Σάββατο, 28 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική Featured

Τριαντόπουλος για Τέμπη: «Παραπλάνηση, αναπαραγωγή fake news και ψέματα με μοναδικό στόχο κομματικά οφέλη»

TechTeam από TechTeam
27/03/2024 16:58
Ενημερώθηκε: 27/03/2024 17:08:07
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
55
SHARES
118
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Κατηγορηματικά διέψευσε ο υφυπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στην διαμόρφωση του χώρου στο δυστύχημα των Τεμπών.

Χαρακτήρισε «εντελώς αβάσιμους» τους ισχυρισμούς τονίζοντας ότι η παρουσία του στη περιοχή είχε μόνο συντονιστικό ρόλο ενώ οι αρμόδιοι που συμμετείχαν στο συντονιστικό αποφάσισαν για τις παρεμβάσεις που έγιναν.

Παράλληλα, χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση των Τεμπών, ως «διευρυμένη προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης μιας τραγωδίας χωρίς ίχνος μέτρου και ορίου».

Στην παρέμβαση του, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή, ο κ. Τριαντόπουλος απέρριψε τις κατηγορίες για προσπάθεια συγκάλυψης του τραγικού δυστυχήματος από την κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «παραπλάνηση, αναπαραγωγή fake news και ψέματα, με αναπόδεικτα σενάρια και λάσπη με πολιτικό πρόσωπο με μοναδικό στόχο κομματικά οφέλη.

Όπως είπε ο κ. Τριαντόπουλος, «το βράδυ που έγινε το σιδηροδρομικό ατύχημα ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές για όσους βρέθηκαν εκεί και κάθε του αναφορά γίνεται με απόλυτο σεβασμό στα θύματα, στους συγγενείς και στην κοινωνία».

«Χωρίς αμφιβολία, δεν μπορούμε να νιώσουμε στο ελάχιστο το πόνο των συγγενών των θυμάτων που εκφράστηκε με θυμό και εύλογα ερωτήματα τα οποία θέλουν απαντήσεις και φυσικά δικαιοσύνη.

Πρέπει όλοι να στεκόμαστε απέναντι στον πόνο, με σεμνότητα, ταπεινότητα και σκυμμένο κεφάλι, όχι όμως και απέναντι σε όσους τρίτους εργαλειοποιούν αυτό το τραγικό δυστύχημα για πολιτικά οφέλη, όχι όμως απέναντι στη παραπλάνηση, στο ψέμα, στα αναπόδεικτα σενάρια και στη λάσπη με πολιτικό πρόσωπο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τριαντόπουλος και πρόσθεσε: «Με την πρόταση δυσπιστίας κορυφώνεται μία διευρυμένη προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης μιας τραγωδίας χωρίς ίχνος μέτρου και ορίου. Μία μεθοδευμένη προσπάθεια με στόχο την κυβέρνηση τον κλονισμό της ομαλής πορείας που ακολουθεί η πατρίδα μας.

Προσπαθείτε να χτίσετε ένα αφήγημα περί συγκάλυψης, όταν όλα είναι στη δικαιοσύνη και προχωρούν με χρόνους που απέχουν παρασάγγας από το παρελθόν σας, όταν μέλημα όλων μας είναι να πέσει άπλετο φως για όλα και για όλους.

Το δικό σας μέλημα είναι η συνομοσιολογία, η αβάσιμη σεναριολογία, τα fake news, τα ψέματα για να στοχεύσετε προς την κυβέρνηση».

Και ο υφυπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, συνέχισε:

«Για όσους βιάστηκαν να πουν ότι κρύβομαι, είτε από σκοπιμότητα είτε γιατί δεν γνώριζαν, να πω ότι εξαρχής αποτέλεσε προσωπική μου επιλογή να απαντώ θεσμικά και έχω πολύ συνειδητά επιλέξει να μην τροφοδοτώ συνεχώς την ατελείωτη παραφιλολογία την αβάσιμη σεναριολογία κάποιων που εργαλειοποιούν τον πόνο.

Οι ισχυρισμοί που αναφέρονται για τη διαμόρφωση του χώρου δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ισχυρισμοί αντικρουόμενοι που ακόμα και όσοι τρίτοι πολιτικοί ή συνάδελφοι τους εκστομίζουν, αυτοανακαλούνται μεταξύ τους. Και απέναντι στους αβάσιμους ισχυρισμούς είναι η αλήθεια.

Οι ενέργειες καθορίστηκαν βάσει του ειδικού σχεδίου ανθρώπινων απωλειών από τους αρμόδιους επιχειρησιακούς παράγοντες. Οι λεπτομέρειες έχουν απαντηθεί από αυτούς που είχαν την υπηρεσιακή ευθύνη στο πεδίο ώστε να προχωρήσουν οι έρευνες, να εντοπιστούν τα θύματα, να γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες. Και ήταν εκεί υπό τον αρμόδιο εισαγγελέα, η αστυνομία, η πυροσβεστική, οι διασώστες, οι εταιρίες και οι οργανισμοί του σιδηρόδρομου, και όλοι οι αρμόδιοι επιχειρησιακοί παράγοντες για να ανταποκριθούν στη συγκλονιστική αγωνία των συγγενών και να απαντήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται σε αυτή τη συγκλονιστική αγωνία», επεσήμανε ο κ. Τριαντόπουλος.

Μίλησε ακόμα για «κάποιους που διακινούν ή αναπαράγουν διάφορα σενάρια τα οποία απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα». «Ναι, βρέθηκα στη Λάρισα λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα ως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, με αρμοδιότητα την κρατική αρωγή, για τον συντονισμό της κρατικής βοήθειας και της στήριξης των οικογενειών των θυμάτων.

Βρέθηκα εκεί ως μέλος κυβερνητικού κλιμακίου με άλλους αρμόδιους γενικούς γραμματείς, σε συνεργασία με άλλους υπουργούς και υφυπουργούς και επισκεπτόμουν τη Λάρισα τις επόμενες λίγες μέρες για τον συντονισμό της κρατικής βοήθειας. Ασχοληθήκαμε με διάφορα διαχειριστικά ζητήματα εκείνων των τραγικών ημερών, όπως μεταξύ άλλων η φιλοξενία των οικογενειών, η συνεργασία τους με δομές και υπηρεσίες, η υποστήριξη τους από ειδικούς, η παρακολούθηση της εξέλιξης των διασταυρώσεων και των αναγνωρίσεων και άλλα δύσκολα ζητήματα, πρωτόγνωρα για εμένα.

Ασχοληθήκαμε από τον συντονισμό τέτοιων θεμάτων μέχρι τη σχηματοποίηση των μέτρων για τη στήριξη των συγγενών των θυμάτων και τραυματιών. Μέτρα που ανακοινώθηκαν και θεσμοθετήθηκαν για κρατική αρωγή και στήριξη.

Αυτό ήταν και είναι το χαρτοφυλάκιο μου. Και τότε και τώρα. ‘Αλλο η κρατική αρωγή άλλο η Πολιτική Προστασία», ανέφερε ο κ. Τριαντόπουλος.

Ο υφυπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, επέμεινε ότι η πολιτική του παρουσία εκεί, «είχε ως στόχο να συντονίσει την κρατική βοήθεια και να ενημερώνει όποτε χρειάστηκε την κοινή γνώμη για την εξέλιξη της συλλογικής αυτής προσπάθειας, όπως και έγινε με συνεντεύξεις και δηλώσεις του εκείνες τις μέρες ώστε να παρέχει στοιχεία και να ενημερώνει για βασικά δεδομένα μέσα από την δύσκολη προσπάθεια των αρμοδίων και να ενημερώνει όπου και όποτε χρειάστηκε».

«Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο», είπε και επιτέθηκε σε όσους αμφισβητούν τα στοιχεία.

«Θέλω να υπογραμμίσω ξανά ότι δεν υπήρχαν εντολές, υπήρχαν πρωτόκολλα και προβλεπόμενες διαδικασίες. Δεν συμμετείχα στις συνεδριάσεις του συντονιστικού. Το γνωρίζετε αλλά δεν το αναφέρετε. Δεν είδα να αναπαράγονται οι ξεκάθαρες τοποθετήσεις των εμπλεκομένων. Δεν αναφέρομαι στην εξώδικη απάντηση του πρώην περιφερειάρχη, το γνωρίζετε και αυτό αλλά δεν βλέπω να αναπαράγεται το έγγραφο που υπάρχει.

Υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα μου ή οπουδήποτε αλλού; Όχι. Και αυτό το γνωρίζετε αλλά τα παραβλέπετε όλα αυτά. Μπροστά στη πολιτική σας σκοπιμότητα διαμορφώνετε και αναπαράγετε fake news. Το κάνετε στα σενάρια της διαμόρφωσης του χώρου και το κάνετε και στα σενάρια για τα ηχητικά στοιχεία που επικαλείστε στην πρόταση δυσπιστίας. Είναι πάγια και σταθερή σας τακτική.

Κύριοι συνάδελφοι που διακινείτε ή αναπαράγεται αυτά τα σενάρια, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την υποτιθέμενη αλήθεια σας. Θέλω όμως να σας διαβεβαιώσω για το εξής:

Η αναζήτηση της αποκαλούμενης αλήθειας μέσα από σενάρια, συνωμοσίες και μη στοιχειοθετημένες εικασίες, που στο βωμό του πρόσκαιρου πολιτικού οφέλους μετατρέπονται σε επικοινωνιακές βεβαιότητες, δεν συνιστούν σεβασμό απέναντι το μέγεθος της τραγωδίας. απέναντι στην λογική και την αλήθεια, απέναντι τους ίδιους συγγενείς των θυμάτων, απέναντι στη ίδια τη δικαιοσύνη και φυσικά απέναντι στους θεσμούς και τη δημοκρατία», υπογράμμισε ενώ συνέχισε στο ίδιο καταγγελτικό ύφος, καταλογίζοντας πολιτικές σκοπιμότητες με στόχο τη καρέκλα της εξουσίας.

«Για μένα η καρέκλα δεν είναι επάγγελμα, δεν είναι αυτοσκοπός. Για εσάς που διακινείτε και αναπαράγεται αυτά τα σενάρια, η καρέκλα είναι ο στόχος. Για εσάς η ανερυθρίαστη κατηγορία αποτελεί απλώς ένα μέσο για να φτάσετε στη καρέκλα. Επιστρατεύεται ότι μπορείτε χωρίς μέτρο, ήθος, όρια, αρκεί να φτάσετε εκεί. Αυτό κάνετε και τώρα με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση στο πρόσωπο μου, στη ΝΔ, τη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Παρόλη την πολιτική στόχευση θα συνεχίσω να πορεύομαι με το ίδιο ήθος, τον ίδιο κώδικα αξιών, με απόλυτο σεβασμό στη δικαιοσύνη, που είναι εκείνη που θα ρίξει φως σε όλα, όπως το θέλουμε όλοι μας, με μέριμνα το σύνθημα του πρωθυπουργού ποτέ ξανά, να γίνει πραγματικότητα», ανέφερε.

 

 

Ετικέτες: ΒουλήΤριαντόπουλος

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ανακοινώθηκε χθες στη Βουλή η δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Θα μελετηθεί ενδελεχώς», λέει η κυβέρνηση

26/06/2025 | 10:13
Featured

Τι θα ισχύσει με την Προανακριτική για τον Καραμανλή – Η διαδικασία

19/06/2025 | 20:30
Featured

Τα μηνύματα Μητσοτάκη στο κλείσιμο ενός κύκλου για τα Τέμπη – «Σφυροκόπημα» στην Κωνσταντοπούλου

19/06/2025 | 08:00
Featured

Βουλή: Με 154 «ναι» έγινε δεκτή η πρόταση της ΝΔ για παραπομπή Καραμανλή σε προανακριτική

19/06/2025 | 03:31
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ- Το στοίχημα της Μπεκατώρου, το «ψέμα» του Open και οι μπαρούφες των μεταγραφών


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός 3 Ρίχτερ στη Ναύπακτο: Διεθνείς αναλυτές είχαν προειδοποιήσει – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε «κόκκινο» συναγερμό

    800 shares
    Share 320 Tweet 200
  • Η Γερουσία δίνει στον Τραμπ το δικαίωμα να διατάξει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν χωρίς άδεια του Κογκρέσου

    466 shares
    Share 186 Tweet 117
  • Ο Τραμπ ανακοίνωσε «πιθανή εκεχειρία» στη Λωρίδα της Γάζας

    421 shares
    Share 168 Tweet 105
  • Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές με ανέμους 7 μποφόρ – Πτώση της θερμοκρασίας

    403 shares
    Share 161 Tweet 101
  • Παραιτήθηκαν Βορίδης, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτης, Μπουκώρος για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ – Δεκτές από τον πρωθυπουργό οι παραιτήσεις

    382 shares
    Share 153 Tweet 96
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και μπουρίνια από το απόγευμα

    367 shares
    Share 147 Tweet 92
  • Σβήνουν χρέη δεκαετίας προς τον ΕΦΚΑ – Αλλάζουν όλα στις παραγραφές, έρχονται νέες ρυθμίσεις με περισσότερες δόσεις

    349 shares
    Share 140 Tweet 87
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch