Κυριακή, 24 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ραγδαίες εξελίξεις-Σοβαρά ερωτήματα για τη φυλάκιση του πρώην αστυνομικού και TikToker Β. Μπαταρλή

Παντελής Χαριτάκης από Παντελής Χαριτάκης
06/08/2025 12:08 - Ενημέρωση 09/08/2025 13:43
Ενημερώθηκε: 09/08/2025 13:43:05
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
4.7k
SHARES
9.9k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ- ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Από το TikTok στις αίθουσες των δικαστηρίων-Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος πρώην αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής, γνωστός για τις έντονες κοινωνικοπολιτικές παρεμβάσεις του στο TikTok, για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ 

Εν τω μεταξύ, στην Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος αποστέλλονται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων όλα τα στοιχεία που αφορούν τον πρώην αστυνομικό και ενεργό TikToker Βαγγέλη Μπαταρλή, ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα μαζί με ακόμη ένα άτομο για υπόθεση ναρκωτικών. Οι αρχές ερευνούν αν τα έσοδα από τις παράνομες δραστηριότητες διοχετεύονταν μέσω ψηφιακών καναλιών προβολής ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews

ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ 

Ο πρώην αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής, που το τελευταίο διάστημα είχε αναδειχθεί ως δημοφιλής TikToker με έντονο λόγο και καταγγελίες για κρίσιμα ζητήματα δημόσιας τάξης, βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας για όλους τους λάθος λόγους.

Ρεπορτάζ: Παντελής Χαριτάκης 

Λίγο πριν τη σύλληψή του με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, είχε προχωρήσει δημόσια σε βαρυσήμαντες αποκαλύψεις για την πραγματική εικόνα της παράνομης μετανάστευσης στα σύνορα της χώρας.

ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ 

Ο Βαγγέλης Μπαταρλής, τότε νεαρός αστυνομικός, προκάλεσε αίσθηση όταν ανέβασε βίντεο στο TikTok εκφράζοντας δημόσια τη στήριξή του στους διαδηλωτές για την τραγωδία στα Τέμπη. Με φόντο τη μεγάλη πορεία της 8ης Μαρτίου 2023, δήλωσε ξεκάθαρα πως είναι «1000% με τον κόσμο που βγήκε στους δρόμους». Το βίντεο έγινε viral, ξεπερνώντας τα 2 εκατομμύρια προβολές, δημιουργώντας έντονο συμβολισμό και αμηχανία στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ.

TikTok, κοκαΐνη και παραίτηση με μυστικά: Πρώην αστυνομικός συνελήφθη 10 μέρες μετά την «προειδοποιητική» ανάρτηση

Οι καταγγελίες για τον Έβρο και την Κρήτη

Ο ίδιος, που είχε υπηρετήσει στον Έβρο, δήλωνε ότι η καταγραφή των παράτυπων μεταναστών που εισέρχονται από τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα δεν αντανακλά την πραγματική έκταση του φαινομένου. Με προσωπική του μαρτυρία τόνιζε πως «ξέραμε πόσοι περνούσαν και πόσοι μας ζητούσαν να καταγράψουμε». Με λίγα λόγια, κατήγγειλε ευθέως ότι υπάρχει αποκρυβή των πραγματικών αριθμών εισόδου κατόπιν άνωθεν εντολών.

Η μαρτυρία αυτή, που αφορά σοβαρές παρατυπίες στη λειτουργία κρατικών δομών, εγείρει ερωτήματα για την αξιοπιστία της επίσημης πληροφόρησης και τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Στο επίμαχο βίντεο, ανέφερε ότι ειδικά στην Κρήτη, οι περισσότεροι παράνομοι μετανάστες που αποβιβάζονται από θαλάσσιες διαδρομές είναι ενήλικοι άνδρες και όχι γυναίκες και παιδιά, όπως συχνά παρουσιάζεται από μέσα ενημέρωσης.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες παρέχει στατιστικά για τις αφίξεις, αλλά οι καταγγελίες Μπαταρλή δημιουργούν επιπλέον ερωτηματικά για την ακεραιότητα αυτών των στοιχείων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βαγγέλης Μπαταρλής (@batarlis_vaggelis)

Το προφίλ ενός πρώην αστυνομικού με δράση

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μπαταρλής επέλεξε τη σύγκρουση αντί της σιωπής. Είχε επίσης δημοσιεύσει βίντεο στα οποία κατήγγειλε συναδέλφους του για ανάρμοστη οδηγική συμπεριφορά και κατάχρηση εξουσίας, περιγράφοντας περιστατικά όπου αστυνομικοί έβριζαν πολίτες και επικαλούνταν την ταυτότητά τους για να αποφύγουν τις συνέπειες.

Αυτόν τον λόγο ακριβώς επικαλέστηκε και όταν περιέγραψε ότι μόλις οι αστυνομικοί κατάλαβαν ποιος είναι, «μαζεύτηκαν». Δεν ήταν η εικόνα ενός ανθρώπου που φοβάται. Ήταν η εικόνα ενός πρώην κρατικού λειτουργού με το θάρρος να συγκρουστεί με κατεστημένες συμπεριφορές.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει ανοιχτές γραμμές για καταγγελίες παραβατικής συμπεριφοράς από στελέχη της, ωστόσο ελάχιστοι προβαίνουν σε δημόσιες αποκαλύψεις όπως ο Β. Μπαταρλής.

Η πτώση από τα 10 μέτρα και η προσωπική του σταυροφορία

Τέσσερα χρόνια πριν, ο Μπαταρλής είχε τραυματιστεί σοβαρά στην προσπάθειά του να καταδιώξει διαρρήκτη. Είχε πέσει από ύψος 10 μέτρων προκαλώντας πολλαπλά κατάγματα. Η πράξη αυτή ανέδειξε έναν λειτουργό που έβαζε το καθήκον πάνω από την ασφάλειά του.

Αυτό το προφίλ, ενός ανθρώπου με σαφή αίσθηση καθήκοντος και διάθεση σύγκρουσης με τη διαφθορά, δεν ταιριάζει εύκολα με την κατηγορία μεταφοράς ναρκωτικών. Γι’ αυτό και η υπόθεση της σύλληψής του έχει προκαλέσει αίσθηση και δυσπιστία σε μερίδα της κοινής γνώμης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βαγγέλης Μπαταρλής (@batarlis_vaggelis)

Η σύλληψη και οι ασάφειες της επιχείρησης

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο κατηγορούμενος μετέβη στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Το Σώμα Δίωξης Εσωτερικών Υποθέσεων ανέφερε ότι θα γινόταν έρευνα στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί τον συνόδευσαν στην οικία του, όπου τους υποδέχθηκε ένας φίλος του που φιλοξενούνταν προσωρινά.

Αυτός ο φίλος, βλέποντας αστυνομικούς με πολιτικά, προσπάθησε να κλείσει την πόρτα, κινήθηκε προς το μπάνιο και, σύμφωνα με την αστυνομία, πέταξε ένα δέμα από το παράθυρο με κοκαΐνη 153 γραμμαρίων. Η αστυνομία συνέλαβε και τους δύο.

Όμως, η αλληλουχία των γεγονότων παρουσιάζει παραδοξότητες:

• Δεν βρέθηκε τίποτα πάνω στον Μπαταρλή.

• Το δέμα βρέθηκε εκτός σπιτιού, στον κοινόχρηστο χώρο.

• Η έρευνα δεν ξεκίνησε παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

• Ο φίλος του είχε χρόνο να φτάσει στο μπάνιο και να προβεί σε πράξη καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων – κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκε.

Όλα αυτά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο σχηματισμού αμφισβητήσιμης δικογραφίας ή χειρισμού της υπόθεσης με βιασύνη και χωρίς πλήρη διαφάνεια.

Τα όρια της θεσμικής εμπιστοσύνης

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει ανοχή απέναντι στη διακίνηση ναρκωτικών, ούτε όταν αυτή αφορά πολίτες, ούτε όταν αγγίζει πρώην κρατικούς λειτουργούς. Όμως η σοβαρότητα των κατηγοριών απαιτεί αντίστοιχα σοβαρή και αδιάβλητη διαδικασία. Και η εικόνα που διαμορφώνεται – ακόμη και από τη στεγνή περιγραφή των γεγονότων – επιτρέπει εύλογες απορίες.

Ο Συνήγορος του Πολίτη μπορεί να κληθεί, εφόσον χρειαστεί, να εξετάσει πτυχές της υπόθεσης εφόσον υπάρχουν παραβιάσεις δικαιωμάτων ή αμφισβητήσιμες πρακτικές από πλευράς των αρχών.

Ο Βαγγέλης Μπαταρλής φαίνεται πως είχε αποκτήσει δημόσιο προφίλ ως ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να πει όσα γνωρίζει. Οι καταγγελίες του για την πραγματική εικόνα της μετανάστευσης και τις συμπεριφορές των συναδέλφων του δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Όμως η σύλληψή του και ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε εγείρουν ζητήματα θεσμικής αξιοπιστίας και ενδεχομένως – εάν επιβεβαιωθούν οι παρατυπίες – και κατάχρησης εξουσίας. Σε μια δημοκρατία, η προστασία της διαφάνειας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά υποχρέωση.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη καλείται να εξετάσει την υπόθεση σε βάθος, χωρίς σκιές, με αίσθημα ευθύνης και με σεβασμό στα δικαιώματα όλων των εμπλεκομένων. Μόνο έτσι μπορεί να αποδοθεί η αλήθεια — και αν υπάρξει ενοχή, να τεκμηριωθεί πέρα από κάθε αμφιβολία.

Ο Βαγγέλης Μπαταρλής, τα ναρκωτικά και τα σάπια φαγητά: Καταδίκη αν είναι ένοχος – αλλά πολλά δεν κολλάνε

Ετικέτες: TikTokαστυνομικόςΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΤΑΡΛΗΣΜΠΑΤΑΡΛΗΣ

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ ΝΕΑ: 65.000€ τον μήνα – Οι διάλογοι, τα ακίνητα και η έρευνα που «έκαψαν» τον πρώην αστυνομικό Βαγγέλη Μπαταρλή

12/08/2025 | 16:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Από τα μετάλλια στην προφυλάκιση – Η διπλή ζωή του Βαγγέλη Μπαταρλή, πρώην αστυνομικού και TikToker

10/08/2025 | 15:00
Featured

Από το TikTok στα τεστ DNA: Οι Τούρκοι που «ανακαλύπτουν» την ελληνική τους καταγωγή και η συζήτηση που φουντώνει

10/08/2025 | 12:13
HOT NEWS

Στη φυλακή ο πρώην αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής – Η υπόθεση που «τάραξε» την ΕΛΑΣ και το TikTok

09/08/2025 | 13:20
Load More
Επόμενο Άρθρο

Καταρρέει το ουκρανικό μέτωπο στο Κουπιάνσκ – Διεθνείς αναλυτές στο tilegrafimanews.gr: «Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου θα έχει πέσει και το Ποκρόβσκ»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Συνελήφθη ο 40χρονος που σκότωσε την σύζυγό του στον Βόλο – Κρυβόταν σε πάρκινγκ

    305 shares
    Share 122 Tweet 76
  • Βεσυρόπουλος – Το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που πάλεψε με ήθος για την πατρίδα και τον τόπο του

    217 shares
    Share 87 Tweet 54
  • «Βλέπω φως στο τούνελ στις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ» λέει ο Πούτιν και αποθεώνει τις ηγετικές ικανότητες του Τραμπ

    190 shares
    Share 76 Tweet 48
  • «Θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης»: Το Ισραήλ απειλεί να καταστρέψει τη Γάζα αν η Χαμάς δεν δεχθεί την ειρήνη με τους όρους του

    310 shares
    Share 124 Tweet 78
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ 2025: Πληρωμές έως 8.200€ για στρατιωτικούς – Πίνακες με ποσά για αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες

    910 shares
    Share 364 Tweet 228
  • Κηρύχθηκε επίσημα λιμός στη Γάζα – ΟΗΕ: Οι θάνατοι από πείνα ισοδυναμούν με έγκλημα πολέμου

    270 shares
    Share 108 Tweet 68
  • Σεισμός 7,5 Ρίχτερ στον Νότιο Ατλαντικό – Προειδοποίηση για τσουνάμι στην Ανταρκτική: Τι σημαίνει για τον κόσμο και την Ελλάδα

    469 shares
    Share 188 Tweet 117
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch