Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική Featured

Alpha Bank: Στηρίζει την Αστυπάλαια να γίνει το πρώτο έξυπνο και βιώσιμο νησί της Μεσογείου

TechTeam από TechTeam
03/06/2022 15:09
σε Featured, HOT NEWS, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
A A
77
SHARES
163
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Παρουσία του Πρωθυπουργού και του CEO του Ομίλου Alpha Bank η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Κυκλική οικονομία στην πράξη” της Alpha Bank στο Δημοτικό Σχολείο Αστυπάλαιας. Η Τράπεζα Mεγάλη Xορηγός και της πρωτοβουλίας “AstyBus”

Την ουσιαστική στήριξή της να καταστεί η Αστυπάλαια νησί-πρότυπο στον τομέα της βιωσιμότητας στη Μεσόγειο παρέχει η Alpha Bank. Mε την εκπαιδευτική πρωτοβουλία “Κυκλική οικονομία στην πράξη” που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μαθητών του νησιού, αλλά και ως Μεγάλη Χορηγός του “AstyBus”, της νέας «πράσινης» και on-demand υπηρεσίας ηλεκτρικών αστικών συγκοινωνιών στο νησί, η Αlpha Bank επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τη δέσμευσή της για τη συνεχή αύξηση του θετικού της αποτυπώματος στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Ο Πρωθυπουργός στo πρώτο έξυπνο και βιώσιμο θερμοκήπιο

Η εκπαιδευτική πρωτοβουλία της Alpha Bank “Κυκλική οικονομία στην πράξη” αποτέλεσε τη βάση για το πρώτο έξυπνο και βιώσιμο θερμοκήπιο, που κατασκευάστηκε στον κήπο του Δημοτικού Σχολείου από τους μαθητές μαζί με την εκπαιδευτική ομάδα της Τράπεζας και της ΜΚΟ SciCo. Το θερμοκήπιο είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά με πλαστικά μπουκάλια, που τα παιδιά του Δημοτικού συνέλεξαν και επαναχρησιμοποίησαν, ενώ είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας χώρου και χώματος, οι οποίοι τροφοδοτούνται από ηλιακά πάνελ, ώστε να είναι ενεργειακά αυτόνομο, καθώς και με κάδο κομποστοποίησης για την επαναχρησιμοποίηση των υπολειμμάτων.

Στο δημοτικό σχολείου του νησιού βρέθηκε εχθές ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να επισκεφτεί το πρωτότυπο περιβαλλοντικό έργο των παιδιών και να ενημερωθεί για την πρωτοβουλία της Τράπεζας να συμβάλλει στην εκπαίδευση της νέας γενιάς της Αστυπάλαιας στις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο CEO του Ομίλου Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης και η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τους μαθητές και τους συνεχάρη για την προσπάθειά τους:

«Αποδείξατε τι μπορούμε να κάνουμε, σε αυτό το καταπληκτικό θερμοκήπιο το οποίο φτιάξατε. Νομίζω ότι θα την κρατήσετε αυτήν την εμπειρία και καθώς μεγαλώνετε θα βρίσκετε και άλλους τρόπους να συμμετέχετε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, διότι αν θέλουμε να σώσουμε τον πλανήτη χρειαζόμαστε όλοι να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι. Με μικρές κινήσεις, μερικές φορές, μπορούμε να κάνουμε μεγάλη διαφορά», είπε ο Πρωθυπουργός στα παιδιά.

Στο πλαίσιο της ομιλίας που απηύθυνε στους κατοίκους του νησιού, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία της Alpha Bank που πήρε σάρκα και οστά με τη συμβολή των μαθητών.

«Στο Δημοτικό σχολείο της Αστυπάλαιας, με την ευγενική χορηγία της Alpha Bank, τα παιδιά της πέμπτης και έκτης Δημοτικού ολοκλήρωσαν ένα πάρα πολύ ωραίο και πολύ εντυπωσιακό project, όπου χρησιμοποίησαν την τεχνολογία για να φτιάξουν ένα έξυπνο θερμοκήπιο, αποδεικνύοντας με βιωματικό τρόπο πως πραγματικά η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε τη ζωή μας και πως ο καθένας και η καθεμία από εμάς έχει ρόλο, τελικά, να παίξει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια την οποία πρέπει να κάνουμε, να κάνουμε την πράσινη μετάβαση πραγματικότητα», σημείωσε, προσθέτοντας: «Αυτή η νέα γενιά, αυτά τα 11χρονα και 12χρονα παιδιά θα είναι σύντομα οι πολίτες του αύριο, αυτοί θα πάρουν τη σκυτάλη από εμάς. Αυτοί θα καινοτομήσουν και σε αυτούς πρέπει να εμφυσήσουμε αυτές ακριβώς τις ιδέες, να τους εκπαιδεύσουμε να δουν τη γνώση ως μια δημιουργική διαδικασία, να αντιληφθούν τη σημασία αυτών των βιωματικών παρεμβάσεων και φυσικά να αντιληφθούν ότι η αλλαγή ξεκινάει από τον καθένα και από την καθεμία από εμάς».

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αστυπάλαιας παρουσίασαν στους κ. Μητσοτάκη και Ψάλτη τις αρχές λειτουργίας του θερμοκηπίου και τις λύσεις που βρήκαν προκειμένου να διασφαλίσουν την «κυκλική» λειτουργία του.

Μετά τη συνομιλία του με τις μαθήτριες και τους μαθητές αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου, ο CEO του Ομίλου Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης δήλωσε:

«Η Alpha Bank δίνει το ‘παρών’ στη μεγάλη πρωτοβουλία για να γίνει η Αστυπάλαια νησί-πρότυπο σε θέματα πράσινης μετάβασης. Ως η μόνη Τράπεζα στο νησί, στηρίζουμε την τοπική κοινωνία και οικονομία και υποστηρίζουμε ενεργά την πρωτοβουλία Astybus για ένα λειτουργικό και περιβαλλοντικά φιλικό δίκτυο συγκοινωνίας, ενώ συμβάλλουμε στην ευαισθητοποίηση για θέματα του περιβάλλοντος, βάζοντας την κυκλική οικονομία στην καθημερινότητα των κατοίκων της Αστυπάλαιας και κυρίως των παιδιών, των αυριανών πολιτών της χώρας μας. Η ενεργή συμμετοχή και το χαμόγελο των μαθητών και δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Αστυπάλαιας με κάνουν αισιόδοξο για την επιτυχία του εγχειρήματος».

Το τρίπτυχο δράσεων βιωσιμότητας και πράσινης ανάπτυξης της Alpha Bank στην Αστυπάλαια

«Κυκλική οικονομία στην πράξη»: εκπαιδευτική πρωτοβουλία της Alpha Bank για την ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής κουλτούρας και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς

Το πρότυπο πρόγραμμα «Κυκλική οικονομία στην πράξη», που δημιούργησε η Alpha Bank με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό SciCo (Science Communication) περιλαμβάνει κύκλο εκπαιδευτικών εργαστηρίων (workshops) στα σχολεία της Αστυπάλαιας. Τα workshops απευθύνθηκαν αρχικά στις μαθήτριες και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και θα συνεχιστούν με τη νέα σχολική χρονιά, λαμβάνοντας χαρακτήρα ευρύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος για την επιμόρφωση καθηγητών και μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου. Στον πρώτο κύκλο εργαστηρίων, το περιεχόμενο επικεντρώθηκε στο ζήτημα της διαθεσιμότητας και των εναλλακτικών λύσεων για τη διασφάλισή των φυσικών πόρων καθώς και στη χρήση της τεχνολογίας για την αποτελεσματικότερη αξιοποίησή τους.

“AstyBus” με τη στήριξη της Αlpha Bank

Η Alpha Bank είναι η Μεγάλη Χορηγός του “AstyBus”, μίας καινούργιας οn-demand υπηρεσίας που θα λειτουργεί στην Αστυπάλαια, με τη χρήση ηλεκτρικών van, η οποία θα προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στις μετακινήσεις των κατοίκων και των τουριστών, καθώς το δρομολόγιο του θα διαμορφώνεται με βάση τις ανάγκες των επιβατών, σε προνομιακές τιμές.

Το “AstyBus” υλοποιείται από την Πολιτεία σε συνεργασία με τον όμιλο Volkswagen. Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο νησί, ο CEO της Alpha Bank επισκέφθηκε το κέντρο διαχείρισης και φόρτισης ASTYBUS Hub, στο οποίο ξεναγήθηκε από υπευθύνους της Volkswagen, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Volskwagen Group Dr. Herbert Diess.

Η Alpha Bank, μόνη Τράπεζα στην Αστυπάλαια, στηρίζει τη χρηματοδότηση της ηλεκτροκίνησης στο νησί

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Alpha Bank συμμετέχει και στην κρατική δράση e-astypalea, με το καταναλωτικό δάνειο «Alpha Πράσινες Λύσεις – Ηλεκτροκίνηση», που αποτελεί την ιδανική λύση χρηματοδότησης για την αγορά οικολογικού μέσου μεταφοράς με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους αποκλειστικά για τους μόνιμους κατοίκους της Αστυπάλαιας.

Κατά την επίσκεψή του στην Αστυπάλαια, ο κ. Ψάλτης συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Λιανικής Τραπεζικής της Alpha Bank κ. Ισίδωρο Πάσσα επισκέφθηκε το Κατάστημα της Τράπεζας, το οποίο αποτελεί και το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα στο νησί. Τα Στελέχη της Διοίκησης συνομίλησαν με τον Διευθυντή και το Προσωπικό του Καταστήματος, με τις συζητήσεις τους να επικεντρώνονται στη στήριξη που παρέχει η Alpha Bank στην τοπική οικονομία και την κοινωνία, τόσο μέσω και των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί όσο και με την πλήρη αξιοποίηση των νέων εργαλείων τραπεζικής, με στόχο την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τους Πελάτες.

 

Ετικέτες: ALPHA BANKΑστυπάλαιαΨΑΛΤΗΣ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Βασίλης Ψάλτης: «Να κεφαλαιοποιήσουμε την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην ελληνική οικονομία»

26/06/2025 | 06:56
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Νίκος Σαλακάς (Alpha Bank): Στρατηγικές κινήσεις για την Alpha του μέλλοντος

23/06/2025 | 16:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

H Alpha Bank ενισχύει την προσβασιμότητα στον κινηματογράφο με την πρωτοβουλία «Σινεμά για Όλους»

06/06/2025 | 17:00
Featured

Πιερρακάκης για UniCredit-Alpha Bank: Απόδειξη της έμπρακτης εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία

28/05/2025 | 16:40
Load More
Επόμενο Άρθρο

Θεσσαλονίκη: 15ο συνέδριο για τους υδάτινους πόρους


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ισχυρό προειδοποιητικό σήμα από Έλληνες και ξένους σεισμολόγους – Ρήγματα στο κόκκινο: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο

    892 shares
    Share 357 Tweet 223
  • Γιορτή σήμερα 26 Ιουνίου, εορτολόγιο: Όσιος Δαβίδ από τη Θεσσαλονίκη

    576 shares
    Share 230 Tweet 144
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Αναδρομικά έως 8.459 ευρώ για 75.200 συνταξιούχους – Πληρωμές σε Απόστρατους, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ και Δημόσιο από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο

    366 shares
    Share 146 Tweet 92
  • Ιεροσόλυμα σε σταυροδρόμι: Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων υπό πίεση – Οι γεωπολιτικές εξελίξεις, τα ακίνητα και η αφανής μάχη επιρροής

    329 shares
    Share 132 Tweet 82
  • ΑΓΡΟΤΕΣ: Πρόστιμα έως 100.000€ για όσους αγνοήσουν την ΑΑΔΕ – Ποιες πληρωμές κάνει ο ΕΛΓΑ μέχρι Οκτώβριο 2025

    321 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Έφοδος στο Γ’ Τελωνείο Πειραιά με παραγγελία της Ευρωπαϊκής εισαγγελίας για απάτες από εκτελωνιστές – Οκτώ συλλήψεις – Κατασχέθηκαν 4,5 εκατ. ευρώ

    294 shares
    Share 118 Tweet 74
  • Αυστηρό μήνυμα από Βρυξέλλες σε Λιβύη: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να έχει νομικές συνέπειες

    290 shares
    Share 116 Tweet 73
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch