Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Σκέρτσος: Δεν θα ξαναζήσουμε οριζόντια μέτρα

TechTeam από TechTeam
01/07/2021 12:30
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Απαντήσεις για τη νέα αυτή περίοδο, περίοδο επιστροφής στην κανονικότητα για εμβολιασμένους και επιχειρήσεις, έδωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ ‘Ακης Σκέρτσος, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star. “Δεν θα ξαναζήσουμε οριζόντια μέτρα”, διαβεβαίωσε επίσης, ενώ έκανε γνωστό ότι οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν μία ή δυο φορές το χαρακτήρα της επιχείρησής τους, αμιγής ή μεικτός.

Με αφορμή εξάλλου σημερινή δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδη για την οικονομική κατάσταση της χώρας, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ πήρε θέση λέγοντας, “λεφτά προφανώς δεν τρέχουν από τις τσέπες μας, έχουμε δώσει 41 δισ. ευρώ το τελευταίο 14μηνο”.

Αναλυτικά, “έχουμε περάσει πλέον το σημείο που η δυνατότητα πρόσβασης στον εμβολιασμό είναι καθολική. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι σήμερα έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση το 56% των ενήλικων πολιτών της χώρας και έχουν πλήρως εμβολιαστεί το 44% του ενήλικου πληθυσμού της χώρας”, ανέφερε εισαγωγικώς περιγράφοντας και το στόχο της επόμενης ημέρας: “Πρακτικά έχουμε τους επόμενους δύο μήνες μπροστά μας για να πιάσουμε το τείχος ανοσίας και να μπούμε στο φθινόπωρο όσο το δυνατόν πιο θωρακισμένοι απέναντι στις μεταλλάξεις”.

Ειδικότερα, “θέλουμε από 70% ως 80% για να είμαστε σίγουροι και ασφαλείς σύμφωνα με τις εισηγήσεις των μελών της επιτροπής δημόσιας υγείας, για να πούμε ότι αφήνουμε πίσω μας αυτόν τον κίνδυνο. Για να συμβεί αυτό πλέον πρέπει, και δικαιοπολιτικά και υγειονομικά, να δώσουμε περισσότερα δικαιώματα, να επαναφέρουμε για την ακρίβεια, στην κανονικότητα των δικαιωμάτων τους εμβολιασμένους πολίτες, όσους δηλαδή έχουν στερηθεί πολλές από τις χαρές της κοινωνικής και επαγγελματικής τους ζωής τους προηγούμενους μήνες. Και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε μέτρα δημόσιας υγείας για τους υπόλοιπους πολίτες, τους ανεμβολίαστους, που είτε το σκέπτονται είτε δεν θέλουν να εμβολιασθούν. Η προτροπή της Πολιτείας είναι ότι, όλοι, εκτός εξαιρέσεων για υγειονομικούς λόγους που θα τους υποδείξουν οι γιατροί τους, όλοι και όλες πρέπει να εμβολιασθούν. Αυτό είναι το “διαβατήριο” για να είμαστε ασφαλείς απέναντι στον ιό και τις μεταλλάξεις του”, υπογράμμισε με έμφαση ο Α. Σκέρτσος.

Ερωτηθείς για σημερινές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την οικονομική κατάσταση, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απάντησε: “Λεφτά προφανώς δεν τρέχουν από τις τσέπες μας, έχουμε δώσει 41 δισ. ευρώ το τελευταίο 14μηνο, έχουμε στηρίξει την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την απασχόληση, έχουμε προσφέρει ανάσες για να μπορέσουν να σταθούν με το “κεφάλι” έξω από το νερό οι επιχειρήσεις. Προφανώς πρέπει να κάνουμε κάτι και στον τομέα αυτό. Αυτό όμως που προέχει είναι η δημόσια υγεία. Συνεπώς το πλαίσιο των μέτρων που εφαρμόζουμε από εδώ και πέρα έχει να κάνει με τις ελευθερίες που επιστρέφουν στους εμβολιασμένους πολίτες και τα μέτρα δημόσιας υγείας που θα συνεχίζουν να εφαρμόζονται στους υπόλοιπους”.

Συνεχίζοντας την εξειδίκευση όσων ανακοίνωσε η κυβέρνηση την Τρίτη, “οι καταστηματάρχες θα πρέπει να επιλέξουν εάν η επιχείρησή τους θα απευθύνεται αμιγώς, αποκλειστικά, σε εμβολιασμένους πολίτες ή σε πολίτες που έχουν νοσήσει, ή θα είναι μια επιχείρηση με μεικτή χρήση, που θα απευθύνεται σε εμβολιασμένους, νοσήσαντες και μη εμβολιασμένους πολίτες, ό,τι δηλαδή συμβαίνει και σήμερα”.

Απαντώντας δε, σε σχετικό ερώτημα, διευκρίνισε ότι οι επιχειρηματίες “θα μπορούν μία ή δυο φορές να κάνουν αλλαγή της χρήσης” (αμιγής ή μεικτή). Και, εξειδικεύοντας περαιτέρω, “θα υπάρχει μια ηλεκτρονική εφαρμογή, η οποία δουλεύεται αυτήν την περίοδο και θα είναι έτοιμη σε πολύ λίγες ημέρες, την οποία οι επιχειρηματίες θα μπορούν να κατεβάσουν από το gov.gr., δωρεάν. Με τη χρήση αυτής της εφαρμογής θα μπορούν να επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα των εγγράφων είτε αν κάποιος είναι εμβολιασμένος είτε αν έχει αρνητικό τεστ”. Με δυο λόγια, η διαδικασία μπορεί να γίνεται εύκολα, δεν χρειάζεται προσωπικό ειδικά για τη λειτουργία αυτή, εξήγησε ακόμη.

Μπορεί εξάλλου “να αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να λειτουργούν με εμβολιασμένους για να δουν σημαντική αύξηση της πελατείας, της κίνησης, του τζίρου τους”, ήταν ένα από τα επιχειρήματα του Α. Σκέρτσου. Με άλλα λόγια, “σήμερα υπάρχουν συγκεκριμένα όρια στην πληρότητα των χώρων γιατί φιλοξενούν εμβολιασμένους πολίτες και ανεμβολίαστους. Η επιχείρηση που θα επιλέξει να λειτουργήσει μόνο με εμβολιασμένους ή νοσήσαντες, θα έχει 85% πληρότητα. Αυτό σημαίνει ότι προσεγγίζει ουσιαστικά τα επίπεδα και το πλαίσιο κανονικότητας που λειτουργούσε πριν την πανδημία”.

Σε ερώτημα αν θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι στην εστίαση να συμπεριληφθούν στις ομάδες υποχρεωτικού εμβολιασμού, ο Α. Σκέρτσος ξεκαθάρισε ότι “η ομάδα των εργαζομένων στην εστίαση δεν ανήκει στην κατηγορία του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Από εκεί και πέρα ένας επιχειρηματίας, ο οποίος θα επιλέξει να λειτουργήσει μόνο με εμβολιασμένους πελάτες, μπορεί να έχει και εμβολιασμένο προσωπικό. Αυτό μπορεί να το κάνει. Επίσης στην ένδειξη που θα έχει στην είσοδο του καταστήματος ότι είναι μια επιχείρηση που λειτουργεί μόνο για εμβολιασμένους, μπορεί επίσης να αναφέρει ότι έχει και εμβολιασμένο προσωπικό. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να παρέμβουμε να κάνουμε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό σε όλους τους εργαζομένους, είναι μια προσωπική απόφαση”, δήλωσε για να συμπληρώσει, “με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα που μπορεί να γίνουν αυστηρότερα σε σχέση με τους χώρους εργασίας, ο επιχειρηματίας μπορεί να κάνει τακτικά τεστ στο προσωπικό του, να φοράνε μάσκες ενισχυμένης προστασίας, να εφαρμόζει γενικότερα μέτρα δημόσιας υγείας που δεν θα θέτουν σε διακινδύνευση την υγεία των εμβολιασμένων πολιτών”.

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει τα υγειονομικά σενάρια για το επικείμενο φθινόπωρο, ο Α. Σκέρτσος τόνισε: “έχουμε πει με κάθε τρόπο, σε κάθε τόνο, ότι δεν θα ξαναζήσουμε οριζόντια μέτρα, με τον τρόπο που τα ζήσαμε το προηγούμενο διάστημα, στην προηγούμενη φάση της πανδημίας. Το 56% των πολιτών θα είναι πλήρως εμβολιασμένο σε λίγες εβδομάδες, κάνουμε προσπάθεια να αυξήσουμε το ποσοστό αυτό και καλούμε όλους τους πολίτες και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να εκμεταλλευθούν την περίοδο των διακοπών. Να τρέξουν να εμβολιαστούν. Υπάρχει ένα πολύ πυκνό εμβολιαστικό δίκτυο σε όλη την χώρα, γνωρίζουμε όλοι πλέον ότι είναι μια διαδικασία που έχει στηθεί με αρτιότητα, τιμά και σέβεται τον πολίτη, δεν υπάρχουν εμπόδια στον εμβολιασμό, δεν υπάρχουν παρενέργειες”, επεσήμανε και έκλεισε δίνοντας ένα στοιχείο:

“Μόλις το 0,3% των εμβολιασμένων πολιτών έχει νοσήσει ελαφριά, άρα δεν έχει δείξει το εμβόλιο ότι δεν λειτουργεί. Αντιθέτως το εμβόλιο λειτουργεί, φέρνει αποτελέσματα, πρέπει να το εμπιστευθούμε και αυτό είναι το ‘διαβατήριό” μας για την επιστροφή στην κανονικότητα”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΣκέρτσος
Προηγούμενο Άρθρο

Η πιο δύσκολη ημέρα του καύσωνα θα φτάσει 44 βαθμούς !

Επόμενο Άρθρο

“Εμβολιαστείτε όλοι”: Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη από την Δράμα

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Απόφαση – έκπληξη Μητσοτάκη – Την ΕΡΤ θα επισκεφθεί στις 8 Μαϊου

27/04/2025 | 20:30
Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Featured

Ανασχηματισμός 2025 – Η νέα κυβέρνηση

14/03/2025 | 22:55
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σκέρτσος: Οι τραγωδίες σε Μάνδρα, Μάτι, «Σάμινα» και τώρα στα Τέμπη αποτελούν συλλογικά τραύματα

10/03/2025 | 16:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

"Εμβολιαστείτε όλοι": Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη από την Δράμα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ LIVE Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα( ΚΕΑ), Επίδομα Παιδιού Α21 και λοιπά επιδόματα – Ποιοι και πώς υποβάλλουν αιτήσεις

    517 shares
    Share 207 Tweet 129
  • Ο Λέκκας προειδοποιεί για τις ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου: Nα μην κατοικηθούν ορισμένες κατοικίες

    574 shares
    Share 230 Tweet 144
  • Αναδρομικά – ΦΩΤΙΑ: Έρχονται πληρωμές έως 8.556 ευρώ για συνταξιούχους – Ποια ποσά κλειδώνουν στις συντάξεις 

    169 shares
    Share 68 Tweet 42
  • Ο Πούτιν ανακοίνωσε τριήμερη κατάπαυση πυρός στο μέτωπο της Ουκρανίας

    167 shares
    Share 67 Tweet 42
  • ΑΣΕΠ 2025: Πάνω από 6.700 μόνιμες προσλήψεις – Όλες οι τρέχουσες και επερχόμενες προκηρύξεις ανά ειδικότητα

    162 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Σαν φθινόπωρο και σήμερα ο καιρός: Με βοριάδες 9 μποφόρ και την πιο κρύα μέρα το τελευταίο διάστημα

    160 shares
    Share 64 Tweet 40
  • ΝΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τι θα πληρωθούν αγρότες και κτηνοτρόφοι μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες-Όλες οι νέες καταβολές από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ

    129 shares
    Share 52 Tweet 32
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch