Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

ΟΑΕΔ ΝΕΑ : Τα 14 προγράμματα που τρέχουν – Αιτήσεις ΕΔΩ

Newsroom από Newsroom
10/12/2019 19:33 - Ενημέρωση 11/12/2019 00:20
Ενημερώθηκε: 11/12/2019 00:20:56
σε HOT NEWS, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΟΑΕΔ ΝΕΑ : Τα 14 προγράμματα που τρέχουν – Αιτήσεις ΕΔΩ – Θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ. Οδηγός για τις προσλήψεις.

«Res, no verba» δηλαδή «έργα, όχι λόγια» ζήτησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός από τον διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη, καλώντας τον να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, ταχύτατα, ώστε ο ΟΑΕΔ να γίνει αναπτυξιακό εργαλείο και όχι απλώς ένας Οργανισμός διανομής επιδομάτων που ανακυκλώνουν τη μιζέρια.

«Η αντιμετώπιση της ανεργίας» είπε ο κ. Αγοραστός «δεν είναι μια πράξη ανθρωπισμού, αλλά μια πράξη δικαιοσύνης. Η ανεργία είναι η μεγαλύτερη κοινωνική αδικία. Γεννήθηκε από ενέργειες ανθρώπων και θα εξαλειφθεί από ενέργειες ανθρώπων. Το μέλλον της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης κρίνεται από τις θέσεις εργασίας, αλλά και τις ικανοποιητικές αμοιβές ώστε να μπορούν να ζουν οι άνθρωποι αξιοπρεπώς. Στη χώρα μας, μετά από πολλά χρόνια κρίσης, η ανεργία έχει διαταράξει τη φυσική ισορροπία της κοινωνίας. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι να επαναφέρουμε την ελληνική οικογένεια στη φυσική της ισορροπία και να αποκαταστήσουμε την υγεία, οικονομική, εργασιακή και ψυχολογική, στην κοινωνία» τόνισε ο κ. Αγοραστός.

Στο πλαίσιο αυτό ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε την ανάγκη να συγχρονιστεί άμεσα ο ΟΑΕΔ με την εποχή, να καταγραφούν από τα Παρατηρητήρια Εργασίας οι πραγματικές ανάγκες της αγοράς, να αναπτυχθούν συμπράξεις και συνέργειες με την τοπική κοινωνία και τους εργοδότες και να ενισχυθεί η επαγγελματική κατάρτιση ώστε να καλύπτονται τα διαπιστωμένα κενά σε θέσεις τεχνικών επαγγελμάτων, αναφέρει το eleftheria.gr.

«Ο πρόεδρος του ΟΑΕΔ έχει συνεργασία με τις Περιφέρειες και γνωρίζει καλά το αντικείμενό του. Είναι όμως ώρα να περάσουμε από τα έργα στις πράξεις. Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει. Laboremus, «ας δουλέψουμε», πρόσθεσε ο κ. Αγοραστός.

ΟΑΕΔ ΝΕΑ : Τα 14 προγράμματα που τρέχουν – Αιτήσεις ΕΔΩ – Ο διοικητής του ΟΑΕΔ

Στην ανάγκη στενής συνεργασίας μεταξύ των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΟΑΕΔ, των Δήμων και της τοπικής κοινωνίας εστίασε εξάλλου και ο διοικητής του Οργανισμού κ. Πρωτοψάλτης. Ο ΟΑΕΔ με τις υπηρεσίες του στη Θεσσαλία είναι έτοιμος να στηρίξει κάθε προσπάθεια για αύξηση της απασχόλησης» δήλωσε ο κ. Πρωτοψάλτης. Σε εξέλιξη υπάρχουν αυτή τη στιγμή 14 προγράμματα που προσφέρουν πάνω από 50.000 θέσεις εργασίας, ενώ και νέα προγράμματα ανοίγουν από τις αρχές του 2020. Ο κ. Πρωτοψάλτης ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Οργανισμού, το 56% των αποφοίτων επαγγελματικών σχολών βρίσκουν δουλειά μέσα σε 12 μήνες από την απόκτηση του πτυχίου τους, ενώ το 36% έχουν έτοιμη δουλειά την ημέρα της αποφοίτησής τους. Έχουμε εξαιρετικές Επαγγελματικές Σχολές, εκπαίδευση, κατάρτιση, πολλά προγράμματα. Θέλουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, να ενημερωθούν για όλα όσα προσφέρουμε και να επωφεληθούν».

ΟΑΕΔ ΝΕΑ : Τα 14 προγράμματα που τρέχουν – Αιτήσεις ΕΔΩ – Τα προγράμματα

Τα προγράμματα του ΟΑΕΔ σχετικά με επιχορήγηση επιχειρήσεων και είναι ανοιχτά για υποβολή αιτήσεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι τα εξής:

1. Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 10.000 ανέργων ηλικίας 18-29 ετών, κατηγορίας ΤΕ, ΠΕ (πλήρους απασχόλησης).

2. Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 6.000 ανέργων ηλικίας έως 39 ετών (πλήρους απασχόλησης) αποφοίτους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης RIS.

3. Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών (πλήρους απασχόλησης).

4. Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων µε Προσωπικό έως 20 θέσεων πλήρους απασχόλησης, για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας άνω των 45 ετών (πρώην άνω των 50 ετών, πλήρους απασχόλησης).

5. Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων με προσωπικό άνω των 20 θέσεων πλήρους απασχόλησης, για την πρόσληψη 5.000 ανέργων που βρίσκονται σε µειονεκτική και ιδιαίτερα µειονεκτική θέση, ηλικίας άνω των 50 ετών (πλήρους απασχόλησης).

6. Πρόγραμμα επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης μισθωτού-ών από αυτοαπασχολούμενους νέους και επιχειρήσεις νέων, ηλικίας έως 35 ετών (αφορά πρόσληψη ανέργων από 18 ετών και άνω με χρόνο ανεργίας τουλάχιστον 3 μηνών, πλήρους απασχόλησης).

7. Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για την απασχόληση 2.000 ανέργων Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ), απεξαρτημένων από εξαρτησιογόνες ουσίες, Αποφυλακισμένων, Νεαρών Παραβατικών Ατόμων ή Νεαρών Ατόμων που βρίσκονται σε κοινωνικό κίνδυνο και Πρόγραμμα Εργονομικής Διευθέτησης του χώρου εργασίας για 50 άτομα με Αναπηρίες (πλήρους απασχόλησης).

8. Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και γενικά εργοδοτών για την Απασχόληση 10.000 δικαιούχων Επιταγής Επανένταξης στην Αγορά Εργασίας (αφορά πρόσληψη επιδοτούμενου ανέργου από το ταμείο ανεργίας, είτε αρχική είτε συνέχιση, τουλάχιστον 5μηνης διάρκειας ή 2μηνης τουλάχιστον υπολειπόμενης διάρκειας για μακροχρόνια ανέργους, πλήρους απασχόλησης.

9. Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του Δημοσίου Τομέα και επιχειρήσεων Δήμων και Περιφερειών, για την απασχόληση 10.000 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών (πλήρους απασχόλησης).

10. Πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης 40.000 αμειβομένων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης (πλήρους απασχόλησης).

11. Πρόγραμμα επιχορήγησης για την ενίσχυση της οργανωτικής ικανότητας της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., της Ε.Σ.Ε.Ε. και των Οργανώσεων μελών αυτών, του Σ.Ε.Β., του Σ.Ε.Τ.Ε. καθώς και των Πανελληνίων Οργανώσεων μελών του Σ.Ε.Τ.Ε. (πλήρους απασχόλησης).

12. Πρόγραμμα Επιχορήγησης Ιδιωτικών Επιχειρήσεων για Απασχόληση Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι-ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ), (πλήρους απασχόλησης).

13. Πρόγραµµα προώθησης στην αυτoαπασχόληση µέσω της οικονοµικής ενίσχυσης επιχειρηµατικών πρωτοβουλιών 10.000 ανέργων, ηλικίας 18-66 ετών. Για όσους έχουν προβεί σε έναρξη δραστηριότητας από 4-7-2019 και μετά ή θα προβούν σε έναρξη δραστηριότητας σε 2 μήνες από την προέγκριση.

14. Πρόγραµµα δεύτερης επιχειρηµατικής ευκαιρίας πέντε χιλιάδων (5.000) ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουµένων, µε στόχο την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, για όσους είχαν επιχείρηση από 1/1/2012 έως 6/8/2018 και διέκοψαν.

ΟΑΕΔ: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ετικέτες: OAED.GRΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑθέσεις εργασίαςΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2019ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΑΕΔΟΑΕΔΟΑΕΔ 2019ΟΑΕΔ ΝΕΑΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2019ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

«Βουτιά» 34,1% κατέγραψαν οι κενές θέσεις εργασίας το β’ τρίμηνο

12/09/2025 | 19:00
HOT NEWS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 3.000 θέσεις εργασίας στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ – Πώς συνδέεται η εκπαίδευση με μισθούς 1.500€ στις νέες ειδικότητες

12/09/2025 | 17:02
HOT NEWS

Alex Rasov

11/09/2025 | 23:45
HOT NEWS

ΑΣΕΠ σε ρυθμούς Σεπτεμβρίου: 12 νέες προκηρύξεις Λυκείου & 7.978 θέσεις – προθεσμίες, ειδικότητες, τι αλλάζει

04/09/2025 | 15:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΙΚΕΑ - Κατάλογος και προσφορές 2020


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ: Ευλογιά προβάτων στη Θεσσαλία: 1.200 κοπάδια σε κίνδυνο – Χάθηκαν ήδη πάνω από 30.000 ζώα

    303 shares
    Share 121 Tweet 76
  • Σεισμοί σε «κόκκινο συναγερμό για Κρήτη, Θεσσαλία, Κεφαλονιά – Τα 5 ρήγματα : Τι λένε Έλληνες και ξένοι σεισμολόγοι για την Ελλάδα

    401 shares
    Share 160 Tweet 100
  • Τραγωδία στην Ολυμπία Οδό: 1 χλμ. ανάποδη πορεία, 2 νεκροί — τι είπαν  το tilegrafimanews.gr αυτόπτες μάρτυρες 

    197 shares
    Share 79 Tweet 49
  • ΕΚΤΑΚΤΗ εξέλιξη -Τραμπ – Λουκασένκο: Η άρση κυρώσεων προς τη Λευκορωσία, η επιστροφή της Belavia και η «ψυχρολουσία» της Πολωνίας

    172 shares
    Share 69 Tweet 43
  • ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ: Πληρωμές 450 εκατ. € σε 600.000 αγρότες: Νωρίτερα τα βιολογικά, έως Οκτώβριο ενιαία – συνδεδεμένες – σπάνιες φυλές

    144 shares
    Share 58 Tweet 36
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Ευλογιά προβάτων σε Αιτωλοακαρνανία και Θεσσαλία: 3.000 ζώα θανατώθηκαν – 20 εκατ. € ζημιές!

    124 shares
    Share 50 Tweet 31
  • «Όποιος είναι κατά της Ουκρανίας πυροβολείται»: Το σοκ από τις δηλώσεις Μεντβέντεφ και το διεθνές αποτύπωμα μετά τη δολοφονία Κερκ

    119 shares
    Share 48 Tweet 30
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch