Δευτέρα, 11 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ

“Ο Μητσοτάκης δεν ήξερε τίποτα για τις παρακολουθήσεις”: Χρύσωσε το χάπι ο Γιάννης Οικονόμου

Τι ανέφερε στον ΣΚΑΙ

Newsroom από Newsroom
08/08/2022 12:21
Ενημερώθηκε: 08/08/2022 12:24:12
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
140
SHARES
297
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ: Το μεσημέρι αναμένεται η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αρνήθηκε ξανά ότι η κυβέρνηση έχει προμηθευτεί το Predator και μίλησε για δυο υποθέσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

«Ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί πολύ αναλυτικά στην σοβαρή αυτή περίπτωση και θα περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση προσεγγίζει το ζήτημα και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει. Υπομονή λίγες ώρες και θα μάθετε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό τις θέσεις και το πλαίσιο μέσα από το οποίο θα δράσει η κυβέρνηση στο συγκεκριμένο θέμα». Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου σχετικά με τη δήλωση που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, χωρίς να το γνωρίζει ο πρωθυπουργός.

Η αποκάλυψη αυτή, μάλιστα, προκάλεσε τις παραιτήσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη, γραμματέα του πρωθυπουργού και του Παναγιώτη Κοντολέων, επικεφαλής της ΕΥΠ.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση στον ΣΚΑΙ, ο Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να μη γνώριζε ο πρωθυπουργός αφού η ΕΥΠ έχει περάσει στο Μαξίμου. «Σε αυτή την υπόθεση γράφονται και λέγονται πάρα πολλά. Περισσότερο διευρύνουν την σύγχυση και όχι την ουσία. Έχουμε μια νόμιμη επισύνδεση κατόπιν παραγγελίας εισαγγελέως μέσα από το θεσμικό πλαίσιο που λειτουργεί η ΕΥΠ για το τηλέφωνο ενός πολιτικού και στην συγκεκριμένη περίπτωση του κ. Ανδρουλάκη, την περίοδο που ήταν ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αυτό γίνεται διαχρονικά με την έγκριση εισαγγελέως. Από το 2018 ενώ ήταν δυο εισαγγελείς, έγινε ένας.

Η υπόθεση αυτή δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του προηγούμενου διαστήματος και την μηνυτήρια αναφορά του κ. Ανδρουλάκη για τα Predator και τα κακόβουλα λογισμικά».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «σκόπιμη σύγχυση από κάποιους» και πρόσθεσε: «Μας κατηγορούν ότι λέμε ψέματα χωρίς να προσκομίζουν στοιχεία. Η ελληνική κυβέρνηση ούτε έχει προμηθευτεί ούτε καμία κρατική αρχή χρησιμοποιεί κατ’ οιονδήποτε τρόπο αυτά τα κακόβουλα λογισμικά.

Το ελληνικό δημόσιο δεν έχει προμηθευτεί αυτά τα λογισμικά και καμία αρχή δεν τα χρησιμοποιεί. Δεν υπάρχει στοιχείο να το αμφισβητήσει.

Οι δυο υποθέσεις όσον αφορά στις ελληνικές αρχές ασφαλείας δεν συνδέονται. Οφείλουμε να ψάξουμε να βρούμε ποιοι με κακόβουλα λογισμικά παρακολουθούν Έλληνες πολίτες. Αυτό είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα που είναι αντιμέτωπη όλη η Ευρώπη».

Το σύστημα μπάζει

«Συνδέουν την ΕΥΠ με το γραφείο του πρωθυπουργού και άρα ο πρωθυπουργός πρέπει να ξέρει τα πάντα. Υπάρχουν τουλάχιστον 6-7 κράτη στην ΕΕ που η ΕΥΠ υπάγεται στον πρωθυπουργό. Υπάρχουν 2-3 περίοδοι στην ιστορία της ελληνικής δημοκρατίας που η κρατική αρχή πληροφοριών ήταν στο γραφείο του πρωθυπουργού. Υπάρχει μεγάλη συζήτηση αν ήταν σωστό να είναι αλλού.

Με αφορμή αυτή την υπόθεση πάμε στο άλλο άκρο με συνωμοσιολογία και αγωνία κάποιων να χτίσουν αφηγήματα. Πάμε να μπλέξουμε σε περίεργες ατραπούς, μη λαμβάνοντας υπόψιν μας τον κόσμο που ζούμε και την πολύ ουσιαστική συμβολή που έχει η ΕΥΠ στην αντιμετώπιση μεγάλων απειλών κατά του κράτους και της Πολιτείας.

Προφανώς χρειάζονται φίλτρα, προφανώς το σύστημα μπάζει και οι γραμμές είναι δύσκολο να τραβηχτούν και χρειάζεται να βρούμε κινήσεις και φίλτρα παραπάνω σε ότι αφορά συγκεκριμένες κατηγορίες και πρόσωπα αλλά μην τα μηδενίζουμε όλα.

Εφόσον πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα οφείλει το πρωθυπουργικό γραφείο να ενημερώνεται. Αν ο πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί αυτού του είδους η επισύνδεση δεν θα γινόταν.

Ακριβώς επειδή ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε και αν γνώριζε δεν θα συνέβαινε, υπήρξαν συγκεκριμένες αντιδράσεις σε ανάληψη της ευθύνης. Όχι μόνο σε λόγια. Υπήρξε η παραίτηση του διοικητή της ΕΥΠ και η ανάληψη πολιτικής ευθύνης παρότι ο γραμματέας της κυβέρνησης δεν γνώριζε. Ο κ. Δημητριάδης από πολιτική ευθιξία και επειδή ήταν ο συνδετικός κρίκος.

Η ΕΥΠ λειτουργεί βάσει συγκεκριμένου νομικού πλαισίου και έχει παθογένειες και οφείλουμε θεσμικά να δούμε πως θα τις αντιμετωπίσουμε. Είμαστε ανοικτοί να δούμε όλες αυτές τις πτυχές και είμαστε ανοικτοί σε κάθε θεσμική διαδικασία. Δεν είναι συνηθισμένα πράγματα. Δεν είναι οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία η ΕΥΠ», σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Θέλουν να εκμεταλλευθούν τον κουρνιαχτό»

«Είμαστε πάντοτε απόλυτα δεκτικοί σε προτάσεις που να εξυπηρετείται το δημόσιο συμφέρον. Απαιτούνται φίλτρα ανάλυσης των αποφάσεων που λαμβάνονται. Δεν θα επιτρέψουμε να διασύρεται η χώρα και να ακυρώνεται το έργο της ΕΥΠ. Να μην μείνει καμία σκιά. Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε δεν είναι σε γνώση του πρωθυπουργού η οποιαδήποτε πληροφορία για παρακολούθηση πολιτικών προσώπων. Όλα αυτά είναι πράγματα που οι απαντήσεις θα δοθούν θεσμικά.

Δεν φοβόμαστε τίποτα είμαστε εδώ για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης μέσα στα πλαίσια που επιβάλλει το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας. Έχουμε την πεποίθηση ότι με την ίδια σοβαρότητα θα συμπεριφερθούν και άλλες πολιτικές δυνάμεις. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τον κουρνιαχτό», είπε επίσης ο Γιάννης Οικονόμου.

Οι εκλογές

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο η υπόθεση να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Δεν το βλέπω και δεν πρόκειται να πάμε σε πρόωρες εκλογές. Από τον περασμένο Δεκέμβριο έχω μετρήσει πάνω από 15 φορές που ζητούν εκλογές για διάφορους λόγους και αιτίες. Το πιο βαρύ και ουσιαστικό είναι τα τελείως ανυπόστατα ηθικής διάστασης που διατυπώνουν κάποιοι ως κατήγοροι απέναντι στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση όσον αφορά στην προσήλωσή του στους θεσμούς και την δημοκρατική διαδικασία. Δεν θα επιτρέψουμε ένα περιστατικό που είναι πολιτικά μη ανεκτό να αφήσει την οποιαδήποτε σκιά. Νηφάλια και ψύχραιμα όταν ολοκληρωθεί η έρευνα θα γίνει και η αποτίμηση».

Η εξεταστική

Αναφερόμενος στο αίτημα για εξεταστική επιτροπή, ο Γιάννης Οικονόμου είπε: «Το ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη στιγμή ότι είμαστε υπέρ της εξεταστικής επιτροπής. Είναι μια υπόθεση εξαιρετικά σοβαρή και επιβάλλεται η υπόθεση αυτή να αποσαφηνιστεί σε όλες τις πτυχές. Όλοι απαιτούν και δικαιούνται να πάρουν απαντήσεις, ο κ. Ανδρουλάκης πρωτίστως, ο πολιτικός κόσμος, η ελληνική κοινή γνώμη και η κυβέρνηση, πρώτοι εμείς δεν θέλουμε να μείνει καμία σκιά στην υπόθεση.

Παρά το γεγονός ότι είχαμε μια επισύνδεση κινητού, όπως ορίζει το θεσμικό πλαίσιο, είχαμε σαν γεγονός που πολιτικά δεν είναι ανεκτό ούτε και συνηθισμένο. Δεν είναι κανονικό πράγμα σε μια δημοκρατία να παρακολουθείται το κινητό τηλέφωνο από τις εθνικές αρχές ασφαλείας ενός ευρωβουλευτή. Αυτό δεν είναι κανονικό πράγμα και αν είχε τεθεί σε γνώση του πρωθυπουργού δεν θα συνέβαινε. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο υπήρξε η απομάκρυση του διοικητή της ΕΥΠ για αυτόν ακριβώς τον λόγο υπήρξε ανάληψη πολιτικής ευθύνης.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι χρειαστεί θεσμικά με τρόπο που να είναι σύννομος και να οδηγήσει σε συμπεράσματα και σε απαντήσεις για την υπόθεση αυτή».

Σχετικά με τις διαδικασίες για την εξεταστική, ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε: «Μόλις ανοίξει η Βουλή θέλουμε οι διαδικασίες να γίνουν γρήγορα. Υπάρχουν και τα ουσιαστικά ζητούμενα αλλά όσον αφορά αυτό το ζήτημα δεν κρύβεσαι και το βάζεις κάτω από το χαλί αλλά το αντιμετωπίζεις στις πραγματικές του διαστάσεις».

Ετικέτες: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗκυριάκος μητσοτάκηςΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Ρούμπιο: Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις, Λιβύη, Μέση Ανατολή και Ουκρανία

09/08/2025 | 14:00
Featured

Κεραυνοί Σαμαρά: «Υπάρχει πολιτικό κενό» – Δριμύ κατηγορώ σε Μητσοτάκη για ελληνοτουρκικά – ΟΠΕΚΕΠΕ

02/08/2025 | 21:00
Featured

Πόλεμος για τη θάλασσα: Τα 2 νέα θαλάσσια πάρκα σε Ιόνιο και Αιγαίο αλλάζουν τα δεδομένα – Αντιδράσεις, προκλήσεις και διεθνείς αναλύσεις

21/07/2025 | 11:44
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

164 νέα πυροσβεστικά οχήματα στην πρώτη γραμμή – Εθνική ενίσχυση με ευρωπαϊκή στήριξη

18/07/2025 | 14:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Σοκ στην Κομοτηνή: Πυροβόλησαν 41χρονο 12 φορές


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός 6,1 Ρίχτερ πριν λίγο στην Τουρκία – Κατέρρευσαν κτίρια, αισθητός μέχρι το Αιγαίο

    811 shares
    Share 324 Tweet 203
  • Αύριο στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία της Λένας Σαμαρά – Η επιθυμία της οικογένειας

    514 shares
    Share 206 Tweet 129
  • Από τα μετάλλια στην προφυλάκιση – Η διπλή ζωή του Βαγγέλη Μπαταρλή, πρώην αστυνομικού και TikToker

    345 shares
    Share 138 Tweet 86
  • Ένας νεκρός και 29 τραυματίες από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Τουρκία: Τουλάχιστον 16 κτίρια κατέρρευσαν

    323 shares
    Share 129 Tweet 81
  • Σε ύψιστο συναγερμό σήμερα η Μοσάντ στην Ελλάδα – Σχέδιο αποτροπής «ημέρας κυνηγιού» Ισραηλινών τουριστών

    474 shares
    Share 190 Tweet 119
  • ΑΓΡΟΤΕΣ- Έκτακτη ενημέρωση-Τι συνέβη με τις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ για τα βιολογικά – Σε συναγερμό για την ευλογιά οι κτηνοτρόφοι 

    282 shares
    Share 113 Tweet 71
  • Ραγδαίες εξελίξεις-Σοβαρά ερωτήματα για τη φυλάκιση του πρώην αστυνομικού και TikToker Β. Μπαταρλή

    4530 shares
    Share 1812 Tweet 1133
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch