Πέμπτη, 28 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μια ξεχωριστή βραδιά τα Growth Awards 2021 – Eurobank & Grant Thornton: Επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν

TechTeam από TechTeam
07/10/2021 22:45
Ενημερώθηκε: 07/10/2021 22:47:25
σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
A A
52
SHARES
110
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 

 

Η Eurobank και η Grant Thornton απένειμαν, σήμερα, τα “Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Growth Awards 2021” σε έξι (6) ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν για τη σταθερά ανοδική τους πορεία, τις βέλτιστες πρακτικές, την προσαρμοστικότητα και τη συμβολή τους στη διαμόρφωση ενός ανθεκτικού και ευέλικτου επιχειρηματικού τοπίου στην Ελλάδα, κρίσιμης σημασίας για το νέο ανοδικό κύκλο της οικονομίας.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης, ήταν η ανάδειξη της επιχειρηματικής αριστείας που φτάνει, “από την ικανότητα να διακρίνει στη δύναμη να διακρίνεται”.

Η επιλογή των έξι (6) νικητριών, μία (1) ανά κατηγορία, εταιρειών έγινε από την 20μελή Επιτροπή Βράβευσης των Growth Awards 2021 στην οποία προεδρεύουν, από κοινού, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, κ. Βασίλειος Καζάς, ενώ συμμετέχουν διακεκριμένοι επιχειρηματίες και ακαδημαϊκοί. Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργος Ζανιάς, υπογράμμισε τη μεγάλη πρόοδο που έχει συντελεστεί στην ελληνική επιχειρηματικότητα, την αξία του θεσμού των Growth Awards ενώ εξήρε το αδιάβλητο της διαδικασίας επιλογής των νικητών και την ουσιαστική συμβολή της Επιτροπής Βράβευσης.

Την έναρξη της φετινής τελετής απονομής των Growth Awards, που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου και μεταδόθηκε διαδικτυακά, κήρυξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής, ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας, που τίμησαν και φέτος την πρωτοβουλία των Growth Awards, ενός θεσμού που για 5η διαδοχική χρονιά φέρνει στο προσκήνιο την επιχειρηματική αριστεία. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Howard Yu, LEGO Professor of Management and Innovation στο IMD Business School, που μίλησε για την επόμενη μέρα στον επιχειρηματικό κόσμο, μετά την πανδημία, και τα χαρακτηριστικά που θα προσδιορίσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση στο μέλλον.

Στο χαιρετισμό του ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης, σημείωσε, μεταξύ άλλων: “Η τελετή απονομής των Growth Awards 2021 συμπίπτει με έναν καταιγισμό εξαιρετικά καλών ειδήσεων για την ελληνική οικονομία: την αναπτυξιακή της επίδοση (16,2% το 2ο τρίμηνο), την ισχυρή αύξηση των επενδύσεων και των εξαγωγών, τις προσφορές – ρεκόρ στους διαγωνισμούς ιδιωτικοποιήσεων και μια σειρά σημαντικών επιχειρηματικών συμφωνιών. Η διαρκής βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τη χρηματοδοτική “δύναμη πυρός” του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ ανοίγουν παράθυρο ευκαιρίας για τις ελληνικές επιχειρήσεις να δυναμώσουν και να σταθούν με αυτοπεποίθηση στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, δήλωσε: “H Τράπεζά μας δεσμεύεται να παραμείνει στην πορεία που έχει χαράξει εδώ και χρόνια, στο να χρηματοδοτεί μεγάλα επενδυτικά έργα και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες των πελατών μας, ώστε να έχουν προβάδισμα στην αξιοποίηση των ευκαιριών που φέρνει ο ανοδικός οικονομικός κύκλος. Ως Τράπεζα της Ανάπτυξης, ενθαρρύνουμε και χρηματοδοτούμε πρωτοβουλίες συγχωνεύσεων, εξαγορών και συνεργασιών, βήματα απαραίτητα για τη μεγέθυνση της μέσης ελληνικής επιχείρησης. Δρούμε ως χρηματοδότες και σύμβουλοι για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διευκολύνοντας την πράσινη μετάβασή τους, τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και την ενίσχυση της εταιρικής διακυβέρνησής τους, καθώς τα κριτήρια του ESG λαμβάνονται πλέον υπόψη στην πιστωτική αξιολόγηση των χορηγήσεων για όλες τις επιχειρήσεις. Το πρώτο μέλημά μας σήμερα είναι να στηρίξουμε και να επιταχύνουμε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας και της οικονομίας, χέρι-χέρι με τις πρωτοπόρες ελληνικές επιχειρήσεις.”.

Στην τοποθέτησή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, κ. Βασίλειος Καζάς, δήλωσε τα εξής: “Σήμερα βραβεύουμε για ακόμη μία φορά την επιχειρηματικότητα που διασφαλίζει ένα καλύτερο αύριο. Μια σύγχρονη ανθρωποκεντρική επιχειρηματικότητα που καινοτομεί με όραμα και σκοπό, αντέχει στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και εξελίσσεται μέσα από αυτές, επενδύοντας ταυτόχρονα και στην ελληνική οικονομία. Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Grant Thornton και η Eurobank βλέπουμε τις επιχειρήσεις να αγκαλιάζουν το θεσμό μας, ο οποίος στηρίζει και επιβραβεύει επιχειρήσεις που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα. Η σύγχρονη επιχειρηματικότητα που βραβεύουμε σήμερα μετατρέπει τα εμπόδια που έφερε η κρίση της πανδημίας σε ευκαιρίες, θεμελιώνοντας τις βάσεις για μία βιώσιμη επιχειρηματική και κοινωνική ανάπτυξη. Είναι πλέον υποχρέωση όλων μας στον επιχειρηματικό και μη κόσμο να κοιτάξουμε το αύριο κατάματα και να εξελιχτούμε μέσα από τις προκλήσεις που φέρνει. Γι’ αυτό, συνεχίζουμε σταθερά να στηρίζουμε τους πρωταγωνιστές του επιχειρείν, αλλά και κάθε προσπάθεια που δημιουργεί αξία και δίνει νέα πνοή στην οικονομία της χώρας μας.”.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης κ. Howard Yu, LEGO Professor of Management and Innovation στο IMD Business School, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Η σωστή προετοιμασία οδηγεί στην ανθεκτικότητα. Οι οργανισμοί που ευδοκιμούν είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για μια ανοδική πορεία από τους υπόλοιπους. Έχουν κάνει το άλμα από το παλιό στο νέο, πολύ νωρίτερα. Δεν πειραματίζονται απλώς, εξελίσσουν αυτή την ικανότητά τους πριν από τους άλλους. Ως αποτέλεσμα, σε μια περίοδο κρίσης, δεν είναι μόνο πιο ανθεκτικοί, αλλά και έτοιμοι για ανάπτυξη. Αυτό θα συμβεί μόνο όταν καταφέρετε να φιλτράρετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε, βλέποντας καθαρά μπροστά. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατανοήσετε τι επηρεάζει τον οργανισμό σας και να λάβετε ρεαλιστικές αποφάσεις.”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η ομάδα της Grant Thornton, με επικεφαλής τον κ. Μανόλη Μιχαλιό, Partner, Head of Assurance, παρουσίασε τα αποτελέσματα της ανάλυσης για το ελληνικό επιχειρείν σήμερα. Σχολιάζοντας τα ευρήματα της έρευνας ο κ. Μ. Μιχαλιός ανέφερε τα εξής: “Καθώς προχωράμε σταθερά προς την επόμενη ημέρα, γίνεται πλέον εμφανές ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις ατενίζουν το αύριο με μεγαλύτερη αισιοδοξία, γεγονός που αντικατοπτρίζεται τόσο στους δείκτες προσδοκιών της έρευνας, όσο και στις εκτιμήσεις των επιχειρήσεων για τον χρονικό ορίζοντα στον οποίο η δραστηριότητά τους θα επιστρέψει σε επίπεδα προ πανδημίας. Προκειμένου οι επιχειρήσεις να κινηθούν ξανά σε αναπτυξιακή τροχιά τους προσεχείς μήνες, θα χρειαστεί να υιοθετήσουν ένα ανθεκτικό και ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας, το οποίο θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε κάθε πιθανή αλλαγή που θα φέρει το μέλλον. Μέσα από την ανθεκτικότητα και την προσαρμοστικότητα, άλλωστε, οι επιχειρήσεις κατάφεραν να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες συνθήκες των προηγούμενων μηνών και να στηρίξουν την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Τα εν λόγω χαρακτηριστικά αναμένεται να αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα, ώστε το ελληνικό επιχειρείν να μεταβεί με ασφάλεια και αισιοδοξία στο αύριο. Αυτά είναι τα γνωρίσματα που επιβραβεύουμε και που θα συνεχίσουμε να επιβραβεύουμε μέσα από τον θεσμό των Growth Awards.”.

Οι έξι (6) επιχειρήσεις και οι κατηγορίες στις οποίες διακρίθηκαν φέτος είναι:

Δυναμική Ανάπτυξη | ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
Έρευνα & Καινοτομία | FLEXOPACK ΑΕΒΕΠ
Εξωστρέφεια | ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ
Ψηφιακή Εξέλιξη | SKROUTZ A.E.
Environmental, Social & Governance | VITEX A.E.
Επιχειρηματική Αριστεία | ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (COSTAMARE Inc.,
ΤΕΜΕΣ Α.Ε., FALIRO HOUSE A.E., Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου”)

Τα “Growth Awards” είναι τα πρώτα Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας με στόχο την ανάδειξη επιχειρήσεων με επιτεύγματα που εμπνέουν για τη δημιουργία μιας σύγχρονης, δυναμικής και ανταγωνιστικής Ελλάδας, επιβραβεύουν τη δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχωρίζουν σε κρίσιμους τομείς, οι οποίοι υπαγορεύονται κάθε χρόνο από τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις.

Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών αναλύσεων βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών περίπου 8.000 επιχειρήσεων, βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton, σε συνδυασμό με τις πραγματικές ιστορίες εταιρειών.

Ετικέτες: EUROBANKΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

27/08/2025 | 23:45
Featured

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο 59χρονος γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος

21/08/2025 | 15:30
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Ή Προσευχή του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου – Πως γίνεται

21/08/2025 | 08:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σεισμός LIVE: Δείτε TΩΡΑ πού έγινε σεισμός πριν από λίγο – Μέτρα προστασίας

09/08/2025 | 18:21
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης για Μπογδάνο: «Όποιος ξεπερνάει τα όρια πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει θέση στη ΝΔ»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έκκληση Δαμιανού στις κυβερνήσεις Ελλάδας και Αιγύπτου: «Κινδυνεύει η ζωή μου»

    429 shares
    Share 172 Tweet 107
  • ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑ: Αναδρομικά  2025: Ποιοι θα δουν ποσά έως 8.500€ και τι ισχύει για όλους τους αποστράτους και ταμεία

    237 shares
    Share 95 Tweet 59
  • Ουκρανικές επιθέσεις στον αγωγό Druzhba: Η Μόσχα μιλά για «τρομοκρατία» – Αντιδράσεις σε Βουδαπέστη και Μπρατισλάβα

    197 shares
    Share 79 Tweet 49
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ- ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ: Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση σύνταξης στα 60 και ποιοι όχι – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τους συνταξιούχους

    196 shares
    Share 78 Tweet 49
  • Μονή Σινά: Μοναχοί επιχειρούν να εισέλθουν βίαια στο μοναστήρι – Στο στόχαστρο ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός

    192 shares
    Share 77 Tweet 48
  • «Όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια»: 50 χρόνια από τη φράση-σταθμό του Κωνσταντίνου Καραμανλή

    115 shares
    Share 46 Tweet 29
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΝΕΑ: 225.000 θανατώσεις ζώων – 837 εστίες ευλογιάς: Οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ και οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ 

    109 shares
    Share 44 Tweet 27
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch