Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θερμή υποστήριξη Κλίντον για επενδύσεις στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom από Newsroom
28/09/2015 16:43
σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με τον πλέον θερμό τρόπο ο άλλοτε πανίσχυρος άντρας του πλανήτη Μπιλ Κλίντον στήριξε την Ελλάδα προωθώντας την ανάγκη για επενδύσεις μέσω του ετήσιου συνεδρίου Clinton Global Initiative στο οποίο φέτος προσκεκλημένος ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι ερωτήσεις που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απεύθυνε στον Ελληνα πρωθυπουργό ήταν ενδεικτικές των προθέσεών του: ουσιαστικά αποτελούσαν «πάσες» προς τον κ. Τσίπρα για να προσελκύσει το αμερικανικό επενδυτικό κοινό. Ο Ελληνας πρωθυπουργός από την πλευρά του κινήθηκε σε πιο πολιτικό και λιγότερο οικονομικό πλαίσιο. Την εκδήλωση στήριξε η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία βοήθησε την πολύ καλή προβολή της χώρας μας.

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι απαραίτητη για να καταστεί αυτό βιώσιμο, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ιδρυμα Κλίντον στη Νέα Υόρκη. «Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, και για πρώτη φορά γίνεται συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους. Πήραμε, είπε, μια δύσκολη απόφαση να μείνουμε στην Ευρωζώνη ακόμα και αν αυτό εμπεριέχει δυσκολίες» σημείωσε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι το προηγούμενο πρόγραμμα έφερε σκληρά μέτρα και ύφεση. Χαρακτήρισε το προηγούμενο Μνημόνιο κακή συνταγή, τονίζοντας ότι έφερε εσωτερική υποτίμηση στη χώρα.

«Η συμφωνία που υπογράψαμε» σημείωσε «ήταν δύσκολη απόφαση και ο ελληνικός λαός αναγνώρισε τη μάχη που δώσαμε για να μείνουμε στην ΕΕ. Χρειάζεται να αγωνιστούμε για να αλλάξουμε την κατεύθυνση της Ευρώπης, γιατί η πολιτική της λιτότητας ήταν καταστροφική» και πρόσθεσε: «Τώρα, πρέπει να φέρουμε στο τραπέζι το πρόγραμμα της ανάπτυξης. Για πρώτη φορά, η Ελλάδα έχει την ικανότητα να καλύψει τις ανάγκες της χωρίς υφεσιακά μέτρα. Εμείς θα εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις μας, αλλά είναι αναγκαίο και για την άλλη πλευρά να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της για να ελαφρύνει το δημόσιο χρέος, ώστε να υπάρξουν επενδύσεις στην Ελλάδα».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

«Τώρα έχουμε πολιτική σταθερότητα. Δώσαμε μεγάλη μάχη και πήραμε μια δύσκολη απόφαση να παραμείνουμε στην ευρωζώνη. Με τη συμφωνία, η Ελλάδα έχει για πρώτη φορά ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα. Πιστεύω πως αυτή η απαίσια συζήτηση για το Grexit έχει τελειώσει» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι απαραίτητη για να καταστεί αυτό βιώσιμο, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ιδρυμα Κλίντον στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου Clinton Global Initiative. «Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, και για πρώτη φορά γίνεται συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους. Πήραμε, είπε, μια δύσκολη απόφαση να μείνουμε στην Ευρωζώνη ακόμα και αν αυτό εμπεριέχει δυσκολίες» σημείωσε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι το προηγούμενο πρόγραμμα έφερε σκληρά μέτρα και ύφεση. Χαρακτήρισε το προηγούμενο Μνημόνιο κακή συνταγή, τονίζοντας ότι έφερε εσωτερική υποτίμηση στη χώρα.

Ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον ήταν έντονα υποστηρικτικός για την Ελλάδα, τον ελληνικό λαό και τον πρωθυπουργό, και έφερε προ των ευθυνών τους τους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, από τους οποίους -όπως είπε- ζητά να επενδύσουν στην Ελλάδα, αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και αυτό δεν πραγματοποιείται.

Ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερωτήσεις του κ. Κλίντον, τόνισε ότι ο μόνος τρόπος για να υπερβεί την κρίση η χώρα μας, είναι να εισέλθει σε πορεία ανάπτυξης με κοινωνική συνοχή, και να αντιμετωπίσει το υψηλό ποσοστό ανεργίας και τη διαρροή του επιστημονικού δυναμικού της στο εξωτερικό.

«Η Ελλάδα» τόνισε «θα αποτελέσει έναν πολύ ελκυστικό επενδυτικό προορισμό στο μέλλον. Η χώρα μας θα πρέπει να παραμείνει σημείο σταθερότητας και αυτό γίνεται μόνο αν ξεπεράσει την κρίση» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος παρουσιάστηκε με ισχυρή βούληση για την πραγματοποίηση των απαιτούμενων αλλαγών στο δημόσιο και των μεταρρυθμίσεων.

«Θέλουμε να κάνουμε μεταρρυθμίσεις» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι «είναι προϋπόθεση ένα σταθερό περιβάλλον. Είναι ώρα να βάλουμε την ανάπτυξη στην ατζέντα. Είναι αναγκαίο να γίνουν αλλαγές, μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό. Είναι πολύ σημαντικό να επενδύσουμε στη νέα τεχνολογία, την καινοτομία». Μίλησε για επενδύσεις στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογίας, και υποστήριξε ότι αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να μείνουν οι νέοι στη χώρα και να χρησιμοποιηθεί προς το καλό της Ελλάδας το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Ο κ. Τσίπρας έδειξε αποφασιστικότητα για να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση και για να δημιουργηθεί μια φιλική ατμόσφαιρα για τους επενδυτές. Απαντωντας σε σχετική ερώτηση του κ. Κλίντον, αν οι ξένοι επιχειρηματίες πρέπει να αισθάνονται ότι μπορούν να επενδύσουν στην Ελλάδα, σημείωσε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά και θα αλλάξουν, στους τομείς της φορολογίας, και της δικαιοσύνης. Είπε ότι πρέπει να παταχθεί η γραφειοκρατία, και αυτό θα διευκολύνει την προσέλκυση επενδύσεων. Επίσης, κατέθεσε την πρότασή του να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές του ελληνικού κρατικού μηχανισμού ώστε να καταστεί πιο φιλικός προς την επιχειρηματικότητα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, το μεγαλύτερο δώρο της Ελλάδας στον κόσμο είναι η δημοκρατία, και υπογράμμισε ότι θα ήθελε να δοθεί ξανά αυτό το δώρο από τη χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τόνισε ότι η ΕΕ πρέπει να μείνει ενωμένη, αλλά αυτό θα γίνει, μόνο εάν η ΕΕ επιστρέψει στην αλληλεγγύη, μοιράζοντας την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή με όλα τα μέλη της.

Αναφερόμενος στις επενδύσεις είπε ότι «είναι ανάγκη να γίνουν τώρα και όχι σε μελλοντικό χρόνο, ενώ κάλεσε τους Ελληνοαμερικανούς αλλά και όλο τον κόσμο, να υποστηρίξουν το ξανα-κτίσιμο της Ελλάδας. Είμαι εδώ, τόνισε, για να επιβεβαιώσω την πρόθεσή μας να μεταρρυθμίσουμε τον δημόσιο τομέα για να φέρουμε επενδύσεις στην Ελλάδα.

«Είναι επίσης ανάγκη» συμπλήρωσε «να υπάρχει πολιτική σταθερότητα και να γίνουν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις για να έρθουν επενδύσεις. Ξέρω ότι θα έχουμε υποστήριξη παγκόσμια, με συμμαχίες όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και αλλού, όπως την Αμερική, όπου θα θέλουν να βοηθήσουν την εθνική μας προσπάθεια».

Στην εκδήλωση την οποία μετέδωσε το CNN, συμμετείχαν πέραν φυσικά του ίδιου του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, ο οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς και η Λούκα Κατσέλη, o διεθνής επενδυτής Τζωρτζ Σόρρος αλλά και η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η κ. Αγγελοπούλου μάλιστα ήταν αυτή που έκανε την παρουσίαση των δύο ανδρών, του κ. Τσίπρα και του Μπιλ Κλίντον, στη συζήτηση που είχαν.

Δείτε το βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά στον Μπιλ Κλίντον για το μέλλον της Ελλάδας

Διαφωνία Κατσέλη-Στίγκλιτς για το Μνημόνιο

Του τετ α τετ Τσίπρα-Κλίντον προηγήθηκε μια συζήτηση με την διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη και του διάσημου οικονομολόγου Τζόζεφ Στίγκλιτς με τους δύο «πρωταγωνιστές» να «μονομαχούν» για τη βιωσιμότητα του τρίτου Μνημονίου. Η κυρία Κατσέλη εξέφρασε την άποψη ότι το πρόγραμμα αυτό δεν μοιάζει με τα προηγούμενα με τον διάσημο οικονομολόγο να προεξοφλεί την αποτυχία του με την άποψη ότι το τρίτο Μνημόνιο δεν είναι τίποτα περισσότερο από συνέχεια των προηγούμενων προγραμμάτων.

Παρών και ο Γιώργος Παπανδρέου

Στο ακροατήριο του διαλόγου του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ βρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για να ακούσει τις απαντήσεις του Αλέξη Τσίπρα. Κατά την έξοδό του, μάλιστα, από το χώρο της εκδήλωσης ο κ. Παπανδρέου είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά με τις πληροφορίες να λένε ότι ήταν ο δεύτερος που επιχείρησε την προσέγγιση για τον σύντομο διάλογο.


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Τσελίκ: «Στείλαμε F-16 στην Κύπρο για ισορροπία δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο»

09/03/2026 | 18:00
Featured

Μητσοτάκης: Αδέλφια μας βρίσκομαι εδώ μαζί με τους απανταχού Έλληνες, η Κύπρος δεν θα μείνει μόνη

09/03/2026 | 17:13
HOT NEWS

Μεγάλου στο Bloomberg: Αντέχει η ελληνική οικονομία – Προοπτικές ανάπτυξης πάνω από την Ευρώπη

09/03/2026 | 17:08
HOT NEWS

Η αστυνομία της Νορβηγίας αναζητά έναν ύποπτο για την έκρηξη έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ

09/03/2026 | 17:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και ο Άδωνις Γεωργιάδης


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Εσάτ πασάς: Ο οθωμανός στρατηγός που παρέδωσε τα Ιωάννινα και χειροκροτήθηκε από τους Έλληνες στον Πειραιά

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
  • ‘Εξι F-16 στέλνουν οι Τούρκοι στα Κατεχόμενα σήμερα Δευτέρα ενώ Μητσοτάκης και Μακρόν θα βρίσκονται στη Λευκωσία

    81 shares
    Share 32 Tweet 20
  • ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2026: 2,18 εκατ. ευρώ σε 1.015 συνταξιούχους – Οι 6 εξελίξεις σε επικουρικές, πληρωμές και νέες ρυθμίσεις

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • ΟΣΔΕ 2024–2025: Τελευταίες διορθώσεις έως 9 Μαρτίου – Οι πληρωμές που «ξεκλειδώνουν» για αγρότες και κτηνοτρόφους

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Πετρέλαιο στα 120$, ιρανικό χτύπημα σε διυλιστήριο και τουρκικά F-16 στα Κατεχόμενα – Φόβοι για γενικευμένο πόλεμο

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Οι χώρες που φιλοξενούν αμερικανικές βάσεις δεν θα απολαύσουν την ειρήνη

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • ΠΟΛΕΜΟΣ στη ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Ιρανικό χτύπημα σε διυλιστήριο – Πετρέλαιο στα 120 δολάρια και παγκόσμιος συναγερμός

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch