Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΔ Μητσοτάκης: Στις 26 Μαΐου ανοίγει ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή

TechTeam από TechTeam
04/05/2019 13:12
Ενημερώθηκε: 04/05/2019 13:13:34
σε Featured, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αιχμή οι κυβερνητικοί χειρισμοί στην τραγωδία στο Μάτι, η αήθης επίθεση Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλου και η μείωση του αφορολόγητου. Επίσης κάλεσε τον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές ώστε να κάνουν όσα ντιμπέιτ θέλει, απαντώντας στην πρόκληση του Μαξίμου για τηλεμαχία.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε μια καθαρή νίκη της ΝΔ στις κάλπες της 26ης Μαΐου για την «πραγματική ελπίδα. Την ελπίδα της αλήθειας. Την ελπίδα της ευθύνης. Την ελπίδα της αξιοκρατίας». «Ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή ανοίγει σε 22 ημέρες από τώρα», τόνισε.

«Ο κ. Τσίπρας ξέρει και αυτός καλά, ότι μέσα στο παραβάν αυτών των εκλογών δεν θα ψηφίσουμε μόνο ευρωβουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους. Αλλά θα αποφασίσουμε ποια Ελλάδα θέλουμε. Γι’ αυτό και το αποτέλεσμά τους πρέπει να γίνει καταλύτης. Το ηχηρό μήνυμα που θα φέρει το μέλλον, από σήμερα», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε ότι «δεν έχουμε, ακόμη, εθνικές εκλογές γιατί ο κ. Τσίπρας τις τρέμει».

«Απέκρυπταν συνειδητά τους νεκρούς»
Ο πρόεδρος της ΝΔ ταύτισε τους Τσίπρα και Πολάκη τόσο για την αήθη επίθεση στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, όσο και για το «θέατρο» μπροστά στις κάμερες το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι, μιλώντας για «έναν Πρωθυπουργό κι έναν υπουργό σε ένα θλιβερό έργο για δύο ρόλους: έναν ψεύτη κι έναν που βρίζει χυδαία όσους αρνούνται να δεχτούν τα ψέματα που λέει ο πρώτος».

«Ήταν στην κορυφή ενός ανίκανου κράτους, που αδυνατούσαν να συντονίσουν. Γνώριζαν ότι υπήρχαν νεκροί συμπολίτες μας και συνειδητά το απέκρυπταν», είπε ο κ. Μητσοτάκης και χαρακτήρισε τα μέλη της κυβέρνησης «συνωμότες, που στην αρχή παρουσίαζαν ψεύτικα δορυφορικά στοιχεία για εμπρησμούς. Και μετά επέρριπταν την ευθύνη στους ίδιους τους κατοίκους, σε ένα κρεσέντο απάνθρωπης προπαγάνδας».

Για την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ανέφερε ότι αποτελεί τον καθρέφτη του μίσους που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική. «Δεν δηλώνει, απλώς, την απάνθρωπη συμπεριφορά ενός κακέκτυπου ψευτόμαγκα απέναντι σε έναν ήρωα της ζωής και άξιο επιστήμονα. Αλλά συνιστά μία πολιτική θέση: Για τον Πολάκη -και τον καθένα που ταυτίζεται με αυτόν- ο Στέλιος δεν είναι ο αριστερός, δεξιός ή κεντρώος πολιτικός αντίπαλος. Δεν είναι καν ένας νέος με πρόβλημα υγείας που το ξεπερνά με την ψυχική του δύναμη. Στα δικά τους μάτια είναι κάτι πολύ χειρότερο: Δεν είναι μαζί τους», είπε ο κ. Μητσοτάκης, προαναγγέλλοντας την πρόταση μομφής που θα καταθέσει η ΝΔ τη Δευτέρα.

Για την κάλυψη που προσέφερε στον υπουργό του, παρομοίασε τον κ. Τσίπρα με τις ρωσικές κούκλες τις «μπάμπουσκες» που ανοίγουν η μία μετά την άλλη αποκαλύπτοντας συνέχεια νέες μεταμφιέσεις. Για να καταλήξουν τελικά στην τελευταία κούκλα που δεν ανοίγει άλλο. Που δεν είναι άλλη από τη μορφή του Παύλου του Πολάκη».

«Κόμμα μίας χρήσης ο ΣΥΡΙΖΑ»
Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα της κρίσης και άρα «κόμμα μιας χρήσης». Η χώρα, όπως είπε δεν αντέχει να σέρνεται άλλο με έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα διαχειρίζεται απλά το τέλος του και γι αυτό «δεν υπάρχει χώρος για επιπόλαιες επιλογές. Η ψήφος στις 26 Μαΐου δεν θα είναι ούτε απλό «μήνυμα διαμαρτυρίας» προς κάποιον ούτε ανέξοδο «σήμα συμπάθειας» προς κάποιον άλλον», καλώντας τους πολίτες να μην απέχουν, αλλά να προσέλθουν στις κάλπες για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα.

Οσον αφορά τη διεξαγωγή ντιμπέιτ, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι στις εθνικές εκλογές θα συζητήσει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και «ευχαρίστως να μιλήσω, σε ξεχωριστό ντιμπέιτ, με τον αρχηγό του δεύτερου κόμματος», όπως είπε, αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα. Προχώρησε μάλιστα ένα βήμα περισσότερο προτείνοντας συγκεκριμένους κύκλους, για την οικονομία, την ασφάλεια, το μεταναστευτικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Συνιστώ στον κ. Τσίπρα, συνεπώς, να σταματήσει το παραμύθι του τηλε-τζόγου που θέλει κάθε ανεύθυνος που δεν έχει τίποτα να χάσει. ‘Η να προκηρύξει εθνικές κάλπες, ώστε να χαρεί γρήγορα τις τηλεοπτικές στιγμές που αναζητά».

Η κρισιμότητα των ευρωεκλογών όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης δεν χωρά χαλαρές ψήφους, που μετά θα γίνουν δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε και χαμένες ψήφοι σε σχήματα μιας χρήσης, που αύριο δεν θα υπάρχουν».

Περιγράφοντας την καμπάνια της ΝΔ είπε ότι θα είναι μία διπλή εξόρμηση αλήθειας: «Απ’ την μία πλευρά, θα απαντάμε στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκαλύπτοντας τα ψέματα που είπε και τα δεινά που έφερε στη χώρα. Και από την άλλη, με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση, θα προβάλουμε σταθερά το δικό μας θετικό προγραμματικό λόγο. Για μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους και περισσότερες δουλειές».

«Ας ψηφίσει την τροπολογία για το αφορολόγητο»
«Ο πολίτης γνωρίζει πως ο κ. Τσίπρας τον φτώχυνε με 29 πρόσθετους φόρους. Είναι στη θητεία της δικής του κυβέρνησης που χιλιάδες εργαζόμενοι ζουν με μισθούς 330 ευρώ. Γνωρίζει ότι με τις ελίτ είναι ο ίδιος, που έκοψε το ΕΚΑΣ αλλά έβαλε τον Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο. Τον μόνο άνθρωπο που έχει «παππού αλλά όχι πατέρα» για τον οποίο δεν ακούω τίποτα. Και τον ενοχλεί που ζητώ Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», τόνισε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης.

«Για να τελειώνουν τα ψέματα, μία λύση υπάρχει: Ο κ. Τσίπρας ας ψηφίσει μαζί μας την τροπολογία για την ακύρωση της μείωσης του αφορολόγητου που μόνος του ψήφισε. Και ας σταματήσει να δικαιώνει την παροιμία ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

BINTEO:

Ετικέτες: ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣΜητσοτάκηςΝΕΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΔ
Προηγούμενο Άρθρο

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Ανοιχτά αύριο τα καταστήματα

Επόμενο Άρθρο

Ν.Δ.: Υποψήφια στο Νότιο Τομέα Αθηνών η Ντόρα Πάλλη

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Δίκη Φιλιππίδη: Αίτημα εξαίρεσης μέλους του ΜΟΕ υπέβαλε η υπεράσπιση

17/06/2025 | 18:00
Featured

Μητσοτάκης στη Les Εchos: Επιδιώκουμε η τεχνολογία και η καινοτομία να διαδραματίσουν έναν πιο σημαντικό ρόλο στην οικονομία

17/06/2025 | 17:13
Featured

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και CCO της Microsoft

17/06/2025 | 17:07
Featured

Ο Κώστας Σκρέκας νέος γραμματέας της ΝΔ: «Ένα κόμμα ανοικτό σε νέες ιδέες και νέα πρόσωπα»

16/06/2025 | 20:45
Featured

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

16/06/2025 | 18:27
Featured

Μητσοτάκης: «Ένα διαχρονικό αίτημα 120.000 ασθενών γίνεται πραγματικότητα»

16/06/2025 | 16:54
Featured

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, για τη Μέση Ανατολή

15/06/2025 | 23:40 - Ενημέρωση 16/06/2025 | 02:51
HOT NEWS

Το “φάντασμα”…

15/06/2025 | 19:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ν.Δ.: Υποψήφια στο Νότιο Τομέα Αθηνών η Ντόρα Πάλλη


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Νετανιάχου καλεί τους πολίτες της Τεχεράνης να την εγκαταλείψουν – «Το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο της χώρο»

    1169 shares
    Share 468 Tweet 292
  • Νέα «βόμβα» Τραμπ: «Δεν επιστρέφω στην Ουάσινγκτον για κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό»

    828 shares
    Share 331 Tweet 207
  • Έρχονται μεγάλοι σεισμοί στην Ελλάδα – Οι περιοχές σε «κόκκινο συναγερμό» – Τι λένε σεισμολόγοι στο tilegrafimanews.gr

    709 shares
    Share 284 Tweet 177
  • Εκτακτη επικαιρότητα: Θρήνος στη Χαλκιδική για τον 38χρονο Λάμπη – «Ο πιο μάχιμος από όλους μας» έφυγε για το τελευταίο ταξίδι

    1029 shares
    Share 412 Tweet 257
  • Οι Τούρκοι μας παίρνουν Αιγαίο, Κρήτη και Κυκλάδες με χάρτες στην UNESCO – Δες τι ζητούν από την Ελλάδα και τι (δεν) κάνει η Ελλάδα

    451 shares
    Share 180 Tweet 113
  • Το Ισραήλ βομβαρδίζει το κτίριο της ιρανικής κρατικής τηλεόρασης – Πανικός στο studio (video)

    335 shares
    Share 134 Tweet 84
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Αναδρομικά έως 6.200 ευρώ σε 10 κατηγορίες συνταξιούχων – Τι θα πληρωθεί τον Ιούλιο

    499 shares
    Share 200 Tweet 125
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch