Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Σχοινάς: 17 Μαρτίου η πρόταση Κομισιόν για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

TechTeam από TechTeam
05/03/2021 15:18
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το θέμα του εμβολιασμού των πολιτών, το πιστοποιητικό εμβολιασμού και το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπο για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Σχοινάς ανέφερε πως η πρόταση για το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα παρουσιαστεί στις 17 Μαρτίου και θα είναι το πρώτο βήμα για την επιστροφή.

«Χθες ξεπεράσαμε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου δόσεων. Η Ελλάδα αναλογικά κινείται πιο γρήγορα από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Αλλά αυτό το οποίο θέλω να τονίσω ακόμα μία φορά είναι η οργάνωση της διαδικασίας, ο ψηφιακός της χαρακτήρας και το γεγονός ότι πολλοί πολίτες αισθάνονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, διότι βλέπουν ότι έχει χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης, μεταξύ αυτών και του Κράτους. Μία πολύ δύσκολη αποστολή», σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

Tο ζητούμενο είναι πως θα επιταχύνουμε τους εμβολιασμούς
«Τώρα βέβαια το ζητούμενο είναι πως θα επιταχύνουμε για να μπορέσουμε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας το οποίο θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «θέλω να ευχαριστήσω την Επιτροπή και την Πρόεδρο για το γεγονός ότι αγκάλιασε την ιδέα του πιστοποιητικού εμβολιασμού ως ενός εργαλείου που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις την ελεύθερη μετακίνηση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όταν βγήκαμε πρώτοι να θέσουμε το ζήτημα αυτό ήμασταν σίγουροι ότι θα καταλήγαμε τελικά σε μία τέτοια λύση και χαίρομαι ιδιαίτερα που η Επιτροπή στηρίζει ανοιχτά αυτήν την πρωτοβουλία».

«Τώρα προσβλέπουμε και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να μπορέσουμε να πιέσουμε όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες ώστε να τηρήσουν τα χρονοδιαγράμματα τους για τις παραδόσεις των δόσεων των εμβολίων το δεύτερο τρίμηνο 2021 οπότε και εκτιμούμε ότι θα υπάρχει σημαντική αύξηση του ρυθμού των εμβολιασμών», συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός.

«Ως Έλληνας Επίτροπος, Αντιπρόεδρος με μεγάλη χαρά και περηφάνια βλέπω την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί σε δύο εργοτάξια που είναι καθοριστικά για την ευρωπαϊκή απάντηση στην Πανδημία. Πρώτο, τον εμβολιασμό, όπου χθες έφυγα βαθιά εντυπωσιασμένος από τον “Προμηθέα”, από την οργάνωση αλλά και το προσωπικό και τους εμβολιαζόμενους οι οποίοι ήταν γεμάτοι ενθουσιασμό για αυτήν την προσπάθεια. Το δεύτερο εργοτάξιο είναι το Ταμείο Ανάκαμψης, όπου το ελληνικό προσχέδιο κατά κοινή ομολογία είναι υπόδειγμα για πολλούς άλλους. Και οι πρόοδοι που κάνει η χώρα σε αυτά τα ευρωπαϊκά εργοτάξια είναι πολύ πολύ σημαντική», υπογράμμισε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σχοινάς: Χαιρετίζω το προσωπικό μου ενδιαφέρον για το πιστοποιητικό
«Επίσης σημειώνω και χαιρετίζω το προσωπικό σου ενδιαφέρον για το πιστοποιητικό. Θα παρουσιάσουμε μία πρόταση στις 17 Μαρτίου, η οποία θα είναι το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κινητικότητα αλλά χωρίς σε καμία περίπτωση να θέσουμε σε κίνδυνο τις μεγάλες θυσίες των Ευρωπαίων τον τελευταίο χρόνο. Δουλεύουμε σε όλο αυτό το εύρος των πρωτοβουλιών που με χαρά θα συζητήσουμε», πρόσθεσε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό.

Μητσοτάκης: Προσβλέπουμε και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να μπορέσουμε να πιέσουμε όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες
Κ. Μητσοτάκης: Πολύ χαίρομαι που σε υποδέχομαι ακόμα μία φορά στην Αθήνα. Έρχεσαι μάλιστα σε μία ημερομηνία, η οποία έχει και έναν ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα καθώς πριν ακριβώς ένα χρόνο η Ευρώπη συνολικά στάθηκε στο πλευρό της Ελλάδος στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε τότε να φυλάξει τα ελληνικά σύνορα τα οποία φυσικά είναι και Ευρωπαϊκά σύνορα. Και από τότε βέβαια έχει ωριμάσει ιδιαίτερα η συζήτηση και για το καινούργιο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου. Το οποίο, ελπίζουμε εντός ευλόγου χρόνου να μπορεί να ολοκληρωθεί έτσι ώστε η Ευρώπη να αποκτήσει πια μία ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική, η οποία να αντιμετωπίζει όλες τις πτυχές του θέματος. Από τη φύλαξη των συνόρων και τη διαχείριση των παράνομων ροών μέχρι την κοινή διαδικασία χορήγησης ασύλου αλλά και την κοινή ανάληψη ευθύνης ως προς τις επιστροφές όσων δεν δικαιούνται άσυλο, που είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την προσπάθεια να μην πέφτει δυσανάλογα μεγάλο βάρος στις χώρες εκείνες οι οποίες βρίσκονται στην πρώτη γραμμής μάχης διότι πολύ απλά λόγω της γεωγραφίας τους αποτελούν τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ήθελα να σε ευχαριστήσω επίσης και για τα πολύ καλά σχόλια τα οποία έκανες για την διαδικασία του εμβολιασμού. Χθες ξεπεράσαμε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου δόσεων. Η Ελλάδα αναλογικά κινείται πιο γρήγορα από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Αλλά αυτό το οποίο θέλω να τονίσω ακόμα μία φορά είναι η οργάνωση της διαδικασίας, ο ψηφιακός της χαρακτήρας και το γεγονός ότι πολλοί πολίτες αισθάνονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, διότι βλέπουν ότι έχει χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης, μεταξύ αυτών και του Κράτους. Μία πολύ δύσκολη αποστολή.

Το κράτος ανταποκρίθηκε με υψηλό βαθμό οργανωτικότητας και επαγγελματισμό. Και βέβαια τώρα προσβλέπουμε και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να μπορέσουμε να πιέσουμε όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες ώστε να τηρήσουν τα χρονοδιαγράμματα τους για τις παραδόσεις των δόσεων των εμβολίων το δεύτερο τρίμηνο 2021 οπότε και εκτιμούμε ότι θα υπάρχει σημαντική αύξηση του ρυθμού των εμβολιασμών. Kαι παρά τις δυσκολίες, παρά τις καθυστερήσεις που νομίζω ότι και με γενναιότητα και η ίδια η Πρόεδρος της Επιτροπής αναγνώρισε το γεγονός ότι η Ευρώπη αγόρασε σε κεντρικό επίπεδο εμβόλια και τα διένειμε συνέχεια στα κράτη μέλη με μόνο κριτήριο τον πληθυσμό και όχι το μέγεθος ή το μέγεθος της οικονομίας τους νομίζω ότι επί της αρχής ήταν μία σωστή ευρωπαϊκή πολιτική.

Τώρα βέβαια το ζητούμενο είναι πως θα επιταχύνουμε για να μπορέσουμε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας το οποίο θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας. Και κάτι τελευταίο βέβαια να ευχαριστήσω την Επιτροπή και την Πρόεδρο για το γεγονός ότι αγκάλιασε την ιδέα του πιστοποιητικού εμβολιασμού ως ενός εργαλείου που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις την ελεύθερη μετακίνηση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όταν βγήκαμε πρώτοι να θέσουμε το ζήτημα αυτό ήμασταν σίγουροι ότι θα καταλήγαμε τελικά σε μία τέτοια λύση και χαίρομαι ιδιαίτερα που η Επιτροπή στηρίζει ανοιχτά αυτή την πρωτοβουλία.

Σχοινάς: Δουλεύουμε σε όλο αυτό το εύρος των πρωτοβουλιών που με χαρά θα συζητήσουμε.

Μ. Σχοινάς: Ευχαριστώ πολύ Πρόεδρε για την υποδοχή. Μία δυσκολία που έχω κάθε φορά που έρχομαι να ενημερώσω είναι ότι σε πολλά από τα θέματα προς ενημέρωση έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο, τα ξέρεις από την πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Ως Έλληνας Επίτροπος, Αντιπρόεδρος με μεγάλη χαρά και περηφάνια βλέπω την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί σε δύο εργοτάξια που είναι καθοριστικά για την ευρωπαϊκή απάντηση στην Πανδημία. Πρώτο, τον εμβολιασμό όπου χθες έφυγα βαθιά εντυπωσιασμένος από τον “Προμηθέα”, από την οργάνωση αλλά και το προσωπικό και τους εμβολιαζόμενους οι οποίοι ήταν γεμάτοι ενθουσιασμό για αυτήν την προσπάθεια.

Το δεύτερο εργοτάξιο είναι το Ταμείο Ανάκαμψης, όπου το ελληνικό προσχέδιο κατά κοινή ομολογία είναι υπόδειγμα για πολλούς άλλους. Και οι πρόοδοι που κάνει η χώρα σε αυτά τα ευρωπαϊκά εργοτάξια είναι πολύ πολύ σημαντική.

Για το μεταναστευτικό, όντως η κορυφαία στιγμή του Έβρου πιστεύω ότι ήταν, ένα πριν και ένα μετά: μετά τον Έβρο όλα έχουν αλλάξει. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δείξουμε ότι τα σύνορα της Ευρώπης είναι εδώ στην Ελλάδα, από αυτό που έγινε πέρυσι και τώρα χρειαζόμαστε αυτή τη μεγάλη συμφωνία. Τη μεγάλη συμφωνία για το μεταναστευτικό, στη βάση μιας πρότασης που είναι πάνω στο τραπέζι, που θα παρουσιάσω στη Βουλή σε λίγη ώρα και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα τώρα να κάνουμε αυτό το μεγάλο άλμα γιατί η Ευρώπη κατάφερε πολλά αλλά ας μη γελιόμαστε στο μεταναστευτικό ακόμα δεν έχει καταφέρει τη μεγάλη συμφωνία.

Επίσης σημειώνω και χαιρετίζω το προσωπικό σου ενδιαφέρον για το πιστοποιητικό. Θα παρουσιάσουμε μία πρόταση στις 17 Μαρτίου, η οποία θα είναι το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κινητικότητα, αλλά χωρίς σε καμία περίπτωση να θέσουμε σε κίνδυνο τις μεγάλες θυσίες των Ευρωπαίων τον τελευταίο χρόνο. Δουλεύουμε σε όλο αυτό το εύρος των πρωτοβουλιών που με χαρά θα συζητήσουμε.

Ετικέτες: 17 ΜΑΡΤΙΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΜητσοτάκηςπιστοποιητικό εμβολιασμούΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝΣχοινάς

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

25/08/2025 | 23:45
HOT NEWS

Με ποια «όπλα» ξεκινάει ο Μητσοτάκης την πορεία από τη ΔΕΘ έως τις εκλογές

25/08/2025 | 22:13
Featured

Ερχονται φορολογικές ελαφρύνσεις  – Στήριξη σε πάνω από 3,5 εκατ. πολίτες

25/08/2025 | 21:11
Featured

Μητσοτάκης στο TikTok για επέκταση προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»: «Τα δημόσια σχολεία μας αλλάζουν όψη»

25/08/2025 | 19:14
Load More
Επόμενο Άρθρο

Α. Τσίπρας:«Μετά το αποτυχημένο lockdown, ξανά δραματική η κατάσταση»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τροχαίο-σοκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν οι επιβάτες 

    352 shares
    Share 141 Tweet 88
  • Γάζα: 15 νεκροί από πλήγμα του Ισραήλ σε νοσοκομείο – 4 δημοσιογράφοι στα θύματα

    320 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Γιορτή σήμερα 26 Αυγούστου, εορτολόγιο: Άγιοι Αδριανός και Ναταλία

    208 shares
    Share 83 Tweet 52
  • ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  2025–2026: Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά έως 1.200€ και γιατί δεν συμφέρει μετά τα 40 έτη ασφάλισης»

    275 shares
    Share 110 Tweet 69
  • Τραμπ: Δεν είμαι δικτάτορας αν και αρκετοί Αμερικανοί θα ήθελαν στην εξουσία έναν – Είμαι έξυπνος, με κοινή λογική

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Βασική, επικουρική, αναδρομικά έως 3.751€: 10 παραδείγματα με προσωπική διαφορά και ΕΑΣ για τις συντάξεις 

    137 shares
    Share 55 Tweet 34
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ -ΑΓΡΟΤΕΣ: Οργή εκτροφέων για τις καθυστερήσεις – ΟΠΕΚΕΠΕ δίνει 15 Οκτωβρίου για τις πληρωμές αυτόχθονων φυλών

    119 shares
    Share 48 Tweet 30
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch