Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Πολιτική θύελλα για την ΕΥΠ – «Ναι» στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής – Τη Δευτέρα η τοποθέτηση Μητσοτάκη

TechTeam από TechTeam
06/08/2022 17:56
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
55
SHARES
117
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πολιτική θύελλα για την ΕΥΠ – «Ναι» στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής – Τη Δευτέρα η τοποθέτηση Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

Απόφαση του πρωθυπουργού να χυθεί φως στην υπόθεση. Νέα Δημοκρατία σε ΣΥΡΙΖΑ: Οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο

Τη Δευτέρα (8/8) αναμένεται να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων που έχει προκαλέσει πολιτικές αναταράξεις, καθώς κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι δεν θα μείνει τίποτα αναπάντητο.

Η κυβέρνηση απαντά θετικά στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ανακοινώνει την εκ νέου σύγκληση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής, προκειμένου ο Νίκος Ανδρουλάκης να λάβει όλες τις απαντήσεις για τη νόμιμη επισύνδεση που τον αφορά και να μην υπάρχει περιθώριο για αυθαίρετα συμπεράσματα και συνωμοσιολογία.

Δήλωση Μητσοτάκη τη Δευτέρα – «Ναι» στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής – Η συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη

Όπως σημειώνουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός δεν θα περιμένει την επανέναρξη των εργασιών της Βουλής προκειμένου να τοποθετηθεί για τις τελευταίες εξελίξεις.

Πρόγευση των όσων αναμένεται να πει ο πρωθυπουργός την Δευτέρα δίνει ο ίδιος με δήλωση που έκανε στο Βήμα της Κυριακής. Εκεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για «μέγα και ασυγχώρητο λάθος» για το οποίο «δεν είχα ενημερωθεί».

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέει χαρακτηριστικά: «Οφείλω μία συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η κυβέρνηση βλέποντας την απόπειρα εργαλειοποίησης της υπόθεσης Ανδρουλάκη και το κλίμα τοξικοτητας που είχε δημιουργηθεί προχώρησε στις κινήσεις που έχουμε δει τα τελευταία 24ωρα με τις παραιτήσεις των δυο κορυφαίων συνεργατών του πρωθυπουργού, θυμίζοντας μάλιστα ότι η θέση του κ. Μητσοτάκη ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή εστιάζοντας στην ανάγκη να μην υπάρχει καμία σκιά στην υπόθεση.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι κυβερνητικές πηγές απαντώντας στην σεναριολογία περί πρόωρων εκλογών τόνιζαν κατηγορηματικά ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Την παραίτηση του πρωθυπουργού ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ζητάει σε ανακοίνωση της η Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως. Θεωρεί αυτονόητη την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής και δεσμεύεται για την σύσταση προανακριτικής από την επόμενη Βουλή με προοδευτική πλειοψηφία, ώστε όσοι παραβίασαν συνειδητά τις βασικές αρχές της Δημοκρατικής λειτουργίας του Πολιτεύματος να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

«Αν λοιπόν κάποιος οφείλει να παραιτηθεί για τη προφανή δημοκρατική εκτροπή, αυτός δεν είναι ο Διοικητής της ΕΥΠ, ούτε ο αντ’ αυτού του Πρωθυπουργού, αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Σε οποιαδήποτε δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα, μια τόσο σκοτεινή υπόθεση παρακολουθήσεων, που αφορά τουλάχιστον έναν αρχηγό πολιτικού κόμματος κι έναν δημοσιογράφο, θα ήταν αδιανόητη και θα είχε ήδη οδηγήσει σε παραίτηση της κυβέρνησης».

«Ο Μητσοτάκης πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό γιατί είναι ζήτημα Δημοκρατίας» λέει ο Αλέξης Τσίπρας.

ΝΔ: Οι απαντήσεις θα δοθούν με δέοντα τρόπο

Απάντηση στην Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει:

«Η θέση της Κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε ήδη από χθες, είναι ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που θέτει ο νόμος και η φύση των ζητημάτων. Οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε. Η Κυβέρνηση χειρίζεται όλα τα θέματα, πόσω μάλλον τέτοια, με θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, τηρώντας αυστηρά όσα ορίζει ο νόμος. Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι δημιουργώντας σύγχυση να προκαλέσουν εντελώς ανυπόστατους συνειρμούς, οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης θα φανούν. Κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για Προανακριτική Επιτροπή, οι πολίτες διαθέτουν θεσμική μνήμη και θυμούνται ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζει υπουργούς της κυβερνώσης του οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος».

Η υπόθεση των παρακολουθήσεων έχει προκαλέσει έντονη πολιτική αντιπαράθεση, με τους εκπροσώπους των κομμάτων να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Υπνεθυμίζεται ότι μετά από αυτές τις εξελίξεις, παρενέβη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, ανακοινώνοντας ότι θα διεξαγάγει έρευνα για τις διαρροές στο ζήτημα των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ.

Συγκεκριμένα, εισαγγελική έρευνα, και μάλιστα προσωπικά από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, θα διενεργηθεί για τη διαρροή των στοιχείων, που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα που αφορούν, όπως επισημαίνεται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, «τη διαδικασία άρσεως του απορρήτου των επικοινωνιών επί θεμάτων που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας».

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για υποκλοπές: Όλα στο φως – Να διελευκανθεί πλήρως η υπόθεση

Το ΠΑΣΟΚ παραμένει στην γραμμή της διερεύνησης της υπόθεσης από την Δικαιοσύνη, όλα στο φως, ενώ κινείται πάντα θεσμικά, όπως λένε στην Χ. Τρικούπη. Τα αμείλικτα ερωτήματα ωστόσο παραμένουν στην υπόθεση των υποκλοπών, γνώριζε ο πρωθυπουργός την υπόθεση και αν ναι, τι γνώριζε και από πότε.

Δ. Μάντζος για παρακολουθήσεις: «Πόσα γνώριζε ο Έλληνας πρωθυπουργός και από πότε;»

Προσθέτοντας, οι ίδιες πηγές με νόημα πως ο υπεύθυνος της ΕΥΠ είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Στο ΠΑΣΟΚ λένε επίσης, ότι δεν είναι η ώρα για ένα παιχνίδι μαγισσών, όσον αφορά τον καταλογισμό ευθυνών, αυτές θα αποδοθούν στην ώρα τους, τονίζοντας πως η Χαριλάου Τρικούπη δεν αμνηστεύει κανέναν.

Υπάρχει και ένα γεγονός που το ΠΑΣΟΚ δίνει ιδιαίτερη αξία και έχει να κάνει με την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη από την PREDATOR και την ΕΥΠ. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία για ένα χρονικό διάστημα παρακολουθούσαν μαζί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Τυχαίο αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση της ΕΥΠ το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μέσα από ανακοίνωσή του ζητάει «οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ. Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών. Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους. Ζητάμε οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ.Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια. Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας. Δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως».

 

Ετικέτες: ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣΜητσοτάκηςΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Στην Αίγυπτο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συμφωνία ειρήνης στη Γάζα

13/10/2025 | 10:13
Featured

Συνάντηση Μητσοτάκη με Τασούλα τη Δευτέρα πριν από τη Σύνοδο για τη Γάζα

12/10/2025 | 20:13
Featured

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η προστασία του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη»

12/10/2025 | 17:23
Featured

Ελλάδα και Κύπρος προσκεκλημένες του Τραμπ στη διάσκεψη για τη Γάζα

11/10/2025 | 22:11 - Ενημέρωση 12/10/2025 | 04:57
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης: «Οφείλω μία συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • «Ντόμινο λαθών» στο 424: Ποιος λογοδοτεί για τον θάνατο του 27χρονου στρατιώτη Νίκου Γκάτση;

    610 shares
    Share 244 Tweet 153
  • Σεισμοί που έρχονται στην ανθρωπότητα και στην Ελλάδα – Παγκόσμια προειδοποίηση από αναλυτές και σεισμολόγους

    341 shares
    Share 136 Tweet 85
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Νέα διάταξη: Αναγνώριση έως 10 ετών για συντάξεις ΟΓΑ – Ποιοι ωφελούνται και πώς υπολογίζονται τα ποσά

    167 shares
    Share 67 Tweet 42
  • Γιορτή σήμερα 13 Οκτωβρίου, εορτολόγιο: Αγία Χρυσή η Νεομάρτυς

    145 shares
    Share 58 Tweet 36
  • Ήπιο ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

    121 shares
    Share 48 Tweet 30
  • 81 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας: Έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη παρουσία Τασούλα – Το μήνυμα Δένδια

    99 shares
    Share 40 Tweet 25
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: «Κανόνια» στην ύπαιθρο αν δεν πέσουν χρήματα – Η τελευταία εξουδετέρωση πριν το κραχ των πληρωμών

    93 shares
    Share 37 Tweet 23
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch