Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι συζητήθηκε για το ελληνικό χρέος στο Eurogroup

Newsroom από Newsroom
25/05/2018 19:47
σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

EUROGROUP: Με θετικά μηνύματα ολοκληρώθηκε η συζήτηση για την Ελλάδα στο Eurogroup.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η συζήτηση για την Ελλάδα στο Eurogroup ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το Eurogroup:

• χαιρέτισε τη συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο και έστρεψε την προσοχή του στην ελάφρυνση του χρέους που αποτελεί τον τελευταίο κρίσιμο κρίκο για την ολοκλήρωση του προγράμματος.

• ανέθεσε στους θεσμούς την ολοκλήρωση ενός επικαιροποιημένου DSA (ανάλυσης βιωσιμότητας χρέους) που θα αποτελέσει τη βάση για τον τελικό προσδιορισμό των μέτρων ελάφρυνσης.

• δεσμεύεται να υπάρχει συνολική συμφωνία για το χρέους μαζί με την ολοκλήρωση της τελευταίας αξιολόγησης του 3ου προγράμματος στις 21/6.

Σεντένο για ΔΝΤ

Κληθείς να απαντήσει σχετικά με τη συμμετοχή του ΔΝΤ, ο Πρόεδρος του eurogroup δήλωσε ότι :

To ΔΝΤ εργάζεται με την Ελλάδα από την αρχή του προγράμματος, συμπλήρωσε ότι όλοι οι θεσμοί εργάζονται στενά από κοινού και εξέφρασε την πεποίθηση ότι στο τέλος του προγράμματος η έξοδος θα πρέπει να είναι επιτυχής υπό την έννοια ότι η Ελλάδα θα έχει πλήρη πρόσβαση στις αγορές. Τόνισε δε ότι η καταληκτική ημερομηνία για το πρόγραμμα είναι η 20η Αυγούστου και επαναβεβαίωσε ότι όλοι οι θεσμοί είναι δεσμευμένοι σε αυτό το στόχο που “μπορεί ακόμα να επιτευχθεί”, ως την 21η Ιουνίου. Είπε δε ότι το ΔΝΤ δείχνει δέσμευση στην ελληνική διαδικασία, “όλοι θέλουμε την παρουσία του” και “θα βρούμε τρόπο να το αποφασίσουμε θετικά τις επόμενες μέρες”. “Όλοι το θέλουν να γίνει στη ώρα του, όλοι ξέρουν ότι είμαστε αποφασισμένοι, όλοι θέλουμε αξιόπιστη ολοκλήρωση”, είπε ο Πρόεδρος.

Τέλος ο Π.Μοσκοβισί, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης του μέτρου της περικοπής των συντάξεων, απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο τονίζοντας ότι οι ελληνικές αρχές πρέπει να εκτελέσουν όλες τις δεσμεύσεις τους, τονίζοντας πως αυτό είναι ζήτημα αξιοπιστίας.

Η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα συζητηθεί στο περιθώριο διάσκεψης των G7 στον Καναδά

Στον Καναδά και την υπουργική διάσκεψη των G7 θα δοθεί η συνέχεια στις τεχνικές συζητήσεις για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους με τρόπο που θα επιτρέπει την ενεργοποίηση του χρηματοδοτικού σκέλους του προγράμματος του ΔΝΤ.

Εκεί αναμένεται να συνέλθει εκ νέου η ομάδα των υπουργών οικονομικών της Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας, Ιταλίας, ο ESM και στελέχη του ΔΝΤ για να συνεχίσουν τις σχετικές συζητήσεις. Η σημερινή συνεδρίαση του ίδιου σχηματισμού νωρίτερα σήμερα στις Βρυξέλλες, απέτυχε να συμφωνήσει ολοκληρωτικά σε ένα πλαίσιο μέτρων, με το ΔΝΤ να αντιδρά κυρίως στο εύρος της επιμήκυνσης της ωρίμανσης ελληνικών ομολόγων.

Ως εκ τούτου στο σημερινό eurogroup δεν θα παρουσιαστούν οι τελικές αποφάσεις.

Η Ελλάδα στο Eurogroup – Σεντένο: Κοντά σε συμφωνία με το ΔΝΤ – Λεμέρ: Να κλείσει η αξιολόγηση τον Ιούνιο

Το θέμα της ελληνικής τέταρτης αξιολόγησης, της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους και της ενεργοποίησης ή όχι του χρηματοδοτικού σκέλους του προγράμματος του ΔΝΤ για την Ελλάδα, βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο της συνεδρίασης του eurogroup στις Βρυξέλλες.

Δίνοντας το στίγμα της σημερινής συνεδρίασης, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, προσερχόμενος στο κτίριο του Συμβουλίου τόνισε πως “οφείλουμε να κλείσουμε τη τέταρτη αξιολόγηση τον Ιούνιο” συμπληρώνοντας πως “η Ελλάδα πήρε σημαντικές αποφάσεις και θα συνεχίσει στη πορεία αυτή”. Σε ό,τι αφορά το θέμα του χρέους ο Μπρούνο Λεμέρ δήλωσε πως “μόλις ολοκληρωθεί το Ελληνικό πρόγραμμα θα πρέπει να έχουμε ένα μηχανισμό για το χρέος ξεκάθαρο και ισχυρό”. “Σήμερα το πρωί είχαμε μια συνάντηση και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για μια ισχυρή και ξεκάθαρη συμφωνία τον Ιούνιο”, σημείωσε. Αμέσως μετά ο Υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας Πίτερ Καζιμίρ τόνισε πως “δεν πρέπει να αναμένουμε συμφωνία για το χρέος σήμερα και τα ζητήματα αναφορικά με το ΔΝΤ θα αποφασιστούν σε επόμενη φάση”.

Τέλος ο Πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, χαιρέτισε τη συμφωνία σε επίπεδο προσωπικού και ζήτησε τώρα οι σχετικές μεταρρυθμίσεις να υλοποιηθούν. Σε σχέση με το ΔΝΤ δήλωσε πως “βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία” και πως “είναι σημαντικό να συμμετέχει”, συμπληρώνοντας πως ο κύριος στόχος είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης με όλες τις μεταρρυθμίσεις εφαρμοσμένες και σχεδιασμένες έτσι ώστε η Ελλάδα να ανακτήσει επιτυχώς πρόσβαση στις αγορές.

Οι υπουργοί οικονομικών της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιταλία και της Γερμανίας συναντήθηκαν σήμερα νωρίτερα με στελέχη του ΔΝΤ και των ευρωπαϊκών θεσμών, όμως δεν κατέληξαν σε κάποιο οριστικό αποτέλεσμα. Πηγές μετέφεραν στον Τύπο στις Βρυξέλλες ότι οι δύο πλευρές δεν γεφύρωσαν τις διαφορές τους πλήρως. Σε κάθε περίπτωση οι εκτελεστικές αποφάσεις δεν θα μπορέσουν να ληφθούν πριν από την εκπλήρωση από πλευράς Ελλάδας όλων των σχετικών προαπαιτούμενων που περιγράφονται στο SLA (συμφωνία σε επίπεδο προσωπικού). Αυτό δεν αναμένεται να συμβεί πριν την συνεδρίαση της 21ης Ιουνίου στο Λουξεμβούργο. Οι δύο πλευρές διαφωνούν πλέον μόνο σε τεχνικές παραδοχές της επέμβασης στο χρέος, που κυρίως έχουν να κάνουν με το έυρος της επέκτασης της ωρίμανσης μιας σειράς ελληνικών ομολόγων. Το ΔΝΤ επιμένει σε μεγαλύτερη επιμήκυνση από όση έχει προϋπολογίσει ο ESM και το EWG.

Σε γενικές γραμμές, η όποια απόφαση όταν αυτή τελικώς ληφθεί θα πρέπει να περιέχει μια σειρά από χαρακτηριστικά:

– Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει το απλό Post Program Surveillance της Κύπρου και των υπολοίπων χωρών σε πρόγραμμα διότι θα λαμβάνει ενίσχυση με τη μορφή αναδιάρθρωσης και μετά την 20η Αυγούστου. Το χρέος καμίας από τις άλλες χώρες σε πρόγραμμα δεν αναδιαρθρώθηκε πριν ή μετά τη διάσωσή τους (με άλλη μέθοδο πέραν της φτηνής δανειοδότησης).

– Η Ελλάδα ενέχει διαχειριστικούς κινδύνους και ως εκ τούτου θα πρέπει να υπάρχουν εμπράγματες δεσμεύσεις ότι οι μεταρρυθμίσεις δεν θα ανατραπούν. Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι το να μην υπάρχει αυτοματισμός στις σχετικές πράξεις που συνιστούν την αναδιάρθρωση του χρέους.

– Η αναδιάρθρωση θα γίνει σε τρία ή τέσσερα κύματα. Η αποπληρωμή τμήματος των δανείων του ΔΝΤ και τμήματος των ακριβών διμερών δανείων του 2010 θα είναι το πρώτο κύμα και ο στόχος (της Κομισιόν και του ESM) είναι αυτό να συμβεί πριν από την 20η Αυγούστου – με χρήματα του σημερινού προγράμματος.

– Οι υπόλοιπες πράξεις (μειώσεις επιτοκίων, επέκταση ωριμάνσεως, ANFAS SMPs κτλ) θα εκτελεστούν ως το 2022, υπό όρους (τήρηση πλεονασμάτων, συνέχιση μεταρρυθμίσεων, τήρηση του αναπτυξιακού, ιδιωτικοποιήσεις κ.α.)

– Ο μη αυτόματος γαλλικός μηχανισμός (δηλαδή το σύστημα σύνδεσης των πληρωμών με την ανάπτυξη) δεν θα ενεργοποιηθεί, παρά μόνο πριν το τέλος της πρώτης 5ετίας, δηλαδή το νωρίτερο το 2023, και μόνο με νέα απόφαση του eurogroup και εθνικές κοινοβουλευτικές εγκρίσεις.

– Γενικώς οι εθνικές κοινοβουλευτικές εγκρίσεις, δεν αποτελούν την εξαίρεση, αλλά τον κανόνα για κάθε ένα μέτρο, όπως συμβαίνει έτσι κι αλλιώς μέχρι σήμερα. Επιβάλλονται εξάλλου από τη συνθήκη του ESM, αναφέρει το enikonomia.gr

Ετικέτες: EurogroupΕλλάδαελληνικό χρέοςπολιτικά
Προηγούμενο Άρθρο

Κοινωνικός Τουρισμός 2018: Η αίτηση και το πρόγραμμα

Επόμενο Άρθρο

Πανελλήνιες 2018- Πανελλαδικές: Αναρτήθηκαν τα μηχανογραφικά

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

24/04/2025 | 10:10
Featured

Ιερώνυμος για Πάπα Φραγκίσκο: Διατηρούμε στην καρδιά μας την αγάπη και το σεβασμό του για την Ελλάδα

22/04/2025 | 08:13
Featured

Επική νίκη: Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου στο πόλο

20/04/2025 | 18:13
Featured

Στο Μετόχι του Πανάγιου Τάφου το Άγιο Φως – Θα μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα με έκτακτες ειδικές πτήσεις

19/04/2025 | 19:54
Featured

Η Ελλάδα ανακήρυξε ΑΟΖ στο Ιόνιο μέχρι το Ακρωτήριο Ταίναρο – Το προεδρικό διάταγμα

18/04/2025 | 20:13
Featured

ΗΠΑ: Πολύτιμος ο ρόλος της Ελλάδας στην προώθηση της περιφερειακής σταθερότητας

17/04/2025 | 14:13
Featured

Μαξίμου: Τι σημαίνει η ανακοίνωση του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού – 7 ερωταπαντήσεις

16/04/2025 | 21:31
Featured

Αντίδραση της Τουρκίας για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό – Τι αναφέρει

16/04/2025 | 20:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Πανελλήνιες 2018- Πανελλαδικές: Αναρτήθηκαν τα μηχανογραφικά


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Άγρια επίθεση Τραμπ σε Πούτιν: «Μήπως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο; Μήπως πρέπει να τον αντιμετωπίσω διαφορετικά;»

    290 shares
    Share 116 Tweet 73
  • Καιρός: Τελευταία ημέρα άστατου καιρού η Κυριακή, μετά θυελλώδεις βοριάδες – Που θα βρέξει

    228 shares
    Share 91 Tweet 57
  • Η Αγία Σοφία άντεξε τα 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη – Πώς βγήκε αλώβητη (και από αυτόν) τον σεισμό

    218 shares
    Share 87 Tweet 55
  • Τη Δευτέρα, στη Βουλή, η τροπολογία για την αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας Ελλήνων ιατρών από τις ΗΠΑ

    220 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    992 shares
    Share 397 Tweet 248
  • Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ειρήνη

    232 shares
    Share 93 Tweet 58
  • Διχασμένοι οι σεισμολόγοι στην Τουρκία – Έρχεται ή όχι ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή;

    273 shares
    Share 109 Tweet 68
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch