Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρηματιστήριο 2018 :ΟΤΕ, Jumbo, Motor Oil, Alpha Bank, Εθνική, Μυτιληναίος και ΟΠΑΠ

Newsroom από Newsroom
06/01/2018 22:36
Ενημερώθηκε: 06/01/2018 22:36:48
σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ 2018-Τι μηνύματα στέλνουν για την πορεία του Χρηματιστηρίου οι βασικές επιλογές των αναλυτών για το νέο έτος. Οι βασικές διαφορές με το 2017 και οι «καταλύτες». Οι υψηλές επιδόσεις των μετοχών και οι νέοι στόχοι.Tο 2017 ήταν… ευχάριστη περίοδος για όσους δραστηριοποιούνται στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, αφού σε δολαριακούς όρους αποτέλεσε την top αγορά μετοχών, ενώ τα ελληνικά ομόλογα για άλλη μία χρονιά ήταν η κορυφαία επιλογή στις επενδύσεις σταθερού εισοδήματος.

Καθώς, όμως, πολλά εσωτερικά μέτωπα παραμένουν ανοιχτά, υπάρχουν σημαντικά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις, από τις οποίες τελικά θα κριθεί η δυνατότητα της αγοράς να συνεχίσει να κινείται ανοδικά, σε μια χρονιά που εκ προοιμίου έχει χαρακτηριστεί κομβική για την ελληνική οικονομία.

Έτσι, καθώς με το νέο έτος εύλογα αναζητούνται οι προοπτικές για το ελληνικό χρηματιστήριο, οι μέσες τιμές-στόχοι για τις ελληνικές μετοχές εισέρχονται στο προσκήνιο για να ιχνηλατηθούν τόσο οι προοπτικές επιμέρους εταιρειών όσο και η γενικότερη τάση στην ελληνική αγορά

Καθώς το 2018 κάνει τα πρώτα του βήματα, στο μικροσκόπιο των αναλυτών και των διαχειριστών μπαίνουν τρία στοιχεία με σημαντική βαρύτητα που είναι μπροστά μας από τον πρώτο κιόλας μήνα του έτους:

1. Το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης με την επικύρωση στο Eurogroup στις 22/01
2. Την έκθεση της S&P για την ελληνική οικονομία στις 19/01.
3. Στο τέλος του μήνα την ανακοίνωση από τη European Bank Authority (EBA) των όρων του stress tests για το βασικό και δυσμενές σενάριο για τις ελληνικές τράπεζες.

Επίσης, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα τεθούν επί τάπητος τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος, η συμμετοχή των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) της ΕΚΤ, οι πιθανές νέες εκδόσεις ομολόγων με αρωγό το εξαιρετικά θετικό κλίμα των ευρωπαϊκών αγορών, αλλά και το τέλος του μνημονίου και η είσοδος της χώρας σε μια νέα περίοδο.

Για τις μετοχές, όμως, το 2018 η προσέγγιση είναι διαφορετική αφού πολλές από τις μετοχές που στις αρχές του 2017 ήταν εξόφθαλμα φθηνές, πλέον έχουν ανατιμηθεί σημαντικά. Η γενική ιδέα είναι επιχειρήσεις με χαρακτηριστικά όπως ισχυρές ταμειακές ροές, χαμηλό δανεισμό σε σχέση με τα λειτουργικά κέρδη και πιο ελκυστικούς δείκτες EV/EBITDA σε σχέση με τις αντίστοιχές εταιρείες στο εξωτερικό, ικανές να ανατιμηθούν και από την πτώση των αποδόσεων των ομολόγων. Σημαντική αλλαγή, ωστόσο, καταγράφεται με την επιστροφή των αναλυτών στις τραπεζικές μετοχές, παρά τα υψηλά ρίσκα που εξακολουθούν να τις συντροφεύουν.

Τι επιλέγουν – τι εκτιμούν
Οι κύριες επιλογές των αναλυτών για το 2018 είναι οι τίτλοι των ΟΤΕ, Jumbo, Motor Oil, Alpha Bank ΑΛΦΑ +1,60%, Εθνική Τράπεζα, Μυτιληναίος και ΟΠΑΠ.

Πιο αναλυτικά:

-Η μετοχή του ΟΤΕ παραμένει το top pick στην ελληνική αγορά μετοχών για το 2018, όπως και για το 2017, με 14 θετικές και καμία αρνητική σύσταση από τους αναλυτές. Το 2017 ολοκληρώθηκε με σαφή υπεραπόδοση έναντι της αγοράς και του Γενικού Δείκτη. Το περιθώριο ανόδου είναι πλέον μικρό, στο 7%, αφού η μέση τιμή-στόχος είναι τα 12,6 ευρώ ανά μετοχή, ωστόσο ο ΟΤΕ αποτελεί φαβορί για αύξηση της τιμής-στόχου μόλις οι νέες χαμηλότερες αποδόσεις των ομολόγων αποτυπωθούν στα μοντέλα των αναλυτών.

-Η Jumbo επιστρέφει στις top επιλογές ενώ ήταν και στα top picks από τις ευρωπαϊκές μετοχές με 11 θετικές συστάσεις και μία αρνητική. Το 2017 υποαπέδωσε του Χ.Α. με πτώση 1,1%. Εμφανίζει, ωστόσο, 13% περιθώριο ανόδου από αυτά τα επίπεδα, αφού η μέση τιμή-στόχος είναι τα 16,87 ευρώ.

-Με υψηλή απόδοση στο τελευταίο έτος διαμορφώνεται ο τίτλος της Motor Oil, της τάξεως του 43%, ξεπερνώντας αισθητά την αγορά. Η μέση-τιμή στόχος είναι πλέον στα 23,32 ευρώ ανά μετοχή. Απέχει 22% από τη μέση τιμή-στόχο της, ενώ αποτελεί η κορυφαία επιλογή με 10 θετικές συστάσεις από τους αναλυτές και καμία αρνητική.

-Για την Alpha Bank ΑΛΦΑ +1,60%, η μέση τιμή-στόχος αναθεωρήθηκε καθοδικά στα 2,50 ευρώ και πλέον το ανοδικό περιθώριο είναι της τάξεως του 35% από τα τρέχοντα επίπεδα. Ωστόσο, είναι αρκετά πιθανό οι ξένοι επενδυτικοί οίκοι να αλλάξουν προσέγγιση από την εξέλιξη της συμφωνίας. Το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται με 10 θετικές και μία αρνητική σύσταση από τους αναλυτές. Για το 2017, η πορεία της ήταν πολύ ευμετάβλητη και έκλεισε με πτώση 5,9%.

-Για τη Μυτιληναίος, η μέση τιμή-στόχος έχει πλέον διαμορφωθεί στα 12,5 ευρώ, με περιθώριο απόδοσης 35%, αν και στο προηγούμενο δωδεκάμηνο η τιμή στο ταμπλό ξεπέρασε σε αποδόσεις την αγορά με +49%.

-Αντίστοιχη εικόνα και για την Εθνική Τράπεζα, για την οποία η τιμή-στόχος είναι στο 0,368 ευρώ και το περιθώριο είναι 14% από τα τρέχοντα επίπεδα. Επίσης η μελλοντική της πορεία εξαρτάται υπέρμετρα από τα stress test και τη διαπραγμάτευση. Το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται με 8 θετικές και μία αρνητική σύσταση από τους αναλυτές. Το 2017 ήταν ιδιαίτερα θετικό με απόδοση 29%.

-Για τον ΟΠΑΠ, οι αναλυτές εμφανίζονται ιδιαίτερα θετικοί, αλλά το περιθώριο ανόδου από τα τρέχοντα επίπεδα είναι αρνητικό αφού πλέον η μέση τιμή-στόχος τίθεται στα 10,05 ευρώ και στο ταμπλό αποτιμάται στα 10,65 ευρώ. Όπως και στον ΟΤΕ, μόλις ενταχθούν στα μοντέλα αποτίμησης οι νέες χαμηλότερες αποδόσεις των ομολόγων, οι αναλυτές θα αυξήσουν λογικά την τιμή-στόχο, ενώ εμφανίζει 7 θετικές και καμία αρνητική σύσταση από τους αναλυτές.

-Με πολύ υψηλότερη άνοδο από την αγορά κινήθηκε το 2017 και ο τίτλος των Ελληνικών Πετρελαίων, με την άνοδο να ξεπερνά το 72%. Η μέση τιμή-στόχος των αναλυτών τοποθετείται στα 8,24 ευρώ πλέον. Είναι επιλογή με 6 θετικές συστάσεις και καμία αρνητική από τους αναλυτές.

-Η Folli Follie Group έχει αναβαθμιστεί αισθητά του τελευταίους μήνες, με τη μέση τιμή-στόχο να ανέρχεται πλέον στα 23,57 ευρώ και το περιθώριο ανόδου στο 23%, αφού και στο ταμπλό σημειώνει άνοδο 30% στο τελευταίο τρίμηνο. Το τελευταίο διάστημα, πάντως, έχει ήδη 6 θετικές και καμία αρνητική σύσταση από τους αναλυτές.

-Η Fourlis παραμένει για δεύτερη χρονιά στις top επιλογές των αναλυτών, με τη μέση τιμή-στόχο να ανέρχεται πια στα 6,51 ευρώ και το περιθώριο στο 15%, αφού και στο ταμπλό σημείωσε άνοδο 41% στο 2017. Επίσης, εμφανίζει 6 θετικές και καμία αρνητική σύσταση από τους αναλυτές.

-Για τη Eurobank, η μέση τιμή-στόχος είναι στα 0,89 ευρώ, σχεδόν όσο είναι διαπραγματεύσιμη και στο ταμπλό του Χ.Α. Επίσης εμφανίζει πέντε θετικές συστάσεις τον τελευταίο μήνα και μία αρνητική.

-Η μετοχή της Τιτάν διαμορφώνεται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τη μέση τιμή-στόχο των αναλυτών. Η μέση τιμή-στόχος για την κοινή μετοχή της Τιτάν είναι τα 23,89 ευρώ έναντι 22,65 ευρώ που είναι η τιμή στο Χ.Α. Η απόδοση του τίτλου το 2017 ήταν μόλις 2,7%.

-Για την Τράπεζα Πειραιώς, με πέντε θετικές συστάσεις τον τελευταίο μήνα και μία αρνητική, η μέση τιμή-στόχος είναι στα 4,22 ευρώ. Από τους τραπεζικούς τίτλους, εμφανίζει το δεύτερο υψηλότερο ανοδικό περιθώριο μετά τον τίτλο της Alpha Bank ΑΛΦΑ +1,60%.

-Η μέση τιμή-στόχος για την Coca Cola HBC έχει αυξηθεί στα 29,18 ευρώ και το μέσο περιθώριο ανόδου είναι 9,2% αφού ο τίτλος έχει ανέλθει πάνω από 30% το 2017. Τον τελευταίο μήνα 4 επενδυτικοί οίκοι είναι θετικοί έναντι ενός που παραμένει αρνητικός.

-Αύξηση στη μέση τιμή-στόχο για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, στα 5,21 ευρώ. Η μετοχή απέδωσε 57% στο τελευταίο δωδεκάμηνο και το περιθώριο ανόδου έχει μειωθεί στο 12%, αλλά παραμένει θετικό. Η μητρική υπεραπέδωσε με άνοδο άνω του 90% και εμφανίζεται με 20% περιθώριο ανόδου, αλλά με μόλις μία σύσταση.

-Η Sarantis εμφανίζει μικρό περιθώριο ανόδου, της τάξεως του 5%, με τρεις θετικές συστάσεις και καμία αρνητική, με τιμή-στόχο στα 13,65 ευρώ.

-Υψηλό περιθώριο ανόδου εμφανίζει ο τίτλος της Aegean Airlines για τους αναλυτές, αφού η μέση τιμή-στόχος είναι στα 9,8 ευρώ. Με δύο θετικές συστάσεις τον τελευταίο μήνα και υποαπόδοση στο τελευταίο δωδεκάμηνο.

-Τέλος, από μία θετική σύσταση εμφανίζουν οι Grivalia Properties, Lamda Development, ΔΕΗ, ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, ΟΛΠ, ΕΧΑΕ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ και Κρι-Κρι με περιθώρια ανόδου που κυμαίνονται από 0% (ΕΧΑΕ) έως 52% (ΟΛΠ). Υψηλά είναι τα περιθώρια για Κρι-Κρι και ΕΛΛΑΚΤΩΡ με 21% και 17% αντίστοιχα.

euro2day.gr- Γιώργος Α. Σαββάκης

Ετικέτες: alphaJUMBOOPAPΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣΟΠΑΠΟΤΕΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ 2018
Προηγούμενο Άρθρο

Το 2017 έφτασαν στην Ελλάδα 29.595 πρόσφυγες και μετανάστες

Επόμενο Άρθρο

Σεισμός τώρα στην Τουρκία

ΣχετικάΆρθρα

ΔΙΕΘΝΗ

Έγινε το πρώτο βήμα για την εισαγωγή της Shein στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

12/04/2025 | 21:00
HOT NEWS

Αλλάζουν οι πληρωμές επιδομάτων ΟΠΕΚΑ και ΔΥΠΑ – Τι ισχύει από 15 Μαρτίου- Εφάπαξ επίδομα 300 ευρώ σε ανέργους 

26/03/2025 | 17:02
HOT NEWS

Τι ώρα εμφανίζονται τα χρήματα στους λογαριασμούς- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Εξελίξεις με τις επικουρικες  

26/03/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΤΖΟΚΕΡ ΟΠΑΠ: Μυστικά, Στρατηγικές και Πώς να Πιάσεις τους Τυχερούς Αριθμούς!

24/03/2025 | 10:09
HOT NEWS

Ευχάριστα νέα – Συντάξεις Απριλίου: Νωρίτερα οι πληρωμές – Ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν αναδρομικά έως 12.000 ευρώ

17/03/2025 | 09:02
HOT NEWS

Κώστας Νεμπής (Όμιλος ΟΤΕ): Η στρατηγική για το 2025

14/03/2025 | 08:30
HOT NEWS

Αναδρομικά και Συντάξεις Απριλίου 2025: Πληρωμές! Ποιοι θα λάβουν 15.000 – ΔΕΚΟ, ΕΦΚΑ 

14/03/2025 | 08:02
HOT NEWS

Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ- Οι τέσσερις κόφτες που αφαιρούν έως 22% από τους συνταξιούχους  

09/03/2025 | 18:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Σεισμός τώρα στην Τουρκία


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    656 shares
    Share 262 Tweet 164
  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    630 shares
    Share 252 Tweet 158
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    345 shares
    Share 138 Tweet 86
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    321 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    306 shares
    Share 122 Tweet 77
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    173 shares
    Share 69 Tweet 43
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

    131 shares
    Share 52 Tweet 33
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch