Τρίτη, 4 Νοεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Όλη η συνέντευξη Παπαγγελόπουλου στον ΑΝΤ1

TechTeam από TechTeam
22/10/2019 04:16
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Παπαγγελόπουλος: Δεν υπάρχει Ρασπούτιν, εγώ Κομανέτσι δεν θα γίνω.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, χαρακτηρίζοντας την κατηγορία της σκευωρίας ως ένα «φιάσκο», λέγοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένας «Ρασπούτιν» στην υπόθεση.

«Στοχοποιήθηκα με αυτή την απόφαση. Δεν φοβήθηκα όμως. Η δικογραφία για τη σκευωρία αποδεικνύεται ως ένα μεγάλο φιάσκο. Τα στοιχεία και οι καταθέσεις είναι αντικρουόμενες. Προσπαθούν να επεκτείνουν το κατηγορητήριο. Ας ψάξουν. Καταρρέει η δήθεν σκευωρία και ψάχνουν να βρουν μία υπόθεση. Ας συνεχίσουν. Μπορεί οι αντίπαλοί μου να είναι παντοδύναμη με μίντια κ.α. Καμιά φορά κερδίζει και ο Δαυίδ, ο Πανιώνιος καμιά φορά παίρνει το κύπελλο… Και εγώ να ξέρουν ότι Κομανέτσι δεν θα γίνω. Δεν υπάρχει Ρασπούτιν σε αυτή την υπόθεση. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου ενάντια σε ψέμματα», είπε χαρακτηριστικά.

Παπαγγελόπουλος: Συνομιλούσα με στελέχη της Κεντροδεξιάς

Ο κ. Παπαγγελόπουλος στην συνέντευξη ανέφερε πως από συγκυρίες έμενε δίπλα στο πατρικό του Τσίπρα, ο οποίος του έκανε πρόταση να γίνει υπουργός.

«Δεν υπήρξα ποτέ ενταγμένος σε κόμματα. Έχω πολλούς φίλους στην ΝΔ. Η συγκυρία το έφερε και μόλις συνταξιοδοτήθηκα, έμεινα δίπλα στο πατρικό σπίτι του Τσίπρα. Η πρόταση του Τσίπρα να γίνω υπουργός ήταν πολύ τιμητική, αλλά δεν ήθελαν να εμπλακώ στην πολιτική, είχα επιφυλάξεις», είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος, σχολιάζοντας πως οι φίλοι του από την ΝΔ του έλεγαν να δεχτεί την πρόταση. Δεν δέχτηκε να κατονομάσει όμως ποια στελέχη του κυβερνώντος κόμματος του το πρότειναν για να μην «πυροδοτηθούν σενάρια για παράγκες της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Όσο ήμουν υπουργός του Τσίπρα συνομιλούσα με υψηλόβαθμα στελέχη της Κεντροδεξιάς», ανέφερε, τονίζοντας πως μεταξύ αυτών ήταν οι Προκόπης Παυλόπουλος και Αντώνης Σαμαράς, ενώ για τον Κώστα Καραμανλή είπε πως τον θεωρεί «έναν πολύ καλό άνθρωπο και έναν πολύ καλό πολιτικό», τονίζοντας πως διέκοψε τις σχέσεις του μαζί του από τότε που ήρθε στην επιφάνεια η υπόθεση Novartis «για να μην του δημιουργήσω πρόβλημα». Οσον αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως είχε καλή σχέση με τον πατέρα του, αλλά μαζί του λόγω της διαφοράς ηλικίας δεν είχαν επαφές πέρα από θεσμικές συζητήσεις.

Παπαγγελόπουλος για Novartis: Επιμένω ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο»

Στο ερώτημα του Ν. Χατζηνικολάου για το αν επιμένει στη δήλωσή του πως η υπόθεση Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει υπάρξει «από συστάσεως Ελληνικού Κράτους», απάντησε πως ισχύει «αν κρίνω από τον ανελέητο και βάρβαρο πόλεμο που δέχομαι», τονίζοντας ωστόσο ότι δεν μίλησε τότε για πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση.

Παπαγγελόπουλος για Ράικου: Παγιδεύτηκε από τον φόβο της
Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στην κ. Ράικου, κάνοντας λόγο για αλλαγή στάσης από την μεριά της. Είπε χαρακτηριστικά πως «βρέθηκε παγιδευμένη από τον φόβο της». Ακόμη, δήλωσε ότι υπήρξε συνάντηση μαζί της, στην οποία η Εισαγγελέας του ζήτησε, όπως ανέφερε, συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία είπε ότι θα αποκαλύψει στην Προανακριτική Επιτροπή.

Τόνισε μάλιστα πως επιθυμεί να γίνει άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, λέγοντας ότι δεν φοβάται τίποτα εκείνος. «Μήπως η κ. Ράικου προτίμησε μια… ηρωική έξοδο και τα περί Ρασπούτιν είναι μυθεύματα που ήρθαν αρκετούς μήνες μετά;», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στον Αντιεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, σχολιάζοντας πως η αναρρίχηση του σε υψηλό αξίωμα επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί ακόμη μια απόδειξη ότι δεν υπάρχει σκευωρία, όπως και η περίφημη σύσκεψη στο Μαξίμου, αλλά και η επίσκεψη του Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο. Τόνισε πως όλα αυτά θα πρέπει να διαλύσουν την Προανακριτική Επιτροπή που έχει συσταθεί για εκείνον στην Βουλή.

Δικαιολόγησε τη δήλωση Πολάκη ο Παπαγγελόπουλος
Σχολιάζοντας την δήλωση Πολάκη «αν δεν βάλουμε κάποιον φυλακή, δεν θα κερδίσουμε εκλογές», ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι δεν αναφερόταν σε πολιτικά πρόσωπα, αλλά σε κοινούς καταχραστές και ανταπάντησε πως είναι «πιο ευγενείς και ήπιες από την δήλωση άλλων “θα τους γδάρουμε, θα τους τελειώσουμε”», αναφερόμενος σε σχόλιο του Αδωνι Γεωργιάδη.

Παπαγγελόπουλος: Είχαμε στοιχεία για πολιτικό, αλλά ο Αγγελής δεν τα πήρε
Ακόμη, σε ότι αφορά τις καταγγελίες για την επίσκεψη Εισαγγελέων στην Βιέννη και τις αναφορές ότι προσφέρθηκε στην ελληνική πλευρά «στικάκι» με στοιχεία για την υπόθεση, ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι «προσφέρθηκαν στοιχεία για λογαριασμό πολιτικού προσώπου, με στοιχεία από το FBI, τα οποία δεν ελήφθησαν από την ελληνική πλευρά με την αιτιολογία ότι «ήταν προϊόν υποκλοπής».

«Γιατί δεν ζήτησαν τα στοιχεία με δικαστική συνδρομή από τις αμερικανικές Αρχές; Ο κ. Αγγελής είναι αναπληρωτής επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος. Γιατί δεν ενήργησε σύμφωνα με όσα ορίζει η θέση του;».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Αν. Υπουργός Δικαιοσύνης, μειδιώντας ειρωνικά, «δεν θα μας τρελάνουν. Εγώ πάντως δεν θα τρελαθώ», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του.

Στην διάρκεια της εκπομπής μεταδόθηκε απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης για την υπόθεση, με τον κ. Παπαγγελόπουλο να λέει πως υπήρχε συγκεκριμένη «ταρίφα» για τα φάρμακα.

«Ή έχω παγκόσμια επιρροή και στους εισαγγελείς στην Ελλάδα και στην Ελβετία και στην Αμερική ή μετεμψυχώθηκε ο Ρασπούτιν», είπε αρχικά για το ντοκιμαντέρ και συνέχισε: «υπήρχε ταρίφα για τους γιατρούς, που ξεκινούσε από τα 1.000 ευρώ και έφθανε τα 3.000-4.000 ευρώ ανά περίπτωση για να γράφουν παραπάνω φάρμακα της Novartis. Ολα αυτά θα φανερωθούν και θα φανεί αν ο Παπαγγελόπουλος υπήρξε σκευωρός ή ηλίθιος, που πίστευε πράγματα που δεν έπρεπε να πιστέψει».

Τέλος, όσον αφορά την διάταξη στον νέο Ποινικό Κώδικα, που ψηφίστηκε λίγο πριν την πτώση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναιρώντας την αποδεικτική ισχύ στοιχείων τα οποία ελήφθησαν από τις Αρχές με μη θεμιτές μεθόδους, είπε ότι «αφήσαμε τον Ρασπούτιν κι έγινα “Τειρεσίας”, προβλέποντας πολλούς μήνες πριν την συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής σε βάρος μου και όσα θα γίνουν».

Ετικέτες: #NOVARTIS ΥΠΟΘΕΣΗΔημήτρης ΠαπαγγελόπουλοςΝΔΡΑΣΠΟΥΤΙΝΣαμαράςσυνέντευξηΣΥΡΙΖΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Ομαδικά πυρά βουλευτών ΝΔ κατά της διοίκησης των ΕΛΤΑ: Πάρτε πίσω το κλείσιμο των καταστημάτων

03/11/2025 | 21:20
Featured

Δημοσκόπηση ALCO: Προβάδισμα 11,6 μονάδων της ΝΔ, διαρκής αύξηση των αναποφάσιστων

03/11/2025 | 20:07
Featured

Σαμαράς για ΕΛΤΑ: «Να επανεξεταστεί η ξαφνική απόφαση για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων»

01/11/2025 | 17:00
Featured

Δημοσκόπηση Interview: Πρωτιά της ΝΔ με 29,3%, στο 3% ο ΣΥΡΙΖΑ

29/10/2025 | 12:34
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τι απάντησε ο Τσίπρας για την φραστική επίθεση που δέχτηκε


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΚΑΙΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία σε όλη τη χώρα: Καταιγίδες, πτώση θερμοκρασίας και άνεμοι έως 7 μποφόρ

    269 shares
    Share 108 Tweet 67
  • Εισηγήσεις στην Κυβέρνηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου

    141 shares
    Share 56 Tweet 35
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑ: Πληρωμές ΕΛΓΑ Νοεμβρίου: 180 εκατ. ευρώ για παγετόπληκτους – Νέο Ταμείο Μικροδανείων για Θεσσαλία έως 25.000 ευρώ

    106 shares
    Share 42 Tweet 27
  • ΑΣΕΠ 2025: 1.500 θέσεις ΥΕ, 1.200 μόνιμες «Κ» και 137 συμβάσεις σε Δήμους – Μητρώο τώρα και πέναλτι 3ετούς αποκλεισμού (8Κ/2024)

    101 shares
    Share 40 Tweet 25
  • «Δεν παίζεις μαζί τους»: Ο Ντόναλντ Τραμπ εξυμνεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Σι Τζινπίνγκ – Τι γράφουν τα διεθνή πρακτορεία

    99 shares
    Share 40 Tweet 25
  • ΝΕΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ 2025–2026: Επιστροφές έως 3.980€ για 128.000 συνταξιούχους – Πληρωμές σε 3 δόσεις από τον Ιανουάριο

    82 shares
    Share 33 Tweet 21
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: «Χώμα» βλέπει το 20%: 5+ σημεία-SOS, 3 κύματα επανελέγχων, Τι θα γίνει με προκαταβολές, ενστάσεις και AMS

    80 shares
    Share 32 Tweet 20
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch