Δευτέρα, 5 Μαΐου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΤΑΖ: «ΣΥΡΙΖΑ, μεταρρυθμιστική δύναμη ή κόμμα προδοτών;»

TechTeam από TechTeam
09/02/2019 17:40
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι σήμερα, ο συμβιβασμός για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» καθώς και η σταθερή αλλά όχι αναβαθμισμένη πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας στον γερμανικό Τύπο.

«Το 2015 όταν νίκησε στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ οι πανηγυρισμοί ήταν μεγάλοι, γρήγορα ήρθε όμως η απογοήτευση. Είναι το παράδειγμα της Ελλάδας ενδεικτικό για την ευρωπαϊκή Αριστερά» διερωτάται η Tageszeitung του Βερολίνου σε άρθρο με τίτλο: ««ΣΥΡΙΖΑ, μεταρρυθμιστική δύναμη ή κόμμα προδοτών;»

Σύμφωνα με τον Γιώργο Χονδρό, ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είχε να αντιμετωπίσει ένα δίλημμα παρόμοιο με εκείνο των κατοίκων της Μήλου στην αρχαιότητα όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τις πιεσεις της Αθηναϊκής Συμμαχίας, σύμφωνα με τις εξιστορήσεις του Θουκυδίδη.

Οι Μήλιοι ήθελαν να παραμείνουν αυτόνομοι και ανεξάρτητοι και διεμήνυαν στους Αθηναίους «ότι υποχώρηση σημαίνει απελπισία» αναφέρει το άρθρο, υπενθυμίζοντας ότι στο τέλος οι Αθηναίοι δεν εισάκουσαν τις επιθυμίες της Μήλου και επέλεξαν το δρόμο της επίδειξης ισχύος.

Κάπως έτσι ο Γ. Χονδρός θα περιέγραφε τη θέση της Αθήνα στις διαπραγματεύσεις με το Εurogroup το 2015. «Αν η στάση που τήρησε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η σωστή είναι κάτι που διχάζει μέχρι σήμερα την Αριστερά στην Ευρώπη», σημειώνει η γερμανική εφημερίδα, υπενθυμίζοντας ότι μια βδομάδα μετά το «ΌΧΙ» στο ελληνικό δημοψήφισμα ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε τροχιά.

«Υπέκυψε στην ευρωπαϊκή πολιτική λιτότητας. Οι κάτοικοι της Μήλου αποφάσισαν διαφορετικά το 416 π.Χ. και κατατροπώθηκαν στη συνέχεια στρατιωτικά», γράφει η ΤΑΖ .

Σύμφωνα με την TAZ το 2015 η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία αναγνώσθηκε αμέσως από την ευρωπαϊκή Αριστερά ως θρίαμβος. Το ίδιο γρήγορα όμως παρήλθε, «όταν ο Έλληνας Δαυίδ έπρεπε να υποκύψει στον Ευρωπαίο Γολιάθ.

Η γερμανική Αριστερά έχασε έτσι το ενδιαφέρον της για την Ελλάδα, πλην λιγοστών εξαιρέσεων, όπως η μαχητική Σοσιαλδημοκράτισσα Γκεζίνε Σβαν», αναφέρει η TAZ.

Στο μεταξύ η Ελλάδα, σημειώνει το άρθρο, εξήλθε από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα διάσωσης αν και η χώρα παραμένει υπό την αυστηρή εποπτεία των δανειστών.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα συνεχίζει όμως ακόμη να κυβερνά. Στις δημοσκοπήσεις το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται στο 25%, ένα ποσοστό που ακόμη είναι κατά πολύ υψηλότερο από οποιοδήποτε άλλο κόμμα στα αριστερά της σοσιαλδημοκρατίας στην Ευρώπη. Ωστόσο οι ελπίδες, που πολλοί είχαν εναποθέσει sτον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν εξανεμισθεί προ πολλούς, ενώ ο Βαρουφάκης ανήκει σήμερα σε έναν από πιο σκληρές επικριτές του», σημειώνει το άρθρο.

Τι λένε οι Αθηναίοι στους δρόμους για τη «Βόρεια Μακεδονία»

Ρεπορτάζ από την Αθήνα φιλοξενεί επίσης η TAZ για το πώς βλέπουν οι κάτοικοι της ελληνικής πρωτεύουσας, νεότεροι και γηραιότεροι, τη συμφωνία για τη «Βόρεια Μακεδονία» αλλά και την «παράξενη», όπως σημειώνει, συμπεριφορά των Ελλήνων βουλευτών.

Μετά από μια αναφορά στο ιστορικό της διαμάχης Ελλάδας – ΠΓΔΜ, που πάει πίσω στο τέλος του Β‘ Παγκοσμίου Πολέμου και την χρήση του ονόματος «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από το ομόσπονδο κρατίδιο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ο αρθρογράφος παρατηρεί ότι «στη σκιά της ιστορίας είναι δύσκολο να επιτύχεις συμβιβασμούς» ενώ σημειώνει ότι «ο συμβιβασμός παραμένει αμφιλεγόμενος» δεδομένου ότι σύμφωνα με δημοσκοπήσεις μόλις ένα 12% του ελληνικού πληθυσμού είναι υπέρ της συμφωνίας.

«Από αυτή θέλουν να κερδίσουν έδαφος οι αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες. Η δεξιά εμφανίζεται επιτυχημένη – η ακροδεξιά Χρυσή Αυγή σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις θα έβγαινε τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη στις εκλογές. Όχι όμως μόνο αυτοί αλλά και μετριοπαθείς συντηρητικοί και σοσιαλδημοκράτες απορρίπτουν τη συμφωνία.

Παρά τις αντιστάσεις, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να περάσει τη συμφωνία στην ελληνική βουλή, παρά το ότι δεν διέθετε πλειοψηφία, από τότε που οι λαϊκιστές ΑΝΕΛ αποχώρησαν από την κυβέρνηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη συμφωνία. Τώρα πλέον ο Τσίπρας στηρίζεται σε μια νέα πλειοψηφία με τη βοήθεια ανεξάρτητων βουλευτών και των αποστατών των ΑΝΕΛ.».

Το άρθρο αναφέρεται τέλος και στην περίπτωση του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θέλει να παραιτηθεί, ωστόσο ο πρόεδρος της Βουλής δεν τον άφησε κι έτσι ο ίδιος ανέβαλε την παραίτηση για προσχηματικούς λόγους κι αφού πρώτα ψήφισε υπέρ της ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Απλοί πολίτες βλέπουν σε κινήσεις σαν κι αυτές «οπορτουνισμό», αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Σταθερή» αξιολόγηση της Ελλάδας αλλά όχι αναβάθμιση

Αναφορικά με την τελευταία αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον Fitch η οικονομική εφημερίδα Handelsblattσημειώνει ότι ο διεθνής οίκος αναμένει επιτάχυνση της οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα, ωστόσο δεν προχωρά σε αναβάθμισή της. Η αξιολόγησή της ανέρχεται στο «ΒΒ-», τρεις βαθμούς δηλαδή κάτω από το μίνιμουμ στάτους που πρέπει να έχει μια χώρα για να είναι ελκυστική σε επενδυτές.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «ο αντίκτυπος της χρηματοπιστωτικής κρίσης περιορίζει το περιθώριο των κυβερνητικών ελιγμών, αυξάνει την πίεση στη κυβέρνηση και επηρεάζει την κοινωνική σταθερότητα. Ωστόσο η ικανότητα διακυβέρνησης εμφανίζεται σημαντικά ισχυρότερη σε σχέση με άλλες συγκρίσιμες χώρες».

Η Handelsblatt υπενθυμίζει ότι η Ελλάδα από το 2010 έχει δανειστεί από τους εταίρους της 280 δις ευρώ, ενώ το δημόσιο χρέος της που αγγίζει το 180% είναι το υψηλότερη στην ευρωζώνη. Σημειώνει τέλος ότι αυτού του είδους οι αξιολογήσεις της πιστοληπτικής ικανότητας μιας χώρας είναι κρίσιμες γιατί καθορίζουν και το ύψος του επιτοκίου για επόμενους δανεισμούς. «Όσο καλύτερη είναι η αξιολόγηση τόσο χαμηλότερο είναι το επιτόκιο», αναφέρει η εφημερίδα. ΠΗΓΗ www.dw.com

Ετικέτες: ΝΕΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση «είναι το καλύτερο βαποράκι» των ΗΠΑ στα Βαλκάνια

Επόμενο Άρθρο

ΕΦ.ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Δημοσκόπηση: Στις 5,5 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Στην αντεπίθεση η Κίνα – 84% δασμοί σε αμερικανικά αγαθά από την Πέμπτη

09/04/2025 | 15:45
HOT NEWS

Ουκρανία: Έρχεται σφοδρή σύγκρουση Πούτιν, Τραμπ, Ζελέσνκι για τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης;

09/04/2025 | 13:00
Featured

Μαρινάκης για Τέμπη και πυρόσφαιρα: Οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης της αλήθειας

07/04/2025 | 15:20
Featured

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αναξιόπιστο το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την πυρόσφαιρα στα Τέμπη – Ξένα πανεπιστήμια διαψεύδουν συμμετοχή

07/04/2025 | 13:36
HOT NEWS

Τραμπ: Ο άνθρωπος που απομόνωσε τις ΗΠΑ και ξύπνησε τον υπόλοιπο πλανήτη – 170 χώρες απαντούν με εμπορικό πόλεμο

04/04/2025 | 11:22
Featured

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε δίκη ο Μαρινάκης και η διοίκηση του Ολυμπιακού για εγκληματική οργάνωση – Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση

03/04/2025 | 12:13
ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Ρήγμα στο Άγιο Όρος: Παρασκήνιο με πιέσεις σε γέροντες και σενάρια μετακινήσεων μοναχών – Τι φοβούνται οι μονές

02/04/2025 | 10:00 - Ενημέρωση 15/04/2025 | 13:40
HOT NEWS

Επιχειρηματίας από τη Ρόδο δίδαξε τι σημαίνει Ανθρωπιά – Μοίρασε χρήματα και τρόφιμα σε άστεγους στο κέντρο της Αθήνας

01/04/2025 | 14:48 - Ενημέρωση 22/04/2025 | 01:16
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΕΦ.ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Δημοσκόπηση: Στις 5,5 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τραγωδία στην Πρέβεζα: Νεκρή ηλικιωμένη από κατάρρευση στέγης σε φωτιά – Σοβαρά τραυματισμένη η αδελφή της

    948 shares
    Share 379 Tweet 237
  • Πέθανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης

    468 shares
    Share 187 Tweet 117
  • Έρχονται 200 εκατ. ευρώ σε αγρότες και κτηνοτρόφους μέχρι Ιούλιο – Ποιοι πληρώνονται και πότε από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ

    370 shares
    Share 148 Tweet 93
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Νέος νόμος Φλωρίδη: Σε οχτώ μήνες οι δίκες, σε δύο χρόνια οι τελεσίδικες αποφάσεις – Οι ριζικές αλλαγές στην απονομή Δικαιοσύνης

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Αναδρομικά Συνταξιούχων 2025: Ποιοι θα Πληρωθούν, Πόσα και Πότε – Όλες οι Εξελίξεις

    172 shares
    Share 69 Tweet 43
  • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ 2025: Ξεκινά η υποβολή – Έρχονται πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ για αγρότες και κτηνοτρόφους

    171 shares
    Share 68 Tweet 43
  • Αντίστροφη μέτρηση στο Βατικανό για την εκλογή του νέου Πάπα – Τα φαβορί οι προβλέψεις των στοιχηματικών

    116 shares
    Share 46 Tweet 29
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch