Κυριακή, 22 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Επεσαν οι υπογραφές μεταξύ Lamda Development – TAIΠΕΔ για το Ελληνικό

TechTeam από TechTeam
26/06/2021 14:09
σε Featured, HOT NEWS, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
A A
53
SHARES
112
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Υπεγράφη στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, μετά από 7 χρόνια καθυστερήσεων, η μεταβίβαση του Ελληνικού στη Lamda Development, ανοίγοντας τον δρόμο για την εκκίνηση της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης στην Ελλάδα.

Η τελετή έγινε νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ όπου εκ μέρους του Ταμείου υπέγραψε ο προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης και εκ μέρους της Lamda Development ο διευθύνων σύμβουλος κ. Οδυσσέας Αθανασίου
Η υπογραφή έγινε παρουσία του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκου Παπαθανάση και του Διευθύνοντος Συμβούλου του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), κ. Γρηγόρη Δ. Δημητριάδη.
Με την υπογραφή της σύμβασης καταβάλλεται στο ελληνικό Δημόσιο το πρώτο τίμημα ύψους 300 εκατ. ευρώ, από το συνολικό τίμημα μεταβίβασης των 915 εκατ. ευρώ καθώς και Εγγυητική Επιστολή, ποσού 347 εκατ. ευρώ. Συνεπώς στο Ελληνικό Δημόσιο περνούν κεφάλαια 647 εκ. ευρώ.
Oπως υπογράμμισε ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης: «Απαιτήθηκαν σχεδόν δέκα χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησε ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του Ελληνικού το 2012 μέχρι και τη μεταβίβαση της Ελληνικό Α.Ε. Η σημερινή υπογραφή σφραγίζει την υλοποίηση μιας εμβληματικής για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας επένδυσης, η οποία προσεγγίζει τα 8 δισ. ευρώ και δημιουργεί την προοπτική χιλιάδων θέσεων εργασίας με πολλασιαστικά οικονομικά οφέλη για το ελληνικό δημόσιο, την τοπική και ευρύτερη οικονομία και κοινωνία. Η Αττική τα επόμενα χρόνια θα αποκτήσει το μεγαλύτερο αστικό πάρκο σε όλη την Ευρώπη. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ για την άοκνη προσπάθεια και αφοσίωση που επέδειξαν, τους νομικούς και τεχνικοοικονομικούς συμβούλους μας, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί αυτό το εξαιρετικά απαιτητικό έργο».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Lamda Development Οδ. Αθανασίου, τόνισε «Είναι σήμερα μία ιστορική μέρα για τη Lamda, στην ίδια αίθουσα που υπογράψαμε επτά χρόνια. Το έργο θα επηρεάσει τη ζωή όλων, με το πάρκο, την παραλία, τους ποδηλατόδρομους που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα όλων. Η αισθητική των κτιριακών τοποσημων θα καταστήσει τη χώρα παγκόσμιο σημείο αναφοράς στον αρχιτεκτονικό χάρτη και θα αναβαθμίσει την εικόνα της χώρας διεθνώς. Η χρήση των τεχνολογιών νέας γενιάς θα διευκολύνει τη ζωή όσων θα μένουν στο Ελληνικό και όσων το επισκέπτονται. Τα πολλαπλασιαστικά οφέλη στην οικονομία και τον τουρισμό θα επηρεάσουν τη ζωή όλων και την οικονομία όλης της Ελλάδας. ‘Οραμά μας είναι να κάνουμε περήφανους όλους τους Ελληνες για το ότι το έργο υλοποιείται στην Ελλάδα.
«Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη, σημαντική, ξεχωριστή ημέρα για τη χώρα αλλά και την οικονομία», επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και πρόσθεσε: «ολοκληρώνεται η διαδικασία για τη μεταβίβαση της Ελληνικό Α.Ε., μία διαδικασία συστηματικής προσπάθειας της κυβέρνησης και πολλών εμπλεκομένων, έχοντας καταφέρει να προσπεράσουμε εμπόδια και αγκυλώσεις. Αισιοδοξώ ότι η εξέλιξη αυτής της εμβληματικής επένδυσης θα δικαιώσει τη στόχευση και τη βούληση όλων για έργα με υψηλή ανταποδοτικότητα.
Ο Αδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Την πρώτη μέρα που ανέλαβα κατόπιν της εντολής του Πρωθυπουργού στο υπουργείο Ανάπτυξης κάλεσα τον κ. Αθανασίου και του μετέφερα τη δέσμευση του Πρωθυπουργού για να ολοκληρωθεί η επένδυση του Ελληνικού. Από την ημέρα που αναλάβαμε με τον Νίκο Παπαθανάση, τον πιο στενό μου συνεργάτη, την ευθύνη να συντονίσουμε τις ενέργειες εργαστήκαμε αδιάκοπα για να είμαστε σήμερα εδώ. Η αποστολή εξετελέσθη, το ελληνικό Δημόσιο εισπράττει εκατοντάδες εκατομμύρια αλλά το σημαντικότερο ο ελληνικός λαός θα μπορεί να απολαύσει ένα έργο που δε θα αλλάξει μόνο την Αττική αλλά στο σύνολό της όλη την Ελλάδα. Σε όλα τα διεθνή fora που συμμετείχαμε οι επίμονες ερωτήσεις που δεχόμασταν από τους επενδυτές ήταν δύο, για το Ελληνικό, όπου πολλοί πίστευαν ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει και για τον Ελληνικό Χρυσό. Στα δύο χρόνια περίπου της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν προχωρήσει και οι δύο επενδύσεις έχουν ξεκολλήσει, προχωρούν και ιδιαίτερα το Ελληνικό, ένα έργο οραματικού χαρακτήρα και η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση σε όλη την Ευρώπη. Το έργο είναι τόσο μεγάλο που εκτιμώ ότι θα τραβήξει μπροστά ως παράδειγμα όλη την Ελλάδα και για άλλα παρόμοια έργα, ίσως όχι τόσο μεγάλου μεγέθους και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στην προηγούμενη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, που συνέδραμε στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες, ενώ ευχαριστήρια δόθηκαν και στη διοίκηση της Ελληνικό Α.Ε.. «Το Ελληνικό είναι ένα έργο που ενώνει και δε διχάζει τους Ελληνες. Ξεκίνησε με τον Αντώνη Σαμαρά, συνεχίστηκε με τους όποιους δισταγμούς από τον Αλέξη Τσίπρα και ολοκληρώνεται σήμερα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένα έργο που ανήκει σε όλους τους Ελληνες και θα απολαύσουν όλοι οι Ελληνες», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ

Μία από τις πλέον εμβληματικές αξιοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας ολοκληρώνεται σήμερα από το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία – μέλος του Υπερταμείου, με την υπογραφή από το Ταμείο και την HELLINIKON GLOBAL I S.A., θυγατρική της Lamda Development, του Ιδιωτικού Συμφωνητικού Μεταβίβασης Μετοχών για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «Ελληνικό Α.Ε.».
Την μεταβίβαση των μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.» υπέγραψαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, κ. Οδυσσέας Αθανασίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της αξιοποίησης της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και του παραλιακού μετώπου του Αγίου Κοσμά και την μεγαλύτερη αστική ανάπλαση της Ευρώπης.
Η υπογραφή έγινε παρουσία του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκου Παπαθανάση και του Διευθύνοντος Συμβούλου του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), κ. Γρηγόρη Δ. Δημητριάδη.
Το ΤΑΙΠΕΔ εισέπραξε το ποσό των 300 εκατ. ευρώ ως πρώτη δόση από το τίμημα των συνολικά 915 εκατ. ευρώ και επιπλέον, παρέλαβε την εγγυητική επιστολή πιστούμενου τιμήματος μέγιστου ποσού 347.191.349 ευρώ.
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης δήλωσε: «Απαιτήθηκαν σχεδόν δέκα χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησε ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του Ελληνικού το 2012 μέχρι και τη μεταβίβαση της Ελληνικό Α.Ε. Η σημερινή υπογραφή σφραγίζει την υλοποίηση μιας εμβληματικής για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας επένδυσης, η οποία προσεγγίζει τα 8 δισ. ευρώ και δημιουργεί την προοπτική χιλιάδων θέσεων εργασίας με πολλασιαστικά οικονομικά οφέλη για το ελληνικό δημόσιο, την τοπική και ευρύτερη οικονομία και κοινωνία. Η Αττική τα επόμενα χρόνια θα αποκτήσει το μεγαλύτερο αστικό πάρκο σε όλη την Ευρώπη. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ για την άοκνη προσπάθεια και αφοσίωση που επέδειξαν, τους νομικούς και τεχνικοοικονομικούς συμβούλους μας, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί αυτό το εξαιρετικά απαιτητικό έργο».
«Ιστορική ημέρα»
Μετά από διαβουλεύσεις και νομικές προσφυγές που κράτησαν 7 χρόνια, η Lamda Development είναι έτοιμη ν’ ανακοινώσει τις πρώτες συμφωνίες με κατασκευαστικές εταιρείες, οι οποίες θα αναλάβουν να υλοποιήσουν την επένδυση των 8 δισ. ευρώ, σε έκταση περίπου 6 χιλιάδων στρεμμάτων, που – σύμφωνα με τον επενδυτή – θα ενισχύσει κατά 2,4% το ΑΕΠ της χώρας και θα δημιουργήσει πάνω από 75.000 νέες θέσεις εργασίας.
Με βάση τον προγραμματισμό που έχει ανακοινωθεί τα έργα που ξεκινούν είναι:
– Ένα μεγάλο μέρος του Μητροπολιτικού πάρκου
– Αθλητικές εγκαταστάσεις
– Το παράκτιο μέτωπο
– Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Αττική, το οποίο με εμπορικούς χώρους 72.000 τ.μ. θα είναι κατά 20% μεγαλύτερο από το Mall στο Μαρούσι. Το εμπορικό κέντρο θα κατασκευαστεί πολύ κοντά στον σταθμό «Ελληνικό» του μετρό, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.
– Χώροι γραφείων και ξενοδοχείο σε κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο, στη βόρεια πλευρά του ακινήτου, κοντά στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
– Μια Galleria που θα κατασκευαστεί κοντά στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά,
– Δύο Ξενοδοχεία στην παράκτια ζώνη
– Περίπου 800 κατοικίες διαφόρων ειδών (διαμερίσματα, μονοκατοικίες κ.λπ.)
– Ουρανοξύστης κατοικιών με ύψος έως 200 μέτρα από τη στάθμη της θάλασσας, επίσης στο παράκτιο μέτωπο, κοντά στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

Ετικέτες: Lamda DevelopmentΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕλληνικόΤΑΙΠΕΔ
Προηγούμενο Άρθρο

Μητσοτάκης για την απεργία της ΟΛΜΕ: «Εκτιμώ και ελπίζω ότι θα κηρυχθεί παράνομη»

Επόμενο Άρθρο

Δείπνο Μητσοτάκη χθες με υπουργούς και Lamda Development

ΣχετικάΆρθρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νίκη με 8,23 μ. για τον Μίλτο Τεντόγλου στο Ντεσάου

22/06/2025 | 15:00
HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΙΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές 275 εκατ. ευρώ μέχρι 30 Αυγούστου – SOS για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ και την τιμή του σκληρού σιταριού

22/06/2025 | 14:02
Featured

ΠΟΛΕΜΟΣ LIVE: 12 bunker-buster, 3 στόχοι, 1 δήλωση πολέμου – «Η Μέση Ανατολή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια»

22/06/2025 | 13:00
Featured

Με βόμβες «bunker buster» χτύπησαν οι ΗΠΑ τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, με βομβαρδιστικά Β-2 Spirit

22/06/2025 | 12:13
Featured

Ραγδαίες εξελίξεις: Από το διάγγελμα Τραμπ, στον εφιάλτη του Τρίτου Παγκόσμιου – Ρωσία, Κίνα και Β. Κορέα στο πλευρό του Ιράν

22/06/2025 | 12:00
Featured

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Προέχει η επίδειξη αυτοσυγκράτησης και η επανεκκίνηση των συζητήσεων

22/06/2025 | 10:38
Featured

Το Ισραήλ αύξησε τα επίπεδα συναγερμού μετά την αμερικανική επίθεση στο Ιράν

22/06/2025 | 10:10
Featured

Το Ιράν απαντά στα αμερικανικά χτυπήματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις: Nέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Τουλάχιστον 16 τραυματίες σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

22/06/2025 | 10:09
Load More
Επόμενο Άρθρο

Δείπνο Μητσοτάκη χθες με υπουργούς και Lamda Development


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Το Ισραήλ λέει ότι αποτράπηκε ιρανική επίθεση κατά υπηκόων του στην Κύπρο – Το σχέδιο θα υλοποιούσαν οι Φρουροί της Επανάστασης

    2438 shares
    Share 975 Tweet 610
  • ΕΚΤΑΚΤΟ – Διάγγελμα Τραμπ: Εξαλείψαμε πλήρως τους στόχους στο Ιράν – Για 40 χρόνια λένε «θάνατο στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ»

    2117 shares
    Share 847 Tweet 529
  • Κίνηση – ορόσημο για το Ιράν – Ο Χαμενεΐ όρισε τρεις πιθανούς διαδόχους σε περίπτωση δολοφονίας του

    903 shares
    Share 361 Tweet 226
  • Το Ισραήλ αύξησε τα επίπεδα συναγερμού μετά την αμερικανική επίθεση στο Ιράν

    465 shares
    Share 186 Tweet 116
  • Με βόμβες «bunker buster» χτύπησαν οι ΗΠΑ τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, με βομβαρδιστικά Β-2 Spirit

    461 shares
    Share 184 Tweet 115
  • Ιράν: Βίντεο των IDF από τo χτύπημα της πυρηνικής εγκατάστασης στο Ισφαχάν – Ανησυχία από τα κράτη του Κόλπου

    400 shares
    Share 160 Tweet 100
  • ΠΟΛΕΜΟΣ LIVE: 12 bunker-buster, 3 στόχοι, 1 δήλωση πολέμου – «Η Μέση Ανατολή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια»

    385 shares
    Share 154 Tweet 96
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch