Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

ΟΠΕΚΕΠΕ: 22 Αυγούστου τα παλιά Βιολογικά – Φόβοι για απώλεια 84 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο

Γιώργος Θεοχάρης από Γιώργος Θεοχάρης
18/08/2025 11:02
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
237
SHARES
505
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αγωνία των παραγωγών κορυφώνεται, καθώς τα εκκρεμή ζητήματα πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ παραμένουν στο προσκήνιο και συνδέονται πλέον με την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρης της αγροτικής οικονομίας. 

Ρεπορτάζ : Γιώργος Θεοχάρης 

ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ: Παράταση για τον ΑΤΑΚ – Στο μικροσκόπιο οι πληρωμές Βιολογικών με ελέγχους από την Οικονομική Αστυνομία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

News: Οι αγρότες βρίσκονται αντιμέτωποι με καθυστερήσεις σε κρίσιμα προγράμματα, με το βλέμμα στραμμένο στην Παρασκευή 22 Αυγούστου, ημερομηνία που έχει τεθεί ως στόχος για την εξόφληση των παλιών Βιολογικών.

Την ίδια ώρα, νέα εμπόδια εμφανίζονται στον ορίζοντα, καθώς εκκρεμότητες ύψους 84 εκατ. ευρώ κινδυνεύουν να χαθούν οριστικά αν δεν καταβληθούν έως τις 15 Οκτωβρίου.

Το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών

Σύμφωνα με πηγές του Οργανισμού, οι πληρωμές που εκκρεμούν από τις 30 Ιουνίου για το παλιό πρόγραμμα Βιολογικών (γεωργία και κτηνοτροφία) μετατίθενται για τις 22 Αυγούστου, εκτός αν προκύψει απρόοπτη εμπλοκή. Για το νέο πρόγραμμα Βιολογικών, το οποίο αφορά τη φυτική παραγωγή και ανέρχεται στα 130 εκατ. ευρώ, οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν δεσμευτεί να ολοκληρώσουν τις εκταμιεύσεις έως το τέλος του μήνα. Στον ίδιο προγραμματισμό περιλαμβάνονται και οι πληρωμές ύψους 18,8 εκατ. ευρώ για τις Σπάνιες Φυλές.

Το ζήτημα, ωστόσο, παραμένει ευρύτερο. Όπως επισημαίνουν παραγωγοί, οι καθυστερήσεις έχουν ήδη δημιουργήσει ασφυκτική πίεση στη ρευστότητα των εκμεταλλεύσεων, με αποτέλεσμα αρκετοί αγρότες να μεταθέτουν πληρωμές προμηθευτών και υποχρεώσεων. Η ανησυχία είναι διάχυτη, καθώς τα βιολογικά προγράμματα αποτελούν βασικό οικονομικό εργαλείο για όσους δραστηριοποιούνται στη βιώσιμη παραγωγή.

Το μέτωπο του ΑΤΑΚ και οι δηλώσεις ΟΣΔΕ

Παράλληλα, η διαδικασία για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ 2025) βρίσκεται σε εξέλιξη, με καταληκτική ημερομηνία την 29η Αυγούστου. Ο πονοκέφαλος του Αριθμού Ταυτότητας Ακινήτου (ΑΤΑΚ) παραμένει άλυτος, οδηγώντας τον ΟΠΕΚΕΠΕ να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπήπαράταση έως τις 30 Νοεμβρίου για την τακτοποίηση του ζητήματος. Σε διαφορετική περίπτωση, χιλιάδες δηλώσεις κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα.

Η αυστηροποίηση των διαδικασιών από την ΑΑΔΕ καθιστά το πλαίσιο ακόμη πιο περίπλοκο. Αγρότες εκφράζουν φόβους ότι η καθυστέρηση στην τακτοποίηση του ΑΤΑΚ μπορεί να οδηγήσει σε νέα εμπλοκή στις πληρωμές, τη στιγμή που οι ανάγκες της αγοράς και της καθημερινής διαβίωσης τρέχουν με αμείωτο ρυθμό.

Οι έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας

Το κλίμα βαραίνει περαιτέρω από την παρουσία της Οικονομικής Αστυνομίας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητά καθημερινά περίπου 10 ΑΦΜ για στοχευμένους ελέγχους. Οι έρευνες εστιάζουν σε αιτήσεις ενισχύσεων της περιόδου 2019-2024, με έμφαση στα συνοδευτικά έγγραφα που κατατέθηκαν για να εγκριθούν οι πληρωμές.

Κτηνοτροφικά ΝΕΑ:Διορθώσεις στις ενισχύσεις ζωοτροφών – Όλες οι επόμενες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ

Η εισαγγελική έρευνα έχει ως στόχο να ξεκαθαρίσει περιπτώσεις όπου ενδεχομένως υπήρξαν καταχρήσεις ή ελλιπή στοιχεία. Ωστόσο, η εμπλοκή αυτή έχει ήδη μεταθέσει προς τα πίσω μια σειρά από πληρωμές, περιλαμβανομένων αγροπεριβαλλοντικών προγραμμάτων και εκκαθαρίσεων άμεσων ενισχύσεων του 2024.

opekepe_payments.png

Οκτώβριος: Κίνδυνος απώλειας 84 εκατ. ευρώ

Η πιο ανησυχητική πτυχή της υπόθεσης είναι ότι ποσό ύψους 84 εκατ. ευρώ από τη βασική ενίσχυση του 2024 κινδυνεύει να χαθεί αν δεν καταβληθεί μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2025. Το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι, όταν χάθηκαν οριστικά 65 εκατ. ευρώ από το έτος ενίσχυσης 2023.

Σε άλλες χώρες της Ε.Ε., τα υπόλοιπα από τις άμεσες ενισχύσεις πιστώνονται ως προσαύξηση στη βασική ενίσχυση. Αντίθετα, στην Ελλάδα, οι δυσλειτουργίες του συστήματος πληρωμών οδηγούν σε απώλειες που επιβαρύνουν χιλιάδες αγρότες. Στελέχη της DG AGRI είχαν επισημάνει το πρόβλημα ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς να λάβουν σαφείς απαντήσεις από τις ελληνικές αρχές.

Τα οικολογικά σχήματα και οι συνδεδεμένες

Επιπλέον, καθυστερούν και οι πληρωμές για τα οικολογικά σχήματα (eco-schemes), καθώς και υπόλοιπα από τη βασική ενίσχυση και τις συνδεδεμένες ενισχύσεις (π.χ. καλαμπόκι). Η έλλειψη τιμολογίων από εμπόρους έχει δημιουργήσει αδιέξοδο, ενώ οι δικαιούχοι που βρίσκονται στο 5% του επιτόπιου ελέγχου αναμένεται να πληρωθούν μέσω εμβόλιμης καταβολής.

Στην κτηνοτροφία και τη μελισσοκομία, οι καθυστερήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες. Στη μελισσοκομία, για παράδειγμα, οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν υπολογίζονται σε δεκαπλάσιες των διαθέσιμων πόρων, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν οι πληρωμές για τον Οκτώβριο.

Η μάχη με τον χρόνο

Η συγκυρία αποδεικνύεται κρίσιμη. Από τη μια, ο ΟΠΕΚΕΠΕ προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι παλιοί Βιολογικοί θα πληρωθούν στις 22 Αυγούστου και ότι τα νέα Βιολογικά θα ολοκληρωθούν έως το τέλος του μήνα. Από την άλλη, τα 84 εκατ. ευρώ που κινδυνεύουν να χαθούν τον Οκτώβριο προκαλούν αναστάτωση, καθώς οι παραγωγοί βλέπουν τον κόπο τους να μένει απλήρωτος εξαιτίας διοικητικών δυσλειτουργιών.

Η κατάσταση απαιτεί συντονισμένες κινήσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ώστε να αποφευχθεί ένα νέο πλήγμα στο εισόδημα των αγροτών. Οι ίδιοι οι παραγωγοί δηλώνουν ότι η αγροτική οικονομία δεν αντέχει άλλες καθυστερήσεις και πως οι πληρωμές πρέπει να «τρέξουν» άμεσα.

Η αγροτική κοινότητα βρίσκεται σε καθεστώς αναμονής και αγωνίας. Οι πληρωμές των Βιολογικών στις 22 Αυγούστου θα αποτελέσουν ένα πρώτο τεστ αξιοπιστίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Ωστόσο, η μάχη δεν τελειώνει εκεί: ο κίνδυνος απώλειας 84 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο, σε συνδυασμό με τις καθυστερήσεις στα οικολογικά σχήματα και τις συνδεδεμένες, συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό.

Η επόμενη περίοδος θα κρίνει αν η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει τις χρόνιες παθογένειες του συστήματος πληρωμών ή αν θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με νέες απώλειες και απογοήτευση στον αγροτικό κόσμο.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΝΕΑ: Αυτόχθονες Φυλές – 18,5 εκατ. € σε πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ έως Οκτώβριο 2025

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εάν προσθέσετε ενεργό σύνδεσμο στη πηγή του άρθρου

Ετικέτες: αγρότεςαγροτική οικονομίαΒΙΟΛΟΓΙΚΑΟΠΕΚΕΠΕΟΣΔΕ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ καλούν τον Μητσοτάκη για μάρτυρα – Το σχόλιο Μαρινάκη

18/09/2025 | 18:28
Featured

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μάρτυρες προτείνονται από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

18/09/2025 | 14:51
HOT NEWS

ΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων – Οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ στους αγρότες και κτηνοτρόφους μέσα στον Οκτώβριο

18/09/2025 | 13:02
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «παρά 1’» νέο σκάνδαλο με 100 παράνομα ΑΦΜ – Πιέσεις, πολιτικές ευθύνες και το Μαξίμου σε συναγερμό

17/09/2025 | 15:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-Ζελένσκι σε αδιέξοδο: Οι απαιτήσεις Τραμπ, οι πιέσεις Πούτιν και η αδυναμία της Δύσης να δώσει απαντήσεις


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τροχαίο-σοκ στη Βουλιαγμένης: Η στιγμή της θανατηφόρας καραμπόλας και οι έρευνες για τα αίτια

    476 shares
    Share 190 Tweet 119
  • Αιγαίο σε Θερμοκρασία Βρασμού: Το μεγάλο σενάριο ελληνοτουρκικής σύγκρουσης και η ελληνική άσκηση ετοιμότητας

    193 shares
    Share 77 Tweet 48
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΝΕΑ: Πρόβειο γάλα στα 1,60€/κιλό, 262.854 θανατώσεις, 14€/κεφάλι ενίσχυση και «10ήμερο συναγερμού»: Το νέο τοπίο στη φέτα

    125 shares
    Share 50 Tweet 31
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΕΙΝΑΣ! Αυξήσεις από 11 έως 38€ το 2026 και 23 έως 38€ το 2027 – Τα ψίχουλα πίσω από τα ποσοστά στις συντάξεις 

    120 shares
    Share 48 Tweet 30
  • ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΑΖΑ: «Δεν θέλουμε να πεθάνουμε»: Ραγδαίες εξελίξεις που τρομάζουν την ανθρωπότητα- Τι γράφουν τα διεθνή μέσα 

    116 shares
    Share 46 Tweet 29
  • ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ): Θέσεις στο εξωτερικό με μισθούς 40.500€, κατάρτιση με επίδομα 400€ και ειδικά βοηθήματα – Οι ευκαιρίες και οι σκληρές αλήθειες

    112 shares
    Share 45 Tweet 28
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ: Τιμές παραγωγού: +27% αυγά, +21% φρούτα στην ΕΕ – Στην Ελλάδα μείωση 0,1% και αυστηροί διασταυρωτικοί έλεγχοι στο ΟΣΔΕ

    158 shares
    Share 63 Tweet 40
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch