Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

Το Go In Thessaloniki διοργάνωσε η Eurobank

TechTeam από TechTeam
14/11/2018 07:06
σε ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 

Με τη σφραγίδα του Trade Club Alliance, του διεθνούς ψηφιακού δικτύου επιχειρηματικής διασύνδεσης και με τη συμμετοχή κορυφαίων ξένων τραπεζικών στελεχών, από 14 τραπεζικούς ομίλους, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 η επιχειρηματική αποστολή Go In Thessaloniki που διοργανώνει η Eurobank, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Πρόγραμμα Επιχειρηματικών Αποστολών Go International».

Το Go In Thessaloniki υποστηρίζεται φέτος και με πλήθος συμμετοχών από το Trade Club Alliance, ενώ η επιλογή της Θεσσαλονίκης επιδιώκει να αναδείξει τη δυναμική της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας στη Βόρεια Ελλάδα και τις ισχυρές αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, περισσότερες από 3.000 προκαθορισμένες συναντήσεις B2B μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν ως και την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018. Η πλειονότητα των ξένων αγοραστών έχει προταθεί από τις τράπεζες του Trade Club Alliance και προέρχεται από το πελατολόγιό τους. Πέραν των 60 ξένων αγοραστών που έχουν φυσική παρουσία στη Θεσσαλονίκη, 80 ακόμα επιχειρήσεις από το εξωτερικό εκπροσωπούνται στις συναντήσεις από τις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζονται, μέσω της υπηρεσίας Trade Corridor.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, οι Αναπληρωτές Διευθύνοντες Σύμβουλοι, κ.κ. Σταύρος Ιωάννου, Θεόδωρος Καλαντώνης, Κωνσταντίνος Βασιλείου, και υψηλόβαθμα στελέχη της Διοίκησης υποδέχθηκαν στη Θεσσαλονίκη τους εκπροσώπους των ξένων τραπεζών και δεκάδες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, οι οποίοι συμμετείχαν επίσης στο Forum που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φ. Καραβίας, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Τα τελευταία χρόνια, λόγω της κρίσης, διατυπώνεται συχνά η εκτίμηση ότι οι τράπεζες δεν παρέχουν επαρκή χρηματοδότηση, ενώ πρόσφατα, μια αναταραχή, κυρίως χρηματιστηριακού χαρακτήρα, μολονότι ήταν εξωγενούς χαρακτήρα, αναζωπύρωσε τη συζήτηση γύρω από τις προοπτικές των ελληνικών τραπεζών» σημείωσε και τόνισε: «Στο ζήτημα της εμπιστοσύνης απαντά η παρουσία, σε αυτή την αίθουσα σήμερα, των εκπροσώπων σημαντικών ξένων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, που επιλέγουν ως εταίρο σε διεθνές πλαίσιο τη Eurobank και μιλούν, όχι με λόγια, αλλά με την υπογραφή τους σε συμφωνίες μακροπρόθεσμης συνεργασίας. Τους ευχαριστώ για άλλη μια φορά και ξέρουν πως θα τιμήσουμε και θα ανταποδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη. Σε ό, τι αφορά τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, γι΄ αυτό ακριβώς ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη και δεσμεύομαι ότι είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε από κοινού τους σχεδιασμούς και τις φιλοδοξίες της κάθε επιχείρησης».

Την κεντρική ομιλία στο Forum πραγματοποίησε ο κ. Francis (Frank) Kelly, Managing Director  & Head Government & Public Affairs Americas της Deutsche Bank, με θέμα «Political Risk and the Global Markets: Key Risks and Opportunities in 2019 and Beyond (Ο πολιτικός κίνδυνος και οι Διεθνείς Αγορές: Κίνδυνοι και Ευκαιρίες από το 2019 και μετέπειτα)».

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του κ. Fr. Kelly και του κ. Τάσου Αναστασάτου, Επικεφαλής Οικονομολόγου του Ομίλου Eurobank, στην οποία αναπτύχθηκαν οι επιπτώσεις των γεωπολιτικών εξελίξεων για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με έμφαση στα ζητήματα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, της ενεργειακής διπλωματίας στην περιοχή, το ρόλο της Τουρκίας και το μεταναστευτικό.Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, ενώ, εκ των συνδιοργανωτών, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, στο χαιρετισμό του σημείωσε ότι «η ανάπτυξη του διεθνούς εμπορίου δύναται να αποτελέσει τον πιο σημαντικό παράγοντα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Το Go In Thessaloniki, μία πρωτοποριακή συνεργασία της Eurobank με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), ως συντονιστή, και άλλους επιχειρηματικούς φορείς, δίνει την ευκαιρία στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις να αναπτύξουν το διεθνές δίκτυο συνεργασίας τους και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, βοηθώντας ουσιαστικά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της χώρας μας».

Ο Πρόεδρος του Trade Club Alliance & επικεφαλής Διεθνών Μη Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Banco Santander, κ. Jon Barañano Gaviña και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής Τομέα Global Transaction Banking της Eurobank, κ. Μιχάλης Τσαρμπόπουλος, παρουσίασαν τους 14 τραπεζικούς ομίλους που συμμετέχουν στο Trade Club Alliance και υποδέχθηκαν τα στελέχη τους.

Το Go In Thessaloniki τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και συν-διοργανώνεται με:
• τη συντονιστική φροντίδα του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ),
• τη συνεργασία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ), του ΣΕΒ, σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, σε όλους τους κύκλους του προγράμματος Go International που ξεκίνησε από τη Eurobank το 2009, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 10.000 προγραμματισμένες (B2B) συναντήσεις, ανάμεσα σε 930 αγοραστές και 620 Έλληνες εξαγωγείς, μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες διεθνούς δικτύωσης των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η επιχειρηματική αποστολή της Θεσσαλονίκης είναι η τρίτη κατά σειρά που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, μετά το Go In Athens (Μάρτιος 2016, Αθήνα), και το Go In Crete (Μάιος 2017, Κρήτη) και δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 120 Έλληνες εξαγωγείς να έρθουν σε επαφή με μεγάλους διεθνείς αγοραστές από Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Κύπρο, Μαλαισία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Ταϊλάνδη και  Φινλανδία.

 

 

 

 

 

Ετικέτες: EUROBANKοικονομικά
Προηγούμενο Άρθρο

Βρέθηκε ο 12χρονος που είχε εξαφανιστεί στο Ίλιον

Επόμενο Άρθρο

Συγκλόνισε ο άντρας που έμεινε 78 ημέρες στην εντατική μετά τη φωτιά στο Μάτι

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Eurobank – Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Δωρεά έξι θαλάμων αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»

01/04/2025 | 15:57
HOT NEWS

ΚΕΑ-Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Α21: Ποιοι πληρώνονται 4 και 5 Μαρτίου από τον ΟΠΕΚΑ 

04/03/2025 | 08:02
HOT NEWS

Eurobank: Κέρδη 1,44 δισ. ευρώ το 2024 – Διανομή 674 εκατ. στους μετόχους 27 Φεβρουαρίου 2025

28/02/2025 | 07:19
HOT NEWS

Eurobank: Στρατηγική συνεργασία με τη SC Ventures για την ανάπτυξη της καινοτομίας

24/02/2025 | 17:58
HOT NEWS

Πως θα πάρετε το βοήθημα 300 έως 600 ευρώ -Νέα προπληρωμένη κάρτα για επιδόματα ΟΠΕΚΑ και ΔΥΠΑ 

19/02/2025 | 15:02
HOT NEWS

Καραβίας (Eurobank) στα Growth Awards 2025: Εθνική προτεραιότητα οι επενδύσεις

11/02/2025 | 16:47
HOT NEWS

GROWTH AWARDS 2025: Για 8η χρονιά στο πλευρό του επιχειρείν που αριστεύει και καινοτομεί – Καραβίας: Εθνική προτεραιότητα οι επενδύσεις

05/02/2025 | 22:28 - Ενημέρωση 06/02/2025 | 04:34
Featured

Eurobank: Ισχυρή ζήτηση ύψους 2 δισ. ευρώ για το ομόλογο – Προσέλκυσε ενδιαφέρον από 156 επενδυτές

22/01/2025 | 16:34
Load More
Επόμενο Άρθρο

Συγκλόνισε ο άντρας που έμεινε 78 ημέρες στην εντατική μετά τη φωτιά στο Μάτι


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    746 shares
    Share 298 Tweet 187
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    536 shares
    Share 214 Tweet 134
  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    446 shares
    Share 178 Tweet 112
  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    690 shares
    Share 276 Tweet 173
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    332 shares
    Share 133 Tweet 83
  • ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

    290 shares
    Share 116 Tweet 73
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    287 shares
    Share 115 Tweet 72
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch