Τετάρτη, 7 Μαΐου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

ΥΠΕΘΟ: Η ελληνική οικονομία σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης – Στο 2% ο πληθωρισμός την επόμενη διετία

Newsroom από Newsroom
18/11/2024 09:00
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
55
SHARES
118
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΥΠΕΘΟ: Η Ελλάδα βρίσκεται σε σταθερή πορεία ανάπτυξης και σύγκλισης με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, αναφέρει, μεταξύ άλλων, το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, σχολιάζοντας τις φθινοπωρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα έτη 2024, 2025 και 2026, που δημοσιεύτηκαν σήμερα.

Σύμφωνα με το υπουργείο, αυτές επιβεβαιώνουν ότι μέσα σε ένα οικονομικό περιβάλλον σχετικά χαμηλής οικονομικής ανάπτυξης στην ευρωπαϊκή ήπειρο, η ελληνική οικονομία συνεχίζει την πολύ θετική της πορεία και την σύγκλιση της προς τον ευρωπαϊκό μέσο όρο: Τόσο φέτος όσο και τα επόμενα δύο χρόνια, η Επιτροπή προβλέπει ότι η χώρα μας θα επιτύχει ρυθμούς ανάπτυξης σημαντικά υψηλότερους από τον μέσο όρο της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόσο σε ό,τι αφορά στον συνολικό όσο και στο κατά κεφαλή πραγματικό ΑΕΠ. Ταυτόχρονα, οι προβλέψεις επιβεβαιώνουν τη συνεχιζόμενη αλλαγή στο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, όπως αυτή αποτυπώνεται: (α) στην συνεχιζόμενη αύξηση του ποσοστού των επενδύσεων και των εξαγωγών στο ΑΕΠ, (β) στην επιταχυνόμενη αύξηση των παραγωγικών της δυνατοτήτων, όπως αυτή μετριέται από την αύξηση της παραγωγικότητας και του δυνητικού ΑΕΠ, και (γ) την συνεχιζόμενη αύξηση της συμμετοχής των διεθνώς εμπορεύσιμων αγαθών και υπηρεσιών που παράγονται από τον ιδιωτικό τομέα στην συνολική οικονομική δραστηριότητα.

Θεαματική μείωση του δημοσίου χρέους
Από το υπουργείο επισημαίνεται ότι οι θετικές αυτές εξελίξεις αναμένεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Επιτροπής, να έχουν χειροπιαστό αποτύπωμα στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτών, μέσα από την περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης, την περαιτέρω μείωση της ανεργίας, και την συνέχεια στην αύξηση των πραγματικών κατά κεφαλή απολαβών των εργαζομένων. Το βιοτικό επίπεδο των πολιτών επίσης θα στηριχθεί μέσα από την αύξηση της ποσότητας και ποιότητας των δημοσιών υπηρεσιών, η οποία θα προκύψει από την προβλεπόμενη επιταχυνόμενη αύξηση των δημοσίων επενδύσεων.

Παράλληλα, οι προβλέψεις της Επιτροπής αναδεικνύουν τη συνεχιζόμενη θεαματική μείωση του ελληνικού δημοσίου χρέους ως προς το ΑΕΠ, η οποία οδηγείται από την αύξηση του πραγματικού ΑΕΠ και τα διατηρήσιμα πρωτογενή πλεονάσματα που προκαλεί η υψηλή ανάπτυξη και η μείωση της φοροδιαφυγής.

Τέλος, επιβεβαιώνουν τη σταθερή καθοδική πορεία του πληθωρισμού, ο οποίος μετά το μεγάλο παγκόσμιο ενεργειακό/πληθωριστικό σοκ του 2022 βρίσκεται σε τροχιά αποκλιμάκωσης και επαναφοράς στον στόχο του 2% εντός της επόμενης διετίας.

Συνολικά, σύμφωνα με το ΥΠΕΘΟ, οι φθινοπωρινές προβλέψεις της Επιτροπής επιβεβαιώνουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε σταθερή πορεία ανάπτυξης και σύγκλισης με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Δείχνουν ότι η σωστή οικονομική και υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική που με συνέχεια και συνέπεια εφαρμόζει η κυβέρνηση οδηγούν την χώρα με ασφάλεια μπροστά, με ολοένα και μεγαλύτερο όφελος για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Η πορεία αυτή θα συνεχιστεί, γιατί αποδεδειγμένα είναι η σωστή πορεία ώστε η χώρα μας να επιτύχει τον μεγάλο οικονομικό και κοινωνικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την σύγκλιση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Οι ρυθμοί ανάπτυξης
Παράλληλα, το υπουργείο προβαίνει σε τρία ειδικότερα σχόλια, τα οποία αξίζουν μιας πιο αναλυτικής αναφοράς, και τα οποία είναι τα παρακάτω:

Πρώτο, και σε ό,τι αφορά στο πραγματικό ΑΕΠ, Ελλάδα αναμένεται να πετύχει ρυθμό ανάπτυξης ίσο με 2,1% το 2024, 2,3% το 2025 και 2,2% το 2026. Οι ρυθμοί αυτοί, που βρίσκονται κοντά στις προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού- Διαρθρωτικού Σχεδίου 2025- 2028, είναι σημαντικά υψηλότεροι των προβλέψεων της Επιτροπής για τον ευρωπαϊκό μέσο όρο (0,9%, 1,5% και 1,8% αντίστοιχα). Η διαφορά υπέρ της Ελλάδας είναι ακόμα μεγαλύτερη σε ό,τι αφορά στις προβλέψεις για το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, το οποίο προβλέπεται να αυξηθεί κατά 2,6%, 2,7% και 2,6% αντίστοιχα το 2024, 2025 και 2026, έναντι 0,6%, 1,3% και 1,6% στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεύτερο, και σε ό,τι αφορά στις πηγές της ανάπτυξης, το κύριο χαρακτηριστικό είναι η προβλεπόμενη ποσοστιαία αύξηση των επενδύσεων, η οποία για την τριετία 2024- 2026 (υποστηριζόμενη από τη βελτίωση των χρηματοπιστωτικών συνθηκών και την επιτυχή εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας) αναμένεται να είναι πολλαπλάσια του ευρωπαϊκού μέσου όρου, και πολύ υψηλότερη του συνολικού ρυθμού αύξησης του ελληνικού ΑΕΠ. Έτσι, τα επόμενα χρόνια η ελληνική οικονομία θα συνεχίσει να καλύπτει, όπως ήδη κάνει, το μεγάλο επενδυτικό κενό της περασμένης δεκαετίας. Σε σχέση με τις εαρινές της προβλέψεις, η Επιτροπή έχει ανεβάσει τις προβλέψεις της για την αύξηση των επενδύσεων για τα έτη 2024 και 2025. Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι η Επιτροπή αναμένει η αύξηση των επενδύσεων να οδηγηθεί κυρίως από αύξηση των επενδύσεων σε παραγωγικό εξοπλισμό, και δευτερευόντως από επενδύσεις σε κατασκευές. Μεγαλύτερη του ρυθμού ανάπτυξης του συνολικού ΑΕΠ αναμένεται να είναι τα επόμενα τρία χρόνια και η αύξηση εξαγωγών αγαθών και υπηρεσιών, δίνοντας έτσι συνέχεια στην μεγάλη αύξηση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

Όπως προκύπτει από τις προβλέψεις της Επιτροπής, η αύξηση της συμμετοχής του διεθνώς ανταγωνιστικού, εμπορεύσιμου τομέα στο συνολικό ΑΕΠ, σε συνδυασμό με την προβλεπόμενη αύξηση των παραγωγικών επενδύσεων, θα αυξήσει την παραγωγικότητα της ελληνικής οικονομίας και τη συνολική παραγωγική της ικανότητα (όπως αυτή αποτυπώνεται στο δυνητικό ΑΕΠ) σε βαθμό επιταχυνόμενο και μεγαλύτερο από τις αντίστοιχες ποσοστιαίες αυξήσεις που αναμένεται να καταγραφούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση την επόμενη τριετία. Τα παραπάνω αποτελούν στέρεες βάσεις για τη σταθερή αύξηση του πραγματικού κατά κεφαλή ΑΕΠ και των πραγματικών απολαβών των εργαζομένων, όπως αυτές καταγράφονται στις προβλέψεις της Επιτροπής. Σε συνδυασμό με τα κέρδη ανταγωνιστικότητας που απορρέουν από τη μεταρρυθμιστική πολιτική της κυβέρνησης, και με την υποστήριξη της ανάκαμψης της εξωτερικής ζήτησης, αποτελούν επίσης στέρεες βάσεις για την σταδιακή μείωση του ελλείμματος του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών το οποίο, όπως σημειώνει και η Επιτροπή, είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αύξηση των παραγωγικών επενδύσεων.

Τρίτο, και σε ό,τι αφορά στις δημοσιονομικές προβλέψεις, η Επιτροπή προβλέπει ότι η Ελλάδα θα καταγράψει μια από τις καλύτερες δημοσιονομικές επιδόσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα επόμενα τρία χρόνια, ιδιαίτερα σε όρους πρωτογενούς πλεονάσματος, όπου για το 2024 η χώρα μας αναμένεται να καταγράψει την τρίτη καλύτερη επίδοση στην ευρωζώνη (2,9% του ΑΕΠ), μετά από τις Ιρλανδία (5,1%), Κύπρο (4,7%) και πάνω από την Πορτογαλία (2,6%). Το θετικό αυτό δημοσιονομικό αποτέλεσμα, που κατά κύριο λόγο οφείλεται στην υψηλή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας αλλά και στη σημαντική μείωση της φοροδιαφυγής, έδωσε την δυνατότητα: (α) να χρηματοδοτηθούν φέτος, μέσω συμπληρωματικών προϋπολογισμών, σημαντικές αυξήσεις δημοσίων επενδύσεων προς όφελος της οικονομικής ανάπτυξης, του κράτους πρόνοιας και της κοινωνικής συνοχής, (β) να δοθεί, όπως έχει ανακοινωθεί, στο τέλος του έτους έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, και (γ) να μειωθεί γρηγορότερα το δημόσιο χρέος, το οποίο παρά τη μεγάλη μείωση που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια παραμένει το υψηλότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και του οποίου η περαιτέρω αποκλιμάκωση αποτελεί επιταχυντή ανάπτυξης και εγγύηση ανθεκτικότητας για την ελληνική οικονομία.

Πηγή: ΑΠΕ

Ετικέτες: ΥΠΕΘΟ
Προηγούμενο Άρθρο

Καιρός: Βροχές, υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη την ερχόμενη εβδομάδα – Αναλυτική πρόγνωση

Επόμενο Άρθρο

Τουσκ: «Η τελευταία μαζική ρωσική επίθεση στην Ουκρανία δείχνει την αποτυχία της διπλωματίας μέσω τηλεφωνημάτων»

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΥΠΕΘΟ: Αύξηση των δημοσίων επενδύσεων κατά 900 εκατ. ευρώ με έσοδα από ανάπτυξη και μείωση φοροδιαφυγής

16/09/2024 | 18:32
Featured

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 6,08 δισ. στο 10μηνο – Αυξημένα κατά 2,5 δισ. τα φορολογικά έσοδα – Ανοίγει ο δρόμος για νέο έκτακτο επίδομα

16/11/2023 | 10:13
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΥΠΕΘΟ: Προκήρυξη έργων αντιπλημμυρικής προστασίας προϋπολογισμού 260 εκατ. ευρώ

30/10/2023 | 18:30
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΥΠΕΘΟ: Προμήθεια 4 ελικοπτέρων βαρέως τύπου

29/09/2023 | 10:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τουσκ: «Η τελευταία μαζική ρωσική επίθεση στην Ουκρανία δείχνει την αποτυχία της διπλωματίας μέσω τηλεφωνημάτων»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • «Τον σκότωσα» – Οικογενειακή τραγωδία στην Αμφιλοχία σοκάρει τη χώρα

    402 shares
    Share 161 Tweet 101
  • Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τη δολοφονία Λυγγερίδη

    321 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Φόβος και τσουχτερά πρόστιμα για ανεπιτήρητα ζώα – Έως 12.000 ευρώ οι ποινές, έρχονται και πληρωμές ΕΛΓΑ για ζημιές

    294 shares
    Share 118 Tweet 74
  • Αναδρομικά 2025: Έως 3.500 ευρώ σε 45.000 απόστρατους – Πότε και πώς θα πληρωθούν

    286 shares
    Share 114 Tweet 72
  • Θεσσαλονίκη: Ελεύθερες οι τρεις ανήλικες που κατηγορούνται ότι χτύπησαν 14χρονη και βιντεοσκόπησαν την επίθεση

    270 shares
    Share 108 Tweet 68
  • ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ 2024: Τελευταία ευκαιρία έως 30 Μαΐου για δωρεάν διακοπές, εκδρομές, βιβλία και επιδόματα – Αναλυτικός οδηγός για δικαιούχους

    264 shares
    Share 106 Tweet 66
  • Πόλεμος προ των πυλών: Ινδία και Πακιστάν σε οριακή σύγκρουση – 33 νεκροί άμαχοι, κατεστραμμένα μαχητικά και παγκόσμια ανησυχία

    256 shares
    Share 102 Tweet 64
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch