Κυριακή, 3 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

Δ. Νατσιός-Νίκη: Η υπογεννητικότητα είναι η μεγαλύτερη εθνική απειλή – Δεν ήρθαμε να κάνουμε τη Βουλή τσίρκο

TechTeam από TechTeam
07/07/2023 05:01
σε HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
59
SHARES
126
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το δημογραφικό ανέδειξε ως το σημαντικότερο πρόβλημα κατά την ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, και χαρακτήρισε την ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας άμεση προτεραιότητα του κόμματός του.

«Η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια χώρα γερόντων. Ένα ολόκληρο έθνος οδεύει προς τη σύνταξη, γιατί παύει να εκτιμά το θεόσδοτο δώρο της ζωής, έτσι όπως του αξίζει. Ο ατομικισμός που προωθεί η κουλτούρα των ημερών μας, βάζει φρένο στον κύκλο της ζωής και την απαραίτητη ανανέωση του πληθυσμού μας».

Αναφερόμενος στο νεοσύστατο υπουργείο οικογένειας, διερωτήθηκε ποιο θα είναι το αντικείμενο αυτού του ειδικού υπουργείου.

«Τι είναι αυτό που δεν κάλυπταν ως σήμερα τα άλλα πολλά συναρμόδια υπουργεία; Αυτό το υπουργείο θα αναλάβει να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, προστατεύοντας και ενισχύοντας την πυρηνική οικογένεια ; Θα προστατέψει, σύμφωνα με την παράδοση και τις επιταγές της εκκλησίας μας, το απολύτως σεβαστό δικαίωμα στη ζωή που έχει, εξ άκρας συλλήψεως, το αγέννητο παιδί;».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι πρέπει να υποστηριχθεί η παιδεία λέγοντας πως «δεν είναι δυνατόν να μπαίνει το μέλλον της Ελλάδας στη ζυγαριά του δημοσιονομικού κόστους.

«Σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας υπάρχουν έστω και τρία παιδιά, λόγοι εθνικοί και δημογραφικοί επιβάλλουν άνοιγμα σχολείου για να τα στεγάσει. Θέση μας και πρότασή μας είναι επίσης η άμεση μονιμοποίηση των χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών».

Ο κ. Νατσιός, τάχθηκε εναντίον των γάμων ομοφυλόφιλων και τόνισε ότι «θα καταψηφίσουμε οποιαδήποτε τέτοια πρόταση νόμου».

Τί τον θέλετε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, όταν όλα τους τα αστικά δικαιώματα είναι εξασφαλισμένα από το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο ήδη είχατε υπερψηφίσει;», είπε.

Αναφερόμενος στα περιστατικά βίας με πρωταγωνιστές ανηλίκους, υποστήριξε πως «η νεανική εγκληματικότητα καλπάζει, διότι πολλά παιδιά μεγαλώνουν με την υλιστική πεποίθηση πως πρέπει να πατήσουν επί πτωμάτων για να διεκδικήσουν ό,τι προλαβαίνουν σε τούτη τη ζωή. Και για αυτή τη στρεβλή πεποίθηση, ευθύνεται το οικογενειακό περιβάλλον και φυσικά «η άρρωστη Παιδεία και το ανεξέλεγκτο διαδίκτυο. Χρειάζεται άμεση αλλαγή βιβλίων γλώσσας τα οποία πρέπει να αποκτήσουν ταυτότητα. Αν δεν υπάρξει επανασύνδεση του μαθητή με την ζωντανή υπόσταση της γλώσσας του και της ελληνορθόδοξης ταυτότητάς του».

Για την αναθεώρηση του Συντάγματος είπε ότι η Νίκη θα περιμένει το σύνολο των κυβερνητικών προτάσεων και ζήτησε από την κυβέρνηση να διευκρινίσει αν θα καταργήσει το άρθρο 59 για τον θρησκευτικό όρκο των Βουλευτών, το άρθρο 16 ώστε να πάψει να αποτελεί αποστολή της Παιδείας η καλλιέργεια εθνικής θρησκευτικής συνείδησης και αν θα αναθεωρήσει το άρθρο 3 «για να γίνει το κράτος ουδετερόθρησκο όπως στην Γαλλία όπου ελλείψει Χριστιανισμού κυριαρχεί το ριζοσπαστικό ακραίο Ισλάμ ;»

Αναφερόμενος στην ενδεχόμενη ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ είπε ότι δεν είναι αρνητικός «υπό την προϋπόθεση ότι θα προάγουν τα ελληνικά γράμματα, την ελληνική έρευνα και τον ελληνικό πολιτισμό στον νέο άχρωμο παγκοσμιοποιημένο κόσμο που ζούμε».

Για τα θέματα της οικονομίας υποστήριξε ότι το σοβαρότερο θέμα είναι επίμονη η ακρίβεια κυρίως στα τρόφιμα αλλά και η ενέργεια, καθώς όπως είπε «η χώρα μας συνεχίζει να είναι παραδομένη στο έλεος της ακρίβειας». Για το θέμα των κόκκινων δανείων, ζήτησε επίσης να υπάρχει ενδιάμεση διαδικασία κατά την διαπραγμάτευση μεταξύ funds και τραπεζών κατά την εξαγορά του δανείου ώστε να μπορεί ο δανειολήπτης να μπορεί να το αγοράσει στην τιμή που το παίρνει το funds.

Για την διαχείριση του μεταναστευτικού ανέφερε πως «ως χριστιανοί, ως επιστήμονες, ως άνθρωποι σεβόμαστε τον πόνο των ανθρώπων, όσων από πόλεμο, από κατατρεγμό, από πικρό καημό άφησαν βωμούς κι εστίες στην πατρίδα τους και αναζητούν ζωή και πατρίδα, αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να μετατραπεί η χώρα μας σε χώρο ασταμάτητης αποθήκευσης ψυχών».

Καταλήγοντας ο κ. Νατσιός αναφέρθηκε στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, ζητώντας την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών και την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής στην Θράκη, ζήτησε την απέλαση του Τούρκου προξένου και τάχθηκε κατά της παραπομπής των ελληνοτουρκικών διαφορών στη Χάγη.

Ετικέτες: ΝΑΤΣΙΟΣ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ελεύθερος ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος μετά τους βανδαλισμούς στην Εθνική Πινακοθήκη – Οι πρώτες δηλώσεις του

10/03/2025 | 18:00
HOT NEWS

Νατσιός: Το δημόσιο χρέος της Ελλάδος παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως

15/12/2024 | 08:00
Featured

Νατσιός για διαγραφή Σαμαρά: Αντί να διαγράψει τον προδότη Γεραπετρίτη, διέγραψε αυτόν που κατήγγειλε την προδοσία

17/11/2024 | 10:46
HOT NEWS

Δημήτρης Νατσιός: Το πνεύμα της ενότητας και της ομόνοιας του 1940, θέλουμε και σήμερα

28/10/2024 | 20:58
Load More
Επόμενο Άρθρο

Φωτιά στο Αλιβέρι: Οι φλόγες κατευθύνονται στο χωριό Καλέντζι


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Στάρμερ και Ζελενσκι επικροτούν την προθεσμία που έδωσε ο Τραμπ στην Ρωσία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

    382 shares
    Share 153 Tweet 96
  • Η Τουρκία ανακοίνωσε θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και ανατ. Μεσόγειο – Απέκλεισε το Καστελόριζο

    304 shares
    Share 122 Tweet 76
  • Γιορτή σήμερα 2 Αυγούστου, εορτολόγιο: Ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρα Στεφάνου

    297 shares
    Share 119 Tweet 74
  • Κεραυνοί Σαμαρά: «Υπάρχει πολιτικό κενό» – Δριμύ κατηγορώ σε Μητσοτάκη για ελληνοτουρκικά – ΟΠΕΚΕΠΕ

    278 shares
    Share 111 Tweet 70
  • Παλαιό Φάληρο: «Σε ρηχά νερά ο πνιγμός, ερευνάται η μητέρα να ήθελε να ξεφορτωθεί το παιδί»

    273 shares
    Share 109 Tweet 68
  • ΗΠΑ και Ρωσία ανταλλάζουν απειλές για πυρηνικά – «Είμαστε προετοιμασμένοι» διαμηνύει ο Τραμπ

    156 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Παναγιά της Τήνου με τον Τζόκοβιτς

    148 shares
    Share 59 Tweet 37
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch