Πέμπτη, 1 Μαΐου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θετική αναθεώρηση στόχων για την Alpha Bank

TechTeam από TechTeam
27/08/2021 11:50
σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αποτελέσματα 2ου τριμήνου εξέδωσε η Alpha Bank με άσσο την ταχύτερη του αναμενόμενου υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδίου.

Το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για την αγορά προβληματικών δανείων, ειδικά για το χαρτοφυλάκιο Sky στην Κύπρο, επιταχύνει την επίτευξη του στόχου για μείωση των σχετικών δεικτών. Η Alpha Bank αναμένει την ολοκλήρωση της σχετικής συναλλαγής εντός του έτους, με τον σχετικό δείκτη να διαμορφώνεται στο 13%, βελτιωμένο ήδη κατά 5 μονάδες σε σύγκριση με τις ανακοινώσεις του Μαΐου. Η δημιουργία νέων προβληματικών δανείων κινείται καλύτερα από τα προβλεπόμενα, όπως και το μέγεθος των προβλέψεων, αν και η Διοίκηση προς το παρόν δεν έχει αναθεωρήσει προς το θετικότερο τις συντηρητικές εκτιμήσεις της για το έτος.

Στα αποτελέσματα εξαμήνου 2021, περιλαμβάνεται και η, αναμενόμενη, ζημία ύψους Ευρώ 2 δισ., εξαιτίας της ολοκλήρωσης της συναλλαγής Galaxy, μέσω τιτλοποίησης χαρτοφυλακίου Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων (ΜΕΑ) αξίας Ευρώ 10,8 δισ.

Την ίδια στιγμή, ο δείκτης κεφαλαίων έκλεισε το τρίμηνο στο 17,4%, πολύ πάνω από τις εποπτικές απαιτήσεις, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά – μετά και το αποτέλεσμα στα πρόσφατα stress tests της ΕΚΤ – την υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια της Alpha Bank.

Σταθερά πάνω από τους στόχους κινείται και το πλάνο της Τράπεζας αναφορικά με την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με διεθνείς παίκτες σε καίριους οικονομικούς τομείς. Η συμφωνία με την Nexi αναμένεται να προσθέσει άλλες 60 μονάδες βάσης στα κεφάλαια της Τράπεζας, σε σύνολο 140μ.β. για όλες τις κινήσεις της Διοίκησης, αντισταθμίζοντας πλήρως τον αναμενόμενο αντίκτυπο 100μ.β. από την περαιτέρω απομείωση και πώληση προβληματικών δανείων.

Τα επαναλαμβανόμενα κέρδη ανήλθαν στα Ευρώ 0,2 δισ. για το εξάμηνο, με την κερδοφορία να ανέρχεται στο 6,1%, έναντι στόχου 5% για το έτος.

Οι βασικές πηγές εσόδων κινούνται εντός στόχων ενώ σε πρωταγωνιστή στο τρίμηνο αναδεικνύεται το Asset Management, όπου η Τράπεζα έχει δει τα αμοιβαία να αυξάνονται κατά Ευρώ 0,8 δισ. επιτυγχάνοντας έτσι σχεδόν το ένα τέταρτο του στόχου αύξησης που έχει θέσει ως το 2024.

Με ταχείς ρυθμούς υλοποιείται και ο σχεδιασμός για την αύξηση των επιχειρηματικών δανείων. Οι πρόσφατες συμφωνίες με ΔΕΗ και Blackstone επιβεβαιώνουν πως ο στόχος για το έτος θα ξεπεραστεί, πείθοντας και τους πιο δύσπιστους για τα αναπτυξιακά πλάνα της Τράπεζας.

Ο CEO Βασίλης Ψάλτης, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δήλωσε:

«Τον Μάιο πραγματοποιήσαμε μία συναλλαγή που άλλαξε τα δεδομένα στο ελληνικό τραπεζικό τοπίο, καθώς αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην πρώτη αναπτυξιακή Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου από το 2008. Με πολύ ισχυρή υποστήριξη από τους Μετόχους μας, ολοκληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία αυτό το εγχείρημα άντλησης κεφαλαίων ύψους Ευρώ 800 εκατ. και τοποθετήσαμε την Τράπεζά μας στη θέση του σημαντικού εταίρου των Πελατών μας, προκειμένου, με την υποστήριξή μας, να επωφεληθούν από την ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική που θα προκύψει από την επερχόμενη διάθεση των κεφαλαίων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Πλέον, επικεντρώνουμε πλήρως την προσοχή μας στην υλοποίηση του Project Tomorrow. Μετά την ολοκλήρωση τον Ιούνιο της δεύτερης μεγαλύτερης τιτλοποίησης Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων (ΜΕΑ) με πιστοληπτική διαβάθμιση στην Ευρώπη (Project Galaxy), έχουμε ήδη σημειώσει εξαιρετική πρόοδο όσον αφορά το σχέδιό μας για περαιτέρω μείωση των ΜΕΑ, δρομολογώντας πολλαπλές συναλλαγές που υπερβαίνουν το ποσό των Ευρώ 8 δισ. στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ταχύτερα από το αρχικό μας χρονοδιάγραμμα, με στόχο τη διαμόρφωση του Δείκτη ΜΕΑ Ομίλου σε 7% το 2022.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα του Ισολογισμού μας πετύχαμε, για άλλη μία φορά, την καλύτερη επίδοση μεταξύ των ελληνικών συστημικών τραπεζών στην Άσκηση Προσομοίωσης Ακραίων Καταστάσεων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για το 2021. Συγκεκριμένα, πετύχαμε τον υψηλότερο τελικό Δείκτη Κεφαλαίων Κοινών Μετοχών της Κατηγορίας με πλήρη εφαρμογή των μεταβατικών διατάξεων, ο οποίος διαμορφώνεται σε 8,3% υπό το δυσμενές σενάριο και αυξάνεται σημαντικά σε 10,2%, λαμβανομένης υπόψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Όσον αφορά το μέτωπο της επιχειρηματικής ανάπτυξης, η στρατηγική μας για τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με διεθνείς εταίρους, προκειμένου να προσφέρουμε μία ισχυρή πρόταση αξίας στους Πελάτες μας, υλοποιείται με ταχείς ρυθμούς. Σε συνέχεια της έναρξης της συνεργασίας μας με την Generali στον τομέα των τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων (bancassurance), στρέψαμε το ενδιαφέρον μας στον τομέα των πληρωμών και συμφωνήσαμε τη σύναψη μακροχρόνιας στρατηγικής συνεργασίας με τη Nexi, κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των τεχνολογιών πληρωμών (paytech). Επιπρόσθετα, στον τομέα των ακινήτων δρομολογούμε τη διαδικασία για την ανεύρεση του κατάλληλου εταίρου ώστε να μεγιστοποιήσουμε επίσης τις δυνατότητες δημιουργίας αξίας στον κλάδο.

Κατά το α΄ εξάμηνο, πετύχαμε επίσης άριστες επιδόσεις όσον αφορά τη χρηματοδοτική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Η καθαρή πιστωτική επέκταση ανήλθε σε Ευρώ 0,4 δισ., ενώ προγραμματίζουμε τη χρηματοδότηση σημαντικού αριθμού επενδύσεων, που θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε, ακόμα και να υπερβούμε, τους στόχους του τρέχοντος έτους. Επιπλέον, έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο στον τομέα των καταθετικών και των επενδυτικών προϊόντων. Οι νέες καταθέσεις ανήλθαν σε Ευρώ 1,3 δισ., ενώ τα Υπό Διαχείριση Περιουσιακά Στοιχεία1 αυξήθηκαν κατά Ευρώ 0,8 δισ. Οι εντατικές προσπάθειες που πραγματοποιήσαμε είχαν ως αποτέλεσμα το Κύριο Αποτέλεσμα προ Προβλέψεων α΄ εξαμήνου να ανέλθει σε Ευρώ 463 εκατ. και το Καθαρό Κέρδος μετά από Φόρους, έπειτα από προσαρμογές, ώστε να μην περιλαμβάνει έκτακτες πράξεις, να ανέλθει σε Ευρώ 213 εκατ. έναντι Ευρώ 66 εκατ. το προηγούμενο έτος. Ο Συνολικός Δείκτης Κεφαλαιακής Επάρκειας, μετά την υλοποίηση του Project Galaxy και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, διαμορφώνεται σε 17,4%, ενώ ο Δείκτης Κεφαλαίων Κοινών Μετοχών της Κατηγορίας 1 διαμορφώνεται σε 14,8% και μας επιτρέπει να υποστηρίξουμε με αξιοπιστία την επέκταση του δανειακού μας χαρτοφυλακίου.

Η ισχυρή ανάκαμψη των μεγεθών του τουρισμού και η έγκαιρη εισροή των πρώτων κεφαλαίων από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας μας ενισχύουν την πεποίθηση ότι η Ελλάδα επιστρέφει σε τροχιά ανάπτυξης. Η Alpha Bank βρίσκεται σε πορεία υλοποίησης των φιλόδοξων στόχων της και η Διοίκηση έχει επικεντρώσει πλήρως την προσοχή και τον ενθουσιασμό της στο να αδράξει όλες τις ευκαιρίες που προκύπτουν από αυτή τη νέα φάση επέκτασης».

Ετικέτες: ALPHA BANKΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΨΑΛΤΗΣ
Προηγούμενο Άρθρο

ΝΔ: Το πρόγραμμα Ελευθερία θα πρέπει να υποστηριχθεί από όλους

Επόμενο Άρθρο

Τρέξτε λεφτά – ΟΠΕΚΑ: Όλα τα επιδόματα που καταβάλλονται στις 31 Αυγούστου

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Featured

Ανασχηματισμός 2025 – Η νέα κυβέρνηση

14/03/2025 | 22:55
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Alpha Bank: Εταίρος προόδου για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά της Κύπρου

13/03/2025 | 21:00
HOT NEWS

Άλιμος: Σοκάρει ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση από ληστές – «Μου έβαλαν μαχαίρι στον λαιμό»

03/03/2025 | 09:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τρέξτε λεφτά - ΟΠΕΚΑ: Όλα τα επιδόματα που καταβάλλονται στις 31 Αυγούστου


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Αναδρομικά έως 19.500 ευρώ για αποστράτους και αυξήσεις στις συντάξεις χηρείας – Ποιοι και πόσα θα λάβουν ανά ταμείο

    282 shares
    Share 113 Tweet 71
  • Πούτιν: Είμαι βέβαιος ότι η Ρωσία θα αποκαταστήσει τελικά τους δεσμούς της με την Ευρώπη

    253 shares
    Share 101 Tweet 63
  • Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά – Νέα πρόβλεψη Μαρουσάκη για την επιστροφή της άνοιξης

    228 shares
    Share 91 Tweet 57
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025-2026: 300.000 επιταγές, 6 δωρεάν διανυκτερεύσεις και 5 νέα προγράμματα ΔΥΠΑ για ανέργους – Όλες οι λεπτομέρειες

    172 shares
    Share 69 Tweet 43
  • Αποκλειστικό: Και δεύτερος υπάλληλος του ΟΠΕΚΕΠΕ διώκεται για το σκάνδαλο με τα εικονικά βοσκοτόπια – Στον αέρα 250.000 ευρώ επιδοτήσεων

    155 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Αγροτικές πληρωμές Μαΐου-Ιουνίου 2025: Πότε θα μπουν τα ποσά στους λογαριασμούς – Ραγδαίες εξελίξεις από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ

    200 shares
    Share 80 Tweet 50
  • ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανατροπή νταλίκας στον Σκαραμαγκά: Πρωινός εφιάλτης στην Εθνική – Κανονικά πλέον η κυκλοφορία

    282 shares
    Share 113 Tweet 71
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch