Τετάρτη, 2 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Λαλιώτης προς Βενιζέλο: Εάν τολμάς φύγε

Newsroom από Newsroom
19/11/2016 19:15
σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Απαντήσεις στα σενάρια εισήγησής του για διαγραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΠΑΣΟΚ δίνει με εκτενή επιστολή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά ο Κώστας Λαλιώτης.

Ο κ. Λαλιώτης αν και διαψεύδει τις σχετικές πληροφορίες που μεταδίδει το ρεπορτάζ, επί της ουσίας καλεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο επί της ουσίας εάν «τολμά» να παραιτηθεί από το Κίνημα, τονίζοντας πως «εάν κάποιοι θέλουν να διαχωρίσουν τη θέση τους και να φύγουν είναι δικός τους λογαριασμός, έχοντας πάντα την απόλυτη ευθύνη των λόγων και των πράξεών τους».

Επιπλέον, ο κ. Λαλιώτης εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη δεξαμενή σκέψης, Κύκλος, της οποίας ηγείται τονίζοντας πως κάποιοι «επιμένουν μέσα από έναν αέναο διαλυτικό κύκλο αποσκιρτήσεων, διαγραφών και διασπάσεων στην άγονη γραμμή των προσωποπαγών Σχηματισμών, των «μικροαρχηγικών» Κινήσεων, των Ομίλων προβληματισμού και δεξαμενών σκέψης,των θνησιγενών μορφωμάτων, των ατελέσφορων προσωπικών πρωτοβουλιών και των θεμιτών αλλά άμετρων φιλοδοξιών «αδικαίωτων» ηγετών».

«Κατά τη γνώμη μου είναι κρίμα τόσα αξιόλογα πρόσωπα να αναλώνουν την ενέργειά τους και την αξία τους σε μοναχικά μονοπάτια, σε αδιέξοδους «μικρομεγαλισμούς», σε απωθητικούς ναρκισσισμούς με όλες τις συνακόλουθες αυταπάτες», συμπληρώνει.

«Δεν έχω εισηγηθεί ποτέ είτε στη Φώφη Γεννηματά είτε σε κανέναν άλλον τη διαγραφή του οποιουδήποτε στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο τη διαγραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

‘Αλλωστε κάτι τέτοιο δεν είναι μόνο αναντίστοιχο με την αλήθεια αλλά θα ήταν και ιστορικό παράδοξο.

Είναι γνωστό σε όλους ότι κατά τη δύσκολη συγκυρία και την κρίσιμη καμπή του 1989 είχα καταλυτική συμμετοχή και καθοριστική συμβολή για να αναμιχθεί ενεργά με την πολιτική και για να ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ και στην πρώτη γραμμή δράσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος», τονίζει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποστηρίζει ότι η θέση του ως μάχιμου και δημιουργικού πολιτικού βρίσκεται στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, γι’ αυτό έχει τιμηθεί πολλές φορές σε υψηλά και ύψιστα πολιτικά και κομματικά αξιώματα από το 1993 έως σήμερα.

Επιπλέον, αναφορικά με το ιδεολογικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Λαλιώτης τάσσεται υπέρ του αυτόνομου πολιτικού λόγου ως προοδευτικός τρίτος πόλος, στη γραμμή Γεννηματά δηλαδή την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιμένει να ωθεί τη Χαριλάου Τρικούπη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

[irp posts=”79563″ name=”Εσωτερικός πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ τελειώνει” τον Βενιζέλο”]

«Οι θέσεις μου είναι διαχρονικά γνωστές, διαφανείς και σαφέστατες και συνδέονται άρρηκτα με μια ιστορική διαδρομή της Παράταξής μας.

Η κατοχύρωση και ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Κεντροαριστεράς ως Δημοκρατικού και Προοδευτικού Πόλου συνδέεται άρρηκτα και αδιαπραγμάτευτα με τον αυτόνομο λόγο του, την αυτοδύναμη στρατηγική του και τον καταλυτικό διακριτό ρόλο του.

Αυτό προϋποθέτει, οριστικά και αμετάκλητα, σαφείς ιδεολογικές και πολιτικές οριοθετήσεις, σαφείς προγραμματικές θέσεις και αντιπαραθέσεις, τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη ΝΔ.

Πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο με αυτή τη στρατηγική και με αυτόν τον πολιτικό σχεδιασμό το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και η Κεντροαριστερά θα αποκτήσουν ξανά ευρύτατο και ζωτικό ιδεολογικό, κοινωνικό, πολιτικό και προγραμματικό χώρο», υπογραμμίζει.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

«Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2016
ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Αυτόνομος Λόγος, Αυτοδύναμη Στρατηγική, Πρωταγωνιστικός Ρόλος

1. Με αφορμή το δημοσίευμα στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» (όπως και την αναπαραγωγή του σε ορισμένα sites), που φέρει ως τίτλο «Επιδιώκει την διαγραφή του» και υπότιτλο «Το σχέδιο Βενιζέλου και οι εισηγήσεις του Λαλιώτη», θεωρώ χρέος μου να απαντήσω χωρίς περιστροφές κατηγορηματικά.
Οι αναφορές της Εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ότι έχω εισηγηθεί τη διαγραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου ή άλλων Στελεχών από το ΠΑΣΟΚ είναι αποκυήματα φαντασίας. Δεν έχουν ουδεμία απολύτως σχέση με την αλήθεια.

Βεβαίως, εάν κάποιοι θέλουν να διαχωρίσουν τη θέση τους και να φύγουν είναι δικός τους λογαριασμός, έχοντας πάντα την απόλυτη ευθύνη των λόγων και των πράξεών τους.

Δυστυχώς η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, η ευρύτερη Κεντροαριστερά, παραμένει κατακερματισμένη μέσα σε ένα κλίμα πολιτικών συγκρούσεων, ιδεολογικών διχασμών και αδελφοκτόνων μικροεμφυλίων.

Αν και όλοι επικαλούνται την ενότητα, τη συνοχή, την ανασύνθεση, την ανανέωση και την αναγέννηση της Παράταξης επιμένουν μέσα από έναν αέναο διαλυτικό κύκλο αποσκιρτήσεων, διαγραφών και διασπάσεων στην άγονη γραμμή των προσωποπαγών Σχηματισμών, των «μικροαρχηγικών» Κινήσεων, των Ομίλων προβληματισμού και δεξαμενών σκέψης, των θνησιγενών μορφωμάτων, των ατελέσφορων προσωπικών πρωτοβουλιών και των θεμιτών αλλά άμετρων φιλοδοξιών «αδικαίωτων» ηγετών.

Μέσα από αυτές τις αναφορές θέλω να περιγράψω μια υπαρκτή κατάσταση, χωρίς να έχω καμιά πρόθεση να υποτιμήσω, να αμφισβητήσω ή να στιγματίσω τη γνησιότητα των διαθέσεων, των αγωνιών και των προσπαθειών κανενός προσώπου.

Κατά τη γνώμη μου είναι κρίμα τόσα αξιόλογα πρόσωπα να αναλώνουν την ενέργειά τους και την αξία τους σε μοναχικά μονοπάτια, σε αδιέξοδους «μικρομεγαλισμούς», σε απωθητικούς ναρκισσισμούς με όλες τις συνακόλουθες αυταπάτες.

2. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και απόλυτη.

Δεν έχω εισηγηθεί ποτέ είτε στη Φώφη Γεννηματά είτε σε κανέναν άλλον τη διαγραφή του οποιουδήποτε στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο τη διαγραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν είναι μόνο αναντίστοιχο με την αλήθεια αλλά θα ήταν και ιστορικό παράδοξο. Είναι γνωστό σε όλους ότι κατά τη δύσκολη συγκυρία και την κρίσιμη καμπή του 1989 είχα καταλυτική συμμετοχή και καθοριστική συμβολή για να αναμιχθεί ενεργά με την πολιτική και για να ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ και στην πρώτη γραμμή δράσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Θεωρώ ότι η θέση του ως μάχιμου και δημιουργικού πολιτικού βρίσκεται στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, γι’ αυτό έχει τιμηθεί πολλές φορές σε υψηλά και ύψιστα πολιτικά και κομματικά αξιώματα από το 1993 έως σήμερα.

3. Πάντα πίστευα και πιστεύω, και πολύ περισσότερο τώρα, ότι το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και η Κεντροαριστερά για να έχουν δυναμικό παρόν και ευοίωνο μέλλον οφείλουν μέσα από διάλογο, αντιπαραθέσεις, υπερβάσεις και συνθέσεις θέσεων και προτάσεων να κατοχυρώσουν χωρίς δογματισμούς και εμμονές την πλουραλιστική ενότητά τους, με σεβασμό πάντα στις συλλογικές αποφάσεις των θεσμικών οργάνων και στην ανοιχτή συμμετοχική παρέμβαση των μελών, των φίλων και των πολιτών της ευρύτερης Παράταξης. Οι πάντες οφείλουν να συνταυτίσουν τα πολλά «Εγώ» σε ένα συνεκτικό και συλλογικό «Εμείς», να σφυρηλατήσουν μια αδιατάρακτη ενότητα με διαφορές.

Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη και η Κεντροαριστερά έχουν ιστορική υποχρέωση προς τη χώρα, τη Δημοκρατία και το λαό να αρνηθούν σθεναρά τις δύο πράξεις της αριθμητικής, την αφαίρεση και τη διαίρεση των δυνάμεων μας.

Ταυτόχρονα να ταυτιστούν απολύτως και συνειδητά με τις άλλες δύο πράξεις της αριθμητικής, την πρόσθεση και τον πολλαπλασιασμό των επιρροών μας, των δυνατοτήτων μας, των δυνάμεών μας.

Αυτή η δεσμευτική διεργασία μπορεί να οδηγήσει μέσα από μια «πυρηνική σύντηξη» στην αναδιάταξη και στην αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

4. Οι θέσεις μου είναι διαχρονικά γνωστές, διαφανείς και σαφέστατες και συνδέονται άρρηκτα με μια ιστορική διαδρομή της Παράταξής μας.

Η κατοχύρωση και ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Κεντροαριστεράς ως Δημοκρατικού και Προοδευτικού Πόλου συνδέεται άρρηκτα και αδιαπραγμάτευτα με τον αυτόνομο λόγο του, την αυτοδύναμη στρατηγική του και τον καταλυτικό διακριτό ρόλο του.

Αυτό προϋποθέτει, οριστικά και αμετάκλητα, σαφείς ιδεολογικές και πολιτικές οριοθετήσεις, σαφείς προγραμματικές θέσεις και αντιπαραθέσεις, τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη ΝΔ.

Πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο με αυτή τη στρατηγική και με αυτόν τον πολιτικό σχεδιασμό το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και η Κεντροαριστερά θα αποκτήσουν ξανά ευρύτατο και ζωτικό ιδεολογικό, κοινωνικό, πολιτικό και προγραμματικό χώρο.

Μόνον έτσι δεν θα μετατρέπονται σε δεκανίκι και ουρά είτε του ΣΥΡΙΖΑ, είτε της ΝΔ και θα μπορούν να έχουν ανοιχτούς ορίζοντες, δυναμική και προοπτική.

Η πυξίδα της Παράταξής μας μπορεί και πρέπει να δείχνει έναν άλλο δρόμο».

Ετικέτες: ΒΕΝΙΖΕΛΟΣΓΕΝΝΗΜΑΤΑεπίθεσηΛΑΛΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚπολιτικάΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός οφείλει να ενημερώσει κατά πόσον έθεσε το θέμα της Λιβύης στον Τούρκο Πρόεδρο

26/06/2025 | 11:00
Featured

Δημοσκόπηση της Interview δείχνει για πρώτη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής στην πρόθεση ψήφου με 2,9%

24/06/2025 | 20:13
Featured

Reuters: «Συναγερμός» για ιρανική επίθεση σε αμερικανικές βάσεις στις επόμενες 48 ώρες

23/06/2025 | 19:07
Featured

Νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Αναφορές για επίθεση με όλμους σε βάση των ΗΠΑ στη Συρία

23/06/2025 | 19:01
Load More
Επόμενο Άρθρο

Σεισμός τώρα: Δείτε live όλους τους σεισμούς που έγιναν πριν λίγο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Φωτιά στις Σέρρες: 600 στρέμματα έγιναν στάχτη – Ολονύχτια μάχη στο εργοστάσιο ξυλείας

    440 shares
    Share 176 Tweet 110
  • Ρύθμιση για τους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: Τι προβλέπει – 8 ερωτήσεις και απαντήσεις

    415 shares
    Share 166 Tweet 104
  • Τραμπ: Το Ισραήλ αποδέχθηκε τους όρους για 60ήμερη εκεχειρία στη Γάζα

    373 shares
    Share 149 Tweet 93
  • Πόλεμος στην Ουκρανία: «Βαρύ χτύπημα» στο Κίεβο με την απώλεια του Ζαχάρεβιτς- Ραγδαίες εξελίξεις 

    315 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Γιορτή σήμερα 2 Ιουλίου, εορτολόγιο: Κατάθεσις της Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου

    313 shares
    Share 125 Tweet 78
  • Πρόταση εξαγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών από το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο, Euronext

    255 shares
    Share 102 Tweet 64
  • ΕΚΤΑΚΤΟ Μέρισμα έως 320 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους – Τι αλλάζει με την προσωπική διαφορά – Συντάξεις 

    253 shares
    Share 101 Tweet 63
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch