Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΠΑΙΑΝΙΑ Μητσοτάκης: Το βράδυ των ευρωεκλογών ο Τσίπρας ηττημένος θα αναγκαστεί να προκηρύξει εθνικές εκλογές

TechTeam από TechTeam
11/05/2019 20:31
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την εκτίμηση ότι τη βραδιά των ευρωεκλογών ο Αλέξης Τσίπρας ηττημένος θα αναγκαστεί να προκηρύξει εθνικές εκλογές, διατύπωσε ο Κυριάκος Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Παιανία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στην Κάντζα και στην Παιανία, όπου συνομίλησε με πολίτες, ενώ επισκέφθηκε και τους χώρους βιομηχανίας που εδράζεται εκεί.

«Όταν μία εταιρεία έχει κέρδη, ένα ποσοστό των κερδών πρέπει να μοιράζεται στους εργαζόμενους», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εργαζομένους στην Παιανία.

Η επισήμανση αυτή του κ. Μητσοτάκη αποτελεί κεντρική στόχευση της οικονομικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ, επανέλαβε και τη δέσμευσή του ότι «η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ για όλους τους πολίτες».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το πρωί βιομηχανία χρωμάτων η οποία απασχολεί 100 υπαλλήλους και εξάγει το 65% της παραγωγής της. Ο κ. Μητσοτάκης, συνομιλώντας μαζί τους, έδωσε έμφαση στην ανάγκη διάχυσης του πλούτου που παράγεται και υπογράμμισε πως βασικός άξονας της πολιτικής του είναι να διευκολύνει τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν τις απολαβές των εργαζομένων. «Γι’ αυτό θέλω να δώσω φορολογικά κίνητρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε, ακόμη, πως κλειδί για την ισχυρή ανάπτυξη που χρειάζεται η χώρα είναι η καινοτομία. «Χαίρομαι που επενδύετε πολύ στην καινοτομία. Είστε μία ελληνική μεσαία επιχείρηση και αποδεικνύετε ότι μπορείτε να καινοτομείτε. Η καινοτομία δεν είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων εταιρειών» τόνισε.

Περιοδεία Μητσοτάκη σε Κάντζα και Παιανία
Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο κλειστό́ γήπεδο μπάσκετ, Αγίου Νικολάου Κάντζας όπου βρισκόταν σε εξέλιξη τουρνουά́ μπάσκετ για παιδιά κάτω των 13 ετών. Σε ένα διάλειμμα μάλιστα, έριξε και μερικές βολές μαζί με τα παιδιά, ενώ ανέλαβε να κάνει το τζάμπολ για τον αγώνα που ακολούθησε.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνέχισε την επίσκεψη του με μία βόλτα στους εμπορικούς δρόμους της Παιανίας στην οποία είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Οι περισσότεροι για μια ακόμη φορά του ζήτησαν να μειώσει του φόρους για να ανασάνουν οι επιχειρήσεις και οι πολίτες.

Μητσοτάκης: Στις κάλπες θα πούμε όχι στους φόρους και στη φτώχεια
Στο τέλος της περιοδείας του κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας και μίλησε σε μέλη και φίλους του κόμματος. Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης είπε:

«Μας χωρίζουν μόλις 15 μέρες από την 26η Μαΐου. Μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Θα είναι η πρώτη φορά που θα σας δοθεί η δυνατότητα, μετά από 4 χρόνια, να προσέλθετε στις κάλπες και να πείτε ένα μεγάλο “όχι” στους φόρους, τη φτώχεια, την ανασφάλεια, τον διχασμό, την προσβολή της συμφωνίας των Πρεσπών. Και να πείτε ένα μεγάλο “ναι” στη νέα Νέα Δημοκρατία, ένα «ναι» στην Ελλάδα της αισιοδοξίας, της ενότητας, της προσμονής, της ευημερίας, της ασφάλειας», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Κάντε τις ευρωεκλογές ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ»
Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε ζητώντας από τους πολίτες να μετατρέψουν τις ευρωεκλογές σε ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ. «Ο κ. Τσίπρας, στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή αυτές τις 3 μέρες, ζήτησε από το Κοινοβούλιο να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Προφανώς και του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης το Κοινοβούλιο, διότι δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να αμφέβαλε ότι εξαγοράζοντας βουλευτές με Υπουργεία δεν θα έπαιρνε ψήφο εμπιστοσύνης. Είμαι περίεργος αν αυτή η ετερόκλητη πλειοψηφία που τον στήριξε στη Βουλή, θα τον στήριζε αν δεν τους εξαγόραζε με Υπουργεία. Όλοι ξέρετε ποια είναι η απάντηση.

Ζήτησε και κάτι ακόμη, όμως: Να μετατρέψουμε τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου σε ψήφο εμπιστοσύνης προς τον ίδιο και την κυβέρνησή του. Σηκώνω, λοιπόν, το γάντι και του απαντώ: Κάντε τις εκλογές της 26ης Μαΐου ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και ψήφο απόρριψης στη χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη Μεταπολίτευση και μετά».

Μητσοτάκης: «Τη βραδιά των ευρωεκλογών ο Τσίπρας θα προκηρύξει εκλογές»
Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές, λέγοντας ότι τη βραδιά της 26ης Μαΐου θα γίνει ένα βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή «με τη δική σας στήριξη και με τον δικό σας ενθουσιασμό», όπως χαρακτηριστικά είπε. Εκτίμησε δε, ότι εκείνο το βράδυ ο κ. Τσίπρας θα προκηρύξει εθνικές εκλογές. «Και τότε -όπως ο κ. Τσίπρας πήγε στο Ζάππειο να βαφτίσει το ψάρι κρέας και να πει ότι ένα προεκλογικό επίδομα, το οποίο παρουσιάζει ως 13η σύνταξη, λες και θα εξαγοράσει με αυτόν τον τρόπο τους συνταξιούχους από τους οποίους πήρε 10 και γυρίζει 1- θα αναγκαστεί και πάλι να πάει στο Ζάππειο ηττημένος αυτή τη φορά και να κάνει το μόνο αξιοπρεπές πράγμα που του απομένει: να προκηρύξει αμέσως εθνικές εκλογές».

Οι προτεραιότητες της ΝΔ
Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης περιέγραψε και τις προτεραιότητες της ΝΔ. «Με έπιασε μια κυρία ερχόμενος εδώ και μου είπε δύο πράγματα: θέλω από εσένα να σιγουρευτούμε ότι τα παιδιά μας θα γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα και ότι θα στηρίξεις τη μεσαία τάξη. Της απαντώ ναι και στα δύο. Αυτές είναι οι προτεραιότητές μας. Θα χαμηλώσουμε τη φορολογία για όλους, θα χαμηλώσουμε τον ΕΝΦΙΑ για όλους, θα χαμηλώσουμε τον φόρο στις επιχειρήσεις, θα στηρίξουμε τις επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν επενδύσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Επισκέφθηκα, λίγο πριν έρθω εδώ, μια δυναμική, εξαγωγική, μικρομεσαία επιχείρηση της περιοχής σας. Μίλησα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες, μίλησα στους εργαζόμενους. Τους επανέλαβα, για άλλη μια φορά, ότι όταν οι επιχειρήσεις πηγαίνουν καλά, πρέπει και οι εργαζόμενοι να πηγαίνουν καλά. Και ότι μόνο οι επιχειρήσεις που επενδύουν, μπορούν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για να μην φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό. Θα μιλήσουμε, λοιπόν, για το μέλλον και την ευημερία για όλους έτσι όπως τη φανταζόμαστε».

Καρφιά για τις διακοπές Τσίπρα στο κότερο
Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει τα καρφιά του στον Αλέξη Τσίπρα, για μια ακόμη φορά, για τις διακοπές στο κότερο. «Άκουσα πάλι τον κ. Τσίπρα χθες, να μιλάει για “την Ελλάδα των ελίτ και την Ελλάδα των πολλών”. Θα συνιστούσα στον κ. Τσίπρα να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για την Ελλάδα των ελίτ. Ή όταν τουλάχιστον μιλάει για την Ελλάδα των ελίτ, να μην πηγαίνει να κάνει διακοπές σε πανάκριβα σκάφη στο Ιόνιο. Γιατί αυτό είναι ξεδιάντροπη υποκρισία. Εμείς, λοιπόν, είμαστε το κόμμα των πολλών, γιατί είμαστε η μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη».

Σε ότι αφορά τις ευρωεκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι την επόμενη μέρα, η φωνή της Ελλάδος στην Ευρώπη θα ακούγεται. «Και θα ακούγεται δυνατά. Και θα είναι μια Ελλάδα, η οποία θα διεκδικεί, και θα είναι μέλος της μεγαλύτερης πολιτικής οικογένειας στην Ευρώπη, του Ε.Λ.Κ. Και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλος του Ε.Λ.Κ. Εμείς έχουμε πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκουμε. Δεν είμαστε πολιτικά ανάδελφοι. Και θα ζητήσουμε από την Ευρώπη να μας στηρίξει την επόμενη μέρα. Με περισσότερους πόρους, προστατεύοντας τα σύνορά μας. Ναι, γιατί εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχουν σύνορα και τα σύνορα πρέπει να φυλάσσονται. Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, να μπαίνει ο καθένας όποτε θέλει και όπως μπαίνει».

«Ο Τσίπρας παθαίνει αλεργία με την ασφάλεια»
«Και, βέβαια, την επόμενη μέρα είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε, όχι μόνο ευημερία, αλλά και ασφάλεια», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του. «Ο κ. Τσίπρας παθαίνει αλλεργία κάθε φορά που στη Βουλή μιλάω για το ζήτημα της ασφάλειας. Παθαίνει αλλεργία, διότι γνωρίζει πολύ καλά τη χώρα την οποία παραδίδει. Χθες, επισκέφθηκα τον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου και αντίκρισα αυτήν την αποκρουστική εικόνα των σπασμένων μαγαζιών, με απελπισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι με έπιασαν και μου είπαν: “για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση;”.

Τους είπα για πολύ λίγο, διότι την επόμενη μέρα η Νέα Δημοκρατία θα εγγυηθεί ότι η ασφάλεια θα επανέλθει στις γειτονιές μας. O νόμος και η τάξη θα εφαρμόζονται και η πόλη δεν θα είναι όμηρος 30 αλητών, τραμπούκων, οι οποίοι στο όνομα της δήθεν υπεράσπισης ενός καταδικασμένου δολοφόνου, -γιατί για αυτό έγιναν όλες αυτές οι φασαρίες- θα έρχονται, θα τα σπάνε όλα και θα φεύγουν ελεύθεροι και ωραίοι.

Επειδή ξέρω ότι και εδώ στην Ανατολική Αττική έχετε πολλά ζητήματα ασφάλειας, εμείς θα στηρίξουμε την ελληνική αστυνομία, θα της δώσουμε τις επιχειρησιακές δυνατότητες αλλά και το προσωπικό το οποίο χρειάζεται, για να μπορέσει να κάνει καλά τη δουλειά της».

Ετικέτες: εκλογέςΕΚΛΟΓΕΣ 2019ΝΕΑΝέα Δημοκρατία
Προηγούμενο Άρθρο

Süddeutsche Zeitung: Κουρασμένος ο Τσίπρας; Εξαντλημένος ήρωας;

Επόμενο Άρθρο

Γεννηματά: Ισότιμη πρόσβαση των ανθρώπων με αναπηρία παντού (φωτο)

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Στην αντεπίθεση η Κίνα – 84% δασμοί σε αμερικανικά αγαθά από την Πέμπτη

09/04/2025 | 15:45
HOT NEWS

Ουκρανία: Έρχεται σφοδρή σύγκρουση Πούτιν, Τραμπ, Ζελέσνκι για τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης;

09/04/2025 | 13:00
Featured

Μαρινάκης για Τέμπη και πυρόσφαιρα: Οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης της αλήθειας

07/04/2025 | 15:20
Featured

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αναξιόπιστο το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την πυρόσφαιρα στα Τέμπη – Ξένα πανεπιστήμια διαψεύδουν συμμετοχή

07/04/2025 | 13:36
HOT NEWS

Τραμπ: Ο άνθρωπος που απομόνωσε τις ΗΠΑ και ξύπνησε τον υπόλοιπο πλανήτη – 170 χώρες απαντούν με εμπορικό πόλεμο

04/04/2025 | 11:22
Featured

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε δίκη ο Μαρινάκης και η διοίκηση του Ολυμπιακού για εγκληματική οργάνωση – Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση

03/04/2025 | 12:13
ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Ρήγμα στο Άγιο Όρος: Παρασκήνιο με πιέσεις σε γέροντες και σενάρια μετακινήσεων μοναχών – Τι φοβούνται οι μονές

02/04/2025 | 10:00 - Ενημέρωση 15/04/2025 | 13:40
HOT NEWS

Επιχειρηματίας από τη Ρόδο δίδαξε τι σημαίνει Ανθρωπιά – Μοίρασε χρήματα και τρόφιμα σε άστεγους στο κέντρο της Αθήνας

01/04/2025 | 14:48 - Ενημέρωση 22/04/2025 | 01:16
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γεννηματά: Ισότιμη πρόσβαση των ανθρώπων με αναπηρία παντού (φωτο)


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    656 shares
    Share 262 Tweet 164
  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    630 shares
    Share 252 Tweet 158
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    345 shares
    Share 138 Tweet 86
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    321 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    306 shares
    Share 122 Tweet 77
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    173 shares
    Share 69 Tweet 43
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

    131 shares
    Share 52 Tweet 33
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch