Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική Featured

Οικονόμου: «Συνεχίζουμε να χτίζουμε εθνικά αναχώματα απέναντι στις αυξήσεις που δημιουργεί η ενεργειακή κρίση»

TechTeam από TechTeam
29/07/2022 15:14
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
64
SHARES
136
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στην ενεργειακή κρίση, στις πυρκαγιές, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και στα Μέσα Ενημέρωσης αναφέρθηκε ο Γιάννης Οικονόμου, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε και για τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωσταντίνο Ζέρβα.

«Ήταν μια παραγωγική συνάντηση στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν τα μεγάλα έργα υποδομής για την πόλη και οι κοινές πρωτοβουλίες πολιτείας και δήμου για τη λύση προβλημάτων», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εξηγώντας πως συζήτησαν επίσης και για το τουριστικό πρόγραμμα της πόλης.

«Αποδείχτηκε το έμπρακτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη Θεσσαλονίκη τα τρία τελευταία χρόνια», επισήμανε ο Γιάννης Οικονόμου.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στις πυρκαγιές, υπογράμμισε πως είναι βελτιωμένη η εικόνα, αλλά και πως συνεχίζεται η μάχη.

«Μια φωτιά ανάβει εύκολα, αλλά η πλήρης κατάσβεσή της δεν είναι εύκολη υπόθεση», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λέγοντας πως οι φωτιές προκαλούνται «πολλές φορές από ανθρώπινη αμέλεια αλλά και από εγκληματικές εμπρηστικές ενέργειες».

Ακόμα, ο υφυπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι κατά μέσο όρο έχουμε 50 πυρκαγιές την ημέρα που πολλές, ωστόσο, δεν γίνονται γνωστές, γιατί αντιμετωπίστηκαν άμεσα.

«Όπως είπε και ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο, ευχαριστούμε όσους συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και αναφέρθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα που είναι αυξημένο σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και μέσα σε σχέση με πέρσι καθώς και το νέο μοντέλο συντονισμού που υπάρχει φέτος.

«Είναι βελτιωμένη η κατάσταση σε σχέση με πέρσι, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και δύσκολο δρόμο. Θα συνεχίσουμε με σχέδιο την προσπάθεια για καλύτερη αντιμετώπιση πυρκαγιών», συμπλήρωσε.

Για την ενεργειακή κρίση, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τις στοχευμένες προσπάθειες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Συνεχίζουμε να χτίζουμε εθνικά αναχώματα απέναντι στις αυξήσεις», είπε και αναφέρθηκε στο νέο μηχανισμό στήριξης των νοικοκυριών.

Είναι μονόδρομος η κοινή ευρωπαϊκή απάντηση στο πρόβλημα και ο πρωθυπουργός επιμένει στις προτάσεις του στην ΕΕ. Στο συμβούλιο υπουργών Ενέργειας έγινε δεκτή η ελληνική πρόταση και έτσι ο υπολογισμός μείωσης της κατανάλωσης φυσικού αερίου θα γίνεται με βάσει την περσινή κατανάλωση και όχι την πενταετία, όπως ισχύει για την υπόλοιπη ΕΕ, δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε τρεις παρεμβάσεις με σημαντικό αποτύπωμα για τον πολίτη:

– Στο «gov.gr.wallet» που οι πολίτες μπορούν να δημιουργούν και να αποθηκεύουν αστυνομική ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης

– Στη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του ενιαίου αριθμού εξυπηρέτησης 1555 για ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά και εργασιακά θέματα, ο οποίος λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα και δίνει απαντήσεις στους ασφαλισμένους. 8 στους 10 πολίτες δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες τους.

– Στα αποτελέσματα πανελλαδικών εξετάσεων που ανακοινώθηκαν χθες. Για πρώτη φορά μετά από 59 χρόνια τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν τέλη Ιουλίου, αντί τέλη Αυγούστου.

Ο Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε και μια πρωτοβουλία που έχει να κάνει με τον κλάδο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης: «Με πρωτοβουλία της ΓΓΕΕ, συστήνεται ομάδα εργασίας συντονισμού για την διασφάλιση της προστασίας της ασφάλειας και της ενίσχυσης της θέσης των δημοσιογράφων και άλλων επαγγελματιών των ΜΜΕ».

«Με δεδομένο ότι η ενίσχυση της ελευθερίας και της πολυφωνίας των ΜΜΕ και η αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης, αλλά και η προάσπιση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος βρίσκονται πολύ ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης, η γενική γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της κυβέρνησης αποφάσισε τη συγκρότηση ομάδας εργασίας και συντονισμού με σκοπό τη διασφάλιση της προστασίας της ασφάλειας και της ενίσχυσης της θέσης των δημοσιογράφων και άλλων επαγγελματιών των ΜΜΕ. Η ομάδα αυτή προβλέπεται στο μνημόνιο συνεργασίας για τη διασφάλιση της προστασίας της ασφάλειας και της ενίσχυσης της θέσης των δημοσιογράφων και άλλων επαγγελματιών των ΜΜΕ η οποία υπογράφει μεταξύ έξι αρμόδιων υπουργείων τον Μάιο του 2022 και βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με την αντίστοιχη σύσταση της ΕΕ της 16ης Σεπτεμβρίου του 2021 προς όλα τα κράτη μέλη.

Την task force απαρτίζουν μεταξύ άλλων στελέχη από όλο το φάσμα του χώρου των ΜΜΕ, από τις ενώσεις των δημοσιογράφων αλλά και από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Τον συντονισμό θα έχει ο ΓΓ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ. Γαλαμάτης. Απόφαση της κυβέρνησης είναι η χώρα μας να πρωτοστατήσει στις πολιτικές που αναλαμβάνει η ΕΕ στους συγκεκριμένους τομείς», εξήγησε.

Ο κ. Οικονόμου, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε ακόμα στο Ταμείο ανάκαμψης και το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης για το οποίο, όπως είπε, «η αντιπολίτευση, ο κ. Τσίπρας σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει την κοινωνία, διασπείρει σειρά από ψέματα» τονίζοντας πως «Το Ταμείο ανάκαμψης χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια»

«Αντί για κυνήγι μαγισσών είναι καλύτερο για την ελληνική κοινωνία να μας ενημερώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο του για το Ταμείο Ανάκαμψης», είπε και συμπλήρωσε «Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει και εδώ στη συκοφαντία και τη λάσπη».

Τέλος, αναφερόμενος στην μηνυτήρια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη, επισήμανε πως «από την πρώτη στιγμή που την κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, τοποθετηθήκαμε καθαρά. Θυμίζω την δήλωσή μου, ότι επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από την ελληνική δικαιοσύνη. Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής να συγκληθεί άμεσα η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας για να δοθούν απαντήσεις και η επιτροπή θα συνεδριάσει σήμερα».

«Επιδιώκουμε, απαιτούμε και θα συνδράμουμε η έρευνα που διεξάγεται να καταλήξει σύντομα σε συμπέρασμα» είπε και τόνισε πως η ελληνική κυβέρνηση δεν ασχολείται με τέτοιου είδους λογισμικά.

«Όσοι προσπαθούν αν δώσουν διαστάσεις συνωμοσίας για να κατασυκοφαντήσουν την κυβέρνηση να πως τα εξής» συνέχισε ο Γιάννης Οικονόμου. «Ήδη από το 2018 αναφέρονται περιστατικά παρακολουθήσεων σε 45 χώρες του κόσμου ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα με ένα περιστατικό. Η ΕΕ εντόπισε στοιχεία παρακολούθησης στο τηλέφωνο του επιτρόπου Δικαιοσύνης Ρέιντερς. Καταγράφονται απόπειρες ή και παρακολουθήσεις για τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν, τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Εντουάρτ Φιλίπ, αξιωματούχους του ΥΠΕΞ της Φινλανδίας. Η κ. Καϊλή είπε ότι είχε το ίδιο θέμα στο κινητό. Το ίδιο και ευρωβουλευτές άλλων χωρών.

Όταν λοιπόν το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν ο επίτροπος της ΕΕ, ευρωβουλευτές, Γάλλοι πολιτικοί καταλαβαίνει κανείς ότι η διάσταση του προβλήματος είναι παγκόσμια και πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που θέλουν να υπονοήσουν ορισμένοι. Οφείλουμε να βρούμε απαντήσεις που θα αυξήσουν τα επίπεδα ασφάλειας για όλους. Όλα τα άλλα είναι συκοφαντίες και υπονοούμενα. Και όσοι τα κάνουν, τα κάνουν για να κρύψουν τις αδυναμίες τους, συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Ετικέτες: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Β. Οικονόμου: Στους δρόμους άμεσα 100 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία – Αναβαθμίσεις σε μετρό και ΗΣΑΠ

07/01/2025 | 17:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Οικονόμου: Στόχος η αλλαγή όλων των λεωφορείων έως το 2027 Οικονόμου: Στόχος η αλλαγή όλων των λεωφορείων έως το 2027

04/08/2024 | 16:00
Featured

Μαζική συμμετοχή στην παρουσίαση του βιβλίου του Β. Οικονόμου

16/03/2024 | 19:41
Featured

Χρυσοχοΐδης: Παρέλαβε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – «Έχουμε μείνει πίσω στην αποστολή μας και πρέπει να τρέξουμε»

04/01/2024 | 19:34 - Ενημέρωση 05/01/2024 | 02:42
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μπέρμποκ: «Τα ελληνικά νησιά είναι ελληνικó έδαφος και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητεί»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Γιορτή σήμερα 26 Ιουνίου, εορτολόγιο: Όσιος Δαβίδ από τη Θεσσαλονίκη

    533 shares
    Share 213 Tweet 133
  • «Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν – «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

    478 shares
    Share 191 Tweet 120
  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    466 shares
    Share 186 Tweet 117
  • Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη – «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός για το ραντεβού Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας

    392 shares
    Share 157 Tweet 98
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    370 shares
    Share 148 Tweet 93
  • Πόλεμος Τραμπ – Ιράν: Η εκεχειρία δεν κρατά – Οι υπόγειες εγκαταστάσεις άντεξαν

    335 shares
    Share 134 Tweet 84
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Αναδρομικά έως 8.459 ευρώ για 75.200 συνταξιούχους – Πληρωμές σε Απόστρατους, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ και Δημόσιο από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο

    320 shares
    Share 128 Tweet 80
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch