Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Πόλεμος δηλώσεων Μαρινάκη-Τσουκαλά για Τριαντόπουλο: «Ανεκδιήγητο το ΠΑΣΟΚ, ξεπλένει και τη σκευωρία Novartis»

Newsroom από Newsroom
19/03/2025 17:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
58
SHARES
123
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Μην τολμήσετε να κλείσετε την προανακριτική χωρίς να έρθουν όλα στο φως, δήλωνε ο Μητσοτάκης το 2018 – Τώρα τι άλλαξε;», ανέφερε νωρίτερα ο Κώστας Τσουκαλάς
Το ερώτημα γιατί ο πρωθυπουργός «δεν θέλει να λειτουργήσει η προανακριτική» για τον Χρήστο Τριαντόπουλο και «γιατί δεν θέλει να έρθουν οι μάρτυρες ενώπιον της», απευθύνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς, με δήλωσή του, υπογραμμίζοντας ότι «οι θεσμοί και οι συνταγματικές διαδικασίες δεν θα προσαρμόζονται κατά το δοκούν στα πολιτικά και επικοινωνιακά μέτρα της Νέας Δημοκρατίας».

«Μην τολμήσετε να κλείσετε την προανακριτική επιτροπή χωρίς να έρθουν όλα στο φως». Αυτό δήλωνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Φεβρουάριο του 2018, όταν λάμβανε χώρα η συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής για την υπόθεση Novartis. Χθες μας δήλωσε με ανάρτησή του ότι δεν χρειάζεται να λειτουργήσει η προανακριτική, της όποιας τη σύσταση υπερψήφισε πριν μόλις λίγες μέρες», αναφέρει ειδικότερα ο κ. Τσουκαλάς.

«Τι άλλαξε; Γιατί δεν θέλει να λειτουργήσει η προανακριτική; Γιατί δεν θέλει να έρθουν οι μάρτυρες ενώπιον της; Στην υπόθεση Τριαντόπουλου δεν χρειάζεται φως πριν κλείσει η προανακριτική;», ρωτά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Σχολιάζει ότι πρόκειται για «άλλη μια απόδειξη της αλά καρτ μεταχείρισης των θεσμών από τον Πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία». «Πόσες φορές ακόμα θα διαψεύσει τον εαυτό του ο κ. Μητσοτάκης; Πόσες φορές ακόμα θα υποτιμήσει τη νοημοσύνη των πολιτών; Φτάνει πια με την αλαζονεία και το ψέμα, κ. Πρωθυπουργέ», προσθέτει.

Ο κ. Τσουκαλάς τονίζει ότι «οι θεσμοί και οι συνταγματικές διαδικασίες δεν θα προσαρμόζονται κατά το δοκούν στα πολιτικά και επικοινωνιακά μέτρα της Νέας Δημοκρατίας» και αναφέρει καταληκτικά: «Όσο και αν θέλετε να κερδίσετε χρόνο, δεν θα τα καταφέρετε. Γιατί στο τέλος πάντα το φως νικάει το σκοτάδι».

Οργισμένη αντίδραση Μαρινάκη: Το ΠΑΣΟΚ «ξεπλένει» επί της ουσίας τις μεθοδεύσεις της σκευωρίας Novartis
Άμεση ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος απάντησε σε υψηλούς τόνους στο ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας το για «ανεκδιήγητη προσπάθειας να απαξιώσει μία γενναία πρόταση, όπως ήταν η χθεσινή του κ. Χρήστου Τριαντόπουλου».

«Το ΠΑΣΟΚ με αυτή την ανακοίνωση επιχειρεί να κάνει έναν επικίνδυνο συμψηφισμό, εμφανίζοντας μια ανάρτηση του Πρωθυπουργού από το 2018», όπως εξήγησε.

«Στην πραγματικότητα και μέσα στον πανικό τους, έπεσαν οι ίδιοι σε μία παγίδα: Ο Πρωθυπουργός, τότε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόταν στη σκευωρία Novartis και την προσπάθεια που έκανε η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να «εξοντώσει» τους πολιτικούς της αντιπάλους, με κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες και κατασκευασμένο από την ίδια κατηγορητήριο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προσέθεσε:

«Στην περίπτωση του κ. Τριαντόπουλου έχουμε το ακριβώς αντίθετο. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν «κλείνει» την Προανακριτική, όπως συνέβη το 2018, αλλά την αποδέχθηκε και ο κ. Τριαντόπουλος πρότεινε να παραπεμφθεί η υπόθεσή του στους τακτικούς δικαστές, οι οποίοι μπορούν να διενεργήσουν κάθε ανακριτική πράξη χωρίς περιορισμούς. Η κυβερνητική πλειοψηφία, αν και δεν συμφωνούσε με το περιεχόμενό του, αποδέχθηκε για λόγους διαφάνειας και ασφάλειας δικαίου το κατηγορητήριο της αντιπολίτευσης, από το οποίο σήμερα οι ίδιοι παίρνουν αποστάσεις».

«Με λίγα λόγια, το ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με αυτόν τον πρωτοφανή και αδιανόητο συμψηφισμό, «ξεπλένει» επί της ουσίας τις μεθοδεύσεις της σκευωρίας Novartis, θύματα της οποίας ήταν και δικά του στελέχη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Παύλου Μαρινάκη:

Η σημερινή ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ συνιστά την κορύφωση της ανεκδιήγητης προσπάθειας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαξιώσει μία γενναία πρόταση, όπως ήταν η χθεσινή του κ. Χρήστου Τριαντόπουλου.

Αρχικά, το ΠΑΣΟΚ με αυτή την ανακοίνωση επιχειρεί να κάνει έναν επικίνδυνο συμψηφισμό, εμφανίζοντας μια ανάρτηση του Πρωθυπουργού από το 2018.

Στην πραγματικότητα και μέσα στον πανικό τους, έπεσαν οι ίδιοι σε μία παγίδα: Ο Πρωθυπουργός, τότε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόταν στη σκευωρία Novartis και την προσπάθεια που έκανε η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να «εξοντώσει» τους πολιτικούς της αντιπάλους, με κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες και κατασκευασμένο από την ίδια κατηγορητήριο.

Στην περίπτωση του κ. Τριαντόπουλου έχουμε το ακριβώς αντίθετο. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν «κλείνει» την Προανακριτική, όπως συνέβη το 2018, αλλά την αποδέχθηκε και ο κ. Τριαντόπουλος πρότεινε να παραπεμφθεί η υπόθεσή του στους τακτικούς δικαστές, οι οποίοι μπορούν να διενεργήσουν κάθε ανακριτική πράξη χωρίς περιορισμούς. Η κυβερνητική πλειοψηφία, αν και δεν συμφωνούσε με το περιεχόμενό του, αποδέχθηκε για λόγους διαφάνειας και ασφάλειας δικαίου το κατηγορητήριο της αντιπολίτευσης, από το οποίο σήμερα οι ίδιοι παίρνουν αποστάσεις.

Με λίγα λόγια, το ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με αυτόν τον πρωτοφανή και αδιανόητο συμψηφισμό, «ξεπλένει» επί της ουσίας τις μεθοδεύσεις της σκευωρίας Novartis, θύματα της οποίας ήταν και δικά του στελέχη.

Ας μας απαντήσουν στο ΠΑΣΟΚ αν διαφωνούν τώρα με τον πρόεδρό τους Νίκο Ανδρουλάκη, τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Μάντζο, τον εκπρόσωπο Τύπου Κώστα Τσουκαλά, την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου Όλγα Μαρκογιαννάκη και μια σειρά βουλευτών τους, που επιτακτικά ζητούσαν από τον κ. Τριαντόπουλο να πάει στον φυσικό δικαστή. Και ας μην επιβαρύνουν τη θέση τους με επικίνδυνους συμψηφισμούς όπως ο σημερινός.

Πηγή: skai.gr

Ετικέτες: ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Έτοιμοι για γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες: Αρνούνται τον διάλογο εάν δεν εκπληρωθούν κάποια αιτήματα, για νομικές συνέπειες προειδοποιεί η κυβέρνηση

14/12/2025 | 10:13
Featured

Μαρινάκης σε αγρότες: Επαναλαμβάνω την έκκληση για διάλογο, όχι σε κλειστούς δρόμους

13/12/2025 | 22:09
Featured

Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: Πήγε να παίξει το παιχνίδι «της κουμπαριάς» και έπεσε στην παγίδα του παιχνιδιού

12/12/2025 | 18:55
Featured

Μαρινάκης για εκλογή Πιερρακάκη: Μια χώρα που εκδιώχθηκε από συνεδρίαση του Eurogroup, έφτασε σε σημείο να ηγείται σε αυτό

12/12/2025 | 17:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-Χιλιάδες συνταξιούχοι πληρώνουν παράνομα συμμετοχή στα φάρμακα – Πώς θα τα πάρουν πίσω! ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έτοιμοι για γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες: Αρνούνται τον διάλογο εάν δεν εκπληρωθούν κάποια αιτήματα, για νομικές συνέπειες προειδοποιεί η κυβέρνηση

    150 shares
    Share 60 Tweet 38
  • Ο Πούτιν ανακοίνωσε την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ, στην ανατολική Ουκρανία

    133 shares
    Share 53 Tweet 33
  • Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή – Πώς θα λειτουργήσουν

    117 shares
    Share 47 Tweet 29
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Προσωπική διαφορά: 671.000 συντάξεις με «κόφτη» 50% – καταγγελία ΕΝΔΙΣΥ για κοροϊδία και χαμένες αυξήσεις 5.828€

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, Δημόσιο – Οι ώρες πίστωσης από e-ΕΦΚΑ και τα «SOS» για απάτες στους λογαριασμούς

    252 shares
    Share 101 Tweet 63
  • 120+ μπλόκα σε όλη τη χώρα, «όχι» στο Μαξίμου και νέο πακέτο: το τριπλό μέτωπο αγροτών–ΟΠΕΚΕΠΕ–Κυβέρνησης

    81 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ για να δει πως γίνεται

    67 shares
    Share 27 Tweet 17
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch