Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

Πότε ανοίγουν τα μαγαζιά, άδεια ειδικού σκοπού, μάσκα προσώπου : Ολα τα news

Newsroom από Newsroom
29/04/2020 14:23
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πότε ανοίγουν τα μαγαζιά, άδεια ειδικού σκοπού, μάσκα προσώπου : Ολα τα news – Σε επτά στάδια θα γίνει το άνοιγμα της αγοράς, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης εξειδικεύοντας τα μέτρα επανεκκίνησης της οικονομίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Το πρόγραμμα για την επαναλειτουργία της αγοράς θα κλιμακώνεται ανά εβδομάδα και θα αξιολογείται ανά εικοσιτετράωρο και επανέρχονται σταδιακά 68.528 εργαζόμενοι.

Το πρώτο στάδιο αρχίζει στις 4 Μαΐου με το άνοιγμα συγκεκριμένων καταστημάτων.

Συγκεκριμένα:

4 Μαΐου

‪Θα λειτουργήσουν ορισμένα είδη καταστημάτων και υπηρεσιών όπως βιβλιοπωλεία, ΚΤΕΟ, καταστήματα αθλητικού εξοπλισμού, αγορές καταναλωτών, ανθοπωλεία, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και τα κομμωτήρια, τα τελευταία θα λειτουργούν με ραντεβού ενώ απελευθερώνεται η μετακίνηση των παραγωγών από περιφέρεια σε περιφέρεια για την πώληση προϊόντων σε λαϊκές αγορές.‬

Το 2ο στάδιο έχει αφετηρία στις 11 Μαϊου, οπότε και θα λειτουργήσει πλήρως το λιανεμπόριο και ο ΟΠΑΠ-τυχερά παιχνίδια.

Στο 3ο στάδιο στις 18 Μαϊου θα λειτουργήσουν τα πάρκα και οι κήποι, οι αρχαιολογικοί χώρο, σε όλες τις περιπτώσεις υπό περιορισμούς.

Στο 4ο στάδιο, από 1η Ιουνίου επαναλειτουργούν τα εμπορικά κέντρα ‪με έναν πελάτη ανα 20 τ.μ. (δεν θα λειτουργούν‬ οι χώροι εστίασης εντός αυτών), με χρήση μάσκας.

Επίσης, τα εστιατόρια και οι καφετέριες, μόνο σε εξωτερκούς χώρους, επίσης υπό περιορισμούς‪ (ελάχιστη απόσταση των τραπεζιών τα 2 μέτρα με 4 άτομα σε κάθε τραπέζι όπως και των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας).‬

Σε 5ο στάδιο επαναλειτουργούν εντός Ιουνίου οι θερινοί κινηματογράφοι με απόσταση μεταξύ των σειρών καθισμάτων και τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας.

Σε 6ο στάδιο, μέσα στον Ιούνιο, θα ανοίξουν τα πάρκα αναψυχής, τα θεματικά πάρκα και οι εξωτερικοί παιδότοποι.

Σε 7ο στάδιο, εντός Ιουνίου, θα λειτουργήσουν και σε εσωτερικούς χώρους εστιατόρια και καφετέριες, καταλύμματα διακοπών και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο υφυπουργός ξεκαθάρισε πως θα ελέγχεται η αυστηρή τήρηση των κανόνων που ορίζονται για τη σταδιακή επιστροφή στην πλήρη κανονικότητα.

Όπως ανακοινώθηκε, στα καταστήματα λιανικού εμπορίου επιτρέπονται ανά 20 τ.μ. συνολικά 4 άτομα. Ειδικότερα, για καταστήματα με εμβαδό από 20 τ.μ. έως 100 τ.μ. επιτρέπονται 4 άτομα +1 άτομο ανά τετραγωνικό μέτρο.

Για καταστήματα με εμβαδό άνω των 100 τ.μ επιτρέπονται 12 άτομα +1 ανά τετραγωνικό μέτρο.

Από τις 10 π.μ. η έναρξη του ωραρίου λειτουργίας

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η προστασία των εργαζομένων, το ωράριο λειτουργίας ξεκινά στις 10 πμ με διευρυμένο ωράριο ανά περίπτωση. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η απόσταση των δύο μέτρων.

Ειδικοί περιορισμοί για κομμωτήρια- κουρεία

Υποχρεωτική απόσταση των πελατών τα δύο μέτρα. Οι πελάτες θα προσέρχονται μόνο μέσω ραντεβού. Υποχρεωτική η συμπλήρωση καταλόγου πελατών από την επιχείρηση, η οποία θα επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας για προσωπικό και πελάτες.

Το ωράριο τους απελευθερώνεται από 07:00 έως 22:00 και το Σάββατο από 07:00 έως 21:00. Ισχύουν οι περιορισμοί για τα τετραγωνικά μέτρα.

Τους κανόνες με τους οποίους θα επιτρέπεται η είσοδος στα εμπορικά καταστήματα που θα ανοίγουν παρουσίασε η κυβέρνηση. Όπως δημοσιοποιήθηκε:

Κατάστημα ως 20 τμ: 4 ατομα

Κατάστημα 20 – 100 τμ.: 4 άτομα + 1 άτομο ανά 10 τμ

Κατάστημα άνω των 100 τμ.: 12 άτομα + 1 άτομο ανά 15

Δηλαδή σε κατάστημα 130 τμ επιτρέπονται 12 άτομα συν 2 άτομα (πελάτες και υπάλληλοι).

Τον Ιούνιο που θα ανοίξουν τα πολυκαταστήματα θα επιτρέπεται ένας επισκέπτης ανά 20 τ.μ. και θα ισχύουν στα επιμέρους καταστήματα οι παραπάνω κανόνες.

Πότε ανοίγουν τα μαγαζιά, άδεια ειδικού σκοπού, μάσκα προσώπου : Ολα τα news – Αδεια ειδικού σκοπού

Η επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνει σταδιακά, βήμα – βήμα, δεν έχουμε τελειώσει με τον κορωονοϊό, αλλά ενωμένοι και πειθαρχημένοι θα τα καταφέρουμε, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1.

Σε ό,τι αφορά την άδεια Ειδικού Σκοπού, ο κ. Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε ότι παρατείνεται τουλάχιστον έως το τέλος Μαΐου για όσους έχουν παιδιά έως 12 ετών, ενώ για εκείνους που έχουν παιδιά που φοιτούν στο Γυμνάσιο, η άδεια τερματίζεται στις 18 Μαΐου, οπότε ανοίγουν ξανά τα Γυμνάσια, σημειώνοντας ότι αυτό αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους και εκτιμώντας ότι είναι αυτονόητο να υπάρξει ανάλογη μέριμνα για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.

Για το ωράριο προσέλευσης των δημοσίων υπαλλήλων στις υπηρεσίες τους διευκρίνισε ότι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο θα αναλαμβάνουν υπηρεσία σε τρεις φάσεις: στις 07:00, στις 08:00 και στις 09:00 το πρωί, με στόχο να μην υπάρχει συγχρωτισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όπως είπε θα ευνοηθεί η τηλεργασία, της οποίας κάνει χρήση ήδη το 30% των Δημοσίων Υπαλλήλων. Η εξυπηρέτηση των πολιτών από το δημόσιο θα γίνεται με ραντεβού, στις περιπτώσεις που απαιτείται φυσική παρουσία. Μέσα στον Μάιο θα υπάρχει η ευχέρεια ηλεκτρονικής υπογραφής για όσους έχουν θέσεις ευθύνης, προς περαιτέρω διευκόλυνση, ενώ μια σειρά πιστοποιητικά (γάμου, γέννησης, θανάτου, εγγυτέρων συγγενών κ.λπ.) θα εκδίδονται ηλεκτρονικά.

Από τις 4 έως τις 18 Μαΐου, οι μετακινήσεις επιτρέπονται εντός των ορίων των νομών, σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών, διευκρινίζοντας ότι θα είναι ελεύθερη η μετακίνηση σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής, περιλαμβανομένων των νησιών του Αργοσαρωνικού, όπως η Σαλαμίνα και η Αίγινα.

Αναφορικά με το πρόστιμο των 150 ευρώ για όσους δεν φορούν μάσκα, ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «δεν στηριζόμαστε σε ένα σύστημα ποινών και προστίμων αλλά στη συνειδητή προσπάθεια όλων μας».

Τέλος, όπως σημείωσε, παιδικές χαρές, παιδικοί σταθμοί και ΚΑΠΗ παραμένουν εκτός λειτουργίας, αναφέροντας ωστόσο ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται σταδιακά και ότι τα θέματα επανεξετάζονται κάθε μία ή δύο εβδομάδες, δεδομένου ότι δεν έχει εκλείψει η απειλή της πανδημίας.

Πότε ανοίγουν τα μαγαζιά, άδεια ειδικού σκοπού, μάσκα προσώπου : Ολα τα news – Υποχρεωτική η μάσκα

Για τα πρόστιμα που προβλέπονται όταν δε φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Γιώργου Χουδαλάκη και Ιωσήφ Καλαμαράκη ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

«Ναι, από όσο έχει πει η Πολιτική Προστασία υπάρχει πρόστιμο, αν σε κλειστούς χώρους και καταστήματα δεν φοράμε μάσκα και είναι 150 ευρώ», είπε ο κ. Παπαθανάσης διευκρινίζοντας και για το αν κινδυνεύει με κυρώσεις ο επιχειρηματίας, αν κάποιος πελάτης εισέλθει στο κατάστημα χωρίς μάσκα και για το τι πρέπει να αναγράφεται στο κατάστημα για το πόσα άτομα επιτρέπεται να είναι εντός αυτού.

«Η μάσκα είναι κάτι με το οποίο θα μάθουμε να ζούμε, θα μας γίνει συνήθεια», σημείωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πρόσθεσε: «Το κατάστημα υποχρεούται να τηρεί τον σωστό αριθμό ατόμων εντός του χώρου και θα υπάρχει μία πρόβλεψη να αναγράφεται στην πόρτα το πόσα άτομα θα πρέπει να είναι μέσα. Αν τώρα κάποιος πελάτης μπει στο κατάστημα χωρίς μάσκα, ο επιχειρηματίας έχοντας πάρει όλα τα προστατευτικά μέτρα θα πρέπει να του κάνει σύσταση. Αν δεν την βάλει και υπάρξει έλεγχος, τότε θα βεβαιωθεί το πρόστιμο των 150 ευρώ».

Γιατί σε αυτές τις επιχειρήσεις

«Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τη Δευτέρα (4/5) με υπηρεσίες και λιανεμπόριο και αυτό το σύνολο των ατόμων που επανέρχονται στην εργασία και το σύνολο των επιχειρήσεων που επανεκκινεί, είναι περίπου το 10% των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που ανεστάλη η λειτουργία τους με κρατική εντολή», είπε αρχικά ο κ. Παπαθανάσης.

«Δεν έχουμε επαναλειτουργία του σύμπαντος, έχουμε το 10% των κλειστών επιχειρήσεων που ανοίγουν ξανά», επισήμανε για να σπεύσει στη συνέχεια να διευκρινίσει το πώς θα λειτουργούν τα κομμωτήρια και στο πώς οι πολίτες θα εισέρχονται. «Σε αυτά τα μαγαζιά, τηλεφωνούμε, κλείνουμε ραντεβού, το κατάστημα υποχρεούται να έχει καταγεγραμμένα τα ραντεβού, τα οποία περιμένει», υπογράμμισε και εξήγησε: «Όταν πηγαίνουμε, ανάλογα με το μέγεθος του κομμωτηρίου ή του κουρείου θα είναι ανάλογος ο αριθμός των εργαζομένων και των πελατών που θα βρίσκονται εντός του χώρου. Υποχρεωτικά οι πελάτες φοράμε μάσκα, ενώ οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα και γάντια».

Ετικέτες: ΑΔΕΙΑΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΜΑΣΚΑΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥΝΕΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

08/10/2025 | 23:45
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/10/2025 | 23:55
Featured

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη το ΝΑΤΟ – Πώς απαντά στις ρωσικές παραβιάσεις

24/09/2025 | 18:00
Featured

Σεισμοί στην Ελλάδα: Τι προειδοποιούν τα διεθνή κέντρα – 4,8 Ρίχτερ στο Άγιον Όρος και φόβοι για επόμενα χτυπήματα

22/09/2025 | 14:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Προσβολή στο 1821! Η Γιάννα Αγγελοπούλου θέλει εορτασμό του ’21 με μουσουλμάνους!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Συναγερμός στο Τατόι: Έπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Δύο τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση

    278 shares
    Share 111 Tweet 70
  • ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025-Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    875 shares
    Share 350 Tweet 219
  • Ουκρανία: Σε αδιέξοδο ο πόλεμος – Πούτιν, Τραμπ και Ζελένσκι σε νέα γεωπολιτική σκακιέρα – Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι

    212 shares
    Share 85 Tweet 53
  • AI παραπληροφόρηση στα social media: Deepfake βίντεο «συλλήψεων» ηλικιωμένων σοκάρουν το TikTok – Ώρα να λάβει μέτρα η Ελληνική Αστυνομία

    197 shares
    Share 79 Tweet 49
  • Σεισμολόγοι κρούουν τον κώδωνα: «Ο επόμενος μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα είναι θέμα χρόνου» – Τα 5 ρήγματα που ανησυχούν τους επιστήμονες

    375 shares
    Share 150 Tweet 94
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 2027–2030: Αυξήσεις έως +12 μήνες στα όρια ή πάγωμα έως το 2030   -Ολη η λίστα για τις συντάξεις

    149 shares
    Share 60 Tweet 37
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα – «ανάσα» για 5.000 ανέργους άνω των 50 ετών και 850 νέες επιχειρήσεις – Όλα τα ποσά επιχορήγησης

    117 shares
    Share 47 Tweet 29
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch