Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Θρήνος στην Αθήνα: Νεκρός 44χρονος  σε τροχαίο με πατίνι – Οδηγός μηχανής τον εγκατέλειψε και αναζητείται

Παντελής Χαριτάκης από Παντελής Χαριτάκης
02/10/2025 16:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
55
SHARES
116
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΤΡΟΧΑΙΟ: Σε ένα ακόμη τραγικό τροχαίο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι έχασε τη ζωή του ένας 44χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου, στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Αγίας Άννης, στο Ρουφ της Αθήνας.

Ρεπορτάζ: Παντελής Χαριτάκης 

 Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός της μηχανής που ενεπλάκη στο δυστύχημα εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον άτυχο άνδρα αβοήθητο στην άσφαλτο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα, όταν ο 44χρονος, ο οποίος χρησιμοποιούσε καθημερινά ηλεκτρικό πατίνι για να μετακινείται προς και από την εργασία του, διέσχιζε τον δρόμο στην Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), το πατίνι συγκρούστηκε με μηχανή που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το σώμα του 44χρονου εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τζάνειο, ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του. Η Τροχαία Πειραιά έχει αναλάβει την προανάκριση, ενώ η μηχανή και ο οδηγός της, που διέφυγε πεζός από το σημείο, αναζητούνται ενεργά.

«Είδαμε τη μηχανή να φεύγει με ταχύτητα» – Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν σκηνές πανικού και χάους αμέσως μετά το δυστύχημα. «Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο και όταν βγήκαμε έξω είδαμε τον άνθρωπο πεσμένο στην άσφαλτο, ενώ ο οδηγός της μηχανής είχε ήδη φύγει τρέχοντας», ανέφερε κάτοικος της περιοχής. Άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι η μηχανή κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα, χωρίς να υπάρχει επαρκής φωτισμός στο σημείο.

Η Τροχαία εξετάζει πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχουν ενδείξεις για την ταυτότητα του οδηγού, ο οποίος φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για τροχαίες παραβάσεις.

Το φαινόμενο των τροχαίων με πατίνια σε έξαρση

Το δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα τροχαίων που αφορούν ηλεκτρικά πατίνια, τα οποία έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε μετανάστες και εργαζόμενους σε delivery. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, μόνο το 2024 σημειώθηκαν 147 τροχαία ατυχήματα με πατίνια, εκ των οποίων τα 9 ήταν θανατηφόρα.

Ειδικοί στην οδική ασφάλεια επισημαίνουν ότι τα πατίνια κινούνται συχνά χωρίς επαρκή φωτισμό, χωρίς κράνος και σε δρόμους με μεγάλη κυκλοφορία, αυξάνοντας κατακόρυφα τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού ή θανάτου. «Χρειάζεται αυστηρότερη νομοθεσία και υποδομές για μικροκινητικότητα, όπως ξεχωριστές λωρίδες κυκλοφορίας», τονίζει εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.).

Ανθρωπιστική διάσταση – Μετανάστες σε επισφαλείς μετακινήσεις

Ο 44χρονος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν σε βιοτεχνία της περιοχής και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινότητα των μεταναστών από το Μπαγκλαντές. Οι φίλοι και συνάδελφοί του τον περιγράφουν ως έναν εργατικό άνθρωπο που πάλευε για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα. «Δεν είχε αυτοκίνητο ούτε μηχανή, το πατίνι ήταν το μόνο μέσο που είχε για να πηγαίνει στη δουλειά του», ανέφερε φίλος του.

Η υπόθεση φέρνει στο προσκήνιο και το ζήτημα της πρόσβασης μεταναστών σε ασφαλείς και οικονομικές μετακινήσεις, καθώς πολλοί αναγκάζονται να χρησιμοποιούν ανασφαλή μέσα λόγω χαμηλών εισοδημάτων και έλλειψης δημόσιων συγκοινωνιών στις ώρες που εργάζονται.

Η έρευνα συνεχίζεται – Κάλεσμα για μάρτυρες

Η Τροχαία καλεί οποιονδήποτε έχει δει το περιστατικό ή διαθέτει υλικό από κάμερα αυτοκινήτου να επικοινωνήσει με την υπηρεσία, ώστε να βοηθήσει στον εντοπισμό του οδηγού. «Η εγκατάλειψη τραυματία είναι κακούργημα και θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες για τον δράστη», σημειώνουν αστυνομικές πηγές.

Παράλληλα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωσή του υπενθύμισε ότι το 2024 καταγράφηκαν 482 περιστατικά εγκατάλειψης θυμάτων τροχαίων, αριθμός αυξημένος κατά 11% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που προκαλεί ανησυχία για την κουλτούρα οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα.

 Μια ακόμα ανθρώπινη ζωή χαμένη στην άσφαλτο

Το νέο αυτό δυστύχημα αποτελεί ακόμη μία υπενθύμιση των τεράστιων ελλείψεων που υπάρχουν στην οδική ασφάλεια και στη ρύθμιση της μικροκινητικότητας. Η τραγωδία της Πέτρου Ράλλη δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, αλλά μέρος ενός ευρύτερου φαινομένου που απαιτεί άμεση θεσμική και κοινωνική αντιμετώπιση.

Η απώλεια του 44χρονου δεν είναι απλώς ένας αριθμός στην τραγική στατιστική των τροχαίων. Είναι μια ανθρώπινη ζωή που χάθηκε άδικα – και υπενθυμίζει ότι πίσω από κάθε τέτοιο δυστύχημα υπάρχουν πρόσωπα, οικογένειες και κοινότητες που μένουν πίσω να θρηνούν.

Ετικέτες: τροχαίο

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σοκ στην Αθηνών-Κορίνθου: 36χρονος έτρεχε με 205 χλμ./ώρα, ανέβαζε βίντεο στα social media και συνελήφθη

24/09/2025 | 15:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ρέθυμνο: Θανατηφόρο τροχαίο στα Απλαδιανά – Νεκρός 76χρονος, σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του

19/09/2025 | 17:00
Featured

Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: Καρέ-καρέ η στιγμή που το ΙΧ του 21χρονου «καρφώνεται» στη 64χρονη

19/09/2025 | 12:30
Featured

Τροχαίο-σοκ στη Βουλιαγμένης: Η στιγμή της θανατηφόρας καραμπόλας και οι έρευνες για τα αίτια

18/09/2025 | 12:22
Load More
Επόμενο Άρθρο

Θεοδωρικάκος: Η λίστα με τα 1.000 προϊόντα για τις μειώσεις τιμών


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ : 5  περιοχές σε κλοιό ισχυρών φαινομένων, προειδοποιεί η ΕΜΥ- ΠΡΟΣΟΧΗ!

    248 shares
    Share 99 Tweet 62
  • 1.000 κωδικοί προϊόντων σούπερ μάρκετ με μειωμένες τιμές από Οκτώβριο – Η λίστα μέσα στο πρώτο 15ήμερο

    168 shares
    Share 67 Tweet 42
  • Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία – Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
  • ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – Χωρίς προκαταβολή βασικής ενίσχυσης τον Οκτώβριο: Στεγνώνει ο ΕΛΓΑ, 83 εκατ. ευρώ σε εκκρεμότητα αποζημιώσεων

    127 shares
    Share 51 Tweet 32
  • ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΥΠΑ: Λήγει η προθεσμία για 500 προσλήψεις νέων – Πλήρης μισθός, ασφάλιση και μπόνους εμπειρίας 7 μηνών

    136 shares
    Share 54 Tweet 34
  • Έρχεται διήμερη κακοκαιρία από την Πέμπτη

    344 shares
    Share 138 Tweet 86
  • ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Νωρίτερα στη σύνταξη με αναγνώριση της 10ετίας 1988-1997 – Αύξηση εισφορών το 2026 για 1,8 εκατ. μη μισθωτούς

    110 shares
    Share 44 Tweet 28
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch