Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Μητσοτάκης από Έδεσσα: Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για τους αγρότες, θα το κάνουμε – Είμαστε εδώ για να λύσουμε εκκρεμότητες

TechTeam από TechTeam
11/10/2022 14:30
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
71
SHARES
152
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την Πέλλα και την Έδεσσα επισκέπτεται από το πρωί της Τρίτης (11/10) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε το πρωί από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και την προϊσταμένη της τοπικής εφορίας αρχαιοτήτων Ελισάβετ Τσιγαρίδα στο Μουσείο της Πέλλας και τον αρχαιολογικό χώρο του βασιλικού ανακτόρου της αρχαίας μακεδονικής δυναστείας και θαύμασε τις αρχαιότητες, τα ψηφιδωτά, τα κειμήλια, ενώ επιθεώρησε τις εργασίες στο ανάκτορο του Φιλίππου και του Μ. Αλεξάνδρου.

Στο χώρο του αρχαίου ανακτόρου Πέλλας έχουν δρομολογηθεί έργα και παρεμβάσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, που αναβαθμίζουν σημαντικά τις υποδομές με διαδρομές ΑμεΑ, νέο εκδοτήριο, είσοδο, νέους χώρους υγιεινής και ανάδειξη της αρχαίας παλαίστρας και της αρχαίας κολυμβητικής δεξαμενής. Επίσης έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και έχει ξεκινήσει το έργο στο Κάστρο της Αλμωπίας, 1.850.000 εκ ευρώ.

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της κεντρικής πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά και τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη, τους τοπικούς βουλευτές και στελέχη της ΝΔ κάθισε για καφέ στον πεζόδρομο της Πέλλας και συζήτησε με νέους και κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα και τις προοπτικές της περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης τους εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόοδο των εργασιών στο βασιλικό ανάκτορο της αρχαίας Πέλλας και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να ενισχύει τις προσπάθειες για την αποκατάσταση του, ώστε να αναδειχθεί μια “πλήρης εικόνα του μεγαλείου του μακεδονικού πολιτισμού”. Σημείωσε ότι η Μακεδονία, με τα έργα που γίνονται, σε συνδυασμό με την ιστορία της, καθίσταται “μοναδική” ως τουριστικός προορισμός.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι “μέσα στους επόμενους έξι έως εννέα μήνες” θα συμβασιοποιηθεί και το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, υπενθυμίζοντας ότι ήταν μεταξύ των αρχικών εξαγγελιών και δεσμεύσεων του. “Υπήρξαν αρκετά προβλήματα, αλλά μπήκε το νερό στο αυλάκι, τα δύο βασικά έργα για την περιοχή είναι ο δρόμος και το φράγμα” είπε ο πρωθυπουργός.

Με την ευκαιρία της συνάντησης του με τον πρόεδρο της κοινότητας Πέλλας, που είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας και τα οποία προβλήματα υπήρξαν, έδωσε έμφαση στην πολιτική προστασία και στην προηγούμενη αντιπυρική περίοδο και ότι στο προσεχές υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθεί και ο νέος σχεδιασμός για την πολιτική προστασία για τη νέα χρονιά. Σημείωσε, επίσης ότι ψηλά στην ατζέντα της είναι και η αντιμετώπιση των προβλημάτων της κλιματικής αλλαγής, αλλά και τα αναπτυξιακά ζητήματα που συνδέονται με αυτήν και η προοπτική της ανάπτυξης σε όλους τους τομείς κάθε περιοχής.

“Η Πέλλα στον πρωτογενή τομέα είναι πρωταγωνιστής, αλλά κοιτάμε και το σήμερα και το μέλλον” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Τέλος, με αφορμή παρατηρήσεις του κ. Μαρινάκη για τα νέα στελέχη του κόμματος που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία ως ένα “μαζικό λαϊκό κόμμα” έχει τη δυνατότητα να αντλεί δυνάμεις από νέα στελέχη, ενώ ο ίδιος ως πρόεδρος του κόμματος δίνει αυτή τη δυνατότητα σε νέους να ανελιχθούν στο εσωκομματικό πεδίο και να υποστηρίξουν στην κοινωνία τις ιδέες και τις αξίες του κόμματος. “Το κόμμα είναι αξιοκρατικό” είπε ο κ. Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε επίσης μονάδα τυποποίησης και εξαγωγής φρούτων στην περιοχή της Πέλλας.

Ο πρωθυπουργός είχε συνομιλία με αγρότες στους οποίους είπε ότι «ασχολούμαστε με τα προβλήματα του αγροτικού τομέα και εδώ είμαστε για να λύσουμε και άλλες εκκρεμότητες» συμπληρώνοντας ότι «αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε».

Αυξημένος κατά σχεδόν 20% φέτος οι εξαγωγές, δείχνουν τη δυναμική του πρωτογενούς τομέα

Επόμενος σταθμός του πρωθυπουργού ήταν το εργοστάσιο Αφοί ΣΕΞΤΟΥ – ΕΞΦΡΟΥΤ Α.Ε., μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και παρακολούθησε τη διαδικασία διαλογής και συσκευασίας προϊόντων.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η δυνατότητα σήμερα να επισκεφτώ μία ιστορική αλλά και καινοτόμο εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον εξαιρετικά κρίσιμο τομέα των εξαγωγών των νωπών προϊόντων μας. Μια εταιρεία που φροντίζει τους εργαζόμενους της και που αποτελεί υπόδειγμα για το πώς ο πρωτογενής τομέας μπορεί να στραφεί προς τις εξαγωγές και να μεγαλώσει μέσα από την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων. Θέλω να τονίσω ότι φέτος οι εξαγωγές του πρωτογενούς μας τομέα είναι αυξημένες, μέχρι στιγμής, κατά σχεδόν 20% και αυτό δείχνει τη δυναμική την οποία έχει ο πρωτογενής τομέας, αρκεί να επενδύουμε στην ποιότητα, στη σωστή τυποποίηση, στις καλές σχέσεις με τους προμηθευτές μας. Η αξιοπιστία είναι εξαιρετικά κρίσιμη όταν μιλάμε για αγορές στην Ευρώπη, οι οποίες έχουν απαιτήσεις», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Νομίζω ότι αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση και βέβαια αντικείμενο στήριξης και από την πολιτεία, προκειμένου να συνεχίσετε να μεγαλώνετε. Και με αυτό τον τρόπο τα εξαιρετικά προϊόντα της Ελληνικής γης -γιατί καταλαβαίνω ότι τροφοδοτείστε σχεδόν από όλη την χώρα- να βρίσκουν την θέση που τους αξίζει -και τις τιμές που αξίζουν τα προϊόντα μας- στα ράφια της Ευρώπης. Οπότε και πάλι συγχαρητήρια», συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στα αγροτικά προϊόντα και στον πρωτογενή τομέα, όπου η Πέλλα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, το πρώτο οκτάμηνο του 2022 σημειώθηκε αύξηση της αξίας εξαγωγών πρωτογενούς τομέα από 24,6 δισ. ευρώ σε 35,3 δισ. ευρώ το 2022, συμβάλλοντας στην ευρύτερη αύξηση του μεριδίου που κατέχουν οι εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών στην οικονομική δραστηριότητα, καθώς αποτελούν πλέον το 41% του ΑΕΠ (έναντι 22% το 2010).

Αναφερόμενος στις δυνατότητες εγκατάστασης μικρών φωτοβολταϊκών σε βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες και στο πρόβλημα χωρητικότητας του δικτύου, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Είναι μια σημαντική προτεραιότητα για εμάς να απελευθερώσουμε χώρο στο δίκτυο, ωστε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις να μπορούν να κινηθούν σε αυτή τη λογική της αυτοπαραγωγής και της πώλησης της ενέργειας στο δίκτυο. Ξέρω ότι είναι κάτι που απασχολεί πάρα πολλές επιχειρήσεις ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα και αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση να το αντιμετωπίσει».

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι βουλευτές Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης και Λάκης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Ετικέτες: ΈδεσσαΜητσοτάκης
Προηγούμενο Άρθρο

Τσαβούσογλου: «Η Τουρκία θα κάνει γεωτρήσεις, ακόμη κι αν ο κόσμος σταθεί απέναντί μας»

Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αναδύεται ταχέως σε πρωταγωνίστρια στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης: Εκλογές το 2027, με υποψήφιο τον ίδιο, χωρίς αλλαγή εκλογή νόμου και με στόχο αυτοδύναμη κυβέρνηση

24/04/2025 | 08:00
Featured

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα ηγηθώ της ΝΔ και θα διεκδικήσω τρίτη θητεία – Στη ΔΕΘ νέα μείωση φόρων στη μεσαία τάξη

23/04/2025 | 18:16
Featured

Μητσοτάκης: Η προσιτή στέγη για όλους είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας

23/04/2025 | 13:10
Featured

Τι φοροελαφρύνσεις σχεδιάζει η κυβέρνηση για τη ΔΕΘ

23/04/2025 | 11:31
Featured

Ποιοι δικαιούνται επιστροφή ενός ενοικίου και αύξηση 250 ευρώ

23/04/2025 | 10:13
Featured

Στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σήμερα Τετάρτη ο Μητσοτάκης

23/04/2025 | 08:00
Featured

Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για επιστροφή ενοικίου και αυξήσεις σε συνταξιούχους -«Τα κέρδη επιστρέφουν στην κοινωνία»

22/04/2025 | 19:13
Featured

Μητσοτάκης: Πήγαμε καλύτερα από όσο υπολογίζαμε και ενισχύουμε τα εισοδήματα με 1,1 δισ. ευρώ

22/04/2025 | 18:15
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αναδύεται ταχέως σε πρωταγωνίστρια στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    648 shares
    Share 259 Tweet 162
  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    558 shares
    Share 223 Tweet 140
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    345 shares
    Share 138 Tweet 86
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    320 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    296 shares
    Share 118 Tweet 74
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    220 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    173 shares
    Share 69 Tweet 43
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch