Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ASEP: Νέες προκυρήξεις και θέσεις εργασίας στο δημόσιο ενόψει

Newsroom από Newsroom
12/09/2017 13:54
σε ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
A A
51
SHARES
109
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΑΣΕΠ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Εννέα προκηρύξεις αναμένεται να δημοσιεύσει το ΑΣΕΠ (asep.gr), τους επόμενους μήνες για μόνιμες προσλήψεις σε υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου τομέα.

Οι συγκεκριμένες προκηρύξεις θα δημιουργήσουν 1.759 μόνιμες θέσεις εργασίας στο δημόσιο και αφορούν προσωπικό τόσο Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, αλλά και προσλήψεις προσωπικού υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΔΕ).

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη κάποιες από τις προκηρύξεις έχουν αποσταλεί στο ΑΣΕΠ, ενώ κάποιες άλλες θα ακολουθήσουν την ίδια πορεία το επόμενο διάστημα.

Ειδικότερα:

1) ΔΕΗ: Προκήρυξη για την πλήρωση 26 θέσεων στη ΔΕΗ

Πρόκειται για την προκήρυξη 12Κ/2017, που ήδη έχει αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο και αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας είκοσι έξι (26) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.).

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα είναι οι παρακάτω:
1 ΠΕ Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί (Τ1/Α)

2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού (Τεχνίτες Οργάνων & Αυτοματισμού) (Τ4/Γ)

4 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών (Τ4/Β)

2 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων (Τ4/Δ)

2 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων (Τ4/Δ)

13 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΜΕΚ (Τ4/Ε)

2 ΔΕ Τεχνικοί Λοιπών Ειδικοτήτων (Χειριστές Συστήματος Κατεργασίας Ύδατος) (Τ4/Ω)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

2) ΕΥΔΑΠ: Προκήρυξη για την πρόσληψη 300 μόνιμων υπαλλήλων

Στα τέλη Σεπτεμβρίου ή μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, αναμένεται να βγει στον «αέρα» η νέα μεγάλη προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 νέους υπαλλήλους με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν από την προκήρυξη είναι: ΠΕ Διοικητικοί 5, ΠΕ Οικονομικοί 15, ΠΕ Στατιστικοί 1, ΠΕ Αναλυτές Προγραμματιστές 5, ΠΕ Χημικοί Μηχανικοί 2, ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 20, ΠΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1, ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί 4, ΠΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 2, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 7, ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 12, ΤΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 3, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 3, ΤΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί 2, ΤΕ Προγραμματιστές 3, ΤΕ Διοικητικοί 2 και ΤΕ Οικονομικοί 15, ΔΕ Μηχανολόγοι 5, ΔΕ Ηλεκτρολόγοι 15, ΔΕ Τεχνίτες Αυτοκινήτων 3, ΔΕ Δομικών Εργων 12, ΔΕ Οδηγοί C Κατηγορίας 25, ΔΕ Οδηγοί C, D Κατηγορίας 5, ΔΕ Γραμματείς 5, ΔΕ Καταμετρητές 25, ΔΕ Φύλακες 20, ΔΕ Προσωπικό Η/Υ 2, ΥΕ Εργάτες 75 και ΥΕ Αποθηκάριοι 5.

3) Υπουργείο Πολιτισμού: Προκήρυξη για την πλήρωση 68 θέσεων

Προκήρυξη για την πλήρωση 68 θέσεων ΠΕ,ΤΕ ,ΔΕ και ΥΕ του Υπουργείου Πολιτισμού (Κρατική σχολή Ορχηστρικής τέχνης, Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, Κεντρική Υπηρεσία και Μουσείο της Ακρόπολης).

4) Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων: Κάλυψη 27 μόνιμων θέσεων

Τον Νοέμβριο αναμένεται να δημοσιευθεί η προκήρυξη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για 27 μόνιμες θέσεις του κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με ειδικότητα Πληροφορικής.

5) Υπουργείο Οικονομικών: Πρόσληψη 670 μονίμων υπαλλήλων

Νέο μεγάλο διαγωνισμό για τακτικό προσωπικό ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών για τη στελέχωση και ενίσχυση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Hδη δόθηκε η έγκριση με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) 33/2006 για την εκκίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 670 μονίμων, οι οποίοι ανήκουν στους κλάδους των εφοριακών και τελωνειακών.

Από αυτές, 220 θέσεις αφορούν αποκλειστικά τελωνειακούς υπαλλήλους τόσο πανεπιστημιακής όσο και τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα, καθορίστηκε σε 15 -για τις συγκεκριμένες ειδικότητες- ο αριθμός των θέσεων που θα καλυφθεί από υποψηφίους που υπάγονται στον Νόμο 2643/1998 για ειδικές κατηγορίες προσωπικού, όπως ΑμεΑ, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και άλλοι.

Ακολούθως και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το υπουργείο θα συντάξει σχέδιο της προκήρυξής του, το οποίο θα αποστείλει στο ΑΣΕΠ για έγκριση. Oσο για το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στόχος είναι η έκδοσή του μέσα στους προσεχείς μήνες, ώστε το νέο προσωπικό να αναλάβει καθήκοντα στις αρχές του 2018.

Αναφορικά με τις θέσεις ανά ειδική κατηγορία προσωπικού που εντάσσονται στη νέα προκήρυξη είναι οι ακόλουθες:
• Aτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ), τέσσερις θέσεις,
• Τρίτεκνοι, τέσσερις θέσεις,
• Πολύτεκνοι, τρεις θέσεις,
• Τέκνα ή μέλη οικογενειών ατόμων που έλαβαν μέρος στην Εθνική Αντίσταση, δύο θέσεις,
• Aτομα που έχουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον ΑμεΑ (κατηγορία Eμμεσης ΑμεΑ), μία θέση, και
• Τέκνα αναπήρων πολέμου ή άλλων μελών της οικογένειάς τους, μία θέση.

Στις υπηρεσίες, όπου θα απορροφηθούν οι επιτυχόντες του επικείμενου διαγωνισμού, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η Κεντρική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ, οι Ειδικές Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες και τα Τελωνεία Λάρισας, Ξάνθης και Κομοτηνής.

Τίτλοι σπουδών

Εξάλλου, όσον αφορά στα πτυχία και στους τίτλους σπουδών τα οποία πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, περιλαμβάνουν για την κατηγορία ΠΕ κάποιες από τις ακόλουθες σχολές: Νομικής ή Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ή Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, ή Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων ή Επιχειρησιακής Eρευνας και Μάρκετινγκ ή Επιχειρησιακής Eρευνας και Στρατηγικής Πωλήσεων (Marketing) ή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Για την τεχνολογική εκπαίδευση δεκτοί θα γίνονται οι τίτλοι: Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Κοινωνικών – Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων ή Διεθνούς Εμπορίου ή Διοίκησης Παραγωγικών Μονάδων ή Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας ή Διοίκησης και Διαχείρισης Εργων ή Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού.

Τέλος, οι υποψήφιοι δευτεροβάθμιας θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών ή Πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα ή Πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριο τίτλο: (α) Ενιαίου Λυκείου, (β) Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα, (γ) Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα, (δ) Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλο ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο σχολικής μονάδας του εσωτερικού ή εξωτερικού.

6) Σωφρονιστικοί υπάλληλοι: Προκήρυξη για 633 μόνιμες θέσεων

Εντός του Φθινοπώρου, αναμένεται να εκδοθεί προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 633 μόνιμων υπαλλήλων προκειμένου να στελεχωθούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ειδικότερα τα καταστήματα φυλακών της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Δικαιοσύνης ενέκρινε άμεσα την εκκίνηση των διαδικασιών πρόσληψης εξακοσίων τριάντα τριών (633) ατόμων ως τακτικό προσωπικό και την έκδοση από το ΑΣΕΠ σχετικής προκήρυξης το αμέσως επόμενο διάστημα. Ηδη δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, κ. Φωτίου, με την οποία καθορίζονται οι θέσεις που θα καταληφθούν από τους «προστατευομένους» του ΟΑΕΔ. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: γιατροί, νοσηλευτές, υπάλληλοι φύλαξης, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κ.ά. Συγκεκριμένα, καθορίζεται ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998, σε σαράντα πέντε (45), μεταφέρει το aftodioikisi.gr.

7) Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ): Προκήρυξη για 15 μόνιμες θέσεις

Προκήρυξη εντός του Νοεμβρίου αναμένεται να δημοσιεύσει το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων σε 15 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης για τη στελέχωση του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών.

8) ΟΑΕΔ: Πρόσληψη 10 μόνιμων υπαλλήλων

Tη δημιουργία δέκα μόνιμων θέσεων ΠΕ Πληροφορικής στον ΟΑΕΔ προβλέπει το ν/σ του υπουργείου Εργασίας που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή. Συγκεκριμένα στο άρθρο 58 προβλέπεται ότι:

Οι συγκεκριμένες θέσει αναμένεται να καλυφθούν μέσω προκήρυξης που θα δημοσιεύσει το ΑΣΕΠ, το επόμενο δίμηνο.

9) ΑΕΜΥ Α.Ε: Προκήρυξη 10 μόνιμων θέσεων

Προκήρυξη για την πλήρωση 8 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Ιατρών στην ΑΕΜΥ Α.Ε, αναμένεται να εκδώσει το ΑΣΕΠ, μέχρι τα τέλη του Φθινοπώρου.

ΑΣΕΠ: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ετικέτες: asepASEP.GRΑΣΕΠΑΣΕΠ 2017ΑΣΕΠ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΣΕΠ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣθέσεις εργασίαςΝΕΑ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Λιβύη και Τουρκία υπέγραψαν μνημόνιο για σεισμικές έρευνες σε 4 θαλάσσιες περιοχές

25/06/2025 | 19:37
Featured

Καιρός: «Μίνι καύσωνας» έως και την Παρασκευή – Πού και πότε η θερμοκρασία θα ξεπεράσει ακόμη και τους 40 βαθμούς

25/06/2025 | 06:00
Featured

Το Ισραήλ λέει ότι αποτράπηκε ιρανική επίθεση κατά υπηκόων του στην Κύπρο – Το σχέδιο θα υλοποιούσαν οι Φρουροί της Επανάστασης

21/06/2025 | 21:31
HOT NEWS

34 Μόνιμες Θέσεις στο Λιμενικό – Τρέχουν 7 Voucher και Προκηρύξεις ΑΣΕΠ για 3.500 προσλήψεις

18/06/2025 | 15:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τηλεθέαση- AGB: Τι έδειξαν τα νούμερα για τη μάχη της πρωινής ζώνης


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    451 shares
    Share 180 Tweet 113
  • «Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν – «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

    447 shares
    Share 179 Tweet 112
  • Γιορτή σήμερα 26 Ιουνίου, εορτολόγιο: Όσιος Δαβίδ από τη Θεσσαλονίκη

    431 shares
    Share 172 Tweet 108
  • Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη – «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός για το ραντεβού Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας

    378 shares
    Share 151 Tweet 95
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    357 shares
    Share 143 Tweet 89
  • Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα

    347 shares
    Share 139 Tweet 87
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Αναδρομικά έως 4.020€ και προσωπική διαφορά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται άμεσα – Όλα τα Ταμεία και ημερομηνίες Ιουλίου 2025

    340 shares
    Share 136 Tweet 85
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch