Δευτέρα, 16 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ : Το ενδεχόμενο παράτασης – ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ , ΕΦΚΑ

Newsroom από Newsroom
30/10/2019 14:23 - Ενημέρωση 01/11/2019 14:26
Ενημερώθηκε: 01/11/2019 14:26:47
σε HOT NEWS, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ : Το ενδεχόμενο παράτασης – ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ , ΕΦΚΑ – Στο απώτατο μέλλον προσπαθεί να μεταθέσει τώρα η κυβέρνηση την καταβολή των αναδρομικών στις συντάξεις από τις περικοπές των μνημονιακών νόμων του 2012, που κρίθηκαν με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας το 2015. Όλα τα ΝΕΑ .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – Μάλιστα, ένα από τα σενάρια που άρχισε να αποτυπώνεται και στην έντυπη αρθρογραφία φέρει την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας διατεθειμένη να ζητήσει και πάλι τη συνδρομή του ΣτΕ, προκειμένου μέσω της ειδικής διαδικασίας που αποκαλείται πιλοτική ή πρότυπη δίκη να αποφανθεί οριστικά για το εάν και σε ποιο ύψος πρέπει να είναι οι επιστροφές προς τους συνταξιούχους.

Ομως, εάν συμβεί αυτό, τίποτε δεν μπορεί να προδικαστεί. Εάν το ΣτΕ αποδεχτεί το αίτημα για πιλοτική δίκη, δεν είναι καθόλου βέβαιο αν η κυβέρνηση θα κερδίσει χρόνο ή αν θα αποφευχθεί το μεγάλο δημοσιονομικό βάρος, αναφέρει το efsyn.gr.

Πάντως, στο πρόσφατο παρελθόν, δικαίωση μέσω της «πρότυπης δίκης» αναζήτησαν και οι εργολαβικές εταιρείες προκειμένου να αντιμετωπίσουν την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τέλος στις απευθείας αναθέσεις στους τομείς καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης.

Το ΣτΕ, αφού προηγουμένως διατύπωσε προδικαστικά ερωτήματα προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, πραγματοποίησε όντως πρότυπη δίκη, με την οποία δικαίωσε την κυβέρνηση για απευθείας προσλήψεις μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας ΑΣΕΠ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ωστόσο, το σενάριο της πρότυπης δίκης για τον γρίφο των αναδρομικών δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ο νομικός κόσμος παραμένει διχασμένος, με τη μειοψηφούσα ομάδα να θεωρεί ότι μόνο πολιτική μπορεί να είναι η λύση.

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι σημαντικές αποφάσεις (υπ. αριθ.1891/2019 αποφάσεις του ΣτΕ) ελήφθησαν με οριακή πλειοψηφία (13-12) και στη μειοψηφούσα ομάδα (υπέρ της καταβολής των αναδρομικών) ανήκε και ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΣτΕ, Ν. Σακελλαρίου.

Πάντως, υπό το βάρος του τεράστιου δημοσιονομικού κόστους στην περίπτωση που καταβληθούν αναδρομικά, μέχρι και το 2018, όπως επικαλούνται ορισμένα νομικά γραφεία, η κυβέρνηση επιχειρεί, επί του παρόντος, να περιορίσει την επιστροφή των συνταξιοδοτικών περικοπών μόνο στις επικουρικές συντάξεις που έχουν ψαλιδιστεί λόγω υπέρβασης του ποσού των 1.300 ευρώ (άθροισμα κύριας και επικουρικής) από τις 4 Οκτωβρίου 2019 και μετά.

Τα σενάρια αναβολής των οριστικών αποφάσεων για τα αναδρομικά στις κύριες συντάξεις φούντωσαν τις τελευταίες ημέρες και λόγω των δηλώσεων του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γ. Βρούτση.

Τόσο σε τηλεοπτικές δηλώσεις του όσο και στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα του Σαββατοκύριακου» κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση δεν εξετάζει ενδεχόμενο καταβολής αναδρομικών πριν από την ημερομηνία έκδοσης των τελευταίων αποφάσεων του ΣτΕ στις 4/10/2019, εκτός κι αν προκύψουν αποφάσεις δικαστηρίων.

«Αναδρομικά, εάν και εφόσον προκύψουν από αποφάσεις δικαστηρίων, θα καταβληθούν στο σύνολό τους και μέχρι το τελευταίο ευρώ. Πάντα σε συνδυασμό με τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας και τις αντοχές της οικονομίας.

»Μετά τις κρίσιμες αποφάσεις του ΣτΕ, αναδρομικά προκύπτουν, σίγουρα, μετά τις 4/10/19, ημερομηνία έκδοσης των αποφάσεων, και στις κύριες και στις επικουρικές. Η καταβολή τους, δε, θα γίνει μετά την ψήφιση του νέου νόμου» δήλωσε ο κ. Βρούτσης.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ , ΕΦΚΑ

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Νοεμβρίου 2019 θα καταβληθούν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Το ΙΚΑ (ika.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Το ΝΑΤ (nat.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Ο ΟΑΕΕ (oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ο ΟΓΑ (oga.gr) κατέβαλε  συντάξεις την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών)  κατέβαλετις συντάξεις την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ο ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) κατέβαλε τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις Νοεμβρίου 2019 την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019.

Αυξήσεις στις συντάξεις

Αυξήσεις όχι μόνο στις επικουρικές αλλά και στις κύριες συντάξεις, αναμένεται να φέρει σε χιλιάδες συνταξιούχους ο ανασχεδιασμός του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης στον οποίο προχωρεί το υπουργείο Εργασίας. Με καταλύτη τις πρόσφατες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), οι ειδικές επιτροπές που έχουν συσταθεί στις υπηρεσίες του υπουργείου επεξεργάζονται σενάρια για αυξήσεις στις κύριες συντάξεις που δίνονται από τον Μάιο του 2016 και μετά, οι οποίες ενδέχεται να κινηθούν μεταξύ 8% και 15%, καθώς και στις παλαιές επικουρικές που είχαν μειωθεί από τον Ιούλιο του 2016. Αυξήσεις βέβαια έρχονται και στις εισφορές των μη μισθωτών που μέχρι σήμερα πληρώνουν με βάση τον κατώτατο μισθό. Στον αντίποδα, μειώσεις εισφορών προβλέπονται για τους επαγγελματίες και αγρότες με υψηλότερα εισοδήματα, ενώ σε δεύτερη φάση θα μειωθούν και οι εισφορές για όλους τους εργοδότες και εργαζόμενους μισθωτούς που απασχολούνται με πλήρη απασχόληση.

Ενα από τα βασικά θεμέλια του νόμου Κατρούγκαλου που κρίθηκαν αντισυνταγματικά, και θα αλλάξει, είναι το ύψος των ποσοστών αναπλήρωσης που ισχύουν για τον υπολογισμό της ανταποδοτικής σύνταξης των ασφαλισμένων, οι οποίοι υποβάλλουν αίτηση συνταξιοδότησης από τις 13 Μαΐου 2016 και μετά. Η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί πως θα νομοθετήσει νέα υψηλότερα ποσοστά αναπλήρωσης, πιθανότατα για τα έτη άνω των 30 ετών κλιμακωτά, στο νομοθέτημα που αναμένεται να εισαχθεί στη Βουλή, έως το τέλος του έτους ή το αργότερο έως τον Ιανουάριο του 2020. Αυτό στην πράξη θα οδηγήσει σε αυξήσεις συντάξεων, μεταξύ 8% και 15%, τουλάχιστον για όσους έχουν αποχωρήσει ή αποχωρούν με πολλά έτη ασφάλισης και έχουν καταβάλει αυξημένες εισφορές.

Σύμφωνα με τα σενάρια που επεξεργάζονται στο υπουργείο, η αύξηση θα αφορά τα ποσοστά αναπλήρωσης σε όσους έχουν αποχωρήσει ή αποχωρούν με περισσότερα από 30 και κυρίως με πάνω από 35 χρόνια ασφάλισης. Μάλιστα, υπάρχουν εισηγήσεις ώστε η σωρευτική αύξηση στα 35 έτη και πάνω, να είναι 2,5 με 3 ποσοστιαίες μονάδες. Τις μεγαλύτερες, ωστόσο, αυξήσεις θα έχουν όσοι συνταξιοδοτήθηκαν ή συνταξιοδοτούνται με 40 έτη και πάνω. Απομένει βέβαια να μετρηθεί το συνολικό κόστος μιας τέτοιας αλλαγής, καθώς και ο τρόπος κάλυψής του και οι δημοσιονομικές συνέπειες που αυτό μπορεί να έχει στις δεσμεύσεις της χώρας απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εχει υπολογιστεί ότι κάθε έτος αποχωρούν κατά προσέγγιση 20.000 με 25.000 ασφαλισμένοι με περισσότερα από 35 έτη ασφάλισης. Οι νέες συντάξεις θα ισχύσουν από την 4η Οκτωβρίου 2019 και σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, με την ψήφιση του νομοσχεδίου θα ξεκινήσει και η καταβολή των σχετικών αναδρομικών.

Στην πράξη, όλοι όσοι συνταξιοδοτηθούν από τις 4 Οκτωβρίου και μετά, καθώς και ήδη συνταξιούχοι των οποίων οι συντάξεις έχουν υπολογιστεί με βάση τον νόμο Κατρούγκαλου και δεν έχουν προσωπική διαφορά, εφόσον έχουν πολλά έτη ασφάλισης, θα δουν τη σύνταξή τους να αυξάνεται.

Βάσει της απόφασης του ΣτΕ, στο υπουργείο Εργασίας επεξεργάζονται επίσης σχέδιο αύξησης των επικουρικών συντάξεων που μειώθηκαν το καλοκαίρι του 2016. Οι αυξήσεις θα είναι της τάξεως των 52,5 ευρώ τον μήνα, μεσοσταθμικά, για 465.112 δικαιούχους. Το κόστος της συμμόρφωσης στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης θα καλυφθεί από την περιουσία του ΕΤΕΑΕΠ, που ανέρχεται σε 2,5 δισ, αναφέρει η εφημερίδα “Καθημερινή”.

Συντάξεις, Αναδρομικά, επικουρικές συντάξεις : Όσα πρέπει να ξέρεις

Συντάξεις: Ασφάλιση σε μακροχρόνια άνεργους από τον ΕΦΚΑ

ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΠΕΚΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ : Όλες οι ειδήσεις

Ετικέτες: efka.gov.grIKA.GRNewswww.efka.gov.grΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2019ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΕΦΚΑΙΚΑΟΑΕΕΟΑΕΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΓΑΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΗ
Προηγούμενο Άρθρο

ΟΑΕΔ Κοινωφελής Εργασία: Νέο πρόγραμμα

Επόμενο Άρθρο

Γερουσιαστής Βαν Χόλεν: Δεν θα καθίσουμε να βλέπουμε την Τουρκία και τα τσιράκια της

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Αναδρομικά έως 6.200 ευρώ σε 10 κατηγορίες συνταξιούχων – Τι θα πληρωθεί τον Ιούλιο

16/06/2025 | 15:02
Featured

LIVE – 8 Νεκροί, 92 τραυματίες στο Ισραήλ: Νέο πυραυλικό χτύπημα του Ιράν- Τι μεταδίδουν τα Διεθνή Μέσα

16/06/2025 | 15:00
Featured

Εκτακτη επικαιρότητα: Θρήνος στη Χαλκιδική για τον 38χρονο Λάμπη – «Ο πιο μάχιμος από όλους μας» έφυγε για το τελευταίο ταξίδι

16/06/2025 | 14:40
HOT NEWS

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2025:Έκπτωση φόρου έως 1.500€ για συνταξιούχους και αγρότες – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο 

16/06/2025 | 13:02
HOT NEWS

Αναδρομικά συντάξεων δημοσίου και αποστράτων: Τι ισχύει σήμερα

16/06/2025 | 12:52
Featured

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Περού: 1 νεκρός, 36 τραυματίες και δεκάδες ζημιές σε 50+ δημόσια κτίρια

16/06/2025 | 12:48
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η δίαιτα των 6 μονάδων: Πώς να χάσεις βάρος χωρίς στέρηση

16/06/2025 | 12:35
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Νετανιάχου: Η αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα των επιθέσεών μας

16/06/2025 | 12:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γερουσιαστής Βαν Χόλεν: Δεν θα καθίσουμε να βλέπουμε την Τουρκία και τα τσιράκια της


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Βομβαρδισμοί στο Ιράν: Κρυμμένος σε υπόγειο καταφύγιο ο Χαμενεΐ και η οικογένειά του

    834 shares
    Share 334 Tweet 209
  • Ο Νετανιάχου ευχήθηκε στον Τραμπ για τα γενέθλιά του: «Ήσασταν ένας εξαιρετικός και αποφασιστικός ηγέτης»

    673 shares
    Share 269 Tweet 168
  • Το «Λιοντάρι που Ξυπνά» και οι «Πύλες της κολάσεως»: Τι πραγματικά έγινε στη Μέση Ανατολή τις τελευταίες 40 ώρες

    508 shares
    Share 203 Tweet 127
  • Μαρίνα Βουλιαγμένης: Συγκλονιστικό βίντεο από την πτώση του ελικοπτέρου – «Οι επιβαίνοντες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έκλαιγαν»

    418 shares
    Share 167 Tweet 105
  • Έκτακτη σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών συγκαλεί η ΕΕ με φόντο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

    401 shares
    Share 160 Tweet 100
  • ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 2025: Έως 3.180 ευρώ για απόστρατους και συντάξεις ΔΕΚΟ – Πληρωμές σε 3 δόσεις μέχρι Δεκέμβριο, τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες

    877 shares
    Share 351 Tweet 219
  • Το “φάντασμα”…

    405 shares
    Share 162 Tweet 101
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch