Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Προσοχή! απότομη αλλαγή του καιρού

TechTeam από TechTeam
09/12/2021 10:01
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα από την Παρασκευή (10/12).

Σύμφωνα με τις προβλέψεις από ΕΜΥ και meteo, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στη χώρα, ενώ, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το διήμερο Παρασκευής-Σαββάτου θα συνοδευτεί από ισχυρούς ανέμους, βροχές και καταιγίδες.

«Καμπανάκι» Αρναούτογλου για την απότομη αλλαγή του καιρού
«Καμπανάκι» για απότομη αλλαγή του καιρού από την Παρασκευή κρούει ο Σάκης Αρναούτογλου με σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Προσοχή. Πολύ σοβαρή φαίνεται η επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και κυρίως το Σάββατο, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με σφοδρούς κατά τόπους ανέμους και σε θάλασσα και σε ξηρά, αλλά και με βροχές και καταιγίδες, προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας, αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες!» έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου, καλώντας τους διαδικτυακούς του φίλους να παραμένουν ενημερωμένοι αναφορικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, οι κάτοικοι περιοχών της δυτικής Ελλάδας πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πλημμύρες, αφού θα δεχτούν για ακόμη μια φορά αρκετό νερό σε ήδη κορεσμένα εδάφη. Την ίδια ώρα, μεγάλος είναι ο κίνδυνος για απότομη αύξηση της στάθμης χειμάρρων, ποταμών και κατολισθήσεων.

Επίσης, όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου στην ΕΡΤ, σοβαρή θα είναι η επιδείνωση του καιρού για τη Δυτική Ελλάδα, κυρίως την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο, με έμφαση στο Σάββατο. Οι άνεμοι θα είναι ακόμα πιο ενισχυμένοι το Σάββατο, από ό,τι την Παρασκευή.

Την Πέμπτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις, σύμφωνα με την πρόγνωση για τον καιρό από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στα δυτικά και βόρεια, καθώς επίσης στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, και στα βορειοδυτικά ορεινά χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα ενισχυθούν από το πρωί στα δυτικά και αργότερα στα βόρεια, ενώ από το μεσημέρι στα δυτικά θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -2 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -1 έως 15, στη Θεσσαλία από 1 έως 15, στην Ήπειρο από 4 έως 18, στην ανατολική Στερεά από 3 έως 17, στη δυτική Στερεά από 7 έως 17, στην Πελοπόννησο από 4 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 18, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από 6 έως 16, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 8 έως 16, στις Κυκλάδες από 8 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 9 έως 17 και στην Κρήτη από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ, όμως σταδιακά θα ενισχυθούν και από το απόγευμα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 Μποφόρ.

Στο Ιόνιο, οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ και τοπικά έως 7 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις από το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 3 έως 5 Μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και προς το βράδυ υπάρχει πιθανότητα βροχοπτώσεων.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νοτιοανατολικοί 2 έως 4 Μποφόρ και τοπικά έως 5 Μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση από την ΕΜΥ για την Πέμπτη 9/12
Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες τοπικές νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, με ένταση που θα φτάσει στα πελάγη τα 7 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 16 βαθμούς, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά τους 18 με 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν από το μεσημέρι σε 5 με 6 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς ενισχυόμενοι από το μεσημέρι σε 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, γρήγορα θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν σε 4 με 6 και στο Θρακικό από το απόγευμα 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου.
Ανεμοι: Νότιοι-νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Από το βράδυ βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που το βράδυ στα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας θα ενταθούν.
Ανεμοι: Αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 6 και από το μεσημέρι στα ανατολικά και τα νότια 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 6 με 7 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς από το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ, που γρήγορα στα βόρεια και αργότερα στα υπόλοιπα θα στραφούν σε νότιους 5 με 6, βαθμιαία 6 με 7 και το βράδυ στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν σε 5 με 6 και από το μεσημέρι στα νότια 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑκαιρός
Προηγούμενο Άρθρο

ΑΑΔΕ: Απλοποίηση έκδοσης ΑΦΜ για πολυκατοικίες

Επόμενο Άρθρο

Δ. Μιχαηλίδου: Διαφάνεια και όχι προσλήψεις συγγενών

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

24/04/2025 | 21:31
Featured

Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

23/04/2025 | 22:30
Featured

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες έως και την Κυριακή, πότε πέφτει η θερμοκρασία

23/04/2025 | 06:00
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Καιρός: Συννεφιά και αφρικανική σκόνη σήμερα Τρίτη του Πάσχα

22/04/2025 | 07:11
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Δευτέρα του Πάσχα: Απότομη αλλαγή του καιρού με σύννεφα, βροχές και καταιγίδες – Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία

21/04/2025 | 06:00
Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
Featured

Κυριακή του Πάσχα: Με τι καιρό θα ψήσουμε τον οβελία, αναλυτικά η πρόγνωση

19/04/2025 | 22:46
Featured

Με αίθριο καιρό και υψηλές θερμοκρασίες το Μ. Σάββατο και η Κυριακή του Πάσχα – Αναλυτική πρόγνωση

19/04/2025 | 07:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Δ. Μιχαηλίδου: Διαφάνεια και όχι προσλήψεις συγγενών


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    899 shares
    Share 360 Tweet 225
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    563 shares
    Share 225 Tweet 141
  • ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

    329 shares
    Share 132 Tweet 82
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    310 shares
    Share 124 Tweet 78
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Εξαγορά Πλασματικών Ετών για Επικουρικές Συντάξεις: Ποιοι Κερδίζουν Σύνταξη με 15ετία – Αναδρομικά και Αιτήσεις 2025

    214 shares
    Share 86 Tweet 54
  • ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές Απριλίου και αιτήσεις για Α21, επίδομα ενοικίου –Ποιοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα 250 ευρώ

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    756 shares
    Share 302 Tweet 189
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch