Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Συμφωνία 17,5 εκατ. ευρώ ΕΤΕπ-Joltie για την ταχεία ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

Newsroom από Newsroom
07/09/2025 20:00
Ενημερώθηκε: 07/09/2025 21:11:20
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
60
SHARES
127
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τον δρόμο για την ταχύτερη ανάπτυξη των υποδομών φόρτισης ηλεκτροκινούμενων οχημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανοίγει η υπογραφή χρηματοδοτικής συμφωνίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και της Joltie, μίας αμιγώς ελληνικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης.

Οι υπογραφές μπήκαν σήμερα, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης/συζήτησης που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 89η Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Εκ μέρους της ΕΤΕπ παρέστη ο αντιπρόεδρος του ιδρύματος, Γιάννης Τσακίρης, και εκ μέρους της Joltie, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Πεχλιβάνογλου. Στην συζήτηση, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Γεωργίου, παρέστη και ο Αλέξης Κομνηνός, managing partner του επενδυτικού κεφαλαίου Green Horizon Ventures, μιας και το fund έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή του να συμμετάσχει επενδυτικά στο πρόγραμμα της Joltie.

«Η σημερινή επένδυση με τη Joltie, αν και είναι μικρή για τα δεδομένα της τράπεζας, θεωρούμε ότι είναι εμβληματική, ειδικά για την Ελλάδα και το κομμάτι της ηλεκτροκίνησης, γιατί θα συμβάλει στη δημιουργία μεγαλύτερων υποδομών φόρτισης και με αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε και περιμένουμε ότι θα αυξηθεί σημαντικά το μερίδιο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα που σε σχέση με άλλα κράτη της Ε.Ε. είμαστε σχετικά χαμηλά», τόνισε ο αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), Γιάννης Τσακίρης, με δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και την υπογραφή της σύμβασης.

Με τη σειρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Joltie, Γιώργος Πεχλιβάνογλου, δήλωσε: «Η σημερινή υπογραφή του της χρηματοδοτικής συμφωνίας με την ΕΤΕπ, ανοίγει μια νέα σελίδα για τη Joltie, αλλά και ανοίγει και νέους ορίζοντες για την ηλεκτροκίνηση συνολικά στην Ελλάδα. Ουσιαστικά, είναι η επιβεβαίωση των προσπαθειών μας να προσφέρουμε καθετοποιημένες λύσεις, με ελληνική παραγωγή, στην ελληνική οικονομία.

Εκ μέρους του επενδυτικού κεφαλαίου Green Horizon Ventures, ο managing partner Αλέξης Κομνηνός δήλωσε: «Είμαστε ένα fund που επενδύει αποκλειστικά στην πράσινη και την κυκλική οικονομία. Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι μια επένδυση ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Επενδύουμε σε μία εταιρία καθετοποιημένη και ελληνική, που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη σύγκλιση της ηλεκτροκίνησης των αυτοκινήτων στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Η Joltie είναι η κατάλληλη εταιρεία για να το πετύχει αυτό, καθότι, όχι μόνο παράγει στην Ελλάδα, αλλά και εξειδικεύεται απολύτως σε αυτό το αντικείμενο, με αποτέλεσμα να το κάνει πάρα πολύ σωστά και μελετημένα και με εις βάθος γνώση της αγοράς».

Στη συζήτηση που προηγήθηκε της υπογραφής της συμφωνίας και των δηλώσεων, ο κ.Τσακίρης ρωτήθηκε για το πού βρίσκεται η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή κατάταξη σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση έργων από την ΕΤΕπ που αφορούν στην πράσινη μετάβαση.

Γιάννης Τσακίρης

Ο κ.Τσακίρης είπε ότι «οι χρηματοδοτήσεις της ΕΤΕπ ανέρχονται σε περίπου 100 δισ. ευρώ ετησίως, με το μεγαλύτερο κομμάτι αυτών να πηγαίνει προς την ενέργεια και την κλιματική αλλαγή. Η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό προορισμό των χρηματοδοτήσεων της τράπεζας. Τα τελευταία χρόνια ξεπέρασαν τα 18 δισ. ευρώ οι χρηματοδοτήσεις προς την ενέργεια και την κλιματική αλλαγή. Συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε πιο έντονα, ειδικά στη Νότια Ευρώπη όπου οι η κλιματική αλλαγή φαίνεται πιο έντονα», είπε ο ομιλητής και πρόσθεσε: «Και αυτή η χρηματοδότηση προς τη Joltie, είναι ακριβώς μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Η χρηματοδότηση ύψους 17,5 εκατ. ευρώ, θα βοηθήσει τη Joltie να επεκτείνει το δίκτυο των φορτιστών σε πάνω από περίπου 2000 σημεία στην επόμενη τριετία. Η πράσινη μετάβαση πρέπει να είναι δίκαιη και στην πράξη, κι αυτό είναι ένα συστατικό στοιχείο αυτής της χρηματοδότησης». […] «Όσο περισσότεροι φορτιστές, τόσο λιγότερες περιοχές αποκλεισμένες από την ηλεκτροκίνηση».

Αναφερόμενος τους λόγους που η ΕΤΕΠ ενέκρινε να χρηματοδοτήσει την Joltie, ο κ. Τσακίρης είπε μεταξύ άλλων, ότι «ότι η Joltie επιλέχθηκε γιατί είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, έχει μία κάθετη παραγωγή και είναι μία από τις εταιρείες, που πέρα από την πράσινη μετάβαση, βοηθάνε και τη γενικότερη ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε.».

Αλέξης Κομνηνός

Στην ερώτηση τι ήταν στην περίπτωση της Joltie αυτό που προκάλεσε το ενδιαφέρον του επενδυτικού κεφαλαίου Green Horizon Ventures Fund, ο κ. Κομνηνός είπε μεταξύ άλλων: «Ο μέσος όρος ηλεκτροκίνησης στα αυτοκίνητα στην Ευρώπη είναι πάνω από 45%, ενώ στην Ελλάδα είναι λίγο πάνω από το 20%. Άρα, υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία σύγκλισης, η οποία, χωρίς καμιά αμφιβολία, αργά ή γρήγορα θα επιτευχθεί. Εμείς είμαστε ένα καινούργιο fund, εξειδικευμένο απολύτως στο να επενδύει αποκλειστικά στον τομέα της πράσινης ενέργειας και της κλιματικής αλλαγής».

Ο κ. Κομνηνός επισήμανε και το γεγονός ότι «η Joltie είναι μια απολύτως καθετοποιημένη εταιρεία και μάλιστα ελληνική, κι αυτό της δίνει ένα σπουδαίο πλεονέκτημα, καθώς έχει τη δυνατότητα των γρήγορων αποφάσεων. Η εταιρεία μπορεί να μεταφέρει τους φορτιστές της γρήγορα από το ένα σημείο στο άλλο, μπορεί να τους ξαναρυθμίσει ή να αλλάξει τη χρήση τους σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί να προσθέσει υπηρεσίες σε αυτούς πολύ γρήγορα και ευέλικτα, πράγμα που ένας τοποθετητής παραγωγός που χρησιμοποιεί εισαγόμενα υλικά θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερους χρόνους για να το επιτύχει».

Γιώργος Πεχλιβάνογλου: Νέα σελίδα για την Joltie
«Για την Joltie ανοίγει τώρα μια νέα σελίδα. Η υποστήριξη, η αναγνώριση και η αξιολόγηση εκ μέρους της ΕΤΕπ, αποτελεί για εμάς μία πολύ σημαντική αναγνώριση. Είναι το επιστέγασμα πολλών κόπων. Θα φέρουμε ελληνική και ευρωπαϊκή τεχνολογία στην ηλεκτροκίνηση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, ενώ κοιτάμε και προς τα Βαλκάνια. Πιστεύω πως μπορούμε να αποδείξουμε ότι στην Ελλάδα είμαστε σε θέση να κατασκευάζουμε αξιόπιστα υλικά. Νομίζω ότι μπορούμε να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας για να μπορέσει η ηλεκτροκίνηση να διαδοθεί σε όλα τα οικονομικά στρώματα», είπε με τη σειρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Joltie, Γιώργος Πεχλιβάνογλου.

Ερωτηθείς για την ανάγκη που παρατηρείται για την ολοένα και ταχύτερη φόρτιση των αυτοκινήτων, ο κ. Πεχλιβάνογλου είπε μεταξύ άλλων ότι «ο ιδανικός φορτιστής εξαρτάται κάθε φορά από το ποιο είναι το όχημα που θέλουμε να φορτίσουμε. Για αυτό εμείς αναλύουμε κάθε σημείο φόρτισης και ψάχνουμε να βρούμε ποια είναι η ιδανική ταχύτητα φόρτισης για τη χρήση που θέλουμε. Βλέπετε, διαφορετική είναι η ανάγκη σε έναν σταθμό φόρτισης σε κάποιο εστιατόριο, όπου μπορεί να καθίσουμε μια ώρα, και διαφορετική όταν επισκεπτόμαστε ένα σταθμό ανεφοδιασμού στην εθνική οδό για 15 λεπτά».

Σχετικά με το κόστος της φόρτισης, ο κ.Πεχλιβάνογλου είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να προσφέρουμε οικονομική φόρτιση. Κι αυτό γιατί θέλουμε η ηλεκτροκίνηση να μπει σε όλα τα οικονομικά στρώματα της κοινωνίας, πρέπει να είναι οικονομική».

Εκτός από τη συμβολή της ηλεκτροκίνησης στην πράσινη μετάβαση, ο κ. Πεχλιβάνογλου αναφέρθηκε και σε μία ακόμη διάσταση που μπορεί να έχει, κι αυτή αφορά στη σταθεροποίηση του φορτίου στα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως είπε, «το ηλεκτρικό όχημα είναι ένας καταναλωτής και μπορεί να συνδράμει σε αυτό, φορτίζοντας τις μπαταρίες του το μεσημέρι όταν παρατηρείται υπερπαραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος».

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο συντονιστής Γιάννης Γεωργίου, είπε ότι η συμφωνία που υπεγράφη σήμερα έχει πολλές διαστάσεις, ενισχύει το ρόλο της ΕΤΕπ στην ελληνική κοινωνία, ως ευρωπαϊκού μοχλού στήριξης της πράσινης μετάβασης. Αποτελεί απόδειξη αναγνώρισης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Joltie σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ανεβάζει την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα σε μεγαλύτερη «πίστα». Επιπλέον, διευκολύνει, υποστηρίζει και ενθαρρύνει την υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης, συμβάλλοντας έτσι με ουσιαστικό τρόπο στην πράσινη μετάβαση».

Πηγή: skai.gr

Ετικέτες: Κύπρος

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης – Χριστοδουλίδης: Είσοδος νέων ισχυρών επενδυτών στο έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου

12/11/2025 | 23:05
Featured

«Νέοι, ισχυροί επενδυτές» στο καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Οι δηλώσεις Μητσοτάκη και Χριστοδουλίδη

12/11/2025 | 14:12
Featured

Μητσοτάκης: Είναι σημαντικό Ελλάδα και Κύπρος να μπορούμε να συντονιζόμαστε – Χριστοδουλίδης: Έχουμε μάθει πολλά από εσάς

12/11/2025 | 13:13
Featured

Σεισμός 5,2–5,3R στην Κύπρο: Τι λένε οι διεθνείς σεισμολόγοι για τη μετασεισμική ακολουθία και τα επόμενα 24ωρα

12/11/2025 | 13:04
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ο Πούτιν ποντάρει ότι ο ουκρανικός στρατός θα καταρρεύσει πριν τη ρωσική οικονομία


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι 10 Δεκεμβρίου οι κρίσιμες πληρωμές: 178,5 εκατ. στους αγρότες – Γιατί χιλιάδες κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Μέτρου 23

    150 shares
    Share 60 Tweet 38
  • Κακοκαιρία 72 ωρών: Έως 150 χιλιοστά βροχής σε Θεσσαλία–Πιερία – Προειδοποίηση για 8 μποφόρ και ισχυρά φαινόμενα σε όλη τη χώρα

    144 shares
    Share 58 Tweet 36
  • Πούτιν: Aποδέχτηκε κάποιες προτάσεις των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
  • Πούτιν – ΠΟΛΕΜΟΣ Ουκρανία: Το πραγματικό παρασκήνιο πίσω από την άρνηση στο νέο ειρηνευτικό σχέδιο – Τι αποκαλύπτει το Sky News

    135 shares
    Share 54 Tweet 34
  • ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ: 178 εκατ., 119 εκατ. και 56 εκατ. σε εκκρεμότητα – Χάος σε βιολογικά, νιτρικά, Κομφούζιο και Μέτρο 23

    102 shares
    Share 41 Tweet 26
  • ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Έκρηξη 20.552 αιτήσεων για σύνταξη  – Τα 5 κίνητρα φυγής, οι νέες ανισότητες και τα αναδρομικά έως Απρίλιο 2026

    102 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Επιθέσεις κατά στόχων εντός της Βενεζουέλας θα ξεκινήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch