Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Τι θα κάνει ως δήμαρχος ο Κώστας Μπακογιάννης στην Αθήνα

TechTeam από TechTeam
17/02/2019 15:03
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τα δώδεκα βασικά σημεία του σχεδίου για την Αθήνα που θα παρουσιαστεί σύντομα αναλυτικά στους δημότες της πόλης, με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και πηγές χρηματοδότησης για κάθε έργο, περιέγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στην εφημερίδα “Πρωτο Θέμα” και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Τζιοβάρα.

Όπως ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, πρόκειται για «απτά έργα και μετρήσιμες παρεμβάσεις. Προϊόν μηνών δουλειάς και επεξεργασίας ενός ρεαλιστικού και κοστολογημένου επιχειρησιακού προγράμματος. Για παράδειγμα, ο Μεγάλος Αθηναϊκός Περίπατος είναι κατά 70% μελετητικά ώριμος και το συνολικό κόστος εκτιμάται στα 54,4 εκατ. ευρώ. Μπορούμε να αρχίσουμε να δημοπρατούμε έργα άμεσα. Και το λέω πολύ συνειδητά, γνωρίζοντας πως από την 1η Σεπτεμβρίου, αν βέβαια το θελήσουν οι Αθηναίοι, δεν θα έχουμε άλλοθι και δικαιολογίες».

Τα δώδεκα βασικά σημεία με τις προτεραιότητες του σχεδίου είναι τα εξής:

1. Πολιτισμός της καθημερινότητας

Πόλη ασφαλής, με έμφαση στην αποκατάσταση του φωτισμού και την επαρκή φύλαξη των κοινόχρηστων χώρων. Με τον Δήμο σε ρόλο συντονιστή σύγχρονου Σχεδίου Δράσης για την Ασφάλεια με πυλώνες τη συνεργασία Δημοτικής και Ελληνικής Αστυνομίας και τη δημιουργία Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου.

Πόλη καθαρή από άκρη σε άκρη, με εργαλεία τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου, τις συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα, την ενίσχυση εξειδικευμένων συνεργείων, την προώθηση της κουλτούρας της ανακύκλωσης.

Πόλη πράσινη, με περιποιημένους και επισκέψιμους τους υπάρχοντες χώρους πρασίνου και τη δημιουργία νέων. Με την αξιοποίηση της διεθνούς εμπειρίας για τη διαχείριση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής και τη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών.

Πόλη προσβάσιμη για όλους, με ασφαλή, λειτουργικά και χωρίς εμπόδια πεζοδρόμια σε όλες τις γειτονιές. Δέσμευση για ανάπλαση κάθε χρόνο σημαντικού μέρους των πεζοδρομίων με διαπλάτυνση όπου χρειάζεται. Με τη δημιουργία κέντρου διαχείρισης κυκλοφορίας, την προώθηση της ενδοδημοτικής συγκοινωνίας και νέα προσέγγιση για την ελεγχόμενη στάθμευση.

2. Ο ωραιότερος περίπατος της Ευρώπης

Προώθηση της περιπατητικής διασύνδεσης Διονυσίου Αρεοπαγείτου με Βασιλίσσης Όλγας, Ηρώδου Αττικού, Πανεπιστήμιου, Ομόνοιας, Αθηνάς, αγοράς Βαρβακείου, Ερμού, Πατησίων έως το Μουσείο για τη δημιουργία του μεγάλου περίπατου της Αθήνας. Έργο κατά 70% μελετημένο με εκτιμώμενο προϋπολογισμό 54,4 εκ. ευρώ.

Επιπρόσθετα, σχεδιάζουμε την πολύπλευρη αναβάθμιση του ιστορικού τριγώνου με σύγχρονες παρεμβάσεις και την πεζοδρόμησή του. Λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την επέκταση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και την ενοποίησή του με το Πολυτεχνείο και το Ακροπολ για τη δημιουργία μιας μοναδικής όασης πολιτισμού.

3. Πρότυπη γειτονιά

Προχωράμε στη θεσμοθέτηση της πρότυπης γειτονιάς με σεβασμό στην πολεοδομική ταυτότητα κάθε μίας από τις 129 γειτονιές και τις 38 συνοικίες της πόλης. Με σύγχρονες προδιαγραφές ανά γειτονιά για παιδικές χαρές, χώρους ποιοτικού πρασίνου (πάρκα τσέπης), χώρους ζωών συντροφιάς, σημεία ελεύθερης πρόσβασης WIFI, χώρους άθλησης και ποδηλατοδρόμους. Με τη δημιουργία τοπικού δικτύου δημόσιων χώρων με κόμβους «ανοιχτά» σχολεία, χώρους πολιτισμού, κέντρα κοινότητας, δημοτικά ιατρεία, γυμναστήρια, λέσχες φιλίας.

4. Αξιοποίηση του πλούτου της Αθήνας παντού

Με πολεοδομικές παρεμβάσεις στον Ελαιώνα, την Ακαδημία Πλάτωνος και το Πάρκο Γουδή, την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και την ανάδειξη του κτηριακού αποθέματος της πόλης. Με κίνητρα για την αξιοποίηση των εγκαταλελειμμένων κτιρίων σε κάθε γειτονιά.

5. Εξυπνη πόλη

Σχεδιάζουμε την ενίσχυση των ψηφιακών δημοτικών υπηρεσιών με στόχο λιγότερες επισκέψεις στο Δήμο, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση. Έξυπνες εφαρμογές στην υπηρεσία της καθημερινότητας: πχ έξυπνη στάθμευση, παρακολούθηση περιβαλλοντικών συνθηκών, ενημέρωση για διαδρομές πλήρους προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ, με αναφορές στα εμπόδια και στα ΜΜΜ. Ασύρματο δίκτυο σε σχολεία, πλατείες, τουριστικούς χώρους.

6. Πόλη που απαντάει στις ανάγκες όλων

Κοινωνική Πολιτική με διεύρυνση υπηρεσιών και ωφελουμένων, βέλτιστη διαχείριση πόρων, συντονισμό εμπλεκόμενων φορέων και δημιουργία νέων δομών. Ειδικά προγράμματα ένταξης για μετανάστες/πρόσφυγες και δομές φιλοξενίας για αστέγους. Ισόρροπη κατανομή στην πόλη. Συντονισμένη πολιτική για τα ναρκωτικά, με στοχευμένη πρόληψη, κλειστά κέντρα εποπτευόμενης και ελεγχόμενης χρήσης, δράσεις/δομές επανένταξης και συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς.

7. Αθήνα επενδυτικός προορισμός-Δημιουργία Invest in Athens

Σχεδιάζουμε τα δημιουργία φορέα Invest in Athens που θα προωθεί τις επενδυτικές ευκαιρίες της πόλης. Αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων με παροχή κινήτρων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης με έμφαση στις λιγότερο αναπτυγμένες γειτονιές της Αθήνας, την ενδυνάμωση των τοπικών αγορών, τη διευρυμένη και ευέλικτη εφαρμογή του μέτρου των ανοιχτών κέντρων εμπορίου.

8. Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη

Επισκέπτης σημαίνει προσωρινός κάτοικος. Σεβασμός και εξυπηρέτηση σε κάθε επίπεδο. Δημιουργία δομής διαχείρισης προορισμού της πόλης, προώθηση δράσεων προβολής θεματικών μορφών τουρισμού, δικτύωση και ενεργοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος της πόλης. Ενίσχυση του city break προορισμού της Αθήνας.

Τουριστική ανάπτυξη σε ισορροπία με τη ζωή της πόλης με διάχυση τουριστικών ροών στις γειτονιές της Αθήνας, με ταυτόχρονη ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της καθεμίας. Θεσμοθέτηση πλαισίου βραχυχρόνιων μισθώσεων.

9. Επίθεση πολιτισμού

Οραματιζόμαστε την Αθήνα Πρωτεύουσα πολιτισμού, αρχαίου και σύγχρονου. Με εξωστρέφεια και ανάπτυξη των εμβληματικών υποδομών του Δήμου (Τεχνόπολις, Θέατρο “Ολύμπια”, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Δημοτική Πινακοθήκη, Δημοτικά Μουσεία). Με την ενίσχυση, διασύνδεση και προβολή της σύγχρονης πολιτιστικής παραγωγής και δημιουργικής βιομηχανίας, και τη δημιουργία πολιτιστικών διαδρομών στην πόλη όλο το χρόνο.

10. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός

Πρόσβαση όλων στον αθλητισμό με δημιουργία νέων και βελτίωση υφιστάμενων αθλητικών υποδομών ισόρροπα μέσα στην πόλη.

11. Νέα φιλοσοφία διοίκησης

Θέτουμε συγκεκριμένους στόχους και κάνουμε τη λογοδοσία καθημερινή πρακτική με δείκτες απόδοσης ανά τομέα πολιτικής, κοστολογημένες δράσεις, μετρήσιμα αποτελέσματα και αξιολόγηση των έργων από τους ίδιους τους δημότες.

Σχεδιάζουμε μέτρα για την πραγματική ανταποδοτικότητα φόρων και τελών για κατοίκους και επισκέπτες, άνοιγμα του Δήμου στις επτά κοινότητες με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, μέσων και πόρων.

Θέλουμε να δώσουμε τον λόγο στις γειτονιές με την ενίσχυση του συμμετοχικού σχεδιασμού και την εφαρμογή πρότυπου ανάπτυξης γειτονιάς σε όλη την Αθήνα. Σχεδιάζουμε την πιλοτική εφαρμογή του συμμετοχικού προϋπολογισμού.

12. Η πόλη ανήκει στην πόλη

Για να γίνει ο Δήμος της Αθήνας πραγματικά αρμόδιος για τα ζητήματα της Πρωτεύουσας διεκδικούμε μεταβίβαση αρμοδιοτήτων για τη διαχείριση όλων των κοινόχρηστων χώρων, πάρκων, δρόμων και νησίδων στα όρια του Δήμου. Διεκδίκηση από το κεντρικό κράτος θεσμοθετημένων πόρων για έργα ανάπτυξης και επενδύσεις. Διεύρυνση χρηματοδοτικών πηγών, σχεδιασμός νέων χρηματοδοτικών εργαλείων & ενεργητική αξιοποίηση πόρων ΕΣΠΑ. Κατάργηση της “Ανάπλαση Α.Ε.” Καταβολή τελών και φόρων από όλους τους δημόσιους φορείς που λειτουργούν εντός των ορίων της πόλης. Μεταφορά του ΕΝΦΙΑ στους δήμους.

Ετικέτες: αθήναΝΕΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Α21: Πληρωμή και αιτήσεις

Επόμενο Άρθρο

ΟΑΕΔ Προγράμματα 2019: Ποιες θέσεις ανοίγουν

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Στην αντεπίθεση η Κίνα – 84% δασμοί σε αμερικανικά αγαθά από την Πέμπτη

09/04/2025 | 15:45
HOT NEWS

Ουκρανία: Έρχεται σφοδρή σύγκρουση Πούτιν, Τραμπ, Ζελέσνκι για τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης;

09/04/2025 | 13:00
Featured

Μαρινάκης για Τέμπη και πυρόσφαιρα: Οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης της αλήθειας

07/04/2025 | 15:20
Featured

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αναξιόπιστο το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την πυρόσφαιρα στα Τέμπη – Ξένα πανεπιστήμια διαψεύδουν συμμετοχή

07/04/2025 | 13:36
HOT NEWS

Τραμπ: Ο άνθρωπος που απομόνωσε τις ΗΠΑ και ξύπνησε τον υπόλοιπο πλανήτη – 170 χώρες απαντούν με εμπορικό πόλεμο

04/04/2025 | 11:22
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Έργο τέχνης στην Ερμού: Ζωγράφισαν με άμμο έναν σκύλο που μοιάζει ζωντανός – Οι περαστικοί έμειναν άφωνοι

03/04/2025 | 13:00
Featured

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε δίκη ο Μαρινάκης και η διοίκηση του Ολυμπιακού για εγκληματική οργάνωση – Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση

03/04/2025 | 12:13
ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Ρήγμα στο Άγιο Όρος: Παρασκήνιο με πιέσεις σε γέροντες και σενάρια μετακινήσεων μοναχών – Τι φοβούνται οι μονές

02/04/2025 | 10:00 - Ενημέρωση 15/04/2025 | 13:40
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΟΑΕΔ Προγράμματα 2019: Ποιες θέσεις ανοίγουν


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Άγρια επίθεση Τραμπ σε Πούτιν: «Μήπως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο; Μήπως πρέπει να τον αντιμετωπίσω διαφορετικά;»

    291 shares
    Share 116 Tweet 73
  • Καιρός: Τελευταία ημέρα άστατου καιρού η Κυριακή, μετά θυελλώδεις βοριάδες – Που θα βρέξει

    229 shares
    Share 92 Tweet 57
  • Η Αγία Σοφία άντεξε τα 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη – Πώς βγήκε αλώβητη (και από αυτόν) τον σεισμό

    219 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    992 shares
    Share 397 Tweet 248
  • Τη Δευτέρα, στη Βουλή, η τροπολογία για την αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας Ελλήνων ιατρών από τις ΗΠΑ

    220 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ειρήνη

    232 shares
    Share 93 Tweet 58
  • Διχασμένοι οι σεισμολόγοι στην Τουρκία – Έρχεται ή όχι ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή;

    273 shares
    Share 109 Tweet 68
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch