΣΝ: Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου στις 19.00, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μεταμορφώνεται για ακόμη μια φορά σε έναν από τους πιο μαγευτικούς χριστουγεννιάτικους προορισμούς της πόλης.

Το πρώτο βράδυ του Δεκέμβρη, τα αμέτρητα γιορτινά φώτα ανάβουν, χαρίζοντας τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού και τα στολισμένα έλατα της Αγοράς. Ένα φεστιβάλ φωτός δίνει λαμπερό τόνο στο βραδινό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: τρεις φωτεινές εγκαταστάσεις διακεκριμένων καλλιτεχνών του εξωτερικού και μια ελληνική συμμετοχή μαγνητίζουν τα βλέμματα δημιουργώντας μια ιδιαίτερη εορταστική ατμόσφαιρα που θα αποτελέσει το σκηνικό των χριστουγεννιάτικων αναμνήσεών μας. Aκόμη και τα σιντριβάνια στο Κανάλι συμμετέχουν στο θέαμα με τον δικό τους φαντασμαγορικό τρόπο.

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά σηματοδοτεί την έναρξη του «Χριστουγεννιάτικου Κόσμου» του ΚΠΙΣΝ, ο οποίος πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ο οικοδεσπότης της γιορτής, Δημήτρης Κουρούμπαλης, μετά την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση, μοιράζεται με τον κόσμο στην Αγορά τις γιορτινές αναμνήσεις των επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ: τις πρώτες φιγούρες στο Παγοδρόμιο, μια ζεστή σοκολάτα στον Φάρο με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, μια βόλτα στις στολισμένες όχθες του Καναλιού, φωτογραφίες γεμάτες χαμόγελα μέσα στις φωτεινές εγκαταστάσεις του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, πολύχρωμα μπαλόνια στην Αγορά, «φωτεινές αναμνήσεις» από προηγούμενα Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ, που θα μοιραστούν οι επισκέπτες (αποτυπωμένες σε φωτογραφία, βίντεο ή κείμενο) μέσα από το Facebook και το Instagram @SNFCC, και θα μεταδοθούν ζωντανά κατά τη διάρκεια της γιορτής. Και όλα αυτά, όπως κάθε χρόνο, υπό τους ήχους της μουσικής, αφού τη γιορτή ολοκληρώνει μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική σύμπραξη της πολυπολιτισμικής συμφωνικής ορχήστρας και χορωδίας νέων του El Sistema Greece με τους ONIRAMA. Σε μια ανατρεπτική κοινή εμφάνιση παρουσιάζουν αγαπημένα χριστουγεννιάτικα – και όχι μόνο – τραγούδια, αλλά και διεθνείς επιτυχίες συνδεδεμένες με την πιο μαγευτική εποχή του χρόνου, σε νέες, συναρπαστικές εκτελέσεις.

Το εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης El Sistema Greece προσφέρει δωρεάν μουσική εκπαίδευση σε παιδιά και νέους/νέες με σκοπό τη δημιουργία μιας κοινότητας με πυρήνα τη μουσική, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις. Το ΚΠΙΣΝ από την αρχή της λειτουργίας του στηρίζει τον οργανισμό και έχει επανειλημμένα φιλοξενήσει τους μαθητές του El Sistema Greece, που προέρχονται από περισσότερες από 25 χώρες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συναυλίες υψηλού επιπέδου, αποκτώντας πολύτιμες μουσικές εμπειρίες. Αυθεντικοί, σύγχρονοι και γεμάτοι θετική ενέργεια, οι ONIRAMA ξεχωρίζουν για τα εντυπωσιακά live και τις διαχρονικές επιτυχίες τους που τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πιο επιτυχημένα και μακροβιότερα εν ενεργεία συγκροτήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω live streaming στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας, χωρίς προκράτηση θέσης. Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς της COVID-19 o χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα λειτουργήσει ως αμιγής. Για την είσοδο των ενηλίκων απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Για ανήλικους από 4 έως και 17 ετών απαιτείται η επίδειξη δήλωσης αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου ή, αν το επιθυμούν, βεβαίωσης διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid test (48 ωρών). Οι ανήλικοι από 12 έως και 17 ετών μπορούν εναλλακτικά να προσκομίσουν και έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονος έλεγχος ταυτοπροσωπίας, όπως προβλέπει ο νόμος. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η πρόσβαση στους υπόλοιπους εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, συμπεριλαμβανομένου του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος που φιλοξενεί τις εορταστικές φωτιστικές εγκαταστάσεις, θα παραμείνει ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα snfcc.org/ChristmasWorld και στις σελίδες στα social media @SNFCC.

Ν.Μπ.

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΠΙΣΝΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

19/09/2025 | 23:45
Featured

Κυριάκος Μητσοτάκης κυρίαρχος, αλλά με τρωτά σημεία – Ο Σαμαράς «παίζει» με 9–10% και οι αριστερές δυνάμεις αναζητούν κατεύθυνση

18/09/2025 | 13:27 - Ενημέρωση 19/09/2025 | 12:25
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/09/2025 | 23:55
Featured

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο 59χρονος γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος

21/08/2025 | 15:30
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ν. Παπαθανάσης: Με χαμηλότερα προαπαιτούμενα η εφοδιαστική αλυσίδα στον νόμο περί Στρατηγικών Επενδύσεων


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: Καρέ-καρέ η στιγμή που το ΙΧ του 21χρονου «καρφώνεται» στη 64χρονη

    266 shares
    Share 106 Tweet 67
  • Αποκλειστικό: Ο Αντώνης Σαμαράς ανακοινώνει νέο κόμμα τον Οκτώβριο – Στήριξη από τον Κώστα Καραμανλή και δυναμική 9%-13%

    212 shares
    Share 85 Tweet 53
  • Σαμαράς: Θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα το αίτημα για εκταφή των σορών των θυμάτων στα Τέμπη

    157 shares
    Share 63 Tweet 39
  • Καιρός: Κοντομάνικα τέλος – Οι βοριάδες «θερίζουν»

    137 shares
    Share 55 Tweet 34
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΝΕΑ: Πρόβειο γάλα στα 1,60€/κιλό, 262.854 θανατώσεις, 14€/κεφάλι ενίσχυση και «10ήμερο συναγερμού»: Το νέο τοπίο στη φέτα

    313 shares
    Share 125 Tweet 78
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Αυξήσεις έως 2,5% και εκκρεμότητες σε επικουρικές και εφάπαξ για Δημόσιο, ΔΕΚΟ

    104 shares
    Share 42 Tweet 26
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΕΠ 5Κ/2025: 20 θέσεις στη ΡΑΑΕΥ, αιτήσεις 29/9–13/10 — Όλα τα «ψιλά γράμματα» σε 5 βήματα

    102 shares
    Share 41 Tweet 26
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch