Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

“Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές”

Newsroom από Newsroom
28/06/2017 21:24
Ενημερώθηκε: 28/06/2017 21:28:16
σε ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Forum για την ανάπτυξη του Σιδηροδρόμου στην Ελλάδα
Σε μία ιδιαίτερα αποφασιστική καμπή για τη συνολικότερη ενίσχυση του Σιδηροδρόμου, διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Ομίλου ΟΣΕ στις 28 & 29 Ιουνίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Athens Divani Caravel) διήμερο forum με τίτλο: «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές».

Στόχος του συνεδρίου, είναι, σε μία ιδιαίτερα αποφασιστική καμπή για τη συνολικότερη ενίσχυση του σιδηροδρόμου και τη σταδιακή μετατροπή του σε βασικό πυλώνα της εθνικής στρατηγικής συνδυασμένων μεταφορών, να συνεισφέρει στην κατάθεση χρήσιμων σκέψεων και προτάσεων σχετικά: Με τα ήδη προγραμματιζόμενα, αλλά και συνολικότερα με τα νέα έργα υποδομής που αναμένεται να βελτιώσουν τις υποδομές αλλά και τη λειτουργία του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου. Με τη συμβολή του στην ανάπτυξη ανταγωνιστικών εμπορευματικών μεταφορών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των βιομηχανικών περιοχών. Με την εξέλιξη των επενδύσεων στον τομέα των εμπορευματικών κέντρων και συνολικότερα στον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών.

Με την εξασφάλιση των πλέων ασφαλών συνθηκών σιδηροδρομικής μεταφοράς. Με τα διαθέσιμα ευρωπαϊκά και άλλα χρηματοδοτικά μέσα για έργα και επενδύσεις, με την καλύτερη αξιοποίηση της ενεργειακής διάστασης του σιδηροδρόμου, αλλά και με τις αλλαγές που επιφέρει στη σιδηροδρομική αγορά το 4ο Σιδηροδρομικό Πακέτο για την περαιτέρω απελευθέρωση της αγοράς και τη μεταφορά χρήσιμης ευρωπαϊκής τεχνογνωσίας για την ενίσχυση της.

Τετάρτη, 28 Ιουνίου, (ώρες 10 .00-17.45)
Πέμπτη, 29 Ιουνίου, (ώρες 10.00-13.45)
Ξενοδοχείο Athens Divani Cravel

Οι ομιλητές
Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές, ο κ. Θάνος Βούρδας, Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, ο κ. Κώστας Πετράκης, Δ/νων σύμβουλος του ΟΣΕ, ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ ΟΣΕ, ο κ. Γιώργος Λογοθέτης, προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού της Εφαρμογής Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Υπουργείου Οικονομίας, εκπρόσωπος Ταμείου Συνδέοντας την Ευρώπη – CEF ,ο κ. Γρηγόρης Σαμπατακάκης, Γενικός Διευθυντής Δικτύου ΟΣΕ , ο κ. Αθανάσιος Σχίζας, Διευθύνων Σύμβουλος ΓΑΙΑΟΣΕ, ο κ. Δημήτριος Μακρής, Δ/νων Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης – ΟΛΘ Α.Ε., ο κ. Νίκος Κοντοές, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Πατρών- Ο.Λ.Π.Α, η κ. Ιωάννα Tσιαπαρίκου, Πρόεδρος Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων – ΡΑΣ, ο κ. Ζακ Κισέογλου, Διευθύνων Σύμβουλος Goldair Gargo, ο κ. Γιάννης Αντωνιάδης, Πρόεδρος ΕΕΣΣΤΥ- Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε., ο κ. Χρήστος Πυργίδης, καθηγητής ΑΠΘ, ο κ. Χρήστος Διονέλης, Αντιπρόεδρος ΕΡΓΟΣΕ, ο κ. Tάκης Θεοφανόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Εurocert, ο κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, ΕΕΣΣΤΥ- Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε., ο κ. Φίλιππος Τσαλίδης, Δ/νων Σύμβουλος ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η κ. Τiana Tournier, Διευθύντρια Στρατηγικής, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων (Εuropean Union Agency for Railways), εκπρόσωπος της ΕΤΒA-BIΠΕ (Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς), ο κ. Carlo Borghini, Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Shift2Rail , ο κ. Πάρις Μπίλλιας, Πρόεδρος ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας -ΤΕΕ/ΤΚΜ, ο κ. Aνδρέας Γερακάκης, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ανωνύμων Τεχνικών Εταιρειών Ελλάδος – ΣΑΤΕ, ο κ. Δημήτρης Κατσώχης, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, ο κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ Ελληνικής Εταιρείας Logistics -ΕΕL, ο κ. Τάσος Λαμπρόπουλος, Στέλεχος της Διεύθυνσης Κυκλοφορίας ΟΣΕ, ο κ. Κώστας Λυμπέρης, τ. καθηγητής ΕΜΠ, εκπρόσωπος του Τμήματος Ασφάλειας Σιδηροδρόμων, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Χρήστος Σερετίδης, Χημ.Μηχ. – M.Sc. – iMBA., Πανελλήνιος Σύλλογος Συμβούλων Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων – ΠΣΣΑΜΕΕ κα.

[irp posts=”136791″ name=”Τσακαλώτος και Παπαδημητρίου ψάχνουν επενδύσεις στο εξωτερικό”]

Χαιρετισμούς στο συνέδριο έχουν κληθεί να απευθύνουν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ο κ. Αλέξης Χαρίτσης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο κ. Κώστας Καραμανλής, βουλευτής, Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της «Νέας Δημοκρατίας», ενώ ο κ. Γεώργιος Τζιάλλας, Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, θα εξηγήσει πώς συνδέεται η τουριστική κίνηση και εξυπηρέτηση στη χώρα μας με την ανάπτυξη του σιδηροδρόμου. Τέλος, η κ. Άννα Δάντη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας ΕΕ στην Ελλάδα, θα αναφερθεί στην υποστήριξη που υπάρχει από πλευράς Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάπτυξη του ελληνικού σιδηροδρόμου.
Xoρηγοί – Χορηγοί Επικοινωνίας
Βασικός χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Όμιλος ΟΣΕ. Η εκδήλωση, πραγματοποιείται με την ευγενική επίσης υποστήριξη της ΓΑΙΑΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ, της ΕΣΣΤΤΥ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της «Rail Cargo Logistics Goldair» και της «Siemens».

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εφημερίδα ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ, ο ραδιοσταθμός Α 9,89, τα portals www Euro2day.gr, www Insider.gr ,www tilegrafima.gr, www maritimes.gr, το περιοδικό “Logistics leader” κα

Το πρόγραμμα του συνεδρίου συντονίζει η κα Άντα Σεϊμανίδη, Δημοσιογράφος, Επενδυτική πρωτοβουλία – φόρουμ: Α-Energy Ιnvestments Initiative

 

[embeddoc url=”http://www.tilegrafima.gr/wp-content/uploads/2017/06/RAILWAY-FORUM-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ-22.6.pdf” download=”all”]

 

Ετικέτες: ΝΕΑΟΣΕΦΟΡΟΥΜ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Λιβύη και Τουρκία υπέγραψαν μνημόνιο για σεισμικές έρευνες σε 4 θαλάσσιες περιοχές

25/06/2025 | 19:37
Featured

Καιρός: «Μίνι καύσωνας» έως και την Παρασκευή – Πού και πότε η θερμοκρασία θα ξεπεράσει ακόμη και τους 40 βαθμούς

25/06/2025 | 06:00
Featured

Το Ισραήλ λέει ότι αποτράπηκε ιρανική επίθεση κατά υπηκόων του στην Κύπρο – Το σχέδιο θα υλοποιούσαν οι Φρουροί της Επανάστασης

21/06/2025 | 21:31
Featured

LIVE: Πολιτική «έκρηξη» στη Βουλή για τα Τέμπη – Συμμαχίες σοκ, 14 κάλπες και το σενάριο εσχάτης προδοσίας

18/06/2025 | 11:08
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μαμά Βασάλου: Η Μενεγάκη συνεχάρη την μητέρα του!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    447 shares
    Share 179 Tweet 112
  • «Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν – «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

    435 shares
    Share 174 Tweet 109
  • Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη – «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός για το ραντεβού Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας

    375 shares
    Share 150 Tweet 94
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    355 shares
    Share 142 Tweet 89
  • Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα

    347 shares
    Share 139 Tweet 87
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Αναδρομικά έως 4.020€ και προσωπική διαφορά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται άμεσα – Όλα τα Ταμεία και ημερομηνίες Ιουλίου 2025

    337 shares
    Share 135 Tweet 84
  • Πόλεμος Τραμπ – Ιράν: Η εκεχειρία δεν κρατά – Οι υπόγειες εγκαταστάσεις άντεξαν

    325 shares
    Share 130 Tweet 81
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch