Σάββατο, 26 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Πύρινα μέτωπα στο Σερνικάκι Φωκίδας και στο Κρανίδι

TechTeam από TechTeam
05/07/2022 07:25
Ενημερώθηκε: 05/07/2022 07:31:40
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
80
SHARES
171
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Εκκενώθηκε προληπτικά η βόρεια Ιτέα – Οι φλόγες μπήκαν στο ξενοδοχείο Amanzoe, δεν κινδύνευσαν οι ένοικοι – Αναλυτική εικόνα από τις φωτιές – Υψηλός ο κίνδυνος και σήμερα – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Στα εναέρια μέσα που ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας και στις καιρικές συνθήκες «ποντάρουν» στην πυροσβεστική προκειμένου να περιορίσουν τόσο το πύρινο μέτωπο που καίει από χθες στο Σερνικάκι Φωκίδας, όσο και στην Κορακιά Κρανιδίου Αργολίδας.

Από νωρίς το πρωί, στο Σερνικάκι Φωκίδας, επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, ενώ στο Κρανίδι 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Όλο το βράδυ οι επίγειες δυνάμεις έδιναν μάχη με τις φλόγες, με την κατάσταση να είναι αρκετά δύσκολη σε Φωκίδα, Αργολίδα και Ηλεία, οπού η έκταση της φωτιάς είναι πολύ μεγάλη.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ρίξει το βάρος στο μέτωπο της Φωκίδας εκεί οπου μετά την απόσυρσή των εναέριων μέσων επιχειρούσαν 140 πυροσβέστες, με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 43 οχήματα και το κινητό επιχειρησιακό κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ». Το θετικό ήταν πως το βράδυ είχε μειωθεί η ένταση των ανέμων.

Πάντως για προληπτικούς λόγους διετάχθη αργά το βράδυ η εκκένωση της Βόρειας Ιτέας από τους κατοίκους της, οι οποίοι απομακρύνθηκαν με λεωφορεία που διέθεσε ο Δήμος και η Περιφέρεια και μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία στους Δελφούς.

Στην Ιτέα, οπού φωτιά είχε μεγάλη δυναμική και ένταση, δούλευαν δύο ομάδες του Πυροσβεστικού Σώματος (ανατολικά και δυτικά), χωρίς ωστόσο να απειληθούν οικισμοί.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε και συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου στην Άμφισσα για να εκτιμηθεί η κατάσταση αλλά και να τεθούν οι προτεραιότητες για τις νυχτερινές επιχειρήσεις.

Οι πυροσβέστες και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην κατάσβεση , προσπάθησαν όλη τη νύχτα να κρατήσουν τις φλόγες μακριά για να μην υπάρχουν αναζωπυρώσεις και οι περιοχές στις οποίες έπεσε το κύριο βάρος ήταν στο βορειοδυτικό τμήμα της Ιτέας. Επίσης ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις περιοχές της Αγίας Ευθυμίας, της Τριταίας, στο Σερνικάκι, στο Χρισσό και τον Ελαιώνα. Οι περιοχές αυτές είναι που έχουν κρίσιμα μέτωπα χωρίς όμως να κινδυνεύουν κατοικίες.

Εκτός από την προληπτική εκκένωση του βόρειου τμήματος της Ιτέας αυτό δηλαδή που βρίσκεται πάνω από την εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία από το 57ο χιλιόμετρο έως το 64ο χιλιόμετρο στο δρόμο ‘Αμφισσας – Λιβαδειάς καθώς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη η κατάσταση από τα μέτωπα της φωτιάς και τους καπνούς. Ακόμη έγινε γνωστό ότι έχει προωθηθεί και αίτημα για κήρυξη της ΔΕ Ιτέας, ‘Αμφισσας και Δελφών του δήμου Δελφών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Εκτός από τις πυροσβεστικές δυνάμεις μάχη έδιναν και οι καλλιεργητές της περιοχής με ότι μέσο διαθέτει ο καθένας, ανοίγοντας συγχρόνως και γεωτρήσεις για να σταματήσουν την καταστροφική πορεία της φωτιάς.

Παράλληλα, πολύ αυξημένος – σύμφωνα με τον ειδικό χάρτη που εξέδωσε η Πυροσβεστική – εμφανίζεται και σήμερα ο κίνδυνος της πυρκαγιάς.

Η εικόνα από τις μεγάλες πυρκαγιές

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν από το μεσημέρι στην Άμφισσα και την ευρύτερη περιοχή, που ξεπερνούσαν και τα 6 μποφόρ, έκαναν πολύ δύσκολο το έργο της πυροσβεστικής.

Φωτιά κατακαίει στην Ιτέα

Nafpaktia news:Δύσκολη η κατάσταση στην Ιτέα – Μαίνεται η μάχη με τις φλόγες.

Παραμένουν οι φόβοι για επέκταση της κυρίως σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις αλλά και ποιμνιοστάσια.

Φωτιά στην Φωκίδα, κοντά στην Ιτέα

Ανεξέλεγκτη πλέον η φωτιά στην Φωκίδα

Τα 3 μέτωπα της φωτιάς συνεχίζουν την καταστροφική τους πορεία με μεγάλο θύμα τον ελαιώνα της ‘Αμφισσας που έχει πάθει τρομακτικές ζημιές.

Στην περιοχή μεταφέρθηκαν πυροσβεστικές δυνάμεις από όλη την Κεντρική Ελλάδα και με απόφαση του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής έχουν τεθεί σε επιφυλακή όλες τις δυνάμεις της Κεντρικής Ελλάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι πριν πέσει το σκοτάδι επιχειρούσαν 11 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα. Τα δύο από αυτά είχαν διατεθεί από τον Ελληνικό Στρατό ενώ υπήρχε και ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για εναέριο συντονισμό. Παράλληλα είχαν διατεθεί δεκάδες μηχανήματα από την τοπική αυτοδιοίκηση και υδροφόρες.

Το πράσινο φως για την εκκένωση της βόρειας πλευράς της Ιτέας έδωσε, χθες το απόγευμα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και περιπολικά της ΕΛΑΣ, αλλά και πυροσβέστες απομάκρυναν μαζί με την δημοτική αρχή τους κατοίκους, καθώς το μέτωπο της φωτιάς πλησίαζε απειλητικά.

Εκκενώθηκε, ακόμη, και το χωριό Σερνικάκι.

Ο δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής κάλεσε τους κατοίκους της βόρειας πλευράς της Ιτέας να εκκενώσουν την περιοχή άμεσα και να κατευθυνθούν προς Κίρρα.

Nafpaktia news:Τεράστιο το μέτωπο της πυρκαγιάς στην Ιτέα – Είχε κλείσει η εθνική οδός

Με εντολή Αρχηγού ΠΣ, κλιμάκιο της Δ.Α.Ε.Ε. βρίσκεται στην περιοχή της πυρκαγιάς για τη διερεύνηση των αιτιών της.

Ισχυρό μέτωπο φωτιάς κινήθηκε και βόρεια προς την πλευρά που είναι το γυναικείο μοναστήρι του προφήτη Ηλία, που εκκενώθηκε προληπτικά από τις οκτώ μοναχές. Οι ισχυρές δυνάμεις συγκράτησαν το μέτωπο για να μην προχωρήσει προς το μοναστήρι και από εκεί σε δασική έκταση.

Αγωνία για τον Αργολίδα – Στις φλόγες το ξενοδοχείο Amanzoe

Ανησυχία εμπνέει και η φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Κρανίδι Αργολίδας, με τις φλόγες να φτάνουν χθες το βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Άμεσα διατάχθηκε η απομάκρυνση των κατοίκων από το ξενοδοχείο και μεταφέρθηκαν στην παραλία.

H πυρκαγιά είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ωστόσο αργά το βράδυ παρουσίασε καλύτερη εικόνα .

Η πυρκαγιά είχε ξεκινήσει βόρεια από το συγκρότημα σε πολύ κοντινή απόσταση και είχε περάσει από την βορεινή πευκόφυτη πλευρά στα εξωτερικά σπιτάκια. Εκεί επιχείρησαν τα οχήματα της πυροσβεστικής, κάηκαν τα δένδρα ανάμεσα στους οικίσκους και επεκτάθηκε νότια.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, από την πυρκαγιά προκλήθηκαν φθορές στο ξενοδοχείο (διαθέτει αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης), η επιχείρηση εκκένωσης όμως διεξήχθη αποτελεσματικά, με τον κόσμο να απομακρύνεται με ασφάλεια από το συγκρότημα και πολλοί να πηγαίνουν στην παραλία του ξενοδοχείου στην Κορακιά. Από εκεί στήθηκε επιχείρηση απομάκρυνσης.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχείρησαν και μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου, υπό τον κίνδυνο έκρηξεων καθώς στις εγκαταστάσεις υπήρχαν φιάλες υγραερίου.

Η ίδια περιοχή είχε καεί το 2016 και είχε αναδασωθεί.

Αναζωπυρώσεις στην Ηλεία

Στη Βάλμη Ηλείας, γύρω στις 6 χθες το απόγευμα, εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του χωριού Λάτα να εκκενώσουν προς Εφύρα.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν, καθώς οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, ευνοούν τη δημιουργία νέων μικρών μετώπων σε σημεία που δεν έχουν καεί γύρω από τη Βάλμη.

«Η εικόνα που παρουσιάζει απόψε η φωτιά στην Ηλεία είναι καλύτερη», ανέφερε χθες στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Γιαννόπουλος, μεταφέροντας την ενημέρωση που έχει από την Πυροσβεστική.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν, αντιμετωπίζουν τα λεγόμενα ‘καντηλάκια’, στις περιοχές Βάλμη, Αγία Κυριακή, Αγία Παρασκευή και Απιδούλα , ώστε να μην υπάρξουν νέες αναζωπυρώσεις».

Όσον αφορά στις δύο αναζωπυρώσεις που σημειώθηκαν τις απογευματινές ώρες, λόγω των ισχυρών ανέμων, ο Βασίλης Γιαννόπουλος είπε ότι «η πρώτη σημειώθηκε στην περιοχή της Βάλμης και η δεύτερη κοντά στην Απιδούλα, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από τις εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις».

Επίσης, ο αντιπεριφρειάρχης ανέφερε ότι «και για αύριο Τρίτη προβλέπονται δυσμενείς καιρικές συνθήκες για την Ηλεία, αφού σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, η περιφερειακή ενότητα βρίσκεται στην υψηλή και πολύ υψηλή κατηγορία κινδύνου, λόγω ανέμων και υψηλών θερμοκρασιών».

Οι μικρότερης έντασης φωτιές

Φωτιά σε δασική έκταση στο Άγιο Όρος

Καλύτερη είναι η εικόνα και της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα σε δασική έκταση στο Άγιο Όρος, στην περιοχή Ακρωτήριο Αράπης.

Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα, ενώ νωρίτερα συνέδραμε στην κατάσβεση ελικόπτερο.

Η περιοχή είναι δύσβατη, κοντά στο σημείο όπου είχε ξεσπάσει φωτιά στις 24 Ιουνίου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεν απειλούνται μοναστήρια.

Φωτιά σε δασική έκταση στο Καμπί Ζακύνθου

Υπό έλεγχο βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας σε δασική έκταση στην περιοχή Καμπί στη Ζάκυνθο.

Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Αναλυτικότερα, επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, δύο αεροσκάφη πετζετέλ, 2 πυροσβεστικά ελικόπτερα τύπου Έρικσον ενώ σημαντική ήταν και η συνδρομή υδροφόρων του ΟΤΑ.

Από τα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς, η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, απομάκρυνε αμέσως όλους τους λουόμενους από τις κοντινές περιοχές του Λημνιώνα και του Πόρτο Ρόξα ενώ απαγορεύτηκε και η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή. Ακόμα απομακρύνθηκαν και οι κάτοικοι που μένουν στα πρώτα σπίτια του χωριού Καμπί.

Στο σημείο παρέμειναν όλη τη νύχτα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις υπό τον κίνδυνο αναζωπύρωσης.

Η τελευταία συνολική ενημέρωση:

52 δασικές πυρκαγιές ξέσπασαν χθες σε όλη τη χώρα μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Οι περισσότερες τέθηκαν υπό έλεγχο σε σύντομο χρόνο, παρά τα πολλαπλά μέτωπα που είχε να αντιμετωπίσει το Πυροσβεστικό Σώμα σε όλη την Ελλάδα.

Οι πυρκαγιές στην Αχαια, στη Ζάκυνθο, στο Άγιο Όρος, στο Σχηματάρι, στην Ηλεία και στον Άραξο εχουν οριοθετηθεί και ελέγχονται. Στο Κρανίδι η εικόνα είναι καλή και εκτιμάται ότι θα ελεγχθεί μέσα στη νύχτα.

*Ολονύκτια μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Ιτέα*

Στην πυρκαγιά της Φωκίδας που ξεκίνησε από τον Ελαιώνα από ιδιοκτησίες που δεν είχαν καθαριστεί κοντά στο Σερνικάκι, υπάρχει ενεργό μέτωπο δυτικά προς Ιτέα και έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις προς όλες τις πλευρές.

Ο άνεμος έχει πέσει και εκτιμάται ότι μέχρι το πρωί θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση.

Μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας επιχειρούσαν από αέρος 5 CL215, 4 CL415, ενα PZL, 7 Air Tractors, 5 Erickson, ένα ΒΚ117 και 2 CHINOOK, και εκτέλεσαν 33 πτήσεις. Από οχήματα συμμετείχαν 35 υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα, 15 βοηθητικά, και το όχημα Διοίκησης και ελέγχου των επιχειρήσεων “Ολύμπος”. Επίσης έδωσαν και δίνουν μάχη με τις φλόγες 136 πυροσβεστικό προσωπικό: 100 πυροσβέστες, ομάδα πεζοπόρου 7 ατόμων και δύο ΕΜΟΔΕ 29 δασοκομαντο. Από τους ΟΤΑ συμμετείχαν 15 υδροφόρες και 4 μηχανήματα έργου.

Οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής θα συνεχίσουν να επιχειρούν όλη νύχτα και με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσει ενισχυμένο κύμα εναέριων, για να ελεγχθεί, και να αντιμετωπιστεί ότι προκύψει με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις.

Νωρίτερα είχε δοθεί προληπτική απομάκρυνση με 112, χωρίς να κινδυνεύουν οικίες, από τη βόρεια πλευρά της Ιτεας προς την πλευρά της Κίρρας (ανατολική Ιτέα), προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα από τους καπνούς που μετέφεραν οι ισχυροί άνεμοι.

*Αυξημένη επικινδυνότητα για πυρκαγιές και σήμερα*

Η Πολιτική Προστασία είχε χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου σε όλη τη χώρα και με έκτακτες ενημερώσεις της Πυροσβεστικής, καθώς ο βαθμός επικινδυνότητας ήταν στο «4» λόγω του συνδυασμού ισχυρών ανέμων και υψηλών θερμοκρασιών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου για σήμερα 5/7, υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος 4⃣ : Σε Αττική & Κύθηρα, Βοιωτία, κεντρική & νότια Εύβοια, Λέσβο, Χίο, Σάμο & Ικαρία και σε Αργολίδα, Κορινθία, Αχαΐα, Ηλεία & Λακωνία και υψηλός κίνδυνος 3⃣ σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας

 

Προηγούμενο Άρθρο

ΕΚΤΑΚΤΟ Ταμπουρωμένος σε ταράτσα σκότωνε κόσμο

Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης – Ανδρουλάκης σήμερα στο Στρασβούργο

ΣχετικάΆρθρα

ΔΙΕΘΝΗ

Το FBI συνέλαβε δικαστή για «παρεμπόδιση» σύλληψης μετανάστη

26/04/2025 | 11:00
Mourners pay their respects as Pope Francis lies in state in St. Peter's Basilica at the Vatican, April 24, 2025. REUTERS/Susana Vera
Featured

Live – Η Κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

26/04/2025 | 10:00
Featured

Σταύρος Παπασταύρου: Η τιμή του ρεύματος είναι «αγκάθι» για κάθε οικογένεια και επιχείρηση

26/04/2025 | 09:31
HOT NEWS

Τη Δευτέρα, στη Βουλή, η τροπολογία για την αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας Ελλήνων ιατρών από τις ΗΠΑ

26/04/2025 | 09:00
Featured

Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ειρήνη

26/04/2025 | 08:03
Featured

Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Όλο το τελετουργικό – Η ταφή, οι ηγέτες, το αυστηρό dress code και τα βήματα προς το Κονκλάβιο

26/04/2025 | 07:22
HOT NEWS

Διχασμένοι οι σεισμολόγοι στην Τουρκία – Έρχεται ή όχι ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή;

26/04/2025 | 06:00
Featured

Συνάντηση Πιερρακάκη με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ για δασμούς και επενδύσεις

26/04/2025 | 02:45
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης - Ανδρουλάκης σήμερα στο Στρασβούργο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    943 shares
    Share 377 Tweet 236
  • Θρήνος στου Ρέντη: Το δεύτερο παιδί της οικογένειας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

    555 shares
    Share 222 Tweet 139
  • Ο Ζελένσκι στο σταυροδρόμι της ιστορίας: Το δίλημμα των εδαφικών παραχωρήσεων και η πίεση Τραμπ

    287 shares
    Share 115 Tweet 72
  • Καιρός αύριο: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Που θα βρέξει

    251 shares
    Share 100 Tweet 63
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 16.835 ευρώ-Οδηγός πληρωμών και παγίδες σε εκκρεμείς συντάξεις

    238 shares
    Share 95 Tweet 60
  • Διχασμένοι οι σεισμολόγοι στην Τουρκία – Έρχεται ή όχι ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή;

    233 shares
    Share 93 Tweet 58
  • Στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα

    187 shares
    Share 75 Tweet 47
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch