Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Β. Κικίλιας: “Τα fake news της κυβέρνησης”

Newsroom από Newsroom
26/04/2019 22:23
σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Για fake news κατηγορεί την κυβέρνηση ο Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στις καταγγελίες πως η ΝΔ σχεδιάζει να κόψει το δώρο των Χριστουγέννων στον ιδιωτικό τομέα.

Σε συνέντευξή του στον Φιλελεύθερο ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τονίζει πως «η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει να φύγει αυτή η κυβέρνηση, που με τις πολιτικές τής υπερφορολόγησης διαλύει τη μεσαία τάξη, καταλύει το κράτος δικαίου, αποσαθρώνει τον κοινωνικό ιστό και καταδικάζει τους πολίτες να ζουν σε ανασφάλεια και φόβο» προσθέτοντας πως «όσα fake news και αν δημιουργήσουν, η αλήθεια πάντα στο τέλος νικά. Και η αλήθεια είναι πως σε τέσσερα χρόνια, αυτοί που θα έσκιζαν τα Μνημόνια, έβαλαν 29 νέους φόρους, μείωσαν μισθούς και συντάξεις, δέσμευσαν τη χώρα σε τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα και σε έναν φαύλο κύκλο ύφεσης».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια η γιγάντωση της οικονομίας θα έλθει από πολλαπλασιαστικές πολιτικές που θα παράξουν πλούτο και όχι μέσα από την αναδιανομή της φτώχειας. «Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, μέσα από τη μείωση των φόρων και την έκρηξη των επενδύσεων. Αυτή είναι η καλύτερη κοινωνική πολιτική. Νέες και ποιοτικές δουλειές κυρίως για τα νέα παιδιά, προκειμένου να προκόψουν και να ανταμειφθούν. Δε θέλουμε να ζουν από το ήδη πετσοκομμένο χαρτζιλίκι των γονιών και των παππούδων τους. Θέλουμε να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και μαζί να φτιάξουμε την Ελλάδα που αξίζουμε» λέει χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως «η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται στον υπαρξιακό μύθο του: Εμείς αγωνιζόμαστε κατά της ελίτ.

Είναι μύθος, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο “εκλεκτός” της ελίτ.

Και είναι υπαρξιακός, γιατί – τώρα που τέλειωσαν τα ψέματα με το “μνημόνια” που τάχα θα τα “έσκιζαν” – ο μόνος λόγος ύπαρξης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να εμφανιστεί ως νέος “’Αη- Γιώργης” που σκοτώνει τον “κακό δράκο της ελίτ”.

Αποδείχθηκε ότι ο Μητσοτάκης υπηρετεί τους πολλούς και ο Τσίπρας τους λίγους! Ας διαλέξει ο κόσμος».

Απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης κατά του Μάνφρεντ Βέμπερ ο κ. Κικίλιας δηλώνει πως ο υποψήφιος για επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με το ΕΛΚ τάσσεται υπέρ της προστασίας και φύλαξης των ελληνικών συνόρων με ευθύνη της Ευρώπης, συμμερίζεται και θα στηρίξει την προοπτική να μειωθούν τα δυσβάσταχτα πλεονάσματα.

«Αντιθέτως, ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερασπίζεται το εθνικό συμφέρον. Έχει θέσει τη χώρα σε μια τροχιά με μείζονες παραχωρήσεις σε βάρος της και διαπραγματεύεται υπονομεύοντας το δημόσιο συμφέρον.

Η Συμφωνία των Πρεσπών το έδειξε.

Και η αγανάκτηση του Ελληνικού λαού, που δεν λέει να κατασιγάσει, το απέδειξε» τονίζει.

Κριτική κατά της κυβέρνησης ασκεί και όσον αφορά τα εθνικά θέματα επισημαίνοντας πως σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό περιβάλλον, η Ελλάδα πρέπει να είναι ισχυρή, ανταγωνιστική και περήφανη για να υπερασπιστεί την εθνική της κυριαρχία. «Από τη Συμφωνία των Πρεσπών και το “να μην είμαστε μοναχοφάηδες” του πρώην ΥΠΕΞ Κοτζιά μέχρι το “έχουν και οι Τούρκοι δικαιώματα στα ενεργειακά’ του νυν ΥΠΕΞ κ. Κατρούγκαλου και το “Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο” του κ. Τσιρώνη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να προασπίσει το εθνικό συμφέρον» δηλώνει. Όσον αφορά τα θέματα ασφάλειας τονίζει ανοιχτά πως θα πήγαινε για καφέ με την κ. Παπακώστα στα Εξάρχεια με τη νέα διακυβέρνηση της ΝΔ.

Αναφερόμενος στην πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας ο κ. Κικίλιας δηλώνει πως debate γίνεται μόνο όταν έχουν προκηρυχθεί εθνικές εκλογές καθώς η Βουλή είναι κλειστή και οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί, αναμετρώνται για να μπορεί να συγκρίνει ο ελληνικός λαός τα προγράμματά τους. «Όλοι πολίτες περιμένουν με προσμονή τη διεξαγωγή των εκλογών και τότε όχι ένα, αλλά δέκα debate.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ας έρθει ο κ. Τσίπρας στο ελληνικό κοινοβούλιο, που θεωρεί προνομιακό του χώρο και ας υπερασπιστεί τα πεπραγμένα του.

Μέχρι τότε, καλό είναι να κάνει μια βόλτα στα Σεπόλια, στα Πατήσια και στον Κολωνό, για να μη πιαστεί εντελώς αδιάβαστος» λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος σχολιάζοντας την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ο κ. Κικίλιας δηλώνει πως οι εκφράσεις του υπουργού αποτελούν ντροπή. «Ο κ. Κυμπουρόπουλος είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Οι εκφράσεις του κ. Πολάκη αποτελούν ντροπή. Και ακόμα μεγαλύτερη ντροπή, είναι αυτή του κ. Τσίπρα που έσπευσε να τον καλύψει.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι η αναλγησία και η σκληρή ταύτιση με αυτούς που προσβάλλουν τους ανθρώπους με αναπηρία, είναι σημαντικότερη στην πολιτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ από ότι η ανθρωπιά και μια συγγνώμη» δηλώνει ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Ετικέτες: Βασίλης ΚικίλιαςκυβέρνησηΝέα ΔημοκρατίαπολιτικάΣΥΡΙΖΑ

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ο κ. Μητσοτάκης επιτείνει το αδιέξοδο»

14/12/2025 | 19:00
Featured

Δημοσκόπηση Real Polls: Η ΝΔ προηγείται με 28,5% – Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με διαφορά 16 μονάδες

11/12/2025 | 16:27
Featured

Κικίλιας για αγρότες: «Ας διαμαρτύρονται στην άκρη του δρόμου, όχι σε Εθνικές Οδούς και λιμάνια»

05/12/2025 | 19:31
HOT NEWS

VOUCHER 500€ & Voucher 200€: Πώς 59.000 οικογένειες και επιχειρήσεις αλλάζουν επίπεδο το 2025

02/12/2025 | 13:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΚΕΑ: Πότε απαιτείται νέα αίτηση- keaprogram.gr


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Προσωπική διαφορά: 671.000 συντάξεις με «κόφτη» 50% – καταγγελία ΕΝΔΙΣΥ για κοροϊδία και χαμένες αυξήσεις 5.828€

    166 shares
    Share 66 Tweet 42
  • ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: «Δεν υπάρχει μέτωπο που να αναπνέει»: Η παραδοχή Σίρσκι για 300 επιθέσεις την ημέρα φέρνει χάος 

    161 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Έτοιμοι για γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες: Αρνούνται τον διάλογο εάν δεν εκπληρωθούν κάποια αιτήματα, για νομικές συνέπειες προειδοποιεί η κυβέρνηση

    156 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή – Πώς θα λειτουργήσουν

    121 shares
    Share 48 Tweet 30
  • 120+ μπλόκα σε όλη τη χώρα, «όχι» στο Μαξίμου και νέο πακέτο: το τριπλό μέτωπο αγροτών–ΟΠΕΚΕΠΕ–Κυβέρνησης

    86 shares
    Share 34 Tweet 22
  • Ο Πούτιν ανακοίνωσε την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ, στην ανατολική Ουκρανία

    137 shares
    Share 55 Tweet 34
  • ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, Δημόσιο – Οι ώρες πίστωσης από e-ΕΦΚΑ και τα «SOS» για απάτες στους λογαριασμούς

    264 shares
    Share 106 Tweet 66
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch