Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού – Αναπάντητα ερωτήματα

TechTeam από TechTeam
15/01/2022 01:46
Ενημερώθηκε: 15/01/2022 01:54:11
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
54
SHARES
115
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 

Οι πρώτες εκτιμήσεις των πραγματογνωμόνων και τα στοιχεία που συλλέγει η Τροχαία – Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες – «Παλιοσίδερα» η κόκκινη Ferrari με τα μόλις 1.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ – «Κλειδί» τι θα καταθέσει η σύζυγός του, όταν συνέλθει από τον τραυματισμό

Πώς συνέβη το μοιραίο τροχαίο; Πώς «λαμπάδιασε» έτσι εύκολα η Ferrari; Αυτά και πολλά άλλα, αμείλικτα ερωτήματα προκύπτουν από τις έρευνες σχετικά με την τραγωδία στη Βούλα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του -η κατάθεση της οποίας, όταν θα της το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της, θεωρείται καθοριστική.

«Μπορεί να προσπάθησε να αποφύγει κάτι» είπε χαρακτηριστικά ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, την ώρα που, πηγές της Τροχαίας εκτιμούσαν ότι στο φρικτό τροχαίο της Βούλας δεν φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον, να προκύπτει εμπλοκή και άλλου οχήματος. Οι άνδρες της Τροχαίας αναμένουν το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης, ενώ συλλέγουν οπτικό από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας στην περιοχή. Ο ίδιος ο κ. Μαδιάς πάντως μίλησε για ομοιότητες του τροχαίου με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, με αυτό στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip.

Επιπλέον, από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού, δεν μπορεί να προκύψει αν ο οδηγός προσπάθησε να φρενάρει, καθώς όλα πλέον τα σύγχρονα αυτοκίνητα διαθέτουν σύστημα ABS. Αντίθετα, υπάρχουν ίχνη από τριβή ελαστικών στην άσφαλτο, κάτι που δείχνει ότι το αυτοκίνητο πλαγιολίσθησε πριν την πρόσκρουση σε πινακίδα της Περιφέρειας και στη συνέχεια σε δέντρο.

Την ίδια ώρα, έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας απευθύνει ο δικηγόρος του εκλιπόντος Τζώρτζη Μονογυιού, Αλέξης Κούγιας. Με ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρεται σε δικαστική διαμάχη του Μονογυιού με πρώην σύντροφό του, για το εκτός γάμου παιδί τους, τονίζοντας ότι θα διερευνηθεί το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, αλλά και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Εξ όσων πάντως έχουν γίνει γνωστά, η Ferrari 488 Pista, που οδηγούσε ο 45χρονος Μυκονιάτης επιχειρηματίας, ήταν σχεδόν καινούργια, καθώς είχε διανύσει μόλις 1.000 χιλιόμετρα, προτού ο Τζώρτζης Μονογυιός πάρει στο χέρι τα κλειδιά της.

Μία Ferrari, που έγινε παρανάλωμα του πυρός τη νύχτα του τροχαίου και κατέληξε άμορφη μάζα από σιδερικά. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.gr από τη μάντρα όπου φυλάσσεται το υπερπολυτελές αυτοκίνητο στη Γλυφάδα, η Ferrari έχει κοπεί κυριολεκτικά στα δύο, ενώ όλο το αμάξωμα έχει διαλυθεί.

Η καμπίνα είναι ολοσχερώς καμμένη και μέσα της είναι διάσπαρτα τα κομμάτια του αυτοκινήτου. Όλο το αυτοκίνητο έχει γίνει συντρίμμια. Το μόνο που θυμίζει τη Ferrari είναι οι ρόδες, οι οποίες έχουν πάνω λιωμένο λάστιχο από την πυρκαγιά, που προκλήθηκε μετά τη σύγκρουση.

 

Μια άμορφη μάζα από σιδερικά έχει γίνει η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού

Σκοτώθηκε δύο χιλιόμετρα αφότου παρέλαβε το αυτοκίνητο

Σε λιγότερο από 2 χιλιόμετρα από την αντιπροσωπεία που παρέλαβε την κόκκινη Ferrari 488 Pista με τις γερμανικές πινακίδες, σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό.

Στην κατάθεση που έδωσε στην Τροχαία Ελληνικού ένας από τους δύο φίλους του που ακολουθούσαν το super car και αποκαλύπτει το protothema.gr, προκύπτουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες για όλη τη δραματική διαδρομή.

Ολη η κατάθεση έχει ως εξής:

«Είμαι φίλος του (σ.σ αναφέρει το όνομα του στενού φίλου του Μονογυιού) και μεταβήκαμε μαζί με τον Μονογυιού Γεώργιο, περί τις 20:15 μαζί στην περιοχή κοντά στο Ασκληπιείο Βούλας για να παραλάβει ο Μονογυιός ένα αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες. Και ξεκινήσαμε προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να σταθμεύσει εκεί. Στη λεωφόρο Ποσειδώνος κινούνταν μπροστά ο Μονογυιος, πίσω η Porsche και πιο πίσω εγώ.

Ήταν αυτοκίνητο μάρκας Porsche Cayenne χρώματος λευκού ιδιοκτησίας του Μονογυιού Γεωργίου το οποίο είχε αι αυτό γερμανικές πινακίδες. Κινούμασταν με ταχύτητα περίπου 80 χιλιόμετρα καθώς είχε φυσιολογική κυκλοφορία και δεν ήταν κενός ο δρόμος. Ο Μονογυιός πήρε τη δεξια στροφή στο ύψος της λεωφόρου Βουλιαγμένης και αστη συνέχεια την πήρε ο (σ.σ αναφέρεται στο όνομα του οδηγού της Porsche Cayenne). Και όταν πήρα και εγώ αυτή τη στροφή είδα τον Σπ… να σταθμεύει και το αυτοκίνητο του Μονογυιού στη νησιδα μετά τη λεωφόρο Βάρης να έχει πέσει σε εγώ πήγα προς το αυτοκίνητο. Πήγα να ανοίξω την πόρτα του Μονογυιού και αυτό δεν άνοιγε. Ο Σπ… έβγαλε την Αθηνά και μετά με βοήθησε και βγάλαμε τον Μονογυιο από τη θέση του οδηγού ενώ το όχημα ειχε αρχίσει να πιάνει φωτιά. Τον βγάλαμε έξω και εκείνος δεν αντιδρούσε καθόλου και ειχε εγκαύματα σε αρκετά σημεία του σώματος του. Αλλοι διερχόμενοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και το 100 και το όχημα κάηκε όλο».

Με την κατάθεση αυτή γίνεται αντιληπτό ότι η κραυγή «αδερφέ μου!» στο συγκλονιστικό βίντεο που δημοσιεύουμε, προέρχεται από τους φίλους του Τζώρτζη Μονογυιού.

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος, μάλιστα, περιέγραψαβν πως το αυτοκίνητο πέρασε με τέτοια ταχύτητα, που ένιωσαν ότι γινόταν σεισμός.

Φλεγόμενο αυτοκίνητο στη Βούλα

Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα

O Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής
«Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής εξετάζουν προσεκτικά την υπόθεση και συλλέγουν στοιχεία έτσι ώστε να διαπιστώσουν τις συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα» τόνισε από την πλευρά του στο protothema.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πηγή protothema.gr

 

Ετικέτες: ΑΤΥΧΗΜΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

16/09/2025 | 23:45
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/09/2025 | 23:55
Featured

Τραγωδία στον Νιαγάρα: Ανατροπή τουριστικού λεωφορείου – Τουλάχιστον 4 νεκροί και πολλοί παγιδευμένοι

22/08/2025 | 23:45 - Ενημέρωση 23/08/2025 | 02:15
Featured

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο 59χρονος γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος

21/08/2025 | 15:30
Load More
Επόμενο Άρθρο

Έρχεται χαλάρωση των μέτρων


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΠΡΟΣ ΚΡΙΣΗ! Το Πίρι Ρέις φουντώνει ξανά το Αιγαίο – Σκιά στη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν και εκνευρισμός από Chevron

    317 shares
    Share 127 Tweet 79
  • Στο «στόχαστρο» των ΗΠΑ ο Πειραιάς — Πώς τα διεθνή μέσα καταγράφουν τη μάχη για τον περιορισμό της Κίνας στα λιμάνια

    202 shares
    Share 81 Tweet 51
  • Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    454 shares
    Share 182 Tweet 114
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ και νέο «Dashboard του Πολίτη»: Αυξήσεις, τέλος στην προσωπική διαφορά και όλα τα ένσημα με ένα κλικ στο κινητό 

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2026: Αυξήσεις έως 1.200€, τέλος οι συμψηφισμοί, πληρωμή 250€ και αλλαγές στην ΕΑΣ – Όλα τα σενάρια για 671.000 δικαιούχους

    141 shares
    Share 56 Tweet 35
  • Αγροτικά SOS: Σε 5 χρόνια θα μείνουν 200.000 παραγωγοί – Το ελαιόλαδο στα 5,20€/κιλό αλλάζει τις ισορροπίες

    409 shares
    Share 164 Tweet 102
  • ΑΓΡΟΤΕΣ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ποινή 100 εκατ. για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές – ΟΣΔΕ 2025, ΑΤΑΚ και το «θρίλερ» του ΟΠΕΚΕΠΕ

    117 shares
    Share 47 Tweet 29
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch