Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σφάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και για Μηταράκη………………………..

TechTeam από TechTeam
11/02/2021 23:02
σε ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μια κοινή ανακοίνωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά και Γιώργου Τσίπρα, με την οποία χαρακτηρίζουν «δίκαιες και αιτιολογημένες» τις αντιδράσεις ακροδεξιών στον Εβρο κατά του Ν. Μηταράκη έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά, σε ανακοίνωση που συνυπογράφει με τον Γιώργο Τσίπρα, χαρακτηρίζει «δίκαιες και δικαιολογημένες» τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επίσκεψη του υπουργού Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη, στην περιοχή.

Μόνο που οι αντιδράσεις προήλθαν από ακροδεξιά στοιχεία, ενώ στις διαμαρτυρίες ακούστηκαν συνθήματα όπως «αλήτες προδότες πολιτικοί», «λαθρομετανάστες που θα καταστρέψουν τη Θράκη», «πουλημένες ΜΚΟ» και άλλα γνωστά ακραία συνθήματα.

Γκαρά και Τσίπρας τονίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση «απέφυγε τη δημιουργία hot spot ανατολικά του Νέστου, για προφανείς λόγους. Προτάσσοντας την ασφάλεια των συνόρων και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, ακολούθησε τις εισηγήσεις της τότε στρατιωτικής ηγεσίας».

Η κοινή ανακοίνωση των δύο βουλευτών προκάλεσε την αντίδραση του Τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος, στον οποίο υπάγεται και το προσφυγικό, με τον επικεφαλής Πάνο Λάμπρου, σε ανάρτησή του, να σημειώνει ότι ανατριχιάζει από αυτού του είδους τις αντιδράσεις και να προσθέτει ότι «δεν ήταν δίκαιες και δεν ήταν αιτιολογημένες. Κυρίως, όμως, είναι έξω από τις αρχές και τις αξίες μας. Είναι ενταγμένες σε ένα ανταγωνιστικό και εχθρικό πολιτικό σχέδιο. Είναι κραυγές της άλλης όχθης, υπαρκτής και αντίπαλης».

Στο ίδιο κλίμα και η πρώην βουλευτής Αννέτα Καββαδία, η οποία σημειώνει: «Ακροδεξιάς κοπής ρατσιστικά και ομοφοβικά συνθήματα διανθισμένα με έντονο “πατριωτικό” άρωμα, δεν μπορούν να είναι “ούτε δίκαια ούτε αιτιολογημένα”. Οι αντιδράσεις ορισμένων κατοίκων της Ορεστιάδας τρομάζουν και είναι απολύτως καταδικαστέες. Και η μεν ΝΔ έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες. Έρχεται αντιμέτωπη με την ξενοφοβική, ρατσιστική πολιτική που η ίδια εξέθρεψε όλα αυτά τα χρόνια. Στα καθ’ ημάς, όμως; Από πότε ιαχές όπως “να μην μπει τίποτα λαθραίο”, “Αθήνα γαμ…νη ο Έβρος δεν πεθαίνει”, “η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες”, “αλήτες, προδότες, πολιτικοί” θεωρούνται “δίκαιες και αιτιολογημένες”; Από πότε πρόσφυγες και μετανάστες αντιμετωπίζονται ως εισβολείς που απειλούν την ασφάλεια των συνόρων και την κοινωνική συνοχή; Αυτές οι αντιδράσεις ούτε δικαιολογούνται ούτε καλύπτονται. Όχι στο όνομά μας, τουλάχιστον!»

Ψυχογιός: Η κυβέρνηση κάνει κανονικότητα την αθλιότητα

Σε δήλωσή του αναφορικά με την επίσκεψη Μηταράκη στον Εβρο, ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «η κυβέρνηση, αν και προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα και επανίδρυσε το αρμόδιο υπουργείο και αποδέχτηκε ότι είναι γεωπολιτικοί λόγοι που το γεννούν, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το προσφυγικό-μεταναστευτικό ως πρόβλημα που πρέπει να κρυφτεί εντελώς. Κάνει κανονικότητα την αθλιότητα των νέων δομών που έχει δημιουργήσει και τα κέντρα κράτησης-φυλακές που έχουν δεκαπλασιάσει τον αριθμό των διοικητικά κρατουμένων για πάνω από 18 μήνες προς τέρψη και ικανοποίηση ακροδεξιών και αντιδραστικών ακροατηρίων και θεσμικών οργάνων που η ίδια εξέθρεψε ως κυβέρνηση σε όλη την Ελλάδα».

Η ανακοίνωση Γκαρά – Τσίπρα

«Οι κοινωνικές αντιδράσεις που προκάλεσε η επίσκεψη του κ. Μηταράκη στον Έβρο είναι δίκαιες και αιτιολογημένες. Η πολιτική και οι αποφάσεις της κυβέρνησης της ΝΔ για τη δημιουργία νέας υπερμεγέθους δομής μόνιμης διαμονής στα σύνορα του Έβρου προκαλεί αίσθημα ανασφάλειας αλλά και εμπαιγμού στους Εβρίτες.

Σημειώνουμε ότι παρά την τεράστια πίεση του προσφυγικού-μεταναστευτικού επί ημερών της προηγούμενης διακυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε τη δημιουργία hot spot ανατολικά του Νέστου, για προφανείς λόγους. Προτάσσοντας την ασφάλεια των συνόρων και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, ακολούθησε τις εισηγήσεις της τότε στρατιωτικής ηγεσίας. Να θυμίσουμε ότι η πολιτική εκείνη εφάρμοζε απόφαση του ΚΥΣΕΑ προ του 2015, δηλαδή προηγούμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησης, την οποία σεβάστηκαν κι εφάρμοσαν όλοι.

Η σημερινή κυβέρνηση, αδιαφορώντας για τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της Θράκης, αποφάσισε να μη σεβαστεί αυτή την απόφαση, που αποτελεί εθνική γραμμή. Ενώ οι σχέσεις με τη γείτονα χώρα έχουν σαφέστατα επιδεινωθεί, η ΝΔ με μια απίστευτη ανευθυνότητα σχεδιάζει τη δημιουργία hot spot όχι απλώς ανατολικά του Νέστου, αλλά στο Φυλάκιο Έβρου. Η κυβέρνηση και ο κ. Μηταράκης μπήκαν σε έναν προσχηματικό διάλογο με τους φορείς, με προειλημμένες αποφάσεις, εμπαίζοντας τους κατοίκους.

Κι αναρωτιόμαστε, η κυβέρνηση έχει συναίσθηση τι μπορεί να προκύψει από την υπερδομή που σχεδιάζει στην καρδιά της αμυντικής τοποθεσίας; Οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ ρωτήθηκαν; Συμφωνούν με τα επικίνδυνα αυτά σχέδια;

Όταν πρόκειται για επικοινωνιακά σόου, ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του είναι πρώτοι και καλύτεροι. Όταν πρόκειται για την ουσία, αποδεικνύονται πολύ λίγοι. Ο ψευτοπατριωτισμός, η άγνοια και η ανευθυνότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλο τους το μεγαλείο!»

Μηταράκης: Υποκρισία

Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, σχολιάζοντας την δήλωση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Τσίπρα & Α. Γκαρά, δήλωσε:

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αναστασία Γκαρά και Γιώργος Τσίπρας, ψεύδονται και παραπληροφορούν όταν δηλώνουν ότι τίθεται θέμα «νέας υπερμεγέθους δομής μόνιμης διαμονής στα σύνορα του Έβρου». Όπως πολλές φορές έχει ξεκαθαρίσει ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, στον Έβρο δεν τίθεται κανένα θέμα νέας δομής διαμονής αιτούντων άσυλο. Και πολύ περισσότερο “υπερμεγέθους”. Επίσης, στον Έβρο δεν τίθεται κανένα θέμα μόνιμης διαμονής προσφύγων ή μεταναστών. Το ΚΥΤ Φυλακίου είναι δομή ελέγχου και καταγραφής και μόνο. Όσοι εισέρχονται, μένουν για λίγες ημέρες, όσες διαρκεί ο έλεγχος και η καταγραφή τους. Αυτή είναι η εθνική πολιτική και δεν αλλάζει. Τουλάχιστον όσο είναι στο τιμόνι της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία. Στον Έβρο, όπως και όπου χρειάζονται αποφάσεις και συνεννόηση, θα συνεχίσουμε το διάλογο με την τοπική αυτοδιοίκηση και την τοπική κοινωνία, με σκοπό να υπάρξει λύση.

Αξίζει να τονιστεί ότι, ο κ. Γιώργος Τσίπρας, στη σημερινή δήλωσή του, χαρακτήρισε τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν στον Έβρο κατά την επίσκεψή μου, «δίκαιες και αιτιολογημένες». Τον περασμένο Μάιο, όταν κατά την είσοδό του στο δημαρχείο Μεγάρων του επιτέθηκαν οι πολίτες, η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική του περιφέρεια, καταδίκασαν δημοσίως την επίθεση που δέχθηκε, σημειώνοντας ότι «τέτοιες ενέργειες βλάπτουν την Δημοκρατία την οποία πρέπει όλοι μας να προασπίζουμε”. Ας διαλέξει!

Επίσης, τότε, στην παρέμβασή του στο δημοτικό συμβούλιο Μεγαρέων, ο κ. Τσίπρας είχε ταχθεί κατά του σχεδιασμού να φτιαχτεί δομή φιλοξενίας στη Νέα Πέραμο, δηλαδή στην εκλογική του περιφέρεια. Ενώ δηλαδή σήμερα πρεσβεύει, ορθά, την μην παραμονή στον Έβρο, όταν εκκληθεί να συμβάλει με την δημιουργία δομής στην εκλογική του περιφέρεια για να αποσυμφορηθεί ο Έβρος, τότε πρόταξε το μικροπολιτικό συμφέρον… Υποκρισία.

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΣΥΡΙΖΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

08/10/2025 | 23:45
Featured

Δημοσκόπηση Interview: Τεράστια διαφορά και πάνω από το 30% η Νέα Δημοκρατία

08/10/2025 | 21:31 - Ενημέρωση 09/10/2025 | 02:22
Featured

Στο κόμμα Τσίπρα ο μισός ΣΥΡΙΖΑ

06/10/2025 | 21:31
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μάλλον βρισκόταν σε άλλη αίθουσα όταν συνεδρίαζε η Εξεταστική για το «γαλάζιο» σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

05/10/2025 | 17:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Το Βατερλώ του Τσίπρα (και) στην Παιδεία.......................


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025-Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    924 shares
    Share 370 Tweet 231
  • Συναγερμός στο Τατόι: Έπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Δύο τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση

    282 shares
    Share 113 Tweet 71
  • Ουκρανία: Σε αδιέξοδο ο πόλεμος – Πούτιν, Τραμπ και Ζελένσκι σε νέα γεωπολιτική σκακιέρα – Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι

    219 shares
    Share 88 Tweet 55
  • AI παραπληροφόρηση στα social media: Deepfake βίντεο «συλλήψεων» ηλικιωμένων σοκάρουν το TikTok – Ώρα να λάβει μέτρα η Ελληνική Αστυνομία

    205 shares
    Share 82 Tweet 51
  • Καιρός: Αποχωρεί η «Barbara» και επιστρέφει η ηλιοφάνεια

    160 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Σεισμολόγοι κρούουν τον κώδωνα: «Ο επόμενος μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα είναι θέμα χρόνου» – Τα 5 ρήγματα που ανησυχούν τους επιστήμονες

    381 shares
    Share 152 Tweet 95
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 2027–2030: Αυξήσεις έως +12 μήνες στα όρια ή πάγωμα έως το 2030   -Ολη η λίστα για τις συντάξεις

    153 shares
    Share 61 Tweet 38
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch