Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φ. Καραβίας στην SZ: Οι τράπεζες είναι ασφαλείς – Στο 2,5% η ανάπτυξη το 2020

TechTeam από TechTeam
05/03/2020 21:29
σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στη Suddeutsche Zeitung μίλησε ο Φωκίων Καραβίας. Oι τράπεζες πρέπει να φύγουν από την εσωστρέφεια και να χρηματοδοτήσουν την οικονομία, επισημαίνει ο CEO της Eurobank.

«Εάν υπάρχει ένας τομέας που έχει πραγματικά αναμορφωθεί, αυτός είναι το χρηματοοικονομικό σύστημα», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank και σχολιάζοντας τις ελληνικές τράπεζες τονίζει :«Ναι, είμαστε ασφαλείς».

Ο ίδιος εκτιμά ρυθμό ανάπτυξης κοντά στο 2,5% και πάντως μεγαλύτερο του 2% εκτιμά για την ελληνική οικονομία, και σημειώνει πως σε ότι αφορά την πορεία της οικονομίας υποτιμήθηκαν οι επιπτώσεις της λιτότητας αν και η παρακολούθηση του προγράμματος ήταν αναγκαία προκειμένου η χώρα να παραμείνει στο ευρώ.

Όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα η κάποτε προβληματική για την Ευρωζώνη χώρα, βαδίζει πλέον καλά. Οι επενδυτές πλειοδοτούν για τα ελληνικά χρεόγραφα, το χρηματιστήριο της Αθήνας ακμάζει και επιστρέφει η ανάπτυξη μετά από δύσκολα χρόνια.

SZ: Κύριε Καραβία, η ελληνική κυβέρνηση υπολογίζει για το 2020 ανάπτυξη 2,8%. Αφήνει η Ελλάδα την οικονομική κρίση οριστικά πίσω της;

Φωκίων Καραβίας : Εκτιμώ ότι θα έχουμε ρυθμό ανάπτυξης στην περιοχή του 2,5% – ποσοστό ξεκάθαρα καλύτερο του 2% που επετεύχθη το 2019. Η οικονομική ανάπτυξη έχει επανέλθει ως κανονικότητα. Το χρέος παραμένει υψηλό, γύρω στο 185% του ΑΕΠ. Αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει τους επενδυτές, οι οποίοι οδηγούν σε υψηλότερες αποτιμήσεις τα ελληνικά χρεόγραφα. Ναι η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο.

SZ: Η νέα συντηρητική κυβέρνηση υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να πιστωθεί αυτή την οικονομική ανάκαμψη;

Καραβίας: Σε σημαντικό βαθμό. Αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, επί πρωθυπουργίας του κ. Τσίπρα , υπήρξε μια μεγάλη πολιτική συναίνεση, ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να μεταρρυθμιστεί και η μεταρρύθμιση προχώρησε. Η νέα κυβέρνηση χτίζει πάνω σε αυτό. Βελτιώνει αυτή τη στιγμή τους όρους με καλύτερη φορολογική νομοθεσία, λιγότερη γραφειοκρατία – είναι κάτι το οποίο θα ενισχύσει την προσέλκυση επενδυτών. Είναι ένα μείγμα το οποίο οδηγεί στην επιτυχία.

SZ: Ήταν σωστό το σκληρό πρόγραμμα λιτότητας; Εξάντλησε τους πολίτες και τους έφερε σε δεινή θέση.

Καραβίας : Φυσικά έγιναν λάθη. Υποτιμήθηκαν οι επιπτώσεις της λιτότητας. Αλλά εάν η ελληνική κυβέρνηση δεν ακολουθούσε τις απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωζώνης, η Ελλάδα θα είχε αποκλειστεί από το Ευρώ και αυτό θα ήταν μια εθνική καταστροφή. Επομένως θα ήταν σήμερα πολύ χειρότερα για τους πολίτες.

SZ: Σας ανησύχησε μήπως το γεγονός ότι ο κ. Friedrich Merz θα μπορούσε να γίνει ο νέος πρόεδρος της CDU και πιθανότατα καγκελάριος; Τόνισε για άλλη μια φορά, ότι θα ήταν καλύτερο εάν, στην περίοδο της κρίσης, πετούσαν την Ελλάδα εκτός Ευρώ.

Καραβίας : Όλες οι πολιτικές απόψεις είναι σεβαστές. Και στην Ελλάδα υπήρξαν φωνές οι οποίες απαιτούσαν το Grexit.

SZ: Αυτό προέκυπτε κυρίως από τον πρώην υπουργό οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη. Είναι ο πιο διάσημος Έλληνας από την εποχή του Αλέξη Ζορμπά. Σας ενοχλεί αυτό;

Καραβίας: Δέχομαι τα πράγματα όπως είναι. Υπήρχε όμως πάντοτε η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών που έβλεπε τα πράγματα διαφορετικά κι αυτό ήταν το θετικό.

SZ: Η ανεργία με ποσοστό 17% είναι ακόμα πολύ υψηλή.

Καραβίας: Ναι αλλά στο υψηλότερο σημείο της ήταν 27%. Καταφέραμε ήδη αρκετά. Είναι σημαντικό ότι οι άνθρωποι ελπίζουν και πάλι. Μέσα στην κρίση είχαμε τεράστιο “Brain Drain”, περισσότεροι από μισό εκατομμύριο νέοι πήγαν σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη ή στην Αμερική. Τώρα επιστρέφουν πολλοί. Αυτό είναι καλό για την Ελλάδα.

SZ: Διευθύνετε την τρίτη μεγαλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα. Πόσο σταθερό είναι το οικονομικό σύστημα; Ελλοχεύουν ακόμα πολλοί κίνδυνοι στον ισολογισμό σας;

Καραβίας: Εάν υπάρχει ένας τομέας που έχει πραγματικά αναμορφωθεί, αυτός είναι το χρηματοοικονομικό σύστημα. Πριν από την κρίση υπήρχαν ίσως 20 τράπεζες στην Ελλάδα. Σήμερα 4 μεγάλες τράπεζες, με περίπου ίδιο μερίδιο, ελέγχουν το 90% της αγοράς. Οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν τρεις φορές, η διαχείριση κινδύνων γίνεται σωστά. Ναι, είμαστε ασφαλείς.

SZ: Τέσσερις μεγάλοι οργανισμοί – θα παραμείνει έτσι ή θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω συγχωνεύσεις;

Καραβίας: Υπάρχουν κράτη στα οποία έγιναν περισσότερες συγχωνεύσεις. Η Ιρλανδία έχει μόνο δύο τράπεζες. Η Γερμανία όμως π.χ. δεν πραγματοποίησε καμία συγχώνευση, υπάρχουν πολλές τράπεζες και ταμιευτήρια. Για μας είναι σημαντικό να αποφύγουμε την εσωστρέφεια. Το δικό μας έργο τώρα είναι να χρηματοδοτήσουμε την οικονομία.

SZ: Αφού πηγαίνουν όλα τόσα καλά, γιατί υπάρχουν τόσοι λίγοι ξένοι επενδυτές;

Καραβίας: Αυτό αλλάζει τώρα. Συνομιλώ με πολλούς επενδυτές και γνωρίζω ότι εξετάζουν προπάντων τρείς παράγοντες: πόσο γρήγορα μπορούν να αδειοδοτηθούν, πόσο ταχύ είναι το σύστημα απονομής δικαιοσύνης και πόσο ψηλή είναι η φορολογία. Σε πολλούς τομείς υπάρχει πρόοδος. Η κυβέρνηση προχώρησε σε μείωση φόρων και θέλει να απλοποιήσει τις νομικές διαδικασίες. Πιστέψτε με, οι επενδυτές θα έρθουν.

SZ: Για παράδειγμα πού;

Καραβίας: Πάρτε σαν παράδειγμα το παλιό αεροδρόμιο της Αθήνας, το Ελληνικό…

SZ: Ένα έργο πολλών δισεκατομμυρίων στην παραλιακή. Υποτίθεται ότι εκεί θα κατασκευαστούν εταιρίες, εμπορικά κέντρα και πολυτελή ακίνητα με βάση τα πρότυπα του Μόντε Κάρλο. Γι’ αυτό όμως γίνεται συζήτηση εδώ και χρόνια.

Καραβίας: Τώρα όμως ξεκινάμε πραγματικά. Το 2020 θα ξεκινήσουν μεγάλες δραστηριότητες.

SZ: Είναι η ιδιωτικοποίηση το κλειδί για την ανάπτυξη και την ευημερία; Από το 2011, από την εποχή της μεγάλης κρίσης, υπήρξαν πολλές υποσχέσεις αλλά τίποτα δεν πραγματοποιήθηκε.

Καραβίας: Η νέα κυβέρνηση όμως πραγματοποιεί. Έχει μία σειρά από έργα προς υλοποίηση. Σημαντικό είναι το αεροδρόμιο Αθηνών, στο οποίο το κράτος θέλει να πουλήσει το ποσοστό του, το 30%. Η πώληση της κρατικής εταιρίας αερίου (ΔΕΠΑ) δρομολογείται. Μια σειρά από λιμάνια και αυτοκινητοδρόμους ιδιωτικοποιούνται. Θα δούμε μαζικές επενδύσεις στην αγορά ενέργειας, την οποία θέλουμε να απολιγνιτοποιήσουμε έως το 2028. Αυτό είναι ενδιαφέρον και για την Γερμανία.

SZ: Γιατί επενδύουν ακόμα τόσο λίγες Γερμανικές εταιρίες στην Ελλάδα;

Καραβίας: H Deutsche Telekom έχει επενδύσει στο ελληνικό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο. Η Fraport έχει αγοράσει περιφερειακά αεροδρόμια. Η Lidl είναι επιτυχημένη. Η TUI επενδύει στον κλάδο ξενοδοχείων και αναψυχής. Οπότε κάτι κινείται.

SZ: Οι Κινέζοι όμως είναι πολύ πιο μπροστά. Κάνουν μεγάλες επενδύσεις σε υποδομές. Γνωστότερη η αγορά του Λιμένος Πειραιώς , η πρόσβαση της Ελλάδος στις θάλασσες του κόσμου. Δεν σας απασχολεί αυτό ιδιαίτερα;

Καραβίας: Όχι, καθόλου. Η Κίνα έκανε επενδύσεις όταν κανείς άλλος δεν τολμούσε. Προσκαλούμε λοιπόν και άλλα κράτη να ακολουθήσουν.

SZ: Σε ποιο βαθμό επιβαρύνει την ελληνική κοινωνία, την πολιτική και την οικονομία το άνοιγμα των συνόρων από την Τουρκία; Η κατάσταση με τους πρόσφυγες δεν είναι ήδη καταστροφική;

Καραβίας: Η ΕΕ, παρά τις αδυναμίες των προγραμμάτων προσαρμογής, συνέβαλε καθοριστικά ώστε η Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση. Αυτή η συμβολή αναγνωρίζεται ειλικρινά. Ωστόσο, τη στιγμή ακριβώς που η χώρα ήταν έτοιμη να επιστρέψει σε βιώσιμη ανάπτυξη, η μεταναστευτική κρίση κλιμακώθηκε εξαιτίας της απόπειρας της Τουρκίας να εκβιάσει την Ευρώπη, ανοίγοντας τα σύνορα με την Ελλάδα. Η Ελλάδα διαχειρίζεται την κατάσταση αλλά η αλληλεγγύη της Ευρώπης είναι αναγκαία για να αποφύγουμε απρόβλεπτες συνέπειες. Άλλωστε, το μεταναστευτικό είναι ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα που πηγαίνει πέρα από την παροχή βοήθειας σε ένα κράτος-μέλος της Ένωσης. Ενδεχόμενη αποτυχία της ΕΕ να απαντήσει συντονισμένα θα υπονομεύσει μακροπρόθεσμα κάθε σχεδιασμό για εμβάθυνση της ευρωπαϊκής συνεργασίας, σε όλους τους τομείς.

Ετικέτες: #ΦΩΚΙΩΝ ΚΑΡΑΒΙΑΣ EUROBANKEUROBANKΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑτράπεζες

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο 59χρονος γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος

21/08/2025 | 15:30
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Ή Προσευχή του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου – Πως γίνεται

21/08/2025 | 08:00
Featured

Όλες οι μειώσεις στις τραπεζικές προμήθειες – Τι αλλάζει στις συναλλαγές στα ATM από Δευτέρα 11/08

10/08/2025 | 13:20
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σεισμός LIVE: Δείτε TΩΡΑ πού έγινε σεισμός πριν από λίγο – Μέτρα προστασίας

09/08/2025 | 18:21
Load More
Επόμενο Άρθρο

Σε ρόλο δικαστή ο Πολάκης!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός 7,5 Ρίχτερ στον Νότιο Ατλαντικό – Προειδοποίηση για τσουνάμι στην Ανταρκτική: Τι σημαίνει για τον κόσμο και την Ελλάδα

    384 shares
    Share 154 Tweet 96
  • Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Έστειλε εξώδικα σε 2 sites για fake news σχετικά με αγορά ακινήτου

    319 shares
    Share 128 Tweet 80
  • ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Η αμερικανική αρμάδα πλησιάζει – Στρατιωτική πίεση και διπλωματικός πυρετός

    272 shares
    Share 109 Tweet 68
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2025: 12 αλλαγές στα όρια ηλικίας, προσωπική διαφορά και αναδρομικά – Τι περιμένουν 670.000 συνταξιούχοι

    268 shares
    Share 107 Tweet 67
  • Γιορτή σήμερα 22 Αυγούστου, εορτολόγιο: Άγιος Αγαθόνικος και οι συν αυτώ Μάρτυρες

    225 shares
    Share 90 Tweet 56
  • ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ – Πληρωμές 3 εβδομάδων: Τι θα πάρουν αγρότες και κτηνοτρόφοι – Οργή για καθυστερήσεις, ανησυχία για το μέλλον

    183 shares
    Share 73 Tweet 46
  • Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με Kalibr και drones – Το αμερικανικό εργοστάσιο στις φλόγες, παγώνουν οι ελπίδες για συμφωνία ειρήνης

    167 shares
    Share 67 Tweet 42
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch