Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνες εξωτερικού: Οδηγός για την Εφορία

Newsroom από Newsroom
11/03/2018 20:29
σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
A A
61
SHARES
129
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΦΟΡΙΑ: Μια λεπτομερή ανάλυση για τα όσα ισχύουν φορολογικά για τους κατοίκους εξωτερικού αλλά και όσους είναι Έλληνες ομογενείς, δημοσιεύει η επιστημονική ομάδα του taxhaven.

Πρόκειται για σειρά συμβουλών, ένα είδος οδηγού σχετικά με τους φόρους που τους επιβαρύνουν και για το πώς μπορούν να αποφύγουν τη διπλή φορολόγηση.

Αναλυτικά:

Α. Τι ισχύει για τον θεωρούμενο «φορολογικό κάτοικο εξωτερικού»

Πρέπει να υποβάλλει ηλεκτρονικά την φορολογική του Δήλωση στην Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού και θα δηλώνει το εισόδημα που αποκτά από πηγή εισοδημάτων μόνο στην Ελλάδα.

Για τα εισοδήματα αυτά επιβαρύνεται με Εισφορά Αλληλεγγύης όταν υπερβαίνουν τα 12.000€.

Στο άλλο κράτος θα δηλώνει και θα φορολογείται κάθε χρόνο για το παγκόσμιο εισόδημά του. Η φορολογία του παγκοσμίου εισοδήματός του υπόκειται σε περιορισμούς και συμφωνίες που ισχύουν μεταξύ των κρατών κάτω από την ομπρέλα του ΟΟΣΑ, με βάση κανόνες που έχουν θεσπίσει τα κράτη μεταξύ τους για να αποφεύγεται η διπλή φορολόγηση για το ίδιο εισόδημα (Διμερείς Συμβάσεις Αποφυγής Διπλής Φορολογίας). Πρέπει όμως να βρει τον τρόπο στο άλλο κράτος για να μην φορολογηθεί διπλά εκεί.
Πρέπει να γνωρίζει καλά εάν υπάρχει Δ.Σ.Α.Δ.Φ (Διμερής Σύμβαση Αποφυγής Διπλής Φορολογίας). Αυτό είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίζει την πιθανή διπλή φορολόγηση των εισοδημάτων του στα δύο κράτη.
Για να «βαπτιστεί» κάποιος κάτοικος εξωτερικού θα πρέπει να υποβάλλει στην Ελλάδα δικαιολογητικά από το κράτος της αλλοδαπής στο οποίο κατοικεί, με τα οποία αποδεικνύει την ιδιότητα του ως «κατοίκου του εξωτερικού», δηλαδή: όταν ζει σε κράτος με το οποίο υπάρχει ΔΣΑΔΦ είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει στην Ελλάδα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ από το άλλο κράτος το οποίο θα έχει και την επισημείωση της Σύμβασης της Χάγης (APOSTILLE) εφόσον υπάρχει η δυνατότητα αυτή στο άλλο κράτος.

Αντίγραφο μισθωτηρίου συμβολαίου στην άλλη χώρα
Αντίγραφο της σύμβασης -μονίμου- εργασίας στην άλλη χώρα όταν ζει σε κράτος με το οποίο δεν υπάρχει ΔΣΑΔΦ είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει στην Ελλάδα ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ και ΒΕΒΑΙΩΣΗ από μια Δημόσια υπηρεσία του άλλου κράτους στην οποία να φαίνεται ότι τα ζωτικά του συμφέροντα, οικογενειακά και εισοδηματικά, διατηρούνται στο άλλο κράτος (με APOSTILLE ή με θεώρηση από το πλησιέστερο Προξενείο εάν δεν υπάρχει δυνατότητα για APOSTILLE).

Σημαντική εγκύκλιος είναι και η ΠΟΛ. 1201/2017.

ΔΕΝ ισχύουν γι’ αυτόν στην Ελλάδα τα τεκμήρια (διαβίωσης και αγοράς) για τα σπίτια, διαμερίσματα, αυτοκίνητα, πισίνες, σκάφη αναψυχής, ελικόπτερα, αεροπλάνα κ.λπ. που έχει στην Ελλάδα, εφόσον δεν έχει εισοδήματα από οποιαδήποτε πηγή ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΑΝ έχει εισοδήματα (ανεξαρτήτως ποσού) στην Ελλάδα τότε ενεργοποιούνται και γι’ αυτόν τα τεκμήρια και θα πληρώνει φόρο εισοδήματος στην Ελλάδα για τα ελληνικά εισοδήματα.

Ο φόρος που θα πληρωθεί στην Ελλάδα δεν θα πληρωθεί και στο εξωτερικό στο άλλο κράτος αλλά θα συμψηφίζεται ή θα ρυθμίζεται από την υπάρχουσα ΔΣΑΔΦ της Ελλάδος με το άλλο κράτος.

Mπορεί να φέρει «απεριόριστο συνάλλαγμα» δηλαδή και πέραν του ύψους των εισοδημάτων του.

Όταν εισάγει συνάλλαγμα στην Ελλάδα πρέπει να το περάσει υποχρεωτικά μέσω τραπέζης ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ που εισάγει στην Ελλάδα.

Πρέπει να φυλάξει το πρωτότυπο παραστατικό της τραπέζης για το συνάλλαγμα που εισάγει.

Πρέπει να καταχωρήσει στην φορολογική του δήλωση στην Ελλάδα (κωδικοί 781-782) το ποσό του εισαχθέντος συναλλάγματος ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ όταν θα ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Μπορεί με πληρεξούσιο που θα υπογράψει στο εξωτερικό (π.χ. στο εκεί Ελληνικό Προξενείο) να αγοράσει στην Ελλάδα κινητή ή ακίνητη περιουσία, αρκεί να τηρήσει ορισμένους τύπους και κανόνες για να μην δημιουργηθούν φορολογικά προβλήματα στα άτομα που εξουσιοδοτεί να τον εκπροσωπήσουν κατά την κατάρτιση και υπογραφή των συμβολαίων αγοράς (δικηγόρος, πωλητής, συγγενής κ.λπ.).

Δεν υπόκειται στην παρακολούθηση από την Ελληνική Φορολογική Αρχή μέσω του ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ κάθε χρόνο.

Δικαιούνται τις φοροαπαλλαγές-μειώσεις φόρου στην Ελλάδα για το εισόδημα από μισθωτή εργασία και συντάξεις, μόνο εάν διατηρούν τη φορολογική τους κατοικία σε άλλο κράτος – μέλος της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ. και τουλάχιστον το 90% του παγκόσμιου εισοδήματος τους αποκτάται στην Ελλάδα.

Οι φοροαπαλλαγές αυτές μπορεί να είναι:

– Tο αφορολόγητο ποσό των 1.900 ευρώ -2.100 ευρώ
– Το ποσό των 200 ευρώ (για αναπήρους με ποσοστό αναπηρίας 67% )

[irp posts=”177890″ name=”Νέο Ε3 – Η εγκύκλιος: Φορολογικές δηλώσεις 2018″]

Β. Τι ισχύει για τον θεωρούμενο «φορολογικό κάτοικο Ελλάδος»

Πρέπει να υποβάλλει ηλεκτρονικά την φορολογική του δήλωση στην τοπική Δ.Ο.Υ. στην Ελλάδα και να δηλώσει το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ, δηλαδή το εισόδημα που απέκτησε στο εσωτερικό και το εισόδημα που απέκτησε στο εξωτερικό.
Στο άλλο κράτος θα δηλώνει και θα φορολογείται κάθε χρόνο μόνο το εισόδημά που αποκτά εκεί.
Πρέπει να γνωρίζει καλά εάν υπάρχει Δ.Σ.Α.Δ.Φ (Διμερής Σύμβαση Αποφυγής Διπλής Φορολογίας). Αυτό είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίζει την πιθανή διπλή φορολόγηση των εισοδημάτων του στα δύο κράτη.
Έχει μείωση φόρου 1.900-2.100 για αφορολόγητο εισόδημα μέχρι 20.000€ (ισχύει μόνο για μισθωτούς και συνταξιούχους και αγρότες).
Έχει τεκμήρια (διαβίωσης και αγοράς) για τα σπίτια, διαμερίσματα, αυτοκίνητα, πισίνες, σκάφη αναψυχής, ελικόπτερα, αεροπλάνα, κ.λπ. που έχει στην Ελλάδα.
Φορολογείται το ποσό των τεκμηρίων όταν είναι μεγαλύτερο από τα ποσό των δηλουμένων πραγματικών εισοδημάτων και επομένως προκύπτει μεγαλύτερος φόρος εισοδήματος στην περίπτωση αυτή.
Όταν εισάγει συνάλλαγμα στην Ελλάδα πρέπει να το περάσει υποχρεωτικά μέσω τραπέζης για να μπορεί να το χρησιμοποιήσει για αγορά περιουσιακού στοιχείου και για κάλυψη του, πιθανού, τεκμηρίου. Πρέπει όμως να δικαιολογεί που το βρήκε και πώς απέκτησε στο εξωτερικό το συνάλλαγμα αυτό.
Πρέπει να φυλάττει το πρωτότυπο παραστατικό της τραπέζης για το συνάλλαγμα που εισάγει κάθε φορά.
Πρέπει να καταχωρεί στη φορολογική του δήλωση το ποσό του εισαγομένου συναλλάγματος κωδ. 781-782.
Πρέπει να αποδεικνύει στον Διευθυντή της Δ.Ο.Υ. την προέλευση (την πηγή) των χρημάτων που εισάγει στην Ελλάδα. Εάν δεν μπορεί να δικαιολογήσει την προέλευση αυτών των χρημάτων, τότε φορολογείται με βάση τα τεκμήρια.
Eπιβαρύνεται με Εισφορά Αλληλεγγύης στα εισοδήματα άνω των 12.000€.
Από φέτος θα ελέγχεται κάθε έτος και για τις καταθέσεις του αλλά και για την αξία της απόκτησης των περιουσιακών του στοιχείων στο εξωτερικό με βάση τις Συμβάσεις πληροφοριών που έχει υπογράψει Ελλάδα με τα άλλα Ευρωπαϊκά και μη κράτη.

Ετικέτες: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥεφορίαΝΕΑοδηγόςοικονομία
Προηγούμενο Άρθρο

Ανδριανούπολη: Ούτε ένας Ελληνας δεν πάτησε το ΣΚ! -Το μήνυμα-φωτιά στην Τουρκία

Επόμενο Άρθρο

Πίεση: Τροφές που πρέπει να αποφεύγεται

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για επιστροφή ενοικίου και αυξήσεις σε συνταξιούχους -«Τα κέρδη επιστρέφουν στην κοινωνία»

22/04/2025 | 19:13
Featured

Μητσοτάκης: Πήγαμε καλύτερα από όσο υπολογίζαμε και ενισχύουμε τα εισοδήματα με 1,1 δισ. ευρώ

22/04/2025 | 18:15
Featured

Πιερρακάκης: Πώς θα λαμβάνουν κάθε Νοέμβριο €250 οι συνταξιούχοι και έως €800 oι ενοικιαστές

22/04/2025 | 17:40
Featured

Ανατροπή σκηνικού στην ελληνική οικονομία, το πλεόνασμα στο 4% του ΑΕΠ το 2024 – Ετοιμάζουν δυνατά μέτρα για μεσαία τάξη

20/04/2025 | 16:00
Featured

Στην αντεπίθεση η Κίνα – 84% δασμοί σε αμερικανικά αγαθά από την Πέμπτη

09/04/2025 | 15:45
HOT NEWS

Ουκρανία: Έρχεται σφοδρή σύγκρουση Πούτιν, Τραμπ, Ζελέσνκι για τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης;

09/04/2025 | 13:00
Featured

Μαρινάκης για Τέμπη και πυρόσφαιρα: Οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης της αλήθειας

07/04/2025 | 15:20
Featured

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αναξιόπιστο το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την πυρόσφαιρα στα Τέμπη – Ξένα πανεπιστήμια διαψεύδουν συμμετοχή

07/04/2025 | 13:36
Load More
Επόμενο Άρθρο

Πίεση: Τροφές που πρέπει να αποφεύγεται


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    915 shares
    Share 366 Tweet 229
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    567 shares
    Share 227 Tweet 142
  • Θρήνος στου Ρέντη: Το δεύτερο παιδί της οικογένειας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

    510 shares
    Share 204 Tweet 128
  • ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

    331 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    313 shares
    Share 125 Tweet 78
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 16.835 ευρώ-Οδηγός πληρωμών και παγίδες σε εκκρεμείς συντάξεις

    223 shares
    Share 89 Tweet 56
  • ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές Απριλίου και αιτήσεις για Α21, επίδομα ενοικίου –Ποιοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα 250 ευρώ

    176 shares
    Share 70 Tweet 44
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch