Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη: “Η κυβέρνηση παραβιάζει το Σύνταγμα”

Newsroom από Newsroom
12/07/2017 22:21
σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Oι καλές κυβερνήσεις χτίζονται στην αντιπολίτευση», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, μιλώντας σε συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επικράτηση του κόμματός του στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση. «Δεν θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές. Θα τις κερδίσει η ΝΔ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στηλίτευσε τις αντιθεσμικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που κορυφώνονται με τις προσπάθειες ποδηγέτησης της Δικαιοσύνης. Ενώ επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι θα διερευνηθούν όσα συνέβησαν το πρώτο εξάμηνο του 2015, κατηγορώντας την κυβέρνηση που, ενώ κατά τα λοιπά παριστάνει την αδέκαστη, αρνείται τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής H κυβέρνηση που κατά τα λοιπά παριστάνει την αδέκαστη, αρνείται τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής. «Ας το γνωρίζουν καλά, η Εξεταστική θα γίνει», τόνισε.

Κάνοντας λόγο «βαθιά κρίση θεσμών και αξιών που βιώνει η χώρα και «απειλεί τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα διανύει «το 8ο έτος μιας παρατεταμένης κρίσης. Μιας κρίσης που ενώ ξεκίνησε ως οικονομική, μετατράπηκε σε κοινωνική και πολιτική».

Όπως είπε, «εν ενεργεία πρωθυπουργός, χαρακτηρίζει τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας “θεσμικό εμπόδιο”. Πρόκειται για ωμή παραβίαση του Συντάγματος. Άλλη μια προκλητική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Μια κατάλυση στην πράξη του Κράτους δικαίου και της διάκρισης των εξουσιών. Εν ενεργεία Υπουργός Εθνικής Άμυνας, επικοινωνεί κατ’ επανάληψη με ισοβίτη κρατούμενο για ναρκωτικά. Πράξη αδιανόητη που κανονικά, την ίδια στιγμή της αποκάλυψής της, θα έπρεπε να οδηγήσει είτε στην παραίτησή του είτε στην αποπομπή του».

«Η μέχρι πριν λίγες ημέρες Πρόεδρος του Αρείου Πάγου», συνέχισε «ανέλαβε καθήκοντα κυβερνητικού στελέχους ως νομική σύμβουλος στον πρωθυπουργό. Προφανώς όχι για βιοποριστικούς λόγους. Ταυτόχρονα τις τελευταίες μέρες, αλλεπάλληλες αποκαλύψεις, από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης, επαναφέρουν στο δημόσιο βίο τις προθέσεις που είχε αυτή η κυβέρνηση για παράλληλο νόμισμα ή έξοδο από την ευρωζώνη. Αυτό που για πολύ καιρό ονομαζόταν Plan B».

«Προσπαθούν να στήσουν καθεστώς», είπε σε υψηλούς τόνους ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας: «Μόνο που αυτό δεν γίνεται σε δημοκρατική χώρα. Δεν το επιτρέπουμε. Οι θεσμοί μπορεί να λυγίζουν αλλά δεν σπάνε».

«Είναι πια φανερή η πολιτική και ηθική γύμνια της κυβέρνησης», διαπίστωσε σε άλλη αποστροφή της ομιλίας του. «Μια πολιτική παράγκα, φτιαγμένη με λάσπη και ψέματα, τρίζει και κλονίζεται», συμπλήρωσε. Και τόνισε ότι «η κυβέρνηση, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία, απεργάζεται και υλοποιεί σχέδια παρακρατικού- καθεστωτικού χαρακτήρα».

«Η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης δεν θα περάσει», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να ταυτιστεί με τον κ. Καμμένο και τον κ. Πολάκη. Όλοι μαζί θα απολογηθούν», συνέχισε. Εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στους Έλληνες λειτουργούς της Δικαιοσύνης, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε: «Είμαστε κοντά τους με το να είμαστε μακριά τους».

[irp posts=”140004″ name=”Ελλάδα το μεγαλείο σου: Να παραιτηθεί τώρα η Αρειοπαγίτης Θάνου από το Μαξίμου”]

Ασκώντας κριτική προσωπικά στον πρωθυπουργό ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας που μας είχε υποσχεθεί ότι θα είναι κάθε λέξη του Συντάγματος, πάει να γράψει βιβλίο με την συνολική καταπάτησή του».Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και στο ζήτημα των αλλαγών που επιχειρούνται στα Πανεπιστήμια με το νομοσχέδιο Γαβρόγλου για το ο0ποίο τόνισε ότι δεν πρέπει να περάσει και να γίνει νόμος του κράτους. Κι αυτό διότι, όπως επέμεινε, «επιχειρείται παλινόρθωση ενός αμαρτωλού παρελθόντος και διαπράττεται ένα πραγματικό έγκλημα σε βάρος της παιδείας».

Έντονα επικριτικός υπήρξε και στα θέματα της οικονομίας, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει ούτε ένα έργο ή επένδυση που να γίνεται αυτή τη στιγμή και να μην έχει ξεκινήσει από εμάς ή να μην την έχει πολεμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ ειδικά για την αξιολόγηση εξέφρασε την απορία του αν έχει υπάρξει τέτοιο φιάσκο σε διαπραγμάτευση. «Από τους πέντε στόχους που είχε θέσει ο κ. Τσίπρας, πήρε μηδέν», είπε χαρακτηριστικά.

«Η αλήθεια πρέπει να ακουστεί μέχρι την τελευταία γωνιά της Ελλάδας. Υποσχέθηκαν τέλος της λιτότητας και το σκίσιμο των Μνημονίων. Και υπέγραψαν δυο Μνημόνια, δεσμεύοντας τη χώρα σε λιτότητα για μισό αιώνα. Εξελέγησαν με υποσχέσεις για παροχές 12 δισ. και επέβαλαν μέτρα 14,2 δισ. Όλα αυτά σε βάρος των μη προνομιούχων. Των πιο αδύναμων Ελλήνων. Αυτούς που υποτίθεται ότι θα προστάτευαν. Με αύξηση των έμμεσων φόρων, μείωση του αφορολόγητου, κόψιμο συντάξεων, κατάργηση του ΕΚΑΣ, περικοπή κοινωνικών επιδομάτων», ανέφερε. «Εμείς δεν απειλούμε τους επενδυτές όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε: «Τους προσκαλούμε να έρθουν στην Ελλάδα. Και αυτό δείχνει την ποιοτική διαφορά μας».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «όλες οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις και ο ελληνικός λαός οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η κυβέρνηση, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία, απεργάζεται και υλοποιεί διάφορα σχέδια, παρακρατικού- καθεστωτικού χαρακτήρα». Και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να τους το επιτρέψουμε. Θα ενώσουμε όλους τους Έλληνες και θα θωρακίσουμε τη Δημοκρατία μας. Και είναι πολύ σημαντικές οι τοποθετήσεις του δικαστικού κόσμου της χώρας, απέναντι στις πρωτοφανείς ενέργειες της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου. Οφείλουν όλοι να επιτελέσουν το δημοκρατικό τους καθήκον, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται. Οι θεσμοί θα αντέξουν. Και η δικαιοσύνη θα παραμείνει το ύστατο καταφύγιο απέναντι σε κάθε κατάχρηση εξουσίας, από όπου κι αν προέρχεται», γράφει το protothema.gr.

«Γι’ αυτό», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, «απευθύνω κάλεσμα σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Όσοι νιώθετε αγωνία για το μέλλον σας και το μέλλον των οικογενειών σας. Όσοι υποφέρετε από τα βάρη που σας έχει φορτώσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Όσοι ανησυχείτε για τον αυταρχισμό και την υποβάθμιση της Δημοκρατίας μας. Όσοι νοιώθετε εξαπατημένοι από μια αναξιόπιστη και ανίκανη κυβέρνηση. Όλοι εσείς ελάτε μαζί μας. Ελάτε να βρούμε πώς να αλλάξουμε μαζί την Ελλάδα. Κι ας είστε όσο αυστηροί θέλετε».

«Δεν μας νοιάζει από πού προέρχεστε. Μας αρκεί ότι θέλετε να πάμε την Ελλάδα μπροστά» επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Διχαστικά μηνύματα, περιφρόνηση των πολιτών για παλιότερες επιλογές τους, λογικές ρεβανσισμού και παρωχημένη αλαζονεία δεν χωράνε στη Νέα Δημοκρατία. Όταν εγώ ανοίγω τις πόρτες του κόμματος κανείς δεν μπορεί να τις κλείσει. Αυτήν την εντολή έλαβα στις 10 Ιανουαρίου 2016. Ανανέωση, διεύρυνση, ισχυροποίηση της παράταξης. Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, για να κάνουμε διάλογο και για ενώσουμε τους Έλληνες. Και δεν έχουμε δικαίωμα να απογοητεύσουμε κανέναν. Ούτε τους παραδοσιακούς μας υποστηρικτές, αλλά ούτε όσους αρχίζουν να προσβλέπουν σε εμάς. Και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Θα βγάλουμε τη χώρα από την κινούμενη άμμο της κρίσης. Θα φέρουμε ανάπτυξη για όλους στον τόπο. Θα θυμίσουμε σε όλους ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι μια κανονική χώρα, με δουλειές, ευκαιρίες και ασφάλεια στους πολίτες της. Αυτός είναι ο αγώνας μας. Σας θέλω όλους στην πρώτη γραμμή. Για να ξανακάνουμε την πατρίδα μας μια αισιόδοξη χώρα με αυτοπεποίθηση. Για να δώσουμε στους πολίτες την ελευθερία να καθορίσουν οι ίδιοι το μέλλον τους, το δικό τους και των παιδιών τους».

Αναφερόμενος στο κόμμα του, τάχθηκε υπέρ της ανανέωσης. «Τιμώ τα παλαιότερα στελέχη μας. Αλλά η ανανέωση είναι όρος πολιτικής ανασύνταξης και γίνεται πράξη τόσο στα όργανα, όσο και με το Μητρώο Στελεχών», που το χαρακτήρισε καινοτόμο πρωτοβουλία. «Η θέση μας είναι ανάμεσα στους πολίτες», είπε σε άλλο σημείο. «Γιατί οι πολίτες ψάχνουν ελπίδα. Ψάχνουν απαντήσεις και ψάχνουν σχέδιο για το μέλλον. Εμείς το έχουμε».

Ετικέτες: κυβέρνησηκυριάκος μητσοτάκηςΝέα ΔημοκρατίαπολιτικάΣΥΡΙΖΑ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Προβάδισμα 11,1 μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

26/08/2025 | 11:43
Featured

Προς αλλαγή του εκλογικού νόμου – Τα δύο σενάρια που εξετάζει το Μαξίμου- ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 

25/08/2025 | 12:41
Featured

Μητσοτάκης για «Αμοργόραμα»: Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία – Τι είπε για τα Θαλάσσια Πάρκα

21/08/2025 | 19:00
Featured

Μητσοτάκης: Οι πολίτες βλέπουν ότι το ΕΣΥ αλλάζει, γίνεται πιο ανθρώπινο και αποτελεσματικό

18/08/2025 | 17:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τι έψαχναν τελωνιακοί στο γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Γάζα: 15 νεκροί από πλήγμα του Ισραήλ σε νοσοκομείο – 4 δημοσιογράφοι στα θύματα

    331 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Γιορτή σήμερα 26 Αυγούστου, εορτολόγιο: Άγιοι Αδριανός και Ναταλία

    221 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Τραμπ: Δεν είμαι δικτάτορας αν και αρκετοί Αμερικανοί θα ήθελαν στην εξουσία έναν – Είμαι έξυπνος, με κοινή λογική

    179 shares
    Share 72 Tweet 45
  • ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Βασική, επικουρική, αναδρομικά έως 3.751€: 10 παραδείγματα με προσωπική διαφορά και ΕΑΣ για τις συντάξεις 

    172 shares
    Share 69 Tweet 43
  • ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  2025–2026: Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά έως 1.200€ και γιατί δεν συμφέρει μετά τα 40 έτη ασφάλισης»

    279 shares
    Share 112 Tweet 70
  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Οπλοστάσιο σε κάδο στην Καισαριανή: Χειροβομβίδα, βλήματα όλμου και θρησκευτικές εικόνες – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

    130 shares
    Share 52 Tweet 33
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ -ΑΓΡΟΤΕΣ: Οργή εκτροφέων για τις καθυστερήσεις – ΟΠΕΚΕΠΕ δίνει 15 Οκτωβρίου για τις πληρωμές αυτόχθονων φυλών

    126 shares
    Share 50 Tweet 32
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch