Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Βόλτα ζωής στην Θεσσαλονίκη με το Κυριάκο

TechTeam από TechTeam
28/11/2020 18:56
Ενημερώθηκε: 28/11/2020 21:21:52
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
60
SHARES
128
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δεν ξέρω γιατί αλλά θεωρώ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δρα πάντα συντονισμένα σε ένα καλά κουρδισμένο πρόγραμμα.

Η επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη έχει το μήνυμα ΠΡΟΣΟΧΗ στην ΠΑΝΔΗΜΙΑ!

Μετά τα αυξημένα κρούσματα στην Βόρειο Ελλάδα θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά όλους τους φορείς υγείας που παλεύουν με νύχια και με δόντια για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Με ΜΕΘ που είναι σε πληρότητα με κινδύνους σε όλα τα μέτωπα!

Το ίδιο κάνει και ο Χρυσοχοΐδης στην Πάτρα. Μένουμε σπίτι το μήνυμά του.

 

To πρωθυπουργό υποδέχτηκαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έδωσαν δώρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, του έδωσαν ένα βιβλίο και ένα χειροτέχνημα που έφτιαξαν παιδιά της παιδοψυχιατρικής κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

Ο πρωθυπουργός έχοντας μια σύντομη συνομιλία με όσους τον υποδέχτηκαν, έκανε λόγο για στήριξη στους γιατρούς και για την οικοδόμηση ενός νέου συστήματος υγείας.

«Το σύστημα υγείας, πιέστηκε, πιέζεται, όμως αντέχει», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας το μήνυμα πως όλοι πρέπει να προσέχουν όσο υπάρχει αυτή η κρίση.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε ο πρωθυπουργός.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα πρέπει όλοι να προσέχουμε ώστε να περάσουμε στην απέναντι όχθη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερες απώλειες».

Επεσήμανε ότι πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες, τώρα μάλιστα που αρχίζει κάπως να μειώνεται το ιικό φορτίο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ακόμη ότι «είναι απαραίτητο να κάνουμε όλοι το εμβόλιο» το οποίο, όπως επανέλαβε, «θα είναι δωρεάν» και προανήγγειλε μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία. «Οι γιατροί θα κάνουν πρώτοι το εμβόλιο και θα ενθαρρύνουν τους πολίτες να κάνουν εμβολιασμό από τον Ιανουάριο οπότε ξεκινά ο εμβολιασμός.

Ο πρωθυπουργός έχοντας μια σύντομη συνομιλία με όσους τον υποδέχτηκαν, έκανε λόγο για στήριξη στους γιατρούς και για την οικοδόμηση ενός νέου συστήματος υγείας. Τόνισε επίσης ότι γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν ενώ δεσμεύτηκε για περαιτέρω ενίσχυση των ΜΕΘ.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη κατά της πανδημίας στην πρώτη γραμμή και υπογράμμισε:«Είμαστε βαθιά υποχρεωμένοι. Ολη η ελληνική κοινωνία στέκεται με σεβασμό απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιέστηκε και πιέζεται, όμως αντέχει και θα αντέξει»”.

Παράλληλα είπε ότι όλη η ελληνική κοινωνία στέκεται με σεβασμό απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και επισήμανε: «Δεν είμαστε εδώ πέρα για να ωραιοποιήσουμε καμία απολύτως κατάσταση. Είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε -όπως σας είπα- τη στήριξη σε όλο το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά εδώ στη Θεσσαλονίκη, στη Βόρεια Ελλάδα η οποία δοκιμάζεται, να έχω μία προσωπική εικόνα της κατάστασης αλλά και να μιλήσω τη γλώσσα της αλήθειας και της αισιοδοξίας».

Συνομιλώντας με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό τους ευχαρίστησε για τον αγώνα που δίνουν στην πρώτη γραμμή και σημείωσε: «Κάνετε πολύ σπουδαία δουλειά. Είμαστε βαθιά υποχρεωμένοι. Ολη η ελληνική κοινωνία στέκεται με σεβασμό απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιέστηκε και πιέζεται. Αντέχει όμως και θα αντέξει. Και να ξέρετε ότι θα έχει την αμέριστη στήριξη της πολιτείας και την αμέριστη προσωπική μου φροντίδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εσείς στέλνετε πάνω από όλα το μήνυμα ότι μέχρι να περάσει αυτή η κρίση πρέπει όλοι να προσέχουμε.

Έχουμε ήδη τις πρώτες ενθαρρυντικές ενδείξεις ότι αρχίζει κάπως να μειώνεται το ιικό φορτίο ειδικά εδώ στη Βόρειο Ελλάδα, αλλά πιστεύω ότι και όλοι οι συμπολίτες μας θα καταλάβουν ότι και ως ένδειξη σεβασμού σε εσάς πάνω από όλα, που δίνετε αυτόν τον αγώνα 24 ώρες το 24ωρο πρέπει όλοι να προσέξουμε για να περάσουμε στην άλλη όχθη του ποταμού με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά ειδικά γιατί ξέρω ότι και στην παιδοψυχιατρική κάνετε μια σπουδαία δουλειά», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκπρόσωπος των νοσηλευτριών, υποδεχόμενη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέφερε: «Κύριε Πρωθυπουργέ, μας τιμά η παρουσία σας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ευελπιστούμε στην περαιτέρω στήριξή σας γιατί το προσωπικό καταβαλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στον πολύ μεγάλο αριθμό των ασθενών και αυτό εμπράκτως καθημερινά το κάνει με αυτοθυσία και υπεράνθρωπη προσπάθεια».

«Στο πρόσωπό σας να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, ειδικά στο προσωπικό του Ιπποκρατείου. Ξέρω τι έχετε κάνει τις τελευταίες εβδομάδες. Ξέρετε ότι και η πολιτεία έχει σταθεί δίπλα στο νοσοκομείο, το έχει ενισχύσει με παραπάνω προσωπικό, αυτή ήταν η ελάχιστη υποχρέωσή μας απέναντι στα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Θα ξεπεράσουμε και αυτή την περιπέτεια. Και ειδικά για το νοσηλευτικό προσωπικό, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, στο πρόσωπό σας σε όλες τις νοσηλεύτριες, σε όλους τους νοσηλευτές, σε όλη τη χώρα και ειδικά εδώ στο Ιπποκράτειο το οποίο βρέθηκε, βρίσκεται και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης», απάντησε ο πρωθυπουργός.

 

 

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη, που παρεχώρησε στο ραδιόφωνο Status fm στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Θεσσαλονίκη δηλώνοντας πως κατανοεί μεν την κούραση των πολιτών, αλλά ζητά λίγη ακόμα υπομονή.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

«Ζητώ πραγματικά λίγη υπομονή και ακόμη μία παραπάνω προσπάθεια εν όψει των Χριστουγέννων. Καταλαβαίνω απόλυτα την κούραση, τη στεναχώρια, τον θύμο ακόμη και τον φόβο για ό,τι έχει συμβεί εδώ στην Θεσσαλονίκη. Πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε τις συνάξεις στα σπίτια, είναι ο πλέον επικίνδυνος τρόπος μετάδοσης του ιού, θα επιτρέψουμε μόνο μία συν μία οικογένεια για τις γιορτές, διαλέξτε με ποια οικογένεια θέλετε να περάσετε τις γιορτές, σε αυτό το σημείο θα είμαστε πολύ αυστηροί, αυτό μπορώ να σας το πω. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά, πολύ πιο μαζεμένα, γιατί πολύ απλά, έτσι πρέπει να γίνει», είναι το κεντρικό μήνυμα του Πρωθυπουργού.

Μητσοτάκης: «Θα ήταν ανεπίτρεπτο ένα τρίτο κύμα της πανδημίας»

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για τον κυβερνητικό σχεδιασμό περί της σταδιακής άρσης του lockdown, προϊδέασε πως η κυβέρνηση θα είναι πολύ προσεκτική και συντηρητική στην προσέγγιση της: «Δεν επιτρέπεται τώρα, που είδαμε πόσο δυνατά μας χτύπησε το δεύτερο κύμα, τώρα που θα ξεκινήσουμε να χαλαρώνουμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρίτο κύμα, αυτό θα ήταν ανεπίτρεπτο» προειδοποίησε ο κ. Μητσοτάκης, που ανέδειξε κ νέου τη σημασία της ατομικής υπευθυνότητας για τη συμμόρφωση στα μέτρα των ειδικών, ως το κύριο μέσο για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας.

Μητσοτάκης: «Δεν θα ξεφύγουμε από την πανδημία, εάν δεν υπάρξει ικανός εμβολιασμός»
Αναφερόμενος στον επικείμενο εμβολιασμό του πληθυσμού κατά του ιού του κορωνοιού, ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πως πρώτος αυτός και η οικογένεια του θα κάνουν το εμβόλιο και προέτρεψε τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς να πράξουν το ίδιο, καθώς, όπως σημείωσε, τα εμβόλια, που θα εγκριθούν θα είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. «Δεν θα ξεφύγουμε από την πανδημία, εάν δεν υπάρξει ικανός εμβολιασμός. Θα ξεκινήσουμε μία μεγάλη εμβολιαστική καμπάνια» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, που χαρακτήρισε τα εμβόλια μεγάλο επίτευγμα της Ιατρικής. Σε αυτό το σημείο, μάλιστα, δεν δίστασε να υιοθετήσει πιο προσωπικό τόνο, επικαλούμενος την περιπέτειας της εκλιπούσας μητέρας του Μαρίκας, που έμεινε σχεδόν παράλυτη, όπως είπε, από την πολυομελίτιδα, για να θυμίσει πως η συγκεκριμένη ασθένεια δεν υπάρχει πλέον εξ αιτίας του εμβολίου. Γνωστοποίησε, μάλιστα, πως στο Υπουργείο Υγείας υπάρχει λεπτομερής σχεδιασμός για το πως θα γίνει ο εμβολιασμός, ενώ σε σχετική ερώτηση τόνισε πως όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν πιθανώς να αντιμετωπίσουν προβλήματά κατά τις μετακινήσεις του με τα αεροπλάνα.

Μητσοτάκης: «Μόνος δρόμος για την κυβέρνηση είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας»
Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε, εξάλλου, να ευχαριστήσει εκ νέου ιατρούς και νοσηλευτές για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, που καταβάλλουν και τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι το Σύστημα Υγείας λειτουργεί «στα κόκκινα», ιδίως στην Βόρειο Ελλάδα, τα νοσοκομεία μας, άντεξαν, αντέχουν και θα αντέξουν. «Έχει γίνει πολύ σημαντική δουλειά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού και του Φθινοπώρου φροντίσαμε να προμηθευτούμε όλα τα απαραίτητα υλικά, ώστε να εξοπλίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, αυτήν τη στιγμή έχουμε πάνω από 1230 κλίνες, όταν παραλάβαμε 567», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, και προσέθεσε πως τα πρώτα ενθαρρυντικά νέα σε ό, τι αφορά στην τιθάσευση της επιδημιολογικής καμπύλης στην Θεσσαλονίκη είναι πλέον ορατά, καθώς, όπως γνωστοποίησε, για πρώτη φορά χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου το ισοζύγιο εισαγωγών – εξαγωγών είναι πιο θετικό, άρα μειώνεται η πίεση στο ΕΣΥ. «Μόνος δρόμος για την κυβέρνηση είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας. Κάθε ανθρώπινη ζωή, που χάνεται είναι μία τραγωδία και κάθε ώρα και ημέρα καταβάλλονται προσπάθειες να σωθούν ανθρώπινες ζωές», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης: «Η στείρα αντιπολίτευση, σαν να επιζητά την καταστροφή για να διεκδικήσει πολιτικό οξυγόνο»
Ερωτηθείς σχετικώς, απήντησε ότι αυτήν την ώρα δεν υπάρχει εισήγηση από το Υπουργείο Υγείας για περισσότερες επιτάξεις ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων, ενώ διαβεβαίωσε πως όταν χρειάζεται θα γίνονται και αεροδιακομίδες, όπως αυτές των τελευταίων 24ωρων. Ο ίδιος επανέλαβε πως είναι ανοιχτός στην καλόπιστη κριτική, υπενθύμισε, μάλιστα, πως έχει κάνει την αυτοκριτική του ότι πιθανώς κάποια μέτρα θα έπρεπε να είχαν ληφθεί νωρίτερα, μολονότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια εισήγηση, όπως είπε, επέκρινε, ωστόσο, τη στάση μέρους της αντιπολίτευσης: «Η στείρα αντιπολίτευση, σαν να επιζητά την καταστροφή για να διεκδικήσει πολιτικό οξυγόνο, πραγματικά με ξεπερνά, αλλά αυτό θα το κρίνουν οι πολίτες». Κατήγορησε, μάλιστα, στελέχη της ότι διαστρέβλωνουν με χυδαίο τρόπο λεγόμενα στενών συνεργάτων του ενώ στις επικρίσεις σε ό,τι αφορά στο άνοιγμα του τουρισμού, κάλεσε όλους όσοι ασπάζονται τη συγκεκριμένη επιχειρηματολογία να υποδείξουν τους τρόπους, με τους οποίους η κυβέρνηση θα αναπλήρωνε τα έσοδα από την τουριστική κίνηση.

Σε ερώτηση, δε, για την απροθυμία του κλάδου των εφοριακών να υπάρχει απογευματινή βάρδια από τις 15:00μμ έως τις 19:00μμ, ο πρωθυπουργός διεμήνυσε: «Μερικές φορές στο Δημόσιο νιώθω πως λειτουργούν δύο ταχύτητες: από τη μία όσοι υπερβάλλουν εαυτούς και από την άλλη, ευτυχώς, μικρές εξαιρέσεις, που νιώθουν πως δεν πρέπει να καταβάλλουν επιπρόσθετη προσπάθεια για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. Τους προτρέπω να αναθεωρήσουν τη στάση τους». διαβεβαίωσε, πάντως, ότι η Ελλάδα αποκτά με γρήγορα βήματα αποτελεσματικό Κράτος, τέτοιο που θέλουν οι πολίτες.

Η απάντηση Μητσοτάκη για το «μαξιλάρι» ΣΥΡΙΖΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε πως το Κράτος έχει κάνει πολλά σε ό,τι αφορά στην οικονομική στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων, που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού, επικαλούμενος μεταξύ άλλων το μέτρο της επιστρεπτέας προκαταβολής και το προστατευτικό πλέγμα για τους εργαζομένους, που δεν μπορούν να εργαστούν εν όσω διαρκεί το lockdown. Σε ό,τι αφορά στην κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική πολιτική, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η οικονομική πολιτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρίθηκε στις πρόσφατες εκλογές. Υπενθύμισε πως επί των ημερών του η χώρα μπήκε στο πρόγραμμα QE( ποσοτικής χαλάρωσης ) χαλάρωσαν οι δημοσιονομικοί περιορισμοί και έχει προλάβει, ήδη, να δανειστεί περί τα 16 δις ευρώ με ιστορικά χαμηλά επιτόκια .

«’Αρα αυτό, που κάποιοι αποκαλούν «μαξιλάρι ΣΥΡΙΖΑ» δεν υπάρχει πλέον καθώς από τα διαθέσιμα τα μισά είναι δεσμευμένα και τα άλλα μισά έχουν αντληθεί στην περίοδο της Νέας Δημοκρατίας» σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο πρωθυπουργός, άλλωστε, διευκρίνισε πως δεν τον προβληματίζει τόσο η αναμενόμενη ονομαστική αύξηση του χρέους, καθώς, όπως σημείωσε, μετά την πανδημία θα υπάρξει απότομη αύξηση του Ακαθάριστου Εθνικού Προιόντος, προσθέτοντας πως σε όλες τις χώρες, που δοκιμάζονται από τον κορωνοϊό παρατηρείται αύξηση του εθνικού χρέους.

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑθεσσαλονίκηΙπποκράτειοΜητσοτάκηςνοσοκομείοπαπανικολάου
Προηγούμενο Άρθρο

ΕΜΥ: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

Επόμενο Άρθρο

Με τον Μητροπολίτη Πατρών συναντήθηκε ο Χρυσοχοΐδης

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ – Τυχερό μου αστέρι

23/06/2025 | 00:13
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 23 Ιουνίου, εορτολόγιο: Αγία Αγριππίνα

23/06/2025 | 00:05
HOT NEWS

Alex Rasov

22/06/2025 | 23:45
HOT NEWS

Πώς η σκευωρία της εσχάτης προδοσίας που έστησε η αντιπολίτευση, ενισχύει ακόμη περισσότερο τον Μητσοτάκη

22/06/2025 | 22:13
The aircraft carrier USS Dwight D. Eisenhower and other warships crosses the Strait of Hormuz into the Persian Gulf on Sunday, Nov. 26, 2023, as part of a wider American deployment in the Middle East amid the Israel-Hamas war. The Eisenhower was accompanied by the guided-missile cruiser USS Philippine Sea, the guided-missile destroyers USS Gravely and the USS Stethem and the French frigate Languedoc. (Information Technician Second Class Ruskin Naval/U.S. Navy via AP)
Featured

Tο Ιράν αποφάσισε να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ – Τι σημαίνει αυτό για το διεθνές εμπόριο

22/06/2025 | 21:31
Featured

Παρίσι, Βερολίνο και Λονδίνο καλούν το Ιράν να δεσμευθεί σε διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά

22/06/2025 | 21:19
HOT NEWS

Τι ανησυχεί περισσότερο την Κυβέρνηση για τη Μέση Ανατολή

22/06/2025 | 21:13
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Ανέβηκε στα 7 εκατομμύρια ο Παναθηναϊκός για τον Ουναϊ»

22/06/2025 | 21:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Με τον Μητροπολίτη Πατρών συναντήθηκε ο Χρυσοχοΐδης


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ – Διάγγελμα Τραμπ: Εξαλείψαμε πλήρως τους στόχους στο Ιράν – Για 40 χρόνια λένε «θάνατο στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ»

    2230 shares
    Share 892 Tweet 558
  • Ραγδαίες εξελίξεις: Από το διάγγελμα Τραμπ, στον εφιάλτη του Τρίτου Παγκόσμιου – Ρωσία, Κίνα και Β. Κορέα στο πλευρό του Ιράν

    1227 shares
    Share 491 Tweet 307
  • Φωτιά στη Χίο: Σε τρία μέτωπα οι φλόγες – Συνεχείς εντολές εκκένωσης από το 112

    548 shares
    Share 219 Tweet 137
  • Το Ισραήλ αύξησε τα επίπεδα συναγερμού μετά την αμερικανική επίθεση στο Ιράν

    538 shares
    Share 215 Tweet 135
  • Με βόμβες «bunker buster» χτύπησαν οι ΗΠΑ τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, με βομβαρδιστικά Β-2 Spirit

    506 shares
    Share 202 Tweet 127
  • ΠΟΛΕΜΟΣ LIVE: 12 bunker-buster, 3 στόχοι, 1 δήλωση πολέμου – «Η Μέση Ανατολή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια»

    485 shares
    Share 194 Tweet 121
  • Το Ισραήλ λέει ότι αποτράπηκε ιρανική επίθεση κατά υπηκόων του στην Κύπρο – Το σχέδιο θα υλοποιούσαν οι Φρουροί της Επανάστασης

    2494 shares
    Share 998 Tweet 624
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch